Sevgitom; naber şekerim:))))))
ii canım benim sen nasılsın.. biraz heyecanlıyım.. akşam sonuçları alıcam..
bilgecim çabuk gel tatlım.. merakta bırakma bizi..
Sevgitom; naber şekerim:))))))
Aaaaa, mervecim girmişti, çıktı(((( Nereye gittin Merveeeeem
ii canım benim sen nasılsın.. biraz heyecanlıyım.. akşam sonuçları alıcam..
Ben iyiyim... kocacım seyehatte yine:) Rahatım:) Halamım bir lafı vardı:) "Erim evde yook, keyfim beyde yook" :)))))))))) anlayacağın, akşama yemek derdi yook:)) Aman gelir şimdi ortalığı toparlayayım derdi yook:)) öle işte:)))
Sonuçlara gelinceee:)) Ço iyi çıkacaklar, sıkıntı yapma kendine:))) Ben okudum, üfledim:))) Bu topikte bütün bebeklerimiz sağlıklı nur topu gibi olacak:))) Şaka bir yana da herkes için dua ediyorum... Allahım hiç birimizi bebeklerimiz ile sınama diyorum hep...
öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..
noluyo yahuuuu adamcıkalrı sepetliyorsunuz
sevgi geçen yalovaya eşya götürüken topçulardan geçtik ben kamyonda bağırıyorum sevgiiii güle güle diye e nede olsa kocaeliye gelmiş sayılırdıkdelikafadulden
benim 3 arkadaşımın bebeği geçen sene 3 ay aralıklarla doğduayy kızlar az önce başka bir topikte okudum bebeğe doğduğunda anne sütünden önce bir çay kaşığı nar suyu veriyolarmış gaz sorunu hiç olmuyomuş,kimiside hurma filan veriyomuş. :1shok: şaşırdım yaa.böle bişi duyan varmı? ben bebek hemşiresiyim o yüzden biraz hassasım bu konularda.6.ayına kadar saf su bile önerilmiyoken nar suyu gibi asitli bişeyi nasıl veriyolar anlamadım. benim kayınvalidemlerde eskiden adetmiş doğduğunda ağzına isot verirlermiş acıya alışsın diye.amanın şok oldum dedim sakın ha umutlanmayın böle bişi yapılmayacak:)
patly'cim detaylı usg yapan kişiye durumu anlatabilirsen anlatYeshillcim;
Ben de okudum o yazilanlari.. Yalniz cok fazla demiyorlar zaten bir kac nar tanesinin suyu diyorlar. Bebegin gazini onluyormus yapanlar cok memnun;-)) Ben daha once hurma yalatanlari duymustum. Ya ben hurma yalatsam sonra da nar suyu versem cocugu sosyal hizmetler alir benden;-)) Sen de daha hissetmiyorsan bizim daha yolumuz vardir bebegi hissetmede. 20. haftadan evvel beklemiyorum zaten.
Ezgicim kizlara cok cici seyler var gercekte. Ben simdi bu kadar bekledim ya detayli usg de belli ederse cinsiyetini diye icime kurt dusmeye basladi. hayir bebegi gormekte istiyorum bir yandan da ogrenmek istemiyorum. Detaylidan sonra zaten bize usg yok. Tehlike kalmiyor ama detaylida ogrenicem gitcek o olacak sonucta;-)))
Bilgecim vallahi onu oku bunu oku insanin kafasi karisiyor gercekten. SImdi bundan sonra hangi bebek arabasi, oto koltugu almam lazim onlari arastirmam gerekiyor. Bazen consumer reports diye bir site var orda onceki kullanicilarn verdigi oylarla en iyi urunleri seciyorlar , diyorum ordaki en iyi secim neyse aliyimm gitsin. Bir de Stokke, Bugaboo tarzi bebek arabalari var. Onlar burda 1000$ civari TR de kac paradir dusunmek bile istemiyorum. Bir de cok guzel birsey olsalar neyse. Esyalarini koyacagin dogru durust sepeti bile yok...
thanks ettim bebeeeemm....Bilgecimmmm; EMEK harika bir isim....
Ezgiciiiimmmm; DERİN de çok güzel:) Kesinlikle tereddüt etmeden koyun:)
Ben iyiyim... kocacım seyehatte yine:) Rahatım:) Halamım bir lafı vardı:) "Erim evde yook, keyfim beyde yook" :)))))))))) anlayacağın, akşama yemek derdi yook:)) Aman gelir şimdi ortalığı toparlayayım derdi yook:)) öle işte:)))
Sonuçlara gelinceee:)) Ço iyi çıkacaklar, sıkıntı yapma kendine:))) Ben okudum, üfledim:))) Bu topikte bütün bebeklerimiz sağlıklı nur topu gibi olacak:))) Şaka bir yana da herkes için dua ediyorum... Allahım hiç birimizi bebeklerimiz ile sınama diyorum hep...
sen de gelllllllll sevgimmmmmmm:))öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..
yerim seni ben ya.. neyse yalovayı ben çok severim.. geliriz belki gezmeye hem seni hem zeynebi görürüm...
günaydın ezgicim..
ezgicim bak şimdi sen şu nar suyunu test ettin onayladın ya ben bebek doğunca nar aratıcam millete valla..
canım ben çalışıyorum cumartesi ya yoksa kaçırırmıyım, çok sıkıldım zaten.. ama bide onun için surat çekmiyim şimdik..
kızlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın.
yakalayabildiğim kadar katılabiliyorum size ama inanın çok hoşuma gidiyor sohbetleriniz.
günlükten bahsetmişsiniz. bende kendimce günlük tutuyorum. ama önerebileceğiniz bir bebek günlüğü varmı. onu alıp devam edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?