2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın teyzoşlarrrrr :))))))) bugün iii olursam alışverişe çıkıcam ufak yollu ya merve dün o liste neydi be annecim korktum valla ben öyle yetiştiremem son aylarda çünkü ne yazıkki benim kardeşim son 1.5 ay hep yattı çoçuk büyüdükçe bizim şu asi hastalıkta artıyormuş onun için yataga bağlanmadan herbişeyimi kendim hallediyim diyorummmçiğdem canım bebişlerine nazar degmesin ayy ikiz bebek düşünsene biri uyucak biri kalkıcak aman allahımmmm:)))))))))))))

canım çiğdemim gözün aydın.. allah nazarlardan saklasın maşallah koçlarına.. kuzey ve rüzgar off çok güzel geliyo kulağa..

özlemcim seninki de ezgi gibi nazlı çıktı he.. burdan doğunca iki kere ısıralım popolarından

anam pipiye bak leynn.. bu erkek artık yanii.. maşallah maşallh..

günaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..

Son düzenleme:
ay al şekerim sen o zaman önceden başına bela açmasın sonra fmf stokla şimdiden

günaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..

sevgi ne oldu ya nolur özelden yaz bari çok endişelendim

zeynep güzel arkadaşım çok teşekkür ederim canım benim desteğin için..

canım keşke elimizden çok çok fazlası gelse rabbim yardımcınız olsun şu mübarek günlerde

şekrim yaa ben şekli çözemedim bir türlü yaaaa pipi nerde anlayamadım

aaa farkettimde benim gebelik çizelgem bi pembe bi mavi kareden oluşuyo ondanmıdır nedir bizdeki bu cinsiyet karşıklığı bilmiyorumkismile
:))) İlahi yeşil:))) İnsan nelerle avutuyor kendini değil mi:)) Allah gönlüne göre versin arkadaşım seninkini de:)
PATLY'cim; Ankara da ne yazık ki öyle güzel outletler yok( Bir iki tane outlet AVM var, ancak onlara da outlet demeye bin şahit lazım, bir iki parça eski sezon, kirli, defolu şeyler oluyor, kalanı da sezon... E o keşmekeşliğin içerisinde debelenmektense adam gibi mağazaya giderim diyor insan( ama ben şöyle bir şey yapacağım, Bursa biliyorsunuz ki tekstil cenneti, ve bebek tekstili de çok yaygın.. Üstelik bir çok bebek tekstili fabrikasının fabrika satış mağazalarını da biliyorum... Akla hayale gelmeyecek kadar ucuz ve farklı ürünler buluna biliyor, bir iki arkadaşım için alışveriş yapmıştık, oradan biliyorum... Ağuztos ayı sonuna doğru gideceğim Bursa'ya o zaman yeni sezon da çıkmış olur hem... Yaşına kadar giydirebileceğim gibi çeşitli boylarda ciciler alacağım.. sanırım çok hesaplı bir şekilde halletmiş olurum:))
Canım Sevgiiim, neler oldu, okuyamadım, silmişsin canım.. Nolur üzme kendini... Önemli olan bebeğinin huzuru... sakın dert etme olur mu..

Ben de çok endişelendim((

günaydın ben geldim bugün kocişim yok bende bu saaate kadar şekerleme yaptımmmm....
Ohhh, sefan olsun Filiz:))) Hoş geldin:))
ablası sağ tarafta sarkan minik et parçası varya o pipi işte bacakları kaymış belli değil
Kız napmalı o pipiyi bilmem :)))
aaaa, merveee aklıma bir ata sözü geldi:))))
"görmemişin oğlu olmuş, tutmuş pipisini koparmış" derler yaa, kız sakın oğlanın pipisine bişey yapma hee :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

canım ben de bursadan yapmayı düşünüyorum alışverişi ahh bir cinsiyet belli olsun da hayırlısıyla

Bursayı biliyorsan eğer Zeynepcim, eski tıp fakültesinin alt taraflarında tekstilciler var, oralarda da bebe fabrika satış mağazaları var, bakmanı tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…