hadi ya çok sevindim olur kuralım bir şirket dolgu topuk iyi olur fazla ağrı yapmaz dengenide korumuş olursun renkleride iyi düşünmüşsün uzun diktir kesinlikle bence
kıslaarrr
ben çıkıoruumm
akşama burda olursanız görüşürüzzz
öpüldünüzz kocamannnnn
süperler dimi canım gözün aydın miniği sağ salim görmüşsün demek aklını başında aldı sıpa
sen bu bebek doğunca ne yapıcaksın kocişi hastanede bırakıp yallah eve mi gidiceksin hahahahahah
evet canım kariyer varya özel kurs orda eğitim aldım ama yapmadım çok zor tekstille uğraşmak kendime bişiler dikiyorum sadece şimdi bi kumaş aldım elbise için kalıpsız öle dikicem walla bi taşınma işim bitsin
evet tekstil çok yorucu ve yıpratıcı bir iş ben zaten şuan çalışmıyorum mesleğimin tek sevdiğim yanı tasarım yapmak.
bu arada filiz ben o defneyi yerim maaşallah ya ne tatlı zilli
filiz bişey sorucam cnm kaç zincirle başladınız o battaniyeyi bide köşelerde delik için araya kaç zinzir attınız trabzanların arasına
Şimdi aklıma bişey geldiiii,,
Bu embriyolog teyzeler veya amcalar spermleri ayırırken doğal olarak en hareketli olanları alıyolar ya yanii en fırlama gözükeni.... Hep bu yüzden bu erkek hakimiyeti.... Y kromozomu taşıyan spermler daha hızlı ve daha hareketli oluyormuş... X kromozomlu olanlar da biraz daha yavaş:)))) Bi de tabi bir çogunuz amman spermler çok olsun diye kocaları besiye aldınız di miiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayy güldürdün beni. herhalde onuda unuturum:))
buarada bizimde düğünler var. kır düğünü. dün hast.sonra elbise için dolandım. çok güzel bir elbise aldım. aytenlerden robadan dizaltında rengi pembe ama lilaya bakan pembe. çantası ayakkabısı takım. hatta aytenler in sitesinde aynı renkte elbise var. bakabilirsin. ama çook güzel. hemde vücudun şeklini alıyor. 3ay sonrada kuzenimin düğünü olacak oda kır düğünü, ordada giyebilirim. yani bir bak derim.
sorma cnm kaydirigubbakcemile3 ben eşime keyçiboynuzu pekmezi,bal polen arı sütü, ceviz findık, e vitamini,çinko,mone tablet (ginseng)... verdim boshayallersmile garibim onları yedi yedi 10 kilo aldı.şimdi hala kilo alıyor.birlikte doğurucaz galiba kaydirigubbakcemile5
canım battaniynin küçük parcalarını 14 zincir çekip yuvarlak yapıyorson 4 trabzan (arada zincir yok) yapıp 4 tane yaptıktan sonra 4 zincir çekip dört tane 4 lü trabzan yapıyorsun bir üst sıraya geçince de köşelri 3trabzan 4 zincir üç trabzan yapıyorsun birleştiriyorsun ( biraz karışık anlattım sanırım):kedi:
yaaaaa kıskanıyorum ama ben öyle trabzan falan bilmiyorum düz haraşo örgü biliyorum ters düz yaparım bunlardanda battaniye olmaz be dimi(((((((((((((
aman cnm ya bende eşime keçiboynuzu pekmezi vermiştim adamcıkta her akşam yaaa aşkım tadı iğrenç yaa nolur diye yalvarmıştı siz benim çocuk olsun diye denediğim yöntemleri duysanız beni 1 numaralı cahil diye sallandırırsınız oda 6 ay denedik 2 ayda kist vardı zaten 4 ay sayılır demek 2-3 yıl denesem nolcak tı kaydirigubbakcemile3sorma cnm kaydirigubbakcemile3 ben eşime keyçiboynuzu pekmezi,bal polen arı sütü, ceviz findık, e vitamini,çinko,mone tablet (ginseng)... verdim boshayallersmile garibim onları yedi yedi 10 kilo aldı.şimdi hala kilo alıyor.birlikte doğurucaz galiba kaydirigubbakcemile5
yaaaaa kıskanıyorum ama ben öyle trabzan falan bilmiyorum düz haraşo örgü biliyorum ters düz yaparım bunlardanda battaniye olmaz be dimi(((((((((((((
bak şimdi ben büyük parçayı soruyorum hani x zincir çektiniz içine x tranzanla doldurunuz ya bide köşeleri dönderken trabzan arasına x zincir çekiyosun ya onu soruyorum
o x ler ne diye
aman cnm ya bende eşime keçiboynuzu pekmezi vermiştim adamcıkta her akşam yaaa aşkım tadı iğrenç yaa nolur diye yalvarmıştı siz benim çocuk olsun diye denediğim yöntemleri duysanız beni 1 numaralı cahil diye sallandırırsınız oda 6 ay denedik 2 ayda kist vardı zaten 4 ay sayılır demek 2-3 yıl denesem nolcak tı kaydirigubbakcemile3
canım keşke benim kocacımda az kilolu olsa 180 boyu var ve 62 kilo bende yedirdim onları ama hiç kilo almadı aldıramıyorum adama kilo yaaaa. :sinifsinif:
aynı 14 zincir yapıp yuvarlak içinini doldur köşelere gelince 3 trabzan 4 zincir yani şöşelerde toplam 6 trabzan dolduruyorsun ama arası 4 zincir çaktın mı???:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?