al şekerim içinde kalmasın bebeiş kıyafatleri dikimi zor olduğu için pahalı oluyor birda marka faktörü var tabiii:hulya:
valla bende merak ettim şimdik isterseniz yaptığım yeleklerinde moellerini koyarım..
Yaw yanmayacak gibi değil ki anacım, Allahın düz örgüsü , şu şimdi benim ördüğüm battoşun aynısı 80-90 TL ya, bi kız don ile askılı bluz takım vardı, el içi kadar, 80TL koymuşlar etiketi :)))))) Ben battoşun ipine 14 lira verdim:)))) deli olmak lazım ama alan da var tabi... Ama vallahi bi indirime girsin alacam orda bi iki favorim var:) Bi de orada mini bir masa ile sandalyesi vardı ama görmen lazım ne şirin ne şirin:))) Onlar çok pahalı değildi,, Kızmın odasına alıcam onları... Hiç olmadı, babası yaptırır mobilyacıya.
Bana gösterirseniz el işi yaparım ama aradan 1-2 ay geçsin tekrar yap desen hayatta hatırlamam. hele battaniye, kazağa bakıp ta 'aha burasında 50 ilmek gitmiş sonra kesmiş, araya pirinç yapmış vs' yerine boş boş bakarım kaydirigubbakcemile3
Annem ile teyzem ikiz. Annem dantel ve örgüde iyidir ama model veya dergideki çizime bakarak yapar. Teyzem ise bir mağazada gördüğünün aynısını şıp diye çıkarır. Sadece örgü veya dantel de değil yastık, elbise, manto hiç farketmez :hulya: İkisi de oğluma battaniye, hırka, yelek, şapka örüyorlar. Çok zevkli şeyler olacağından eminim
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html
bak canım böle bi topik var sende resimlerini buraya koy bide göbüşünü buda bizim topiğimiz ama arkadaşlar tembel çıktı koymuyolar bişey
tmm canım koyarım yaptıklarımı çok bişe yapmadım ama
canım benim bu bizim sıcak topiğimiz gerçekten çok farklıyız az özüz ya oda çok ii oldu çok firede vermedik vermicezde inşallah
ama dediğim gibi girip bi selam bile vermeden bana şu oldu şu şölemi bölemi diyenlere çok kırılıyorum ayıp ya
hiç bi merhaba yazma sonra kendini anlat cvp alınca çık git
heheheh:)) Seni tanımadıkları için olabilir mi Çido:)) Gerçi biz gelene başımız üzerine diyoruz ama ukelalar neden sana öyle yapmışlar:) söyle bana şu topiği bi gidip dağıtıp gelem:)
Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)
kızlar belki çok zorluk çektik belki yıldık bittik dedik ama sonunda başardık
rabbim sabredenlerden eyledi bizi isyan etmedik ve mükafatını aldık allahıma şükür
yaa akşam tartıldım ama kıyafetlerimle 53 kiloydum.. sabah baktım gene 51 almamışım yani..sen kilo mu aldın hiç sölemiyosun listeye eklicem diye mi korktun bakiiim
ben topiiimeeeeee gurban olarım:)))))))))))
ikizlerimle ilgili başka bi topikde sohbet etmeye çalışıyorum bilgi paylaşımı yapalım istiyorum:)) yok anacım seni kaideye bile almıyolarrrrrrr....
yerim sizin topiiniziii:) :mymeka:
MERVEEEEEEEEEE; ben alacam kızıma tenteneli don:))) Hani o arkası fistolu mistolu olanlar var ya, bezin üzerine giydiriyosun da, koca toto ile dolaşıyolar,çıplak bacak... Ölüyorum o manzaraya:)))))))) Bi de çiçekli böcekli koca donların bacakları tombul karpuz modeli donlar var... onlara da ölüyorum:)))
Bana gösterirseniz el işi yaparım ama aradan 1-2 ay geçsin tekrar yap desen hayatta hatırlamam. hele battaniye, kazağa bakıp ta 'aha burasında 50 ilmek gitmiş sonra kesmiş, araya pirinç yapmış vs' yerine boş boş bakarım kaydirigubbakcemile3
Annem ile teyzem ikiz. Annem dantel ve örgüde iyidir ama model veya dergideki çizime bakarak yapar. Teyzem ise bir mağazada gördüğünün aynısını şıp diye çıkarır. Sadece örgü veya dantel de değil yastık, elbise, manto hiç farketmez :hulya: İkisi de oğluma battaniye, hırka, yelek, şapka örüyorlar. Çok zevkli şeyler olacağından eminim
slm kızlar nasılsınız? bugün topikte bi kilo muhabbettidir dönüyo demekki tek hızzlı kilo alan ben değilmişim:))
kızlar suense özel msj atmıştım ondan haberler var ona sormadan msjını aldım ve kopyaladım topikte bilgi olsun diye
mervecim merhaba....
