cevabın için teşekkür ederim,ben biraz sabırsızlanıyorum kısa p. olsun hemen bitsin diye ama bakalım hayırlısı nasılsa öyle olsun..
ay cnm ya çok fena bilirim bende uyuşturmadan kanal yaptırmıştım hatırlarsan inan çekimden daha zor iğrenç bişey 4 kere gittim hemde korkma tatlım tabiki çok acicak ama şunu düşün 1-2 sn acıcak ve bebeklerine mikrop yayan o pislikten kurtulucaksın
uff inşallah bir sorun çıkmaz sonrasında tek korkum o acımasından korkmuyorum..istesemde istemesemde acıyacak çünkü:)
Püffff çok para... Yaa kızlar aslında ben de bir tane bebek arabası var... Mother Care ın .. Önceki yıl eltimin kızına almıştık hediye diye, onlar da almış... elimizde kalmıştı.. Çok süper bir şey değil, ama kötü de değil.. Şimdi biz de karar veremiyoruz... Bir puset ve bir ana kucağı alıp isi savsak mı, yoksa onu bir şekilde elden çıkarıp şu trible setlerden daha fonksiyonel bişey mi alsak CADIARZU CADIARZU şimdi kilerde... bir ara çıkarır fotosunu çekerim size... Fikrinizi söylersiniz...canım arasan cebini adama bi sor nerdeymiş bende merak ettim
ay nolcak ya bnm beğendiğime adam 1700 dedi dedim içimden araba öı alıyorum manyak herif yaa
KUZUUUUM; ama sen de çokkkk datlısın yaw:)İnşallah canım hepimizin testleri sorunsuz geçer.. burda mutlu paylaşımlara devam ederiz..
bende akşam alıcam.. çok heyecanlıyım.. Allah yardımcımız olsun..
ya sen varya gerçekten çok tatlısın funda ya.. maşallah.. allah nazarlardan saklasın..
Kız Bilge:) Yerim ben o EMEK iii:))))) Ay kıskandım, ben de TANEM EMEK mi koysam kızın adını he he heh:))geldiiiimmmm:))))))
Sevgi neydi, sevgi Emek'ti:))))) Hatırlarsınız, Selvi Boylum Al Yazmalım'dan:)))))
Şeker yüklememi yaptırdım kızlar, pek sevimli bir iş değil, Emek'imiz için emek vermeye devam ediyoruz işte. Sabah 12 saat açlıkla gittim. Açlık kanı aldılar sonra iki plastik bardak dolusu çok çok tatlı şerbetimsi bir sıvı içtim. Üzerine su bile içirmediler. Sonra bir saat arayla 3 kez kan verdim. Hemşirenin sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. Kelebek takalım her seferinde damar bulmakla uğraşmayalım dedi. Ben o zıkkımı sevmediğim için olmaz dedim. Halt etmişim. Hepimizden 24. haftada istenecek aklınızda bulunsun, kelebek daha kolay. Bir saat sonra sonucu maille gelecek. Heyecanla bekliyoruz...
Aç cicim aç:)kızlar bu arada isim bölümü açayım mı listemizde
Aç cicim aç:)
bilgeciğimin emek kesinleşti yazmak istedim hemen
OHHHHHHHHHH YAŞŞASIIIIIN MAŞALLAH BENİM ÇITIR ANNEMEEEEEEEEE:)))ve sonuçlar geldi kızlar,
açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36
Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140
Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))
SEVGİİİİİİİİİİİİİ; TANEM i de denesene bi:)) Hakkat diyorum bi dene yaa:)kızlar size komik bişiy diyim mi ben bütün isimleri böyle deniyorum biliyor musun evde.. böyle bağırıyorum.. eylülllllllll dilaaaaaaa yağmurrrrrrrrrr öyküüüüüüüüü diye hıh diyorum bu güzel bak.. balkondan bağırırken böyle çağırcam ya kuzumu... kaaaaaaaaaannnnn bak buda güzel.. aslında ben berk ismini seviyorum ama olmuyor.. bağırılmıyo. beeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrkkkk çık olmuyo işte..
ÇİDOOO Çok geçmiş olsun tatlım benim... ah bu sıpalar ahhh.. Benim ağzımda kanalsız azı diş yok:)) O yüzden şanslıyım galıba bu dönemde:))herkese merhaba.....
iki gündür katılamıyorum aranıza ,dün ofisde elektrikler kesikti nete de giremedim haliyle..onu boşverinn bir diş ağrısı bastırdıki kafamı kopartıp atasım geldii.dayanabildiğim kadar dayandım en sonunda 1 tane ağrı kesiciyi aldım.. ama bu sabah Dr gittim dişimin çekilmesi lazımmış(( ameliyathanede çekebilirlermiş gebe olduğumdan..biraz ürküyorum açıkcası acımasından değil bir zararı olurmu diye ama dr lar çekilmezse olur dediler..
durumum bundan ibaret şimdi evde dinleniyorum..hepinizi kocamannnnnn öpüyorummm
o zaman isim önerilerinizi topliim
listeye isim bölümü açıcam kuşlarrrrrrrrrrrrrr
ve sonuçlar geldi kızlar,
açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36
Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140
Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))
evet canım aynen bu işte süper dimi
tanemmmmmmm teyzecim gel kuzum... ay çok güzel oldu be ya...
emeekkkkkkkk evet evet emek te güzel.. maşallah benim kuzularıma...
wallahi kafayı yedik kuran çarpsın gören şeyiyle güler halimize hahahahahahahahtanemmmmmmm teyzecim gel kuzum... ay çok güzel oldu be ya...
emeekkkkkkkk evet evet emek te güzel.. maşallah benim kuzularıma...
mervecim bu günce çok güzelmiş. hemen alıcam.
çok sevindim canım. darısı bütün testlerimizin başına. cuma benimde ikili testim var. inşallah bende böyle güzel haberler vericem.
he he Bilgeee; aklıma ne geldi, koptum valla:)) Şimdi hani ben senin oğlanın adını kıskandım ya, kızın adını da Emek Tanem koydum diyelim.... Bu bebeler büyüdü, e biz de arkadaşız görüşüyoz ya, bizim oğlanla kızın birbirine gönlü düşerse:)))))))))))))))))))))))) everirsek onları:)))) Onların da bebeleri olursa: Anası da emek babası da emek:))) Ayyyy çılgın bişey olur hayu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bu arada Ezgi senin sıpayı kız kabul ettim, okuyunca kızma ezgiiii:)
başka kim ne koyucaktı ya
seboo msutafa ata koyucak başka ne vardı
Vereceksin Nazancım vereceksin, hepimizden gelecek o güzel haberler:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?