2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

al şekerim içinde kalmasın bebeiş kıyafatleri dikimi zor olduğu için pahalı oluyor birda marka faktörü var tabiii:hulya:

valla bende merak ettim şimdik isterseniz yaptığım yeleklerinde moellerini koyarım..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html

bak canım böle bi topik var sende resimlerini buraya koy bide göbüşünü buda bizim topiğimiz ama arkadaşlar tembel çıktı koymuyolar bişey

hey maaşallah ya para tuzağı resmen el kadar elbiseler 70 tl
ben kuzenimin kızına aldım ordak elbise dur resmini koiim
onun gri ayakkabısı vardı onun üstüne almıştım annemde eşofman takımı almıştı

Bana gösterirseniz el işi yaparım ama aradan 1-2 ay geçsin tekrar yap desen hayatta hatırlamam. hele battaniye, kazağa bakıp ta 'aha burasında 50 ilmek gitmiş sonra kesmiş, araya pirinç yapmış vs' yerine boş boş bakarım kaydirigubbakcemile3

Annem ile teyzem ikiz. Annem dantel ve örgüde iyidir ama model veya dergideki çizime bakarak yapar. Teyzem ise bir mağazada gördüğünün aynısını şıp diye çıkarır. Sadece örgü veya dantel de değil yastık, elbise, manto hiç farketmez :hulya: ıkisi de oğluma battaniye, hırka, yelek, şapka örüyorlar. Çok zevkli şeyler olacağından eminim

bende bu konuda hakkımız yiyemem benim anneannem becerikliymiş ne teyzemde ne annemde vardır bu işler
ben örgü dikiş tığ falan hepsini bilirim
gösterdiklerinde çabuk kaparım
bak işkembe diye bir örnek var zor derler
onu bile bilirim

ama bende de ayran gönüllülük var evden taşınıcaz 4 koli yün çıktı başlamış bırakmışım hep offf offf birleştirsem boğaz kötürüsü olur o yünlerden

haklısın canım bu bizim farklılığımızdan kaynaklanıyo bencede..slm vermeden sorularına cvp arıyanlara yanıt vermemek en güzeli sanırım..

heheheh:)) Seni tanımadıkları için olabilir mi Çido:)) Gerçi biz gelene başımız üzerine diyoruz ama ukelalar neden sana öyle yapmışlar:) söyle bana şu topiği bi gidip dağıtıp gelem:)

heyttttttttt beeeeeeeee arkandayım fundaaaadelikafadulden sen önden dal ben geliyom:))

valla bozuldum biri cvp veerse bari durumumuz farklı :)) bende küsüm artık konuşmucam o topikdekilerle hıhhhkaydirigubbakcemile3

Oğlumun şimdi 3 battaniyesi var. 2'sini annem ördü, birini teyzem. Annemim ördüklerinin resmini çekip koyarım topiğe ama daha süslemeleri bitmedi. Bir tarafına kumaş dikilecek falan. Ama modelini görürsünüz, belki hoşunuza gider.
teyzemin yaptığını ben de çok merak ediyorum, yazlıkta olduğundan göremedim daha.

canım çok güzel bir paylaşım olmuş gene.. gönlüne sağlık.. Allah hepimiz için hayırlısını versin güzelim..

sen kilo mu aldın hiç sölemiyosun listeye eklicem diye mi korktun bakiiim
yaa akşam tartıldım ama kıyafetlerimle 53 kiloydum.. sabah baktım gene 51 almamışım yani..

ya çiğdem sen git öyle yaban ellere sonra gel bize şikayet et.. ne işin var senin başka topiklerde biz burdayken he.. yetmiyos mu biz sana alsanaalsanasmile

canım ya bide kültlu çorapları varya onların popoda kocaman kabartmalı resimler.. ay çok güzeller.. ay çabuk olsun senin prenses giydirip ısıralım poposunu...

canım ne güzel bak başlamışlar sana yapmaya.. bizimkilerde daha tık yok.. aslında çok beceriklidirler ama.. henüz bişiy yok ortada.. annesi de yapmıyo tembellikten.. artık siz teyzeleri yapar bende giydiririm..

