kızlar merhaba,
Allah muhabbetinizi arttırsın, size yetişemiyorum.
troit tahlillerini istemişti dr.um. dün tahliller için hast.gittim. bebişimi gördüm. inanılmaz bir şey buya. kendimi ilk hamile kalmış insan gibi şanslı hissettim. ultrasondan sonra dr. tahlilli yazdı ve ben kan vermeye gitmeden elimde bebiğimin resmi ile ağzım kulaklarımda hast.den çıktım. eşime bebeğimizin iyi olduğunu söylerken,tahlil sonuçları nezaman diye sorunca ben dumur oldum. "hee ben tahlil yaptırmaya gelmiştim değilmi!!!!"
anlıyacağınız insanın aklı gerçekten başından gidiyor.
Allahım bu mutluluğumuzu daim etsin. ne müthiş bir duygu bu yaa.
cnm benim eşimi gören tanımıyor:)) tanıştığımızda 60 kiloydu.sonra sonra almaya başladı.işi masa başı daha iyi bir yere girdi evlenmeden önce servisle gidip geliyor e tabi kafada rahatladı evlenince. öle bi başladı almaya hala devam edior:)) yaz başlarında yürüyüş yapıp diyet yapıyor 2 ay 10 kilo veryor.sonra hoop kış gelmeden geri alıyor. benim koca bide 1.71 boyunda.valla göbeği benimkinden daha büyük:)) artık doğumdan sonra beraber uğraşıcaz kilo vermeye.
seninkide alır merak etme,kimse benim kocama kilo alır demezmiş eskiden.yıllarca uğraşmışlar kilo alsın diye almamış.ama yaş da ilerlemeye başlayınca alıyolar genelde.
heh şimdi oldu cicim çaktım köfteyi
yaşla alakası yok kuşum sen yaramışsın eşine maşşalah adama aldıramadıkları kiloyu sen aldırmışsın daha ne olsun cnm buarada senin adın ne yeşil dioruz hep amacnm benim eşimi gören tanımıyor:)) tanıştığımızda 60 kiloydu.sonra sonra almaya başladı.işi masa başı daha iyi bir yere girdi evlenmeden önce servisle gidip geliyor e tabi kafada rahatladı evlenince. öle bi başladı almaya hala devam edior:)) yaz başlarında yürüyüş yapıp diyet yapıyor 2 ay 10 kilo veryor.sonra hoop kış gelmeden geri alıyor. benim koca bide 1.71 boyunda.valla göbeği benimkinden daha büyük:)) artık doğumdan sonra beraber uğraşıcaz kilo vermeye.
seninkide alır merak etme,kimse benim kocama kilo alır demezmiş eskiden.yıllarca uğraşmışlar kilo alsın diye almamış.ama yaş da ilerlemeye başlayınca alıyolar genelde.
ay işte ben önce suyunu yaptım admcağız 2 hafta sona nolur ya nolur ben içmiim bunu dedi pekmezini aldım bende napiim tadıda gayet iibiz bebek istemeye başlayınca başladık keçi boynuzu pekmezine. sonra tüp bebek yapacağımız zaman diğer takviyelere geçtik.aslında keçi boynuzunun suyu faydalıymış ama benim eim içemedi.pekmezide sabah akşam yedi.aynen seninki gibi mırım kırın ede ede.
ay eşime sölicem aynı benim eşim
benimkide 64 kilo çok zayıfım diye üzülüyo
demek ondan incelerde varmış haha
adam o kadar zayıfki evlendik eşikten sokucak beni aldı kucağına aramızda 3 kilo vardı ben 52 kiloydum eşim 55 düşünsenize tığ gibi ıyyyy
neyse aldı beni kucağına resmimizi çektiler sonra bıraktı aşkım düşürücem dedi sen ağırsın bide gelinlik var adam beni yere atıcaktı nerdeyse
biz ona damatlık bulamadık
sonra veda partisi zamanı diye tween liseli gençler için takım üretmiş o vesileyle bulduk bi kuaşk aldık adamın belini iki kere döndücekti ama nası bakmışım 10 kilo aldı hemen hemen
canım benim ismini facede iki l ile yazmışsın ben seni o yüzden bualamadım demekok tatlımalkisalkisalkis
kızlar güya erkek stresli olduğunda kız olurmuş benim eşim ben çok stresliydim kesin kız olacak diyor ay bu addama laf anlatamıyorum yaa kızı olsada rahatlasam
Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)
kızlar belki çok zorluk çektik belki yıldık bittik dedik ama sonunda başardık
rabbim sabredenlerden eyledi bizi isyan etmedik ve mükafatını aldık allahıma şükür
Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)
kızlar belki çok zorluk çektik belki yıldık bittik dedik ama sonunda başardık
rabbim sabredenlerden eyledi bizi isyan etmedik ve mükafatını aldık allahıma şükür
tatlım bizde adana kazan biz kepçe damatlık aramıştık benimkinin bedenini buluyoruz ama boyu olmuyor uzun boylular için az takım var ay o gün ayaklarım nasıl şişmişti yaaa
allahıma binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyipte olmayan herkese nasip etsin
Nekadar güzel bir hadis.
çok sabrettik, çok istedik sonunda Rabbim hediyesini verdi çok şükür.
yaşla alakası yok kuşum sen yaramışsın eşine maşşalah adama aldıramadıkları kiloyu sen aldırmışsın daha ne olsun cnm buarada senin adın ne yeşil dioruz hep ama
ay işte ben önce suyunu yaptım admcağız 2 hafta sona nolur ya nolur ben içmiim bunu dedi pekmezini aldım bende napiim tadıda gayet ii
işin kötüsü bnm eşimin sperm sorunu yoktu 260 milyon çıktı hep ama napiim onunkide daha ii olsun diye ben o kadar çörek otu bilmem de yiyorum oda yesin dedim
canım benim ya.. minicik şeyler insanın aklını başından alıyo valla..
benim aşkımda evlendiğimizde çok zayıftı.. takım elbise zor bulmuştuk.. sonra epey bi kilo aldı.. ama şimdi stresten garibim gene verdi.. yada ben çok kilo aldım artık bana zayıf geliyo :)
kızlar düşüsenize iğnenizi ilk yaptığınız günü falan ay yaaaa neler yaşadık neler ayyy allahım yarabbim ne zordu
o beklemek
en zoruydu
her gün 12 gibi tel çalar şu kadar embriyo şöle durumda
aman aman yaptırabildik allah şükür allah bi daha muhtaç etmesin
ee siz adanada mı evlendiniz nası yani adana
yoksa adanadan damat mı aldın
cnm benim adım "esra", bizde soru eşimdeydi.sperm sayısı çok düşüktü,morfoloji %1 di. hareket kötüydü.bende dedim bari yumurta toplama gününe kadar kullanda kaliteleri filan artsın:)) ben sadece elevit kullandım gebelik öncesi o da bana epey bi kilo yaptı. şimdiden 94 ü gördüm ben hemde boyum 1.62( doğum sonrası depresyona girmezem iyidir. ben evleneceğim sene yaklaşık 15 kilo verip 60 kilo ile evlendim. şimdi nasıl vericem bakalım.
kızlar düşüsenize iğnenizi ilk yaptığınız günü falan ay yaaaa neler yaşadık neler ayyy allahım yarabbim ne zordu
o beklemek
en zoruydu
her gün 12 gibi tel çalar şu kadar embriyo şöle durumda
aman aman yaptırabildik allah şükür allah bi daha muhtaç etmesin
sen kilo mu aldın hiç sölemiyosun listeye eklicem diye mi korktun bakiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?