canım dediğin doğru sadece hergün girip yazdıklarınızı okuyorum.
canım benim bu süreç biraz sorunlu geçiyor.bebişim 1 tane bir tanesi boş çıktı.
7. haftadan bu yana mide bulantısından ölüyorum.günde en az 8-9 kere kusuyorum.miyom var bir de bende ara ara ağrım oluyor.psikolojim bozuldu artık...5,5 kg verdim.
her gün giriyorum sizi takip ediyorum ama 10 15 dk kalabiliyorum.ekrana bakmak bile mide mi bulandırıyor.
hatta bazen kendime diyorum merve şimdi sadece okuyorum diye kızıyordur :))) ama merak ediyorum sizleride...hepinizi tanıdım artık...
bu arada geçmiş olsun ve oğlun hayırlı olsun.senin yaşadıklarını en başından beri biliyorum mervecim ve o kaza gününü bile okurken kendim yaşamışım gibi gözyaşlarımı tutamadım.çok hassaslaştım galiba.
biraz düzeleyim bende sizin aranıza katılcam.
seni ve bebişi çok öpüyorum.kendine ii bak canım...
ya çiğdem sen git öyle yaban ellere sonra gel bize şikayet et.. ne işin var senin başka topiklerde biz burdayken he.. yetmiyos mu biz sanaalsanaalsanasmile
yok be kuzum( sadece ikiz durumu faarklı olduğu için biraz daha sohbet edeyim dedim:)) ama gimem artıkınkaydirigubbakcemile3 aldım ağzımın payınısempatiksalakcinni
aynen cnmhaklısın canım bu bizim farklılığımızdan kaynaklanıyo bencede..slm vermeden sorularına cvp arıyanlara yanıt vermemek en güzeli sanırım..
yürü be fundaaaaheyttttttttt beeeeeeeee arkandayım fundaaaadelikafadulden sen önden dal ben geliyom:))
valla bozuldum biri cvp veerse bari durumumuz farklı :)) bende küsüm artık konuşmucam o topikdekilerle hıhhhkaydirigubbakcemile3
ya tek değilsin cicimslm kızlar nasılsınız? bugün topikte bi kilo muhabbettidir dönüyo demekki tek hızzlı kilo alan ben değilmişim:))
ohhh maaşallah koycak yer bulamicaksın bende ördüğün battaniyeye incecik polar kumaş dikticem öncden çerçeve olucak arakası sırf polarOğlumun şimdi 3 battaniyesi var. 2'sini annem ördü, birini teyzem. Annemim ördüklerinin resmini çekip koyarım topiğe ama daha süslemeleri bitmedi. Bir tarafına kumaş dikilecek falan. Ama modelini görürsünüz, belki hoşunuza gider.
teyzemin yaptığını ben de çok merak ediyorum, yazlıkta olduğundan göremedim daha.
kızlar bi ben kilo almadım galibacanım çok güzel bir paylaşım olmuş gene.. gönlüne sağlık.. Allah hepimiz için hayırlısını versin güzelim..
ya çiğdem sen git öyle yaban ellere sonra gel bize şikayet et.. ne işin var senin başka topiklerde biz burdayken he.. yetmiyos mu biz sanaalsanaalsanasmile
canım ya bide kültlu çorapları varya onların popoda kocaman kabartmalı resimler.. ay çok güzeller.. ay çabuk olsun senin prenses giydirip ısıralım poposunu...
yok yavrum nerde.. hepimiz totiş olduk.. hani bi araya gelip bi zıplasan şu çinlilerden daha fazla sarsıntı oluştururuz alimallah kaydirigubbakcemile5
hahahah galiba öle olucak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu gidişle göbüşlerden çok totişleri tokuşturcaz galiba:)) kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?