bende neden var bilhenüz bende de şişme yok.. iş yerinde masamın altına bir tabure koydum.. gün boyu ayaklarım onu üstünde uzanmış vaziyette duruyo.. belki de o yüzdendir..
kızlar selam eşimle bizim kan uyuşmazlığımız var ne yapmam gerekiyo 9.haftadayım şimdi internette gezinirken baktım 6 7 haftada iğne oluyomuş galiba ama ben olmadım daha geç mi kaldım korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı
senin de kullann tanıdığın varmışama lierac zaten nemlendirici neden gersin ki anlamadım ben şimdi almasam mı ondan
:):):):)kızlar yaw;
Sıcaklarla aranız nasıl? Benim ayaklarım fil ayağı gibi oluyor, canım yanmıyor ama böyle takoz bir his, dolu dolu oluyorum. Bir de Acaip su içiyorum ama idrar çok az, çok terlerim ama yine de bir dengesizlik var.
Bir de kızlar sizce 5 günde 2 kilo almış olabilir miyim yahu? Yoksa böyle şiştiğim için su içip su içtiğim için mi şişmeye devam ediyorum? Kısır döngü yahu...
Bir ara resmini çekeyim de göstereyim sizlere, çok şirin oluyor ayaklarım şişince, hele sokakta gezerken milletin görüp dehşete kapılmasına ayriyetten yarılıyorum :)))
kızlar selam eşimle bizim kan uyuşmazlığımız var ne yapmam gerekiyo 9.haftadayım şimdi internette gezinirken baktım 6 7 haftada iğne oluyomuş galiba ama ben olmadım daha geç mi kaldım korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı
benimde fena şişiyor hemde çok komik oluyor. ki sizden daha gerideyim gebelik olarak. daha sonrasını düşünemiyorum. ama olsunn buda güzel:))
benimde fena şişiyor hemde çok komik oluyor. ki sizden daha gerideyim gebelik olarak. daha sonrasını düşünemiyorum. ama olsunn buda güzel:))
28.haftada antikor testi yapiliyor..sonuc negatif cikarsa..uyusmazlik ignesi yapiliyor..
kizlar paylasimlarinizi,birbirinize olan desteginizi hayranlikla okuyorum..Allahim saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah...
kizlar paylasimlarinizi,birbirinize olan desteginizi hayranlikla okuyorum..Allahim saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah...
ooo kıdemli bir anne topiğimizde
o zaman ilk soru bende ne zaman hissedicez bi bu yaramazları
cnm benim 12 günde oldu bitti her şey yani 12. günüm transferim oldu ben kadıköy acı bademde yaptırdım ama d.r ilaçın dozunu yüksek başladı 250 le başladık 9 günde yumurtam gelişti ve toplandı 12. trasferim oldu
eşim tahlillerimi götürmüştü az önce doktora göstremek için ben gitmedim aksilik ya bi anda aklıma geldi doktor toplantıya gitmiş sonra arıycam artık ama çok strese girgim.Pellly ben pozitifim eşim negatif bişey olmaz inşallah dediğin gibi canım.
canımcım benim bi arkadaşım lierac için şey demişti
çok gerilior karnım üzerine bir de nemlendirici sürmem gerekiyor demişti
o yüzdn ben aynı fiyata clarıns in bi ürününü aldım
strech mark istersen bi onu da sor doktoruna ben memnunum
merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamıleyım 5.haftamdayım sizlerın tecrubelerınden yararlanmak ıstıyorum bı sorum olucak 4 5 gundur koyu renkte kanamam var kahve sıyah ama şakır şakır degıl bugünde bıraz kasık ağrım var ama hafif hafif minoset içebilirsin dedı hemşire ve rahım duvarlarının gebelıgın devam etttıgı sürede genişleme hazırlanma kasılmalarıdır normaldır dedı yarın kese gormeye gıdıcez sızlerdede oldumu kanama yada agrı yardımınıza ihtiyacım var
cevabın için çok teşekkür ederim canım peki kasık ağrın olmuşmuydu bende bugun varda bıraz benım tüp bebekcnm hoş geldin aramıza benimde 5+5 haftalıkken kanamam oldu d.r gittim hemen eger kanam kırmızı degilse korkma o lekelenmeler normal ama önce d.r git bir bak bebeginn durumu nasıl inş bir sorun çıkmaz allahın izniyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş en kısa zamanda keseni ve kalkp atışını duyarsın cnm kendi fazla yorma sakın dinlen bol bol bak benim bebegim 2.5 aylık bende bile düne kadar öyle lekelenme vardı çok şükür bu gün yok artık sanırım atlattım inş rahman ama sakın kendini yorma tamam mı tatlım allaha emanet olun sen ve bebeginopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım sen ondan memnun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?