2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm face kullnıyorsan özelden ismin yaz ekliim
ah cnm bnm bu endişelerin çok normal ama inan yaşadıklarında çok normal hatta olması gereken diyebilirim ben hep şöle anlatıyorum içeride bi inşaat var ve vucudun buna alışmaya çalışıyor sıkma sen canını

evet sanırım herkes aşkı memnuya kitlendi kisecikler yok bakıyorumda neyse bugün paytak yürüyen bihterin sonunu görimde içim rahat etsin...

anaaaa başladı mı yaw, he he hiç bakmadım heee,
ben de bakim bari, ayıp olmasın...

Bu arada Ezgiiiii, alacağın olsun kız, hani arayacaktın(( Kocan evdedir diye aramıyorum, yarın görürsün sen:)))))

Filiz, senin şu avatardaki rwsime bakınca aklıma ne geldi:)))) Karnımızda bi fermuar olsa, arada açıp baksak ehe hehe:)))) O avatardaki sıpa açmış ne güzel pipişine bakıyo

Bu arada Ezgiiiii, alacağın olsun kız, hani arayacaktın(( Kocan evdedir diye aramıyorum, yarın görürsün sen:)))))

cnm msj attı göstermemiş yaramaz sıpacık kendini canı sıkılmış herhalde biraz yazısından öle anladım napsın kızcağız merak ediyo doğal olarak

4000. mesajım

kızlar hepinizi çoook seviyorum tanışmasakta görüşmesekte sanalda olsa aramızdaki bu farklı bağı sizleri bebişleri ve kk yı seviyorum

Son düzenleme:
Herkese Merhabalar;

Mervecigim evet dun gece Pelin' e yazarken { ' } kullanmamisim;-(( Bende de gece mahmurlugu vardi herhalde. Genelde dikkat ederim yazarken aslinda. Dikkat etmesem cok kaciririm yabanci sozcuk vs. Neyse kusura bakmayin.

Pelincm ben de cok sutcuyum. Bir galon sutu iki-uc gunde tek basima icerim. Ahh bir de karnim agrimasa. Ama simdi birde inek sutu icmeyin diye tartisma baslattilar. Soya sutu cok daha faydaliymis vs vs tam arastirmadim ama cok sik karsilasmaya basladim. Aynen cimle beslenen dana-misirla beslenen dana da yasanan tartisma gibi. Hergun basimiza baska bir sey cikartiyorlar.

Meralcigim, oglusun hayirli olsun. Saglikla dogsun ins.

Fundacigim, gonlunuze gore olmus ne kadar guzel. Benim su anda favorim yok ama bir kizim olsun istiyorum her zaman. Artik bu kiz degilse ben igneleri yemege devam ederim;-))

Aski-i Memnu var herhalde su anda. Ben aksama internete yuklenince seyredebilecegim. O yuzden hicbir yere bakmiyorum sonu ogrenmeyeyim diye;-))

Sarildik herkese.

canım sakın yanlış anlama he ben tenkit etmek için söylemedim sadece komik geldi hahahah

sen araştırmacı gazetecimizsin bu topikte bi bak bakalım eğer öyleyse bizde o sütü içeriz demek süt sanada gaz yapıo benimde içinde karnım ağrıyor aman napalım.

cnm msj attı göstermemiş yaramaz sıpacık kendini canı sıkılmış herhalde biraz yazısından öle anladım napsın kızcağız merak ediyo doğal olarak

Hadi yaaa, tühh üzüldüm şimdi(( O sıpacık haketti valla kocaman ısırcam hee, öle yalancıktan saat falan yapmıcam...

Canımm, inşallah senin de gönlüne göre olur... Allahım herkesinkini gönlüne göre versin :Saruboceq:

canım dünürüm
satmaz beni hiç:))
tanemmmmm ayyy güzelliğineeee...

aşkımmmm
gizemde söylemiş göstermedi sıpaaaa
bide uyuyordu uyandıramadık da
doktor çıkışından şu ana kadar kalabalıktı hep etrafım arasam rahat anlatamayacaktım durumu mesaj yazmakta pek zor gelir bana hep mervecim sağolsun merak edip yazmış ona bile doğru düzgün cevap yazamadım..., dedim eve gider gitmez yazarım şimdii girdim işte eve
çok özürrrr
tatlıımmm ne olur kusura bakmaaa canım benim
hem çok kalabalıktı etrafım
hem de ben mesaj özürlüyüm telimden kaynaklı çok ağırrr yazıor çünkü
hatta mesajını gördüm hemen aradım haber veriim die aaa sürekli meşgul ondan sonra hemen yazdım ama kısa oldu farkındayım..
tekrar kusura bakma cicim
Hadi yaaa, tühh üzüldüm şimdi(( O sıpacık haketti valla kocaman ısırcam hee, öle yalancıktan saat falan yapmıcam...
göstermiorrrr eşşeekk yaaaa:))
ne zaman gitsem uygunsuz pozisyonda:))
kocaman ısır hem teyzesiiiii geçmesin izi ayağını denk alsın:))

