2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

henüz bende de şişme yok.. iş yerinde masamın altına bir tabure koydum.. gün boyu ayaklarım onu üstünde uzanmış vaziyette duruyo.. belki de o yüzdendir..
bende neden var bil
cips kuruyemiş
bilmem ne yersen tuzlu tuzlu
davul gibi olursun
hatamıda biliyorum ama
şu çor boğazım dursa

cnm doktorunla görüşsene arayıp önemli bi mevzu bu ayrıca ilk kayıt yaparken bu gibi bilgileri alıp takip yapması lazım doktorunun o biliyodur bence ama sor yani bi insan oda sonuçta

aralma canım doktoruna danış bence.
En yakın arkadaşımın kan grubu negatif. Eşinin pozitif. O 28. haftada bir iğne olmuş. Doğumda bebek negatif olursa sorun yok. Eğer bebek pozitif olursa annenin 72 saat içinde iğne olması gerekiyormuş. Bu da 2. bebeği korumak için yapılıyormuş.
Erkek negatif, anne pozitifse sorun yok.

ama lierac zaten nemlendirici neden gersin ki anlamadım ben şimdi almasam mı ondan
senin de kullann tanıdığın varmış
o memnunsa al
ama bizim kızlar aynı anda 3 de hamileydi
3nünde doktoru lireac vermiş ama gerdiğini söyledi 2 si 1 i memnundu sen dene istersen tatlumm
ben kafanı karıştımiim

:):):):)
benimde yüzüm acayiip şişior gözlerim sürrekli uykudan kalkmış gibi
su topluoruuuuuuuzz(

28.haftada antikor testi yapiliyor..sonuc negatif cikarsa..uyusmazlik ignesi yapiliyor..

kizlar paylasimlarinizi,birbirinize olan desteginizi hayranlikla okuyorum..Allahim saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

kizlar paylasimlarinizi,birbirinize olan desteginizi hayranlikla okuyorum..Allahim saglikla bebislerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah...

çok teşekkür ederiz böle kıdemli bir anneninde aramıza katılması bize bi msj göndermesi ne güzel allah meleğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

eşim tahlillerimi götürmüştü az önce doktora göstremek için ben gitmedim aksilik ya bi anda aklıma geldi doktor toplantıya gitmiş sonra arıycam artık ama çok strese girgim.Pellly ben pozitifim eşim negatif bişey olmaz inşallah dediğin gibi canım.

ooo kıdemli bir anne topiğimizde

o zaman ilk soru bende ne zaman hissedicez bi bu yaramazları

ben 17.haftada nadir olarak 20.haftada net hissetmeye basladim...
yemeklerden sonra ozellikle tatli yiyince sirt ustu uzanin nefesinizi hafif tutun kasik bolgenizde baloncuk patlamasi gibi oluyor...
usg oncesi tatli yiyip girerseniz super pozlar veriyor..bebisin saglikli beslenmesi kan dolasimi icin genelde sol tarafinza yatin...

merhaba arkadaşlar bende tüp bebekle hamıleyım 5.haftamdayım sizlerın tecrubelerınden yararlanmak ıstıyorum bı sorum olucak 4 5 gundur koyu renkte kanamam var kahve sıyah ama şakır şakır degıl bugünde bıraz kasık ağrım var ama hafif hafif minoset içebilirsin dedı hemşire ve rahım duvarlarının gebelıgın devam etttıgı sürede genişleme hazırlanma kasılmalarıdır normaldır dedı yarın kese gormeye gıdıcez sızlerdede oldumu kanama yada agrı yardımınıza ihtiyacım var

aynen benim de hatta 300lük kullandım ben ve ben de baya kilo aldım tedavide

Aralma sizde problem yokki. "Kan uyusmazligi" derken zaten seninle esin arasindaki uyusmazlik degil- anne ile bebek arasindaki Rh faktoru uyusmazligindan bahsedilir. Annenin kan grubu Rh(-) ise problem. Annenin Rh (+) olduğu durumlarda çocuğun Rh'ı ne olursa olsun Rh uygunsuzluğu olmaz. Bak burda cok guzel anlatilmis;

Kan Uyusmazligi

Benimki Rh (-) mesela. 28. haftada igne olucagim. Ama Dr herhangibir kanaman olursa 28. haftadan once hemen haber ver igneyi erken yapmak durumunda olabiliriz dedi.

Mervecim, hamilelere ve emziren annelere ramazanda oruc farz degil. Ama tutamadigimiz gunlerin fitresini vermek gerekiyor.

cnm hoş geldin aramıza benimde 5+5 haftalıkken kanamam oldu d.r gittim hemen eger kanam kırmızı degilse korkma o lekelenmeler normal ama önce d.r git bir bak bebeginn durumu nasıl inş bir sorun çıkmaz allahın izniyle rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş en kısa zamanda keseni ve kalkp atışını duyarsın cnm kendi fazla yorma sakın dinlen bol bol bak benim bebegim 2.5 aylık bende bile düne kadar öyle lekelenme vardı çok şükür bu gün yok artık sanırım atlattım inş rahman ama sakın kendini yorma tamam mı tatlım allaha emanet olun sen ve bebeginopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cevabın için çok teşekkür ederim canım peki kasık ağrın olmuşmuydu bende bugun varda bıraz benım tüp bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…