2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

evet canım aynen bu işte süper dimi

canım ya ben konuda oldukça cahilim galiba.. Neden sana böyle bişiy yaptılar şimdi.. Neden bize de yapacaklar..

Mervecim,

Senden bi ricam var, bu güzel listeyi nasıl yaptın, bi yardımcı olsan kuşum yakaydirigubbakcemile5

Şİmdiden saol..

canım benim benim herhanbir liste formatımdan alıntı yapın üzerinde oynayın mantığını bende bilmiyorum kızlar bilir bişey yapıcağım zaman bütün gün deneyerek buluyorum

ay varya şimdi bilgeeeeeeeeeeeee ne yaptı acaba dicektim..
demek biraz sıkıcı ama olsun bilgecim sonucu güzel gelsinde boşver
sonucun çabucak çıkmasıda süpermiş ii ya bizede haber ver

Canım geçmiş olsun. inşallah güzel sonuçları alırız hepbirlikte.
söylediğin iyi oldu bende senin gibiyim o kelebekten nefret ediyorum. ama damarımda çok zor bulunuyor. herdefasında morartmalarındansa kelebeği tercih edeyim bari.

buarada EMEK ismine bayıldım. yaşadığıklarımıza tam yakışır bir isim olmuş

canım ya ben konuda oldukça cahilim galiba.. Neden sana böyle bişiy yaptılar şimdi.. Neden bize de yapacaklar..

kuşum her gebede bakılan bi test 24. haftada yapılıyor gebelikte gestasyonel diyabet yani gebelik şekeri yükselip şeker hastalığı ortaya çıkıabiliyor o yüzden bu haftada doktor şeker yükleme istiyor..

bilge polikistik over rahatsızlığı olduğu için zaten potansiyel taşıyor diye erken baktırmak istedi önlem almak açısından

canım normalde 24. haftada tüm gebelerde gebelik şekeri arıyorlar. 50 mgr lık sıvı içerek yapılan daha kısa süren bir test var. Onda da 3-4 kez kan veriliyor ama. Eğer sonuçlar yüksek çıkarsa 100 mgr lık bir başka test daha istiyorlar. O bir saat daha uzun sürüyor. Ben kilo, insülin direnci ve ailesel yatkınlık nedeniyle risk grubuna girdiğim için 24. haftayı beklemeden 18. haftamda yaptırdım. DAha doğrusu doktoruma erkene alamaz mıyız dedim, o da hemen yaptırabilirsin dedi.

kızlar size bişey sormak istiyorum tüp bebekte uzun mu yoksa kısa protokol mü başarılı sonuç verir,sağlık açısından hangisi iyi ve de aralarında çok fiyat farkı var mı

anladım tatlışım.. o zaman inşallah sonuçlar iyi olur güzelim. bize hemen haber ver ama.. kızarız bak...

kızlar bu arada isim bölümü açayım mı listemizde

bilgeciğimin emek kesinleşti yazmak istedim hemen

aç tabi aşkım benim ki de şu an kız ya hani dila yaz ismine merve teyzesi..değişirse kaan yaparız.. dilaaaaaaa dilaaaaaa ay annen kurban olsun sana..

ve sonuçlar geldi kızlar,

açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36

Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140

Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))

kızlar size komik bişiy diyim mi ben bütün isimleri böyle deniyorum biliyor musun evde.. böyle bağırıyorum.. eylülllllllll dilaaaaaaa yağmurrrrrrrrrr öyküüüüüüüüü diye hıh diyorum bu güzel bak.. balkondan bağırırken böyle çağırcam ya kuzumu... kaaaaaaaaaannnnn bak buda güzel.. aslında ben berk ismini seviyorum ama olmuyor.. bağırılmıyo. beeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrkkkk çık olmuyo işte..

herkese merhaba.....

iki gündür katılamıyorum aranıza ,dün ofisde elektrikler kesikti nete de giremedim haliyle..onu boşverinn bir diş ağrısı bastırdıki kafamı kopartıp atasım geldii.dayanabildiğim kadar dayandım en sonunda 1 tane ağrı kesiciyi aldım.. ama bu sabah Dr gittim dişimin çekilmesi lazımmış(( ameliyathanede çekebilirlermiş gebe olduğumdan..biraz ürküyorum açıkcası acımasından değil bir zararı olurmu diye ama dr lar çekilmezse olur dediler..

durumum bundan ibaret şimdi evde dinleniyorum..hepinizi kocamannnnnn öpüyorummm

kızlar size bişey sormak istiyorum tüp bebekte uzun mu yoksa kısa protokol mü başarılı sonuç verir,sağlık açısından hangisi iyi ve de aralarında çok fiyat farkı var mı

canım böyle bir istatistik yok çünkü bu şunun gibi bir soru ankaranın kirazımı faydalıdır istanbulun kirazımı gibi..

bunu dalga geçmek için yazmadım sakın yanlış anlama alakasızlığını belli etmek için sakın bunlara takılma önce bir muayene olmak sıkıntıyı araştırmak gerekiyor uzmanlar bundan sonra hangi protokolü uygulayacaklarına karar veriyorlar bunların hepsi önemli..

ve yukardada benzettiğim örnek gibi hangisi daha başarılı oluyor diye bir durum yok tüp bebekteki başarı hikayesi daha çok senin ve eşinin yumurta kalitesine onların iyi toplanmasına ii bölünmesine ii bir embriyolog tarafından gözlenmesine ve ii bir yerleştirmeden sonrasıda allah kalmış.....

yani kısaca hangi tedavi protokolü olcağından çok

sizin ve merkezin durumu önemli ha bu demek değildir ki %100 başarı ii olan merkez ve ii durumdaki çiftin ii embriyosuyla hallolucak herşey nasip

ama ben sana ii bir merkezde tedaviye başlamanı ve doktoruna güvenerek hangi tedavi prosedürünü size uygun görüyora ona başlamanızı öneririm

yanlız şunu biliyorum uzun protokol de daha çok ilaç kullanıldığı için maaliyet azıcık fazla olabilir.....

canım benim ya geçmiş olsun.. e çektircekmisin peki bebişim...
ya bende korkuyorum artık diş ağrısından.. bu yaşıma geldim hiç ağrımadı çok şükür.. hiç dişçiye gitmedim.. ama hamileyken daha narin olurlarmış galiba..

oyyyyyyyyyyyy yerim onu ben yaaa benimde favori ismim biliyosun yerim onları ben maaşallah

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

yaşasın bilge süpersin walla değerin süper gerçekten 24. haftaya kadar rahatsın canımın içi

ay cnm ya çok fena bilirim bende uyuşturmadan kanal yaptırmıştım hatırlarsan inan çekimden daha zor iğrenç bişey 4 kere gittim hemde korkma tatlım tabiki çok acicak ama şunu düşün 1-2 sn acıcak ve bebeklerine mikrop yayan o pislikten kurtulucaksın

hiçte komik değil niye komik olsun

aklın yolu bir bi kere bende öle yapıorum

elberrrrrrr annecimmmmmmm gel annem nerdesinnnnn

falan diye manyak gibi ev içinde bağırıyorum

cevabın için teşekkür ederim,ben biraz sabırsızlanıyorum kısa p. olsun hemen bitsin diye ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…