2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bu hafta sonu alırım o zaman yün:hulya:
al walla işin yoğun olmasa gökmenden sonra yanına uğrardım 3 temmuzda gelicem gökmene
başlardık orda san bişey ama ......
ay sorma gitsin bende ben bu bebeğe dantelli kilot aıcaktım erkek oldu diorum yok erkek olsun bnm gibi hasta olmasın diorum
sonrada mantakısın merve kendine gel neydin ne oldun ne çabuk unuttun diyorum
aynı vicdab azapları sende de var demek
insan yaşadığı kötü günlerin sonunda güzel bişey olunca çabuk unutuyor ama kötü olunca sonu unutması bayağı zaman alıyor
canım eşim de bende adanalıyız ama eşim burda ist görev yapıyor

adanalıyık allahın adamıyık yani he kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kıslaarrr
ben çıkıoruumm
akşama burda olursanız görüşürüzzz
öpüldünüzz kocamannnnn
Sakin bi daha bana gezenti deme he, bak yerinde durmuyosun Ezgii, nereye gittin yine bakim sen:))
heheheheh:)) Bu da iyiydi Yeşilcim:)
yaaaaa kıskanıyorum ama ben öyle trabzan falan bilmiyorum düz haraşo örgü biliyorum ters düz yaparım bunlardanda battaniye olmaz be dimi (((((((((((((
Olur şekerim, bak ben örüyorum şimdi, düm düz örgü.. Kenarlarını da oyalayıp, altına pazen geçiricem, bi nakış becerebilirsem bi yerine işlerim, beceremezsem de canım sağolsun, aplikeler var:)) Alır dikerim hehe:))
tatlım bizde adana kazan biz kepçe damatlık aramıştık benimkinin bedenini buluyoruz ama boyu olmuyor uzun boylular için az takım var ay o gün ayaklarım nasıl şişmişti yaaa
HAHAHAHAHA:)) biz de eşime damatlık alacaz diye Bursa, Ankara tepeleme gezdik, beden bulamadık:))) Adamın maşallahı var, ben de zayıflatıcam diye canım çıkıyor:))) Bizi bir görseniz, ben yanında çocuk gibi kalıyorum adamın:)) allahtan şimdi biraz tontiş oldum da az biraz kurtarıyoruz durumu.. Evlendiğimde 47kilo idim:))
bu hafta sonu alırım o zaman yün:hulya:
Al şebnemcim al:)))

aynen canım ama ben birdaha istiyorum 2sene sonra inşallah.
ama dondurulmuşum var yine onu transfer ettiririm herhalde.
yani dondurulmuş tek emriyo ile hamile kalıp şimdi 2sene sonra birdaha dondurulmuşu tranfer ettirmeyi düşünmek bile mucize gibi geliyor. Allahıma çok şükür bu günleri gördük.

MERVEEEEEEEEEE; ben alacam kızıma tenteneli don:))) Hani o arkası fistolu mistolu olanlar var ya, bezin üzerine giydiriyosun da, koca toto ile dolaşıyolar,çıplak bacak... Ölüyorum o manzaraya:)))))))) Bi de çiçekli böcekli koca donların bacakları tombul karpuz modeli donlar var... onlara da ölüyorum:)))

Şu Zara Home a giden olmadı de mi hala... Kız bi gidin de görün ne ciciler var, ama çok pahalı... ındirimini bi yakalayabilsem alırım bişeyler... Örnek, model çok bebişler için...

heheheh:)) Seni tanımadıkları için olabilir mi Çido:)) Gerçi biz gelene başımız üzerine diyoruz ama ukelalar neden sana öyle yapmışlar:) söyle bana şu topiği bi gidip dağıtıp gelem:)

sıkma canını ya
yapsa ii olur tabi bebeğinin de seninde sağlığın için ii ama insan önüne liste konup bunu yeme diyince daha çok yiyesi gelio
hep aldığımız hormonlarında etkisi var kiloda

yaaaa bende oğluma giydiricem öle ciciler dantelli olmicak sadece napiim bende zenin zilliyi severim.
yaa tertımın pili bitmiş 2 haftadır bilmiyorum kaç kilo olduğumu??? acil pil almam lazım
hahahaha sanırım kilo aldın pil almak işine mi gelmio avaba
Şu Zara Home a giden olmadı de mi hala... Kız bi gidin de görün ne ciciler var, ama çok pahalı... İndirimini bi yakalayabilsem alırım bişeyler... Örnek, model çok bebişler için...
kızım oraya bulaşırsam yanarım ben hemde ne yanma çünkü ordaki bebek ayakkabılarına falan ölüyorum
heheheh:)) Seni tanımadıkları için olabilir mi Çido:)) Gerçi biz gelene başımız üzerine diyoruz ama ukelalar neden sana öyle yapmışlar:) söyle bana şu topiği bi gidip dağıtıp gelem:)
aynen öle cnm benm

canım benim bu bizim sıcak topiğimiz gerçekten çok farklıyız az özüz ya oda çok ii oldu çok firede vermedik vermicezde inşallah

ama dediğim gibi girip bi selam bile vermeden bana şu oldu şu şölemi bölemi diyenlere çok kırılıyorum ayıp ya
hiç bi merhaba yazma sonra kendini anlat cvp alınca çık git

Yaw yanmayacak gibi değil ki anacım, Allahın düz örgüsü , şu şimdi benim ördüğüm battoşun aynısı 80-90 TL ya, bi kız don ile askılı bluz takım vardı, el içi kadar, 80TL koymuşlar etiketi :)))))) Ben battoşun ipine 14 lira verdim:)))) deli olmak lazım ama alan da var tabi... Ama vallahi bi indirime girsin alacam orda bi iki favorim var:) Bi de orada mini bir masa ile sandalyesi vardı ama görmen lazım ne şirin ne şirin:))) Onlar çok pahalı değildi,, Kızmın odasına alıcam onları... Hiç olmadı, babası yaptırır mobilyacıya.

bacım sen şu yaptığın ayada yapmaya devam ettiğin battniyenin resmini bi koysana yahu görelim bak filiz döşemiş resimleri dün

al şekerim içinde kalmasın bebeiş kıyafatleri dikimi zor olduğu için pahalı oluyor birda marka faktörü var tabiii:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…