4000. mesajım

kızlar hepinizi çoook seviyorum tanışmasakta görüşmesekte sanalda olsa aramızdaki bu farklı bağı sizleri bebişleri ve kk yı seviyorum

bizde seni sevioruuzzzzzzz merve teyzeeeeeeee:))
bence kk sana editorlük teklif etmeli...
hatta biz önerelim seni kk yönetimine
aha ii organize edenini zor bulurlar..

ben geçen yıl göğsümden fibroadenom ameliyatı oldum. tam kahverengi kısmın altından kestiler (süt bezlerinede %50 zarar verilmiş) hastaneden enfeksiyo kaptım dikişim tutmadı takrar açıldı tekrar dikildi.şimdi orda bariz bir iz var ama bu okadar önemlideğil bir göğsüm %50 süt verecekmiş bu beni korkutuyor.ama allah izin verirse elimden geleni yapıcam sadece anne sütü vermek için.hatta cihaz bile araştırdım. gerekirse hemen almak için. bizde pansumanımıza dikkat edicez mümkün olduğu kadar.

göstermiorrrr eşşeekk yaaaa:))
ne zaman gitsem uygunsuz pozisyonda:))
kocaman ısır hem teyzesiiiii geçmesin izi ayağını denk alsın:))

cnm valla hatırlarsan bana 12.haftada erkek dediler.sonraki seferlerde ben başka dr.a gittim ordada hiç göstermedi.3 seferdir göstermiyor.dr.kız olabilir dedi ama kesinleşmedi. gidiyorum bebek uyuşuk hareket etmiyo.limonata içiyorum,profiterol yiyorum aynı anda.ama yok.popsunun üstüne oturuyo.kımıldamıyor. gidip yürüyoz 15 dk geliyoz bu sefer amuda kalkmış ama yine gözükmüyor :)))) boşver geç öğrenelim kesin olsun.ben çok iyi prof.ların bile yanıldığını gördüm. hatta benim eski çalıştığım hastanede çok ünlü bir dr.bebek için kız demiş.bebek doğunca doğumhanede teyze diyoki ama bu erkek bi bakıyoruz gerçekten erkek.kadın fırlayıp yakınlarına söylüyo koridorda.meğerse aile urfalıymış.hemen oda süsleri değişiyo. herşey değişiyo.dede çok mutlu tabi nerdeyse koridorda halay çekiceklerdi:))) sonra erkek deyip kz çıkanda duydum.
sağlıklı,eli ayağı düzgün hayırlı olsunda gerisi önemli değil.
zaten hazırıklara başlamak için biraz daha beklicez.yani ben beklemeyi düşünüyorum.28.haftaya kadar filan. o zaman netleşir heralde.

Cicim, hayırlı olsun 4000. mesajıııın:)))) Biz de seni seviyoruz iyiki varsın sen ve oluşun:)
canım çok saol oğluşum öptü teyzesini olumunekankayizsmile
Oy oy oyyyyyy. büyümüşte bizim sıpa anasıyla babasıyla pikniklere gidermiş:)))))))) Yerim ben o çekürdek aileyiiiiii
.))) teşekkür ederiz ay o günleri görecekmiyiz acaba ya dün eşim diyoki aşkıımmmm daha çoook varrrrrrrr
ya sen düşünme öle bana bi msj attın ya yetti önemi yok gerisinin ayrıca ben toto ısırmaya pek yanaşmayan bi insan olarak yeğenimin sırf kuşunun \pipisini göstermedi diye bi toto katliamına uğramasına göz yumamam......
bizde seni sevioruuzzzzzzz merve teyzeeeeeeee:))
bence kk sana editorlük teklif etmeli...
hatta biz önerelim seni kk yönetimine
aha ii organize edenini zor bulurlar..
ayyy canımsın ya saol cnm benim güzel bir anı olsun hepimiz için diye uğraşıyorum işte ilerde bunları okuduğumuz zaman wayyy be diyeceğiz ne günler geçmiş ne duygular yaşamışım bundan daha ii bir hamilelik günlüğü olmaz herhalde
ahh yeşilcim ya ben bu salak doktorlara ne diim ki hadi bakalım versinler şimdi hesabını nasıl verecekler....nelerle uğraşıyoruz ya insanın içinde 30 cm ameliyat aleti unutan bir ülkede doktor okmeydanı ssk da öldürülüyor öldüren kişi mi suçlu yapan kişi mi hadi bakalım...allah akıl fikir insaf versin bu pisliklere
cnm sen gıdana dikkat et allahın iziyle sütün de inşallah tek memenden taşıp aksın bol bol yetsin bebeğine..bu cinsiyet meselesi gerçekten bi muamma bazı doktorlar bu işte ehli değil bazısının cihazı güzel değil..çünkü bi doktor leğen kemiğinin ölçücüsnden mesane den ve başka yerlerden de bebeğin cinsiyetini detaylı usg de anlayabiliyor....dediğin gibi benimde komşumun kızına 6 ay erkek demişler kız çıkmış 6 ay ya olucak iş değil ama 9 ay deyipte doğunca farklı çıkanıda okyunca pes dedim yani
sağlıklı gelsinlerde bu minikler dediğin gibi geç alışveriş yapıcam bende 7. aydan sonra yapmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Günaydııııııııııınnnnn:))))
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…