2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bacım sen şu yaptığın ayada yapmaya devam ettiğin battniyenin resmini bi koysana yahu görelim bak filiz döşemiş resimleri dün
Tatlım yaa, bi şeye benzemiyor ki daha:)) şişin üzerinde sıkışık vazıyette:)) Zor sığıyor şişe zaten... Ama denerim koymayı:)) Bildiğin düz örgü yaw, kenarını da oyalıycam işte:)
valla bende merak ettim şimdik isterseniz yaptığım yeleklerinde moellerini koyarım..
anam siz çok beceriklisiniz yaa maşallah:)
Keşkeee hemen eçiverse şu aylarımız da geliverse sıpacıklarımız:)
kızlar varya listenin hepsini almasak bile milyar tutar walla
eski parayla tabi 1000 tl den fazla sadece bnm beğendiğim bebek arabası
Merve ben kaba bi hesap yaptım canım, oda takımı, bebek arabası, puseti, araba koltuğu, buhar makinası, ıvırı zıvırı 6000tl ye yaklaşıyor... Daha bunun doğum masrafları yok((( oda takımı almayıp, tek beşik alayım diyorsanız, arabasını ve pusetini falan da optimum bi marka tercih edeyim derseniz de en az 3000 tl masrafı var :)
funda görüyorum seni ordasın.... :)))
geldim şekerim, seçmece yapıyordum:)

fundacım teşşekkür ederim... beceriklilik değilde can sıkıntsından kendimi öğgüye veriyorum şu sıpa cinsiyetini bir gösterseydi cuma günü bir gelseydi geçmiyor günler...... oy oy

bende aralık doğumluyum bebeşim de annesiyle aynı ay doğumlu olacak.
canım her sırada ipi değiştiriyorsun bunalatmadın merak etme kafana takılanı ne zaman istersen sorabilirsin[/QUOTE]
saol canımıniçi ama bana öle ip değiştirmekten fenalık gelir ben kızım olsa onun krem renginden yapıcaktım üzerine inci işlicektim oğlana ne olur bilmem
mervecim hani şu gerçek isim listesi varya onu sayfanın başına yapsak daha güzel olmaz mı? bazen unutuyorum ben sayfayı arıyorum köşe bucak..
canikom ben senin mail adresine atiim facedeb bakıp masa üstüne word belgesi olarak indir
wıyyyyyyyyyyyyyyyyyy başıma gelenlere gel o ne ya benim doğumumda 10 .000 tutucak en az yandık biz gitti bi araba parası
ama feda olsun oğluşuma
ÖRMEKTE OLDUĞUM BATTOŞ:)) Kenar oyalarını o üzerindeki renkle yapıcam:)

Uploaded with ImageShack.us

kız çimen gibi olmuş maaşallah güle güle kullansın minik prenses

aslında ilk baş bende öyle düşünddüm ama çok sıkıcı olmadı sonra cabukda ittiği icim bir sorun olmadı yinede senin bileceğin iş tabiki

aslında ilk baş bende öyle düşünddüm ama çok sıkıcı olmadı sonra cabukda ittiği icim bir sorun olmadı yinede senin bileceğin iş tabiki

filiz ben şimdi nohut örneği örüyorum ya
3 gündür örüyorum daha 1 karış anca oldu
çok zor ürüyo ya
işkembe gibi prinç gibi
bide 150 ilmek 4 no şiş

hanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...

hep demiştim senin bu kadar güçlü olmana hayranım biliyomusun
ben başıma böle bişey gelse belki girip okuyamazdım bile
sadece şunu sormak istiyorum girmesen okumasan daha ii mi olur aslında sakın yanlış anlama içinde bulunduğun durumu anlamak için soruyorum
belkide girince dertleşince rahatlıyorsundur

ve şunu bil hepsi geçicek tatlım biliyosun bizim topikte bazı annlerin bebek kaybetmişliğide var bak sonunda oluyor insan kötü günleri ii bişey olunca unutuyor seninde olucak merak etme

canım herşeyin ilacı zaman ve sabır bende bir bebek küçükde olsa kaybettim onun hayl kırıklığını yaşadım zor ama başaracaksın güçlü ve sabırlı ol sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…