2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya işten eve geliyorum bi haber dinliim diorum lanet olasıca memlkette yine şehit haberi ya ulan 2 şer 3 er diye diye kökümüzü kazicaklar yakında

canım ya gerçekten takip etmeye çalışıyorum ama yetişemiyorum, bilgisayar başında fazla durmamaya çalışıyorum

bir de ne güzel örgüler felan yapıyorsunuz ben daha cesaret edemedim,

ama önceden işlediğim, goblen tipi battaniye var ben de onu çekip yollayım size kaydirigubbakcemile3

pek vakit kalmıyor canım ama hep bakıyorum, sohbetlerinize katılamayınca da okumakla yetiniyorum
baya erkek annesi varmış, geçen sene kız bebek yılıydı , bu sene erkek bebek yılı demek

sağolasını canım hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah

Sağlıklı olsunlar yeter değil migamyoncuiremsu kaydirigubbakcemile3

ay merak ettim hemen koysan keşke

kızlar muhabiriniz cevat kelle bakırköyden bildiriyor şimdi aldığım bir habere göre
çiğdemin minikleri nur topu gibi maşallah
hatta didişmişler bile fıldur fıldırlarmış ense kalınlıkları çok ii çıkmış
idrar yolu enfeksiyonu içinde doktor bol sıvı alıcaksın demiş
bizim taze anne almış hemen eline pet şişeyi başlamış daha hastanedeyken su içmeye
e ikizlerimize bi halay gelsin bari :teytey::teytey::teytey:

hadi bakalım allah sağlıklı sıhatli ikisininde doğmasını nasip etşin inşallahalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

amanın kelle kelle gel beni yelle yelleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

eve şimdi girdim mervecim:) Allah herkese böyle neşeli günler nasip etsin,hep hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin

bi didişiyolarki görmelisin:)))))))))))) üstteki yukarı çıkıyooo aşşaya doğru kayıyo :)) alttaki bacaklarını uzatıyoo genleşiyoo kafasına bi tekme:)))))))))))) komşuu rahat dur der gibi:))DR bunlar doğuncada böyle olacaklar diyo:)) çok güldük hallerine maşşallah benim kuzularıma

boylarıda 53 mm

aaaaaaaaaaaaaaaa bide üsttedi parmağını emiyoduuuuuuuuuuuuu ağzına götürüp tutmaya çalışıyo:))))))))))

slm kızlar ikizlerimize maşallah allah sonuna kdar böyle devam ettirsin valla harikasınız bi giriyorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo
bu arada ben başka bi usgye gittim bugün görseniz gülmekten ölürdünüz ellerini havaya kaldırıp esniyodu benim sıpa cinsiyet öğreneyim diye gittim bu doktorda erkek gibi dedi göstermiyo çok net malesef benim ikizimin kordonu hala duruyomuş onu öğrendik ama çok küçükken öldüğü için zararı olmaz dedi doktor

ay maşallah ya ne enteresanlar dimi ya insan bunları görünce manyaklaşıo aklı başından gidiyo aynı böleler işte

tşler canım hepimizin bebişlerine 41 kere maşşallahhh

cidooooooooooooooooooooooo gözün aydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmm maşallah o sıpacıklaraaaaaa:))) oyyy yerim ben didişmelerini onların:: Ayyyy vallahi çok sevindim:: Allah tamamına erdirsin[/sıze][/b]

Uploaded with ImageShack.us

kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..

bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…