Tatlım yaa, bi şeye benzemiyor ki daha:)) şişin üzerinde sıkışık vazıyette:)) Zor sığıyor şişe zaten... Ama denerim koymayı:)) Bildiğin düz örgü yaw, kenarını da oyalıycam işte:)bacım sen şu yaptığın ayada yapmaya devam ettiğin battniyenin resmini bi koysana yahu görelim bak filiz döşemiş resimleri dün
anam siz çok beceriklisiniz yaa maşallah:)valla bende merak ettim şimdik isterseniz yaptığım yeleklerinde moellerini koyarım..
Keşkeee hemen eçiverse şu aylarımız da geliverse sıpacıklarımız:)canım çok güzel bir paylaşım olmuş gene.. gönlüne sağlık.. Allah hepimiz için hayırlısını versin güzelim..
yaa akşam tartıldım ama kıyafetlerimle 53 kiloydum.. sabah baktım gene 51 almamışım yani..
ya çiğdem sen git öyle yaban ellere sonra gel bize şikayet et.. ne işin var senin başka topiklerde biz burdayken he.. yetmiyos mu biz sanaalsanaalsanasmile
canım ya bide kültlu çorapları varya onların popoda kocaman kabartmalı resimler.. ay çok güzeller.. ay çabuk olsun senin prenses giydirip ısıralım poposunu...
canım ne güzel bak başlamışlar sana yapmaya.. bizimkilerde daha tık yok.. aslında çok beceriklidirler ama.. henüz bişiy yok ortada.. annesi de yapmıyo tembellikten.. artık siz teyzeleri yapar bende giydiririm..
yok yavrum nerde.. hepimiz totiş olduk.. hani bi araya gelip bi zıplasan şu çinlilerden daha fazla sarsıntı oluştururuz alimallah kaydirigubbakcemile5
Merve ben kaba bi hesap yaptım canım, oda takımı, bebek arabası, puseti, araba koltuğu, buhar makinası, ıvırı zıvırı 6000tl ye yaklaşıyor... Daha bunun doğum masrafları yokkızlar varya listenin hepsini almasak bile milyar tutar walla
eski parayla tabi 1000 tl den fazla sadece bnm beğendiğim bebek arabası
geldim şekerim, seçmece yapıyordum:)funda görüyorum seni ordasın.... :)))
mervecim hani şu gerçek isim listesi varya onu sayfanın başına yapsak daha güzel olmaz mı? bazen unutuyorum ben sayfayı arıyorum köşe bucak..
haklısın fundacım o da var dimi...neyse.
renkleri çok güzel gerçekten üzerine mor ile menekşe yapıp aplike edebilirsin çok hoş olur
deneyeceğim:))) Becerebilirsem:)
ay ocak ayı bence çok güzel bi ay bende ocakta doğdum
allah mesut etsin tatlım en özel gün yaz kış fark etmez
bu arada ciciler ne güzel olmuş
ellerine sağlık
bulgurluya gelin gidicek gibi örmüşsün walla kaydirigubbakcemile3
son bişi daha sorucam cicim ay bunlattım senide
o tığ ile yaptığınız örnekte her sıra ip mi değiştirdiniz ipiniz mi öle
canikom ben senin mail adresine atiim facedeb bakıp masa üstüne word belgesi olarak indirmervecim hani şu gerçek isim listesi varya onu sayfanın başına yapsak daha güzel olmaz mı? bazen unutuyorum ben sayfayı arıyorum köşe bucak..
wıyyyyyyyyyyyyyyyyyy başıma gelenlere gel o ne ya benim doğumumda 10 .000 tutucak en az yandık biz gitti bi araba parasıTatlım yaa, bi şeye benzemiyor ki daha:)) şişin üzerinde sıkışık vazıyette:)) Zor sığıyor şişe zaten... Ama denerim koymayı:)) Bildiğin düz örgü yaw, kenarını da oyalıycam işte:)
anam siz çok beceriklisiniz yaa maşallah:)
Keşkeee hemen eçiverse şu aylarımız da geliverse sıpacıklarımız:)
Merve ben kaba bi hesap yaptım canım, oda takımı, bebek arabası, puseti, araba koltuğu, buhar makinası, ıvırı zıvırı 6000tl ye yaklaşıyor... Daha bunun doğum masrafları yok((( oda takımı almayıp, tek beşik alayım diyorsanız, arabasını ve pusetini falan da optimum bi marka tercih edeyim derseniz de en az 3000 tl masrafı var :)
geldim şekerim, seçmece yapıyordum:)
aslında ilk baş bende öyle düşünddüm ama çok sıkıcı olmadı sonra cabukda ittiği icim bir sorun olmadı yinede senin bileceğin iş tabiki
hep demiştim senin bu kadar güçlü olmana hayranım biliyomusunhanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
filiz ben şimdi nohut örneği örüyorum ya
3 gündür örüyorum daha 1 karış anca oldu
çok zor ürüyo ya
işkembe gibi prinç gibi
bide 150 ilmek 4 no şiş
hanımlar nasılsınız takip edemiyorum topigi çok girmedigim için umarım hepiniz iyisinizdir bazi arkadaşların bebişlerin cinsiyetleri belli olmuş canlarım benim saglıklı sihatli olsunlarda kız erkek hayırlı evlatlar olsun hepinize. ben daha iyiyim zaman geçtikçe daha çok koyuyor kanamam hala devam ediyor dr. normal dedi kanamanın olmasına geçecek hepisi biliyorum zaman gerekli kardeşimin çocugu oldu onunla vakit geçiriyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...
kızlar belime bir ağrı girdi çok ağrıyor yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?