canım çiğdemim gözün aydın.. allah nazarlardan saklasın maşallah koçlarına.. kuzey ve rüzgar off çok güzel geliyo kulağa..amanın kelle kelle gel beni yelle yelleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eve şimdi girdim mervecim:) Allah herkese böyle neşeli günler nasip etsin,hep hayırlı haberlerini alalım bebişlerimizin
bi didişiyolarki görmelisin:)))))))))))) üstteki yukarı çıkıyooo aşşaya doğru kayıyo :)) alttaki bacaklarını uzatıyoo genleşiyoo kafasına bi tekme:)))))))))))) komşuu rahat dur der gibi:))DR bunlar doğuncada böyle olacaklar diyo:)) çok güldük hallerine maşşallah benim kuzularıma
boylarıda 53 mm
aaaaaaaaaaaaaaaa bide üsttedi parmağını emiyoduuuuuuuuuuuuu ağzına götürüp tutmaya çalışıyo:))))))))))
slm kızlar ikizlerimize maşallah allah sonuna kdar böyle devam ettirsin valla harikasınız bi giriyorum okumaktan yazmaya fırsat kalmıyo
bu arada ben başka bi usgye gittim bugün görseniz gülmekten ölürdünüz ellerini havaya kaldırıp esniyodu benim sıpa cinsiyet öğreneyim diye gittim bu doktorda erkek gibi dedi göstermiyo çok net malesef benim ikizimin kordonu hala duruyomuş onu öğrendik ama çok küçükken öldüğü için zararı olmaz dedi doktor
Uploaded with ImageShack.us
kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..
bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek
Aricim sen silmissin yazdiklarini ben de sildim sonra..
Umarim hersey yoluna girer.. Uzulme lutfen;-((
ay al şekerim sen o zaman önceden başına bela açmasın sonra fmf stokla şimdidengünaydın teyzoşlarrrrr :))))))) bugün iii olursam alışverişe çıkıcam ufak yollu ya merve dün o liste neydi be annecim korktum valla ben öyle yetiştiremem son aylarda çünkü ne yazıkki benim kardeşim son 1.5 ay hep yattı çoçuk büyüdükçe bizim şu asi hastalıkta artıyormuş onun için yataga bağlanmadan herbişeyimi kendim hallediyim diyorummmçiğdem canım bebişlerine nazar degmesin ayy ikiz bebek düşünsene biri uyucak biri kalkıcak aman allahımmmm:)))))))))))))
günaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..
günaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..
zeynep güzel arkadaşım çok teşekkür ederim canım benim desteğin için..
Uploaded with ImageShack.us
kızlar burda kendini kaydırdığı için bacakları ve kordonu net değil ama bacak arasından sarkan pipiymiş doktor pipinin içindeki kanal bile belli dedi..
bakalım 3 temmuzda kendi doktorum var o ne dicek
:))) İlahi yeşil:))) İnsan nelerle avutuyor kendini değil mi:)) Allah gönlüne göre versin arkadaşım seninkini de:)aaa farkettimde benim gebelik çizelgem bi pembe bi mavi kareden oluşuyo ondanmıdır nedir bizdeki bu cinsiyet karşıklığı bilmiyorumkismile
PATLY'cim; Ankara da ne yazık ki öyle güzel outletler yokHerkese Merhabalar;
Seboo hayirli ugurlu olsun. CInsiiyet belli olmus;-))
Cigdem gozun aydin;-)) Bayiliyorum ikizlerin haberlerine. Bakalim ilerde cok maceralarini dinleyecegiz gibi;-))
Listede su anda 8 erkege 3 kiz var.. Vallahi 25-30 sene sonra evlendirmeye gelin bulunmayacak;-)) Gercekten bu tup bebeklerde ki erkek egemenli nediir yahu. Embryologlar ozel test yapmadikca bilmiyorlarmis cinisyeti. Burda cinsiyet secimi serbest ama isterseniz ozel bir merkeze yollamamiz gerekiyor demislerdi. Bakalim benim supriz yumurtam ne cikacak..
