KIZ tontişşşşş :roflol: :roflol: :roflol: az ye biraz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook ezgiii sürekli bu modda kızlar hehemerveeeeeeeeeeeee
66kilo olmuşumm ben yavrucumm
15 haftada 6 kilo
artık kesinlikle dur dicem kendime:))
bu arada PELİNCİM BİLGECİM siz büyüksün bisden die soruorum
şimdi siz 17. haftadasınız ya kaçıncı aydayım diorsunuz sorduklarında
4 mü 5 mi????
Ama sana bişey söyleyeyim mi,, bez konusu çok hassas.. Şahsi fikrim tabi.. ben yazayım, sen karar ver:)) Şimdi bu sıpalarım popoları çok hassas.. en iyi markayı da alsan allerjı yapabiliyor.. ve sonradan değiştirme şansın da olmuyor pek.. Elinde kalmasın sonra... doğsun, deneyin, sonra stoklayın.. Sen şimdi onun parasını almışsın gibi kenara koy bence:)))
bez yerine para stokla yani:))))))))))))))
Kız ne doktoru, bugün yok doktor:)) Sabah burdaydım şekerim, faturalarımızı yatırmaya gittim:)fundaaaaaaaaaaaaaa
gelmedin mi daha tatlum sen doktordan
ay bu ankarada se yok mu bu kadın gezior habire:):)
fundaaamm artık mervenin oğlunun pipisinii ısırırızzz dimiiiiiiiiiiii:)):)
fundacım gelmiş..........
inşallaahhh pelincim4'ü bitti daha 5 ay ve inşallah 10 gün var.
9 ayı doldurmayı nasip etsin diye dua ediyorum.
ooooooooooMerve öncelile geçmiş olsun canım .Bu sabah bende ötü başladım diyebilirim ayağım kaydı kaldırımda düştüm ama allahtan bişey olmadı ço kortum bende.Bebeğin de erkekmiş gözün aydın.Bu sene erkek yılıymış galiba kızlar
ezgi tonti mi oldun kuşum sen
yerim ben senin tonti halini hahahah
ekliyorum listeye hemen
hehe, bizim de var kumbaramız.. Her ay 80-100 bişeyler birikiyor, 1 lira 50 krş atarak:))KIZ tontişşşşş :roflol: :roflol: :roflol: az ye biraz cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook ezgiii sürekli bu modda kızlar hehe
ahan da pelin sana ay açıklamasını yapmış şekerim:)) 1 ay 30 gün hesaplanır, 4 hafta 28 gün eder:)) Sat tan gidecen alkisalkisalkis
doğru söylüyorsun canım eşim alıp duruyor üç paket prima almış dün dedim birdaha alma diye almmıyacak artık. bir kumbaramız var üzerine bebek fonu yazdı gelip geçip para atıyor. biriktirmeya başladık zaten....:hulya:
olumda sen onu sırınca koca pipisiyle üstüne işesinde görMERVEEE, oğlunu koru:)))) Ben totoyu ısırcam ama bak Ezgi kanıma giriyor, pipişi de tahlikeye girdi çocuğun:)))
hımmm CADIARZUCADIARZU çok mantıklı bir fikir sevgi kaçırıcam oğlumu popocu fundadanezgicim fundacım yapmayın kızlar.. valla merve doğum yapıp kaçıcak memleketten.. popoyu bilem ısırtmayacak bize..
böylesinide hiç duymamıştım ya.herkezin 3 ayında mide bulantıları geçer.benimki 9.haftada başladı.sabah kalktıklarında bulanırlar bide benimkide saat 4 ten sonra başlıyo 11 gibi gidiyo benmi tersim bebeğimmi ters anlamadım.benim gibi olan varmı yada hiç duydunuzmu.kızlar bu arada lineac aldım.hamile olan bütün arkadaşlarıma sordum hepsi lineac önerdi.birde benim dr yanında çalışan kızda 16 haftalık hamile oda lineac dedi.ne şanslısın hergün bakıyorsunuzdur bebeğine dedim.yok valla.fırsat olmuyo dedi.dr saat 3 gibi geliyomuş muaynaneye.öğretsin sana basittir ne varki o gelene kadar bak dur dedim nası gülüyo.bizmi bu kadar hevesliyiz anlamadım.ben olsam oooooooo.sabah 7 de giderdim işe valla koşa koşa.öğlen 12 de geliyomuş.
i
tonti oldum k ne tontiii...
ama funda beni kırıorsun:):):):)
bu arada nieyse doktora gideceksn die okudum gibi gelmişti
demekki başka bi arkadaş gidecekti bugün doktora..
merveciiiim kızmadın değil mi
gerçekten bildiğin için çok biliorsun sen dedim
bazen sanal olmak zor oluor ite
insan mimiklerini gösteremior
böylesinide hiç duymamıştım ya.herkezin 3 ayında mide bulantıları geçer.benimki 9.haftada başladı.sabah kalktıklarında bulanırlar bide benimkide saat 4 ten sonra başlıyo 11 gibi gidiyo benmi tersim bebeğimmi ters anlamadım.benim gibi olan varmı yada hiç duydunuzmu.kızlar bu arada lineac aldım.hamile olan bütün arkadaşlarıma sordum hepsi lineac önerdi.birde benim dr yanında çalışan kızda 16 haftalık hamile oda lineac dedi.ne şanslısın hergün bakıyorsunuzdur bebeğine dedim.yok valla.fırsat olmuyo dedi.dr saat 3 gibi geliyomuş muaynaneye.öğretsin sana basittir ne varki o gelene kadar bak dur dedim nası gülüyo.bizmi bu kadar hevesliyiz anlamadım.ben olsam oooooooo.sabah 7 de giderdim işe valla koşa koşa.öğlen 12 de geliyomuş.
inşallaahhh pelincim
9 ayı doldururda gelsin artık die bekleriz bak görürsün..
