SİZ İKİNİZ NERELERDESİNİZ UYA KAÇ KERE YAZDIM NERDELER DİYE OFFF
NİHAYET YAZDINIZ
panycim ikizlerde hep yaşanan bi durum bu hatta doğduklarında biri minik biri toraman oluyor sıkma sen canını gıdana dikkat et o büyük olan kardeşe söle accık kardeşine bıraksın gıdalarılmaz:
meral hayırlı olsun cnm demek bi pres daha var alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım dur bakalım.. hemen öyle kötü kötü düşünme.. olabilir böyle şeyler.. neticede iki bebek besliyorsun içerde.. demek biri öbüründen daha uyanık.. belkide bir erkek biri kızdır.. o yüzden kız olan daha narin büyüyodur... yapma böyle.. aaaa. kızıyorum bak..
canım hiç gelmiyorsun artık merak ediyoruz seni.. demek sende oğlan annesi olucaksın.. hayırlısı olsun tatlım..
meralcim
tebrik ederim gözün aydın canım..
hayırlı olsunn
demek ki neymiş anneler biliormuş içlerine doğuormuş ve allah annelerin gönlüne göre veriormuşşş ne güzellll:)))
bende 5 de öğreneceğim artık kesin olur herhalde
tabii umarım gösterirrr..
canım ya gerçekten takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum, bilgisayar başında fazla durmamaya çalışıyorum
bir de ne güzel örgüler felan yapıyorsunuz ben daha cesaret edemedim,
ama önceden işlediğim, goblen tipi battaniye var ben de onu çekip yollayım size kaydirigubbakcemile3
pek vakit kalmıyor canım ama hep bakıyorum, sohbetlerinize katılamayınca da okumakla yetiniyorum
baya erkek annesi varmış, geçen sene kız bebek yılıydı , bu sene erkek bebek yılı demek
sağolasını canım hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah
Sağlıklı olsunlar yeter değil migamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
kuşum dikkatli mi oturmadın ne yaptın ağır mı kaldırdın bel ağrısı normal ama geçtimi acaba şimdi iyimisin[/QUO
canım sanırırm bilgisayar başında çok oturdum ondan oldu hala ağrıyor ama hafifledi biraz
kızlar muhabiriniz cevat kelle bakırköyden bildiriyor şimdi aldığım bir habere göre
çiğdemin minikleri nur topu gibi maşallah
hatta didişmişler bile fıldur fıldırlarmış ense kalınlıkları çok ii çıkmış
idrar yolu enfeksiyonu içinde doktor bol sıvı alıcaksın demiş
bizim taze anne almış hemen eline pet şişeyi başlamış daha hastanedeyken su içmeye
e ikizlerimize bi halay gelsin bari :teytey::teytey::teytey:
kızlar muhabiriniz cevat kelle bakırköyden bildiriyor şimdi aldığım bir habere göre
bizim taze anne almış hemen eline pet şişeyi başlamış daha hastanedeyken su içmeye
slm ben geldim
allah allah neyse şimdi ii olmana sevindim cnmcanım sanırırm bilgisayar başında çok oturdum ondan oldu hala ağrıyor ama hafifledi biraz
amanın kelle kelle gel beni yelle yelleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eve şimdi girdim mervecim:) Allah herkese böyle neşeli günler nasip etsin,hep hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin
bi didişiyolarki görmelisin:)))))))))))) üstteki yukarı çıkıyooo aşşaya doğru kayıyo :)) alttaki bacaklarını uzatıyoo genleşiyoo kafasına bi tekme:)))))))))))) komşuu rahat dur der gibi:))DR bunlar doğuncada böyle olacaklar diyo:)) çok güldük hallerine maşşallah benim kuzularıma
boylarıda 53 mm
aaaaaaaaaaaaaaaa bide üsttedi parmağını emiyoduuuuuuuuuuuuu ağzına götürüp tutmaya çalışıyo:))))))))))
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim onları ben eşimde duydu senin anlattıklarını ay maaşallah dedi yaramazlara cinsiyet konusunda bişey dediler mi
slm kızlar ikizlerimize maşallah allah sonuna kdar böyle devam ettirsin valla harikasınız bi giriyorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo
bu arada ben başka bi usgye gittim bugün görseniz gülmekten ölürdünüz ellerini havaya kaldırıp esniyodu benim sıpa cinsiyet öğreneyim diye gittim bu doktorda erkek gibi dedi göstermiyo çok net malesef benim ikizimin kordonu hala duruyomuş onu öğrendik ama çok küçükken öldüğü için zararı olmaz dedi doktor
slm ben geldim
allah allah neyse şimdi ii olmana sevindim cnm
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yerim onları ben eşimde duydu senin anlattıklarını ay maaşallah dedi yaramazlara cinsiyet konusunda bişey dediler mi
istikrarlı bir şekilde erkek gibi gidiyolar:)) çıkıntıları var
slm kızlar ikizlerimize maşallah allah sonuna kdar böyle devam ettirsin valla harikasınız bi giriyorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo
bu arada ben başka bi usgye gittim bugün görseniz gülmekten ölürdünüz ellerini havaya kaldırıp esniyodu benim sıpa cinsiyet öğreneyim diye gittim bu doktorda erkek gibi dedi göstermiyo çok net malesef benim ikizimin kordonu hala duruyomuş onu öğrendik ama çok küçükken öldüğü için zararı olmaz dedi doktor
mervecim senin erkek olduğu kesinleştimi yoksa olasılık mı diyolar cnm
istikrarlı bir şekilde erkek gibi gidiyolar:)) çıkıntıları var
o zaman miniklere sürpriz yapıp güzel bi ikiz avatarı buliim netten senin cinsiyet bölümüne koymak için minik eşşekler ya yerim ben onları bide dövüşüyorlar bencede erkek bunlar
poyrazla rüzgar mıydı adları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?