Biri çok fena olacak desene:)) çok eğlenceli yaaaa.. Allahım nazarlardan korusun:)amanın kelle kelle gel beni yelle yelleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eve şimdi girdim mervecim:) Allah herkese böyle neşeli günler nasip etsin,hep hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin
bi didişiyolarki görmelisin:)))))))))))) üstteki yukarı çıkıyooo aşşaya doğru kayıyo :)) alttaki bacaklarını uzatıyoo genleşiyoo kafasına bi tekme:)))))))))))) komşuu rahat dur der gibi:))DR bunlar doğuncada böyle olacaklar diyo:)) çok güldük hallerine maşşallah benim kuzularıma
boylarıda 53 mm
aaaaaaaaaaaaaaaa bide üsttedi parmağını emiyoduuuuuuuuuuuuu ağzına götürüp tutmaya çalışıyo:))))))))))
iyi akşamlar kızlar herkesin keyfi yerinde görünüyo tü tü maşallah
Uploaded with ImageShack.us
kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..
bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek
erkek bu erkeeeeek:))) Yerim ben o erkeki:)
Uploaded with ImageShack.us
kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..
bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek
banada abi gibi geldi cnm allah sağlıcakla versinde hayırlısı bakalım bende çok merak ediyorum ya sıpa bitürlü göstermedi sağlıcakla gelsin tabi önemlisi o ama ben hazırlık yapmak istiyorum bi de çookkkk merak ediyorummm çokkkkkkkk
o zaman miniklere sürpriz yapıp güzel bi ikiz avatarı buliim netten senin cinsiyet bölümüne koymak için minik eşşekler ya yerim ben onları bide dövüşüyorlar bencede erkek bunlar
poyrazla rüzgar mıydı adları
kuzy ve rüzgar canım:)) süprizini sabırsızlıkla bekliyoruzzzz:)))kaydirigubbakcemile3
cidooooooooooooooooooooooo gözün aydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmm maşallah o sıpacıklaraaaaaa:))) oyyy yerim ben didişmelerini onların:: Ayyyy vallahi çok sevindim:: Allah tamamına erdirsin[/sıze][/b]
bu nazar boncukları çidonun ikizlerine ve tüm bebişlerimize:) Maşallah hepsine
mervecim temmuzun 10 da gidicem doktora şimdilik herşey yolunda allaha şükür bu süre de 11.haftama denk geliyo 2li test olabilir diye düşünüyorum gittiğimde.Benimde oğlum olucak gibi doğuyo içime bende Kaan ismini çok beğeniyorum ve düşünüyorum
hep demiştim senin bu kadar güçlü olmana hayranım biliyomusun
ben başıma böle bişey gelse belki girip okuyamazdım bile
sadece şunu sormak istiyorum girmesen okumasan daha ii mi olur aslında sakın yanlış anlama içinde bulunduğun durumu anlamak için soruyorum
belkide girince dertleşince rahatlıyorsundur
ve şunu bil hepsi geçicek tatlım biliyosun bizim topikte bazı annlerin bebek kaybetmişliğide var bak sonunda oluyor insan kötü günleri ii bişey olunca unutuyor seninde olucak merak etme
hoşgeldin tatlım amanın seninde az kalmış hakkımızda hayırlısı
sıra çiğdemde
ondan sonra sevgi
sonrada sen
ay allah hayırlı haberler almayı nasip etsin
zeynep yalovaya geldiğimdegörüşücez dimi
bak beni yalnız bırakma oralarda
canım görüşürüz tabii. dün eşimle bebek bakıcak kimse yok memleketlere mi gitsek diye düşünüyorduk sonra dedim merve geliyor ben kaçıyorum :) ama kesin bişey yok burdayız canım görüşürüz bebeklerimiz de arkadaş olur :)
ahhhhhhhh canım benim olucak bak gerçekten olucak inan bunacanım başka seçenegim yok kendime ve eşime yazık ediyorum kendimi bıraktıgım anlarda oluyor eşim beni çok seviyor ve aşırı deger veriyor onu üzmeya hakkım yok diye düşünüyorum.k.k.girmek bazen iyi geliyor bazende acı verip kafam çok karışıyor sonunda olacak biliyorum ama biraz daha emek gerekiyor sanırım sabırlı olmam lazım öpüyorum..
sende benim gibi ayran gönüllüsün demek herşeye bilirim evde 70 çeşit yün var ortaya çıkan bişicik yok bakalım bu başladığım bebek battaniyesi bitecek miherkese iyi geceler kızlar eve geldim hemen girdim nete bakiim neler yazılmış ben yokken diye:))
bu arada bebiş yelek ve battaniye örneklerini gördüm bayıldım :hulya: keşke biraz sabırlı olsamda bende başlasam, başlamasına başlıyorum (oda her motifi değil ya haroşa ya tığ ile kolay bişiler) evlenmeden önce eşime sevgililer günü için atkı örmüştüm hala kullanır.birde geçen sene yelek başladım daha sırtını yarılamadan sıkıldım bıraktım öle duruyo bi köşede :kedi: ama diyorum biraz daha heveslenirsem başlarım unisex bir modele malum bizimki her kontrolde cinsiyet değiştiriyo boshayallersmile
aaaaaaaaahahahahahha olabilir mi acabaaaa farkettimde benim gebelik çizelgem bi pembe bi mavi kareden oluşuyo ondanmıdır nedir bizdeki bu cinsiyet karşıklığı bilmiyorumkismile
ay çok şeker bu karpuz olayı ya ben bebeğimi onun içine koyunca yerim herhaldeBen bebise bu setten alicam ins. Burdakiler de bebegi kundakliyorlar. Cocugun sarildigi sey kundak, sapkasi ve ayrica bir batteniyesi var. ABD de "swaddle" diye geciyor oldukca yayginlar.
Kis ortasinda karpuzu goren atlar artik bebegin ustune;-)) Gerci ugur boceklisi falan da var . O da cok sirin.
Bir de cocuk gelisimiyle ilgili su kitabi tavsiye ediyorlar. TR de tukce cevirmesi ile varmis. Ben daha alip okumadim ama en yakin zamanda alicam ins.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee memlekete gitmek mi anacım ben bi sene çalışmayacağım seninkine bakarım gitmeyin bi yerecanım görüşürüz tabii. dün eşimle bebek bakıcak kimse yok memleketlere mi gitsek diye düşünüyorduk sonra dedim merve geliyor ben kaçıyorum :) ama kesin bişey yok burdayız canım görüşürüz bebeklerimiz de arkadaş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?