slm kızlar nasılsınız? bugün topikte bi kilo muhabbettidir dönüyo demekki tek hızzlı kilo alan ben değilmişim:))

yok yavrum nerde.. hepimiz totiş olduk.. hani bi araya gelip bi zıplasan şu çinlilerden daha fazla sarsıntı oluştururuz alimallah kaydirigubbakcemile5

yok yavrum nerde.. hepimiz totiş olduk.. hani bi araya gelip bi zıplasan şu çinlilerden daha fazla sarsıntı oluştururuz alimallah kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

bu gidişle göbüşlerden çok totişleri tokuşturcaz galiba:)) kaydirigubbakcemile3

kızlar suense özel msj atmıştım ondan haberler var ona sormadan msjını aldım ve kopyaladım topikte bilgi olsun diye

mervecim merhaba....
canım dediğin doğru sadece hergün girip yazdıklarınızı okuyorum.
canım benim bu süreç biraz sorunlu geçiyor.bebişim 1 tane bir tanesi boş çıktı.
7. haftadan bu yana mide bulantısından ölüyorum.günde en az 8-9 kere kusuyorum.miyom var bir de bende ara ara ağrım oluyor.psikolojim bozuldu artık...5,5 kg verdim.
her gün giriyorum sizi takip ediyorum ama 10 15 dk kalabiliyorum.ekrana bakmak bile mide mi bulandırıyor.
hatta bazen kendime diyorum merve şimdi sadece okuyorum diye kızıyordur :))) ama merak ediyorum sizleride...hepinizi tanıdım artık...
bu arada geçmiş olsun ve oğlun hayırlı olsun.senin yaşadıklarını en başından beri biliyorum mervecim ve o kaza gününü bile okurken kendim yaşamışım gibi gözyaşlarımı tutamadım.çok hassaslaştım galiba.

biraz düzeleyim bende sizin aranıza katılcam.
seni ve bebişi çok öpüyorum.kendine ii bak canım...

ya çiğdem sen git öyle yaban ellere sonra gel bize şikayet et.. ne işin var senin başka topiklerde biz burdayken he.. yetmiyos mu biz sana alsanaalsanasmile

yok be kuzum( sadece ikiz durumu faarklı olduğu için biraz daha sohbet edeyim dedim:)) ama gimem artıkınkaydirigubbakcemile3 aldım ağzımın payınısempatiksalakcinni

inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsın tekrar...boş çıkan kese içinde senin içinde hayırlısı buymuş demekki..kalan sağlar bizimdir:)))

kendine ve bebişine iyi bak...a.s.

gitme bir yere.. sen ne zaman çıkıyosun... doktora gitmiyon mu hadi git biran önce..

haklısın canım bu bizim farklılığımızdan kaynaklanıyo bencede..slm vermeden sorularına cvp arıyanlara yanıt vermemek en güzeli sanırım..
aynen cnm
heyttttttttt beeeeeeeee arkandayım fundaaaadelikafadulden sen önden dal ben geliyom:))

valla bozuldum biri cvp veerse bari durumumuz farklı :)) bende küsüm artık konuşmucam o topikdekilerle hıhhhkaydirigubbakcemile3
yürü be fundaaaa
slm kızlar nasılsınız? bugün topikte bi kilo muhabbettidir dönüyo demekki tek hızzlı kilo alan ben değilmişim:))
ya tek değilsin cicim
ohhh maaşallah koycak yer bulamicaksın bende ördüğün battaniyeye incecik polar kumaş dikticem öncden çerçeve olucak arakası sırf polar

kızlar bi ben kilo almadım galiba
göbek önden gidiyo ama kilom aynı sanırım sağlıksız yediğim cips kola ıvır zıvor gibi şeyleri bıraktığım için kilo almıyorum
bu gidişle göbüşlerden çok totişleri tokuşturcaz galiba:)) kaydirigubbakcemile3
hahahah galiba öle olucak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrr ben gidiyorummmmmmmmm:))))))))))) hepiniz bizim için dua edin olurmu...

eve geçer geçmez yazıcam sizlere..hepinizi mucuxxx luyorum gocuman gocumannnopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…