şimdi sen yarın 4. ayı dolduruosun benim bu hesaplamaya basıor kafam
ama
sana sorduklarında yarından itibaren
4 aylıkmıyız cieceksin 5 aylık mı
yani biten ay mı girdiğiniz ay mı söylenecek????
oooooooooo
amannn dikkat arkadaşlar
bu hamileliklte en tehlikelisi bu kaymalar düşmeler
geçmiş olsun canım..
hehe, bizim de var kumbaramız.. Her ay 80-100 bişeyler birikiyor, 1 lira 50 krş atarak:))
Kız ne doktoru, bugün yok doktor:)) Sabah burdaydım şekerim, faturalarımızı yatırmaya gittim:)
hee, geldim SEVGİM :))
İlk sen m varsın şimdi sırada ikili olacak sevgi
olumda sen onu sırınca koca pipisiyle üstüne işesinde gör
hımmm CADIARZUCADIARZU çok mantıklı bir fikir sevgi kaçırıcam oğlumu popocu fundadan
walla cnm benimde mide bulantılarım dengesizdi 3 ayı geçtim hala öğürmem var hormonlarla alakalı canım..o dediğin kıza gelince insan doktor yaparken bi bakarda o yokken kendine bakar elinin altınd abakmıo bile millet cins canımın içi biz normaliz
yani bana göre öle
canım usg zararlı değil ki ses dalgalarıyla geçiliyor yeterki makina kapatılıp açılmadan bir seferde çekilsin sen istediğin zaman bul bi poliklinik kaçamak yap bizim gibi :)cnm geçenlerde dr.10 gün sonra geşl cinsiyetine tekrar bakalım demişti uçtum havalara. gittim cinsiyet göremedik ama benim derdim cinsiyet değildi bebeğimi görmek istiyodum:)) eve geldik babama anlatıyorum dedimki bana kalsa 10 günde bir gidip göreyim istiyorum.babamda bana bi kızdı rahat bırak çocuğu rahatsız edip durma dedi:sinifsinif: bebek rahatsız olmuyo usg den ama ne biliim gidip bakamıyom işte şimdi sabırsızlıkla 3 hafta sonraki randevumu bekliyorum.
kızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
Biraz iri tosunum, 10 gün ilerideymiş. Bunun gebelik şekeriyle ilgisi var mı dedim. Ailenizin iri bir aile olması ile de ilgisi olabilir, şeker ile de dedi. OGTT denilen 100 ml'lik şeker yükleme testini erken yaptırmak istediğimi sordum, yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidip yaptıracağım. Doğumu nasıl yapalım dedim, normal doğumun riskine girmeye gerek yok tüp bebekte, kilo da ciddi bir risk, sen uyuyacaksın biz yorulacağız dedi:)))) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bir hocasına yönlendirdi.
Kısacası iyiymiş herşey, benim şeker riskim dışında tabii, ona da takmamaya çalışıyorum, ne yapalım hamile kalayım diye iğne olmuştuk, çocuğum sağlıklı olsun diye haydi haydi olurum:))))
saol cicim teşekkürler ben ay hesabına takılmiim yarın 14 haftanın içindeyiz 15 ten gün alıyoruz derim off kafam karıştı iyiceEzgi'cim sen bitirdiğin ayı söyle ya da bir sonraki ayın içinde olduğunu belirt. Ay uzun bir süre 4 iken 5. ay denmez.
Mervecim sen de 3. ayı bitirmişsin, hayırlı olsun. En zoru bitti. Usg'de görülen hafta çok önemli değil. Sadece bebeğin gelişimi açısından bir fikir verir. genelde önde gitmesi iyi beslendiği ve keyfinin yerinde olduğu anlamına geliyor. Sen SAT'ını ve OPU tarihini baz al. Ticker'ın da ne diyorsa o :)
Sevgi'cim sen de 1 temmuz'da 3. ayı bitiriyorsun. Hadi bakalım, az kalmış..
canım yesin onu teyzesi eşşek yaaakızlaaarrrr, ben geldim doktordan. Kocamaaaan bir oğlum varmış, şüphe götürmeyecek şekilde tanık olduk:)))
Biraz iri tosunum, 10 gün ilerideymiş. Bunun gebelik şekeriyle ilgisi var mı dedim. Ailenizin iri bir aile olması ile de ilgisi olabilir, şeker ile de dedi. OGTT denilen 100 ml'lik şeker yükleme testini erken yaptırmak istediğimi sordum, yaptırabilirsin dedi. Pazartesi gidip yaptıracağım. Doğumu nasıl yapalım dedim, normal doğumun riskine girmeye gerek yok tüp bebekte, kilo da ciddi bir risk, sen uyuyacaksın biz yorulacağız dedi:)))) 3 hafta sonra ayrıntılı ultrason için bir hocasına yönlendirdi.
Kısacası iyiymiş herşey, benim şeker riskim dışında tabii, ona da takmamaya çalışıyorum, ne yapalım hamile kalayım diye iğne olmuştuk, çocuğum sağlıklı olsun diye haydi haydi olurum:))))
slm kızlar ben geldiiiiiimmmmkaydirigubbakcemile3
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün inşallah. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?