mervecim bebeğimin ilk yılları günce deyince bunu buldum. sende bundanmı bahsediyordun.
*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*kişiliğim
Birim Fiyatı : 39 TL
geldiiiimmmm:))))))
sevgi neydi, sevgi emek'ti:))))) hatırlarsınız, selvi boylum al yazmalım'dan:)))))
şeker yüklememi yaptırdım kızlar, pek sevimli bir iş değil, emek'imiz için emek vermeye devam ediyoruz işte. Sabah 12 saat açlıkla gittim. Açlık kanı aldılar sonra iki plastik bardak dolusu çok çok tatlı şerbetimsi bir sıvı içtim. üzerine su bile içirmediler. Sonra bir saat arayla 3 kez kan verdim. Hemşirenin sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. Kelebek takalım her seferinde damar bulmakla uğraşmayalım dedi. Ben o zıkkımı sevmediğim için olmaz dedim. Halt etmişim. Hepimizden 24. Haftada istenecek aklınızda bulunsun, kelebek daha kolay. Bir saat sonra sonucu maille gelecek. Heyecanla bekliyoruz...
Mervecim,
Senden bi ricam var, bu güzel listeyi nasıl yaptın, bi yardımcı olsan kuşum yakaydirigubbakcemile5
Şİmdiden saol..
geldiiiimmmm:))))))
Sevgi neydi, sevgi Emek'ti:))))) Hatırlarsınız, Selvi Boylum Al Yazmalım'dan:)))))
Şeker yüklememi yaptırdım kızlar, pek sevimli bir iş değil, Emek'imiz için emek vermeye devam ediyoruz işte. Sabah 12 saat açlıkla gittim. Açlık kanı aldılar sonra iki plastik bardak dolusu çok çok tatlı şerbetimsi bir sıvı içtim. Üzerine su bile içirmediler. Sonra bir saat arayla 3 kez kan verdim. Hemşirenin sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. Kelebek takalım her seferinde damar bulmakla uğraşmayalım dedi. Ben o zıkkımı sevmediğim için olmaz dedim. Halt etmişim. Hepimizden 24. haftada istenecek aklınızda bulunsun, kelebek daha kolay. Bir saat sonra sonucu maille gelecek. Heyecanla bekliyoruz...
Canım geçmiş olsun. inşallah güzel sonuçları alırız hepbirlikte.geldiiiimmmm:))))))
Sevgi neydi, sevgi Emek'ti:))))) Hatırlarsınız, Selvi Boylum Al Yazmalım'dan:)))))
Şeker yüklememi yaptırdım kızlar, pek sevimli bir iş değil, Emek'imiz için emek vermeye devam ediyoruz işte. Sabah 12 saat açlıkla gittim. Açlık kanı aldılar sonra iki plastik bardak dolusu çok çok tatlı şerbetimsi bir sıvı içtim. Üzerine su bile içirmediler. Sonra bir saat arayla 3 kez kan verdim. Hemşirenin sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. Kelebek takalım her seferinde damar bulmakla uğraşmayalım dedi. Ben o zıkkımı sevmediğim için olmaz dedim. Halt etmişim. Hepimizden 24. haftada istenecek aklınızda bulunsun, kelebek daha kolay. Bir saat sonra sonucu maille gelecek. Heyecanla bekliyoruz...
canım ya ben konuda oldukça cahilim galiba.. Neden sana böyle bişiy yaptılar şimdi.. Neden bize de yapacaklar..
canım ya ben konuda oldukça cahilim galiba.. Neden sana böyle bişiy yaptılar şimdi.. Neden bize de yapacaklar..
canım normalde 24. haftada tüm gebelerde gebelik şekeri arıyorlar. 50 mgr lık sıvı içerek yapılan daha kısa süren bir test var. Onda da 3-4 kez kan veriliyor ama. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 100 mgr lık bir başka test daha istiyorlar. O bir saat daha uzun sürüyor. Ben kilo, insülin direnci ve ailesel yatkınlık nedeniyle risk grubuna girdiğim için 24. haftayı beklemeden 18. haftamda yaptırdım. DAha doğrusu doktoruma erkene alamaz mıyız dedim, o da hemen yaptırabilirsin dedi.
kızlar bu arada isim bölümü açayım mı listemizde
bilgeciğimin emek kesinleşti yazmak istedim hemen
kızlar size bişey sormak istiyorum tüp bebekte uzun mu yoksa kısa protokol mü başarılı sonuç verir,sağlık açısından hangisi iyi ve de aralarında çok fiyat farkı var mı
herkese merhaba.....
iki gündür katılamıyorum aranıza ,dün ofisde elektrikler kesikti nete de giremedim haliyle..onu boşverinn bir diş ağrısı bastırdıki kafamı kopartıp atasım geldii.dayanabildiğim kadar dayandım en sonunda 1 tane ağrı kesiciyi aldım.. ama bu sabah Dr gittim dişimin çekilmesi lazımmış(( ameliyathanede çekebilirlermiş gebe olduğumdan..biraz ürküyorum açıkcası acımasından değil bir zararı olurmu diye ama dr lar çekilmezse olur dediler..
durumum bundan ibaret şimdi evde dinleniyorum..hepinizi kocamannnnnn öpüyorummm
oyyyyyyyyyyyy yerim onu ben yaaa benimde favori ismim biliyosun yerim onları ben maaşallahanladım tatlışım.. o zaman inşallah sonuçlar iyi olur güzelim. bize hemen haber ver ama.. kızarız bak...
aç tabi aşkım benim ki de şu an kız ya hani dila yaz ismine merve teyzesi..değişirse kaan yaparız.. dilaaaaaaa dilaaaaaa ay annen kurban olsun sana..
ve sonuçlar geldi kızlar,
açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36
Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140
Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar size komik bişiy diyim mi ben bütün isimleri böyle deniyorum biliyor musun evde.. böyle bağırıyorum.. eylülllllllll dilaaaaaaa yağmurrrrrrrrrr öyküüüüüüüüü diye hıh diyorum bu güzel bak.. balkondan bağırırken böyle çağırcam ya kuzumu... kaaaaaaaaaannnnn bak buda güzel.. aslında ben berk ismini seviyorum ama olmuyor.. bağırılmıyo. beeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrkkkk çık olmuyo işte..
herkese merhaba.....
iki gündür katılamıyorum aranıza ,dün ofisde elektrikler kesikti nete de giremedim haliyle..onu boşverinn bir diş ağrısı bastırdıki kafamı kopartıp atasım geldii.dayanabildiğim kadar dayandım en sonunda 1 tane ağrı kesiciyi aldım.. ama bu sabah Dr gittim dişimin çekilmesi lazımmış(( ameliyathanede çekebilirlermiş gebe olduğumdan..biraz ürküyorum açıkcası acımasından değil bir zararı olurmu diye ama dr lar çekilmezse olur dediler..
durumum bundan ibaret şimdi evde dinleniyorum..hepinizi kocamannnnnn öpüyorummm
kızlar size komik bişiy diyim mi ben bütün isimleri böyle deniyorum biliyor musun evde.. böyle bağırıyorum.. eylülllllllll dilaaaaaaa yağmurrrrrrrrrr öyküüüüüüüüü diye hıh diyorum bu güzel bak.. balkondan bağırırken böyle çağırcam ya kuzumu... kaaaaaaaaaannnnn bak buda güzel.. aslında ben berk ismini seviyorum ama olmuyor.. bağırılmıyo. beeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrkkkk çık olmuyo işte..
ohh süpermiş.. Gözümüz aydın bilgecim..e bi halay çekeriz artık..:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?