Funda benim TR deki bir arkadasim Zara Home dan bebek battaniyesi almis 49 liraya. Oldukca guzeldi. Sonra anneme gosterdim o da begendi. Ama annemi ben Mothercare in outlet magazasina yolladim. Ayni battaniyeyi 29 liraya almis. Cok guzel icinde buyuk kutular var ve her bir kutunun ici farkli desenle orulmus. Bizden oturup kimse oyle oremez yani acikcasi;-)) Annem beyazini almis ama mavi ve pembesi de varmis.
Istanbulda ki arkadaslar Mothercare in seri sonu urunleri Demsa outletler de satiliyor. Kozyatagindakinde pakette 7 li bodyler, battaniyeler falan varmis. Annem cok cesit yok dedi ama yeni urun getirtikleri zamana denk gelirseniz bir suru sey bulunuyormus. Digeride optimum avm deymis.
DEMSA GROUP
Bu arada o anda topigi okuyanlarin isimlerinin yaninda (+) varsa o sizin arkadas listenizde olanlardan birisi oluyor. Benim cikarttigim sonucta bu;-)))
Canım Sevgiiim, neler oldu, okuyamadım, silmişsin canım.. Nolur üzme kendini... Önemli olan bebeğinin huzuru... sakın dert etme olur mu..günaydın herkese.. umarım iyisinizdir.. ben akşamdan beri baya kötüyüm.. akşam annemdeydik.. bazı üzücü şeyler yaşadık.. baya gerginim o yüzden..
ay al şekerim sen o zaman önceden başına bela açmasın sonra fmf stokla şimdiden
Ben de ondan korkuyorum ya, son aylarımıza bırakırsak alışverişimizi, bi de bu sıpaların erken geleceği tutar, (allah korusun tabi) ya da biz ağırlaşır da çıkamazsak ki, ben kalça kemiğimdeki kireçlemeden çok korkuyorum, beni yatırır gibime geliyor, daha şimdiden çok acı vermeye başladı( o zaman çok zor olur o eksiklerimizi tamamlamamız..
sevgi ne oldu ya nolur özelden yaz bari çok endişelendim
şekrim yaa ben şekli çözemedim bir türlü yaaaa pipi nerde anlayamadım
ablası sağ tarafta sarkan minik et parçası varya o pipi işte bacakları kaymış belli değil
Ohhh, sefan olsun Filiz:))) Hoş geldin:))günaydın ben geldim bugün kocişim yok bende bu saaate kadar şekerleme yaptımmmm....
Kız napmalı o pipiyi bilmem :)))ablası sağ tarafta sarkan minik et parçası varya o pipi işte bacakları kaymış belli değil
:))) İlahi yeşil:))) İnsan nelerle avutuyor kendini değil mi:)) Allah gönlüne göre versin arkadaşım seninkini de:)
PATLY'cim; Ankara da ne yazık ki öyle güzel outletler yok( Bir iki tane outlet AVM var, ancak onlara da outlet demeye bin şahit lazım, bir iki parça eski sezon, kirli, defolu şeyler oluyor, kalanı da sezon... E o keşmekeşliğin içerisinde debelenmektense adam gibi mağazaya giderim diyor insan ( ama ben şöyle bir şey yapacağım, Bursa biliyorsunuz ki tekstil cenneti, ve bebek tekstili de çok yaygın.. Üstelik bir çok bebek tekstili fabrikasının fabrika satış mağazalarını da biliyorum... Akla hayale gelmeyecek kadar ucuz ve farklı ürünler buluna biliyor, bir iki arkadaşım için alışveriş yapmıştık, oradan biliyorum... Ağuztos ayı sonuna doğru gideceğim Bursa'ya o zaman yeni sezon da çıkmış olur hem... Yaşına kadar giydirebileceğim gibi çeşitli boylarda ciciler alacağım.. sanırım çok hesaplı bir şekilde halletmiş olurum:))
canım ben de bursadan yapmayı düşünüyorum alışverişi ahh bir cinsiyet belli olsun da hayırlısıyla
Ohhh, sefan olsun Filiz:))) Hoş geldin:))
hoşbulduk şekerim... şimdi sefamı sürüyorum ama gece tek başıma yatınca sefa kabusa dönüşüyor
canım ben de bursadan yapmayı düşünüyorum alışverişi ahh bir cinsiyet belli olsun da hayırlısıyla
biz bugün 15. haftaya giriyoruz teyzeleriiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?