2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım benim ya.. minicik şeyler insanın aklını başından alıyo valla..

benim aşkımda evlendiğimizde çok zayıftı.. takım elbise zor bulmuştuk.. sonra epey bi kilo aldı.. ama şimdi stresten garibim gene verdi.. yada ben çok kilo aldım artık bana zayıf geliyo :)

yaşla alakası yok kuşum sen yaramışsın eşine maşşalah adama aldıramadıkları kiloyu sen aldırmışsın daha ne olsun cnm buarada senin adın ne yeşil dioruz hep ama
ay işte ben önce suyunu yaptım admcağız 2 hafta sona nolur ya nolur ben içmiim bunu dedi pekmezini aldım bende napiim tadıda gayet ii
işin kötüsü bnm eşimin sperm sorunu yoktu 260 milyon çıktı hep ama napiim onunkide daha ii olsun diye ben o kadar çörek otu bilmem de yiyorum oda yesin dedim

tatlım bizde adana kazan biz kepçe damatlık aramıştık benimkinin bedenini buluyoruz ama boyu olmuyor uzun boylular için az takım var ay o gün ayaklarım nasıl şişmişti yaaa

Rabbin Sana Söylüyor..
"Sabredenlere,
Felaketlere Karşı Dişlerini Sıkıp Göğüs Gerenlere
Mükafatları Hesapsız ödenecektir.."
Belki De Onca Insanın Arasında
...Neden Senin Seçildiğini Soruyorsun...
Oysa Rabbinin Seçtikleri Kıymetlilerdir...
"içinizden Mücahidlerle Sabredenleri Ortaya çıkarıncaya
Kadar Elbette Sizi Deneyeceğiz" (Muhammed, 47/31)

kızlar belki çok zorluk çektik belki yıldık bittik dedik ama sonunda başardık
rabbim sabredenlerden eyledi bizi isyan etmedik ve mükafatını aldık allahıma şükür

kızlar güya erkek stresli olduğunda kız olurmuş benim eşim ben çok stresliydim kesin kız olacak diyor ay bu addama laf anlatamıyorum yaa kızı olsada rahatlasam

bak ben bunu ilk defa duyuyorum
kadın stresli asabi huysuz kırıcı oluyorsa ve çocuğun cinsiyeti belliyse ne oluyo
mesela ben bu aralar tam öleyim
taşınma stresi
hamilelik stresi falan derkennnn aksi nalet bişey oldum lmaz:

allahıma binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyipte olmayan herkese nasip etsin

Nekadar güzel bir hadis.
çok sabrettik, çok istedik sonunda Rabbim hediyesini verdi çok şükür.

allahıma binlerce kez şükürler olsun rabbim isteyipte olmayan herkese nasip etsin

Nekadar güzel bir hadis.
çok sabrettik, çok istedik sonunda Rabbim hediyesini verdi çok şükür.

kızlar düşüsenize iğnenizi ilk yaptığınız günü falan ay yaaaa neler yaşadık neler ayyy allahım yarabbim ne zordu
o beklemek
en zoruydu
her gün 12 gibi tel çalar şu kadar embriyo şöle durumda
aman aman yaptırabildik allah şükür allah bi daha muhtaç etmesin

cnm benim adım "esra", bizde soru eşimdeydi.sperm sayısı çok düşüktü,morfoloji %1 di. hareket kötüydü.bende dedim bari yumurta toplama gününe kadar kullanda kaliteleri filan artsın:)) ben sadece elevit kullandım gebelik öncesi o da bana epey bi kilo yaptı. şimdiden 94 ü gördüm ben hemde boyum 1.62( doğum sonrası depresyona girmezem iyidir. ben evleneceğim sene yaklaşık 15 kilo verip 60 kilo ile evlendim. şimdi nasıl vericem bakalım.

sen kilo mu aldın hiç sölemiyosun listeye eklicem diye mi korktun bakiiim

evet cnm aynen.valla halimize binlerce şükür. benim eşim çok etkilenmişti durumumuzdan. kendini yetersiz görmeye başlamıştı.allah yarım etti de ilk seferde tutundu bebişim.şimdi de bazen cinsiyet düşünürken buluyorum kendimi. yok erkekti yok kızdı diye kendime bi kızıyorum.ya diyorum bikaç ay önce olmıcak diye ağlıyodun şimdi ne bu diyorum.

aman boşver ya bu minik oğlan inşallah çok hareketli olur sende onun peşinde koşmaktan farkında olmadan kilo veririsn nası fikir

canım beni yediğim iğnenin haddi hesabı yok 30 a yakın göbekten 60 tane de kalcadan pregenx yedim popomda hala izleri var geçmiyor

sen kilo mu aldın hiç sölemiyosun listeye eklicem diye mi korktun bakiiim

valla cnm bana desen ben korkuyom bilmiyorumkismile ama lşsteye eklenmekten değil sonumun nasıl olacağından. dr. dedi diyetsyene git diye.ama ben zaten fazla yemiyorumki nasıl alıyorum anamadım. diyetisyen liste verecek ona uyucam diye strese gircem diye istemiyorum.ama bu gidişle temmuz başında başlıcam diyetisyene.

ben topiiimeeeeee gurban olarım:)))))))))))

ikizlerimle ilgili başka bi topikde sohbet etmeye çalışıyorum bilgi paylaşımı yapalım istiyorum:)) yok anacım seni kaideye bile almıyolarrrrrrr....

yerim sizin topiiniziii:) :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…