2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Patly cim aynen vuvuzela sesi çok iğrenç ayrıca bu araştırmacı haline bayılmakla birlikte ben hiç böle bir anne olamayacağım onuda belirtmek isterim..

Kaymakcım canım inan görmemişimdir ya ne bileyim o aralar kafam bir dünyaydı ya sanırım atladım kusura bakma cicim...

Bilgecim soyağacı güzel bir fikir benim aldığım bebek günlüğünde soy ağacı bölümü var bende orayı doldurmayı düşünüyorum.

Zeynepcim bizde de öyle yapılıyor..bebek doğunca ağzına bir iki damla zemzem bi çimdikte acve hurması (peygamber efendimiz s.a.v. kendi eliyle ektiği ağacın hurması)sürülür...çünkü ilk olarak ağzına değen dünyanın en güzel yiyecekleri olsun diye...ama nar suyunu bilmem ayrıca nar suyuda işe yarıyorsa verebilirim ben o kadar katı kurallı değilim zaten 1-2 damla bişey sonrada ağzına benim en kalitesi sütümü alırr ohhhh

Ezgicim senin bebeğin kız mı erkek i bilmem ama sağlıklı olsun ii olsun boşver bu kadar takma kafayı fıstığım rahat bırak miniği

ii canım benim sen nasılsın.. biraz heyecanlıyım.. akşam sonuçları alıcam..

Ben iyiyim... kocacım seyehatte yine:) Rahatım:) Halamım bir lafı vardı:) "Erim evde yook, keyfim beyde yook" :)))))))))) anlayacağın, akşama yemek derdi yook:)) Aman gelir şimdi ortalığı toparlayayım derdi yook:)) öle işte:)))

Sonuçlara gelinceee:)) Ço iyi çıkacaklar, sıkıntı yapma kendine:))) Ben okudum, üfledim:))) Bu topikte bütün bebeklerimiz sağlıklı nur topu gibi olacak:))) Şaka bir yana da herkes için dua ediyorum... Allahım hiç birimizi bebeklerimiz ile sınama diyorum hep...

öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..

duyanda adamcık buna eziyet ediyor sanır ne istiyosun adamdan gece olupta bi kenara çekip uyuyunca merakta kalırsın yine o zaman bende sana dicem aman boşver erin evde yok keyfin beyde yok diye yaaaaaaaaa

eniştemem laf yok klava:

öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..

noluyo yahuuuu adamcıkalrı sepetliyorsunuz

sevgi geçen yalovaya eşya götürüken topçulardan geçtik ben kamyonda bağırıyorum sevgiiii güle güle diye e nede olsa kocaeliye gelmiş sayılırdıkdelikafadulden

yerim seni ben ya.. neyse yalovayı ben çok severim.. geliriz belki gezmeye hem seni hem zeynebi görürüm...

kızlar nasılsınız. Allah muhabbetinizi arttırsın.
yakalayabildiğim kadar katılabiliyorum size ama inanın çok hoşuma gidiyor sohbetleriniz.
günlükten bahsetmişsiniz. bende kendimce günlük tutuyorum. ama önerebileceğiniz bir bebek günlüğü varmı. onu alıp devam edeyim.

tatlılarrrr günaydınnnnnnnnnnnn:):)

benim 3 arkadaşımın bebeği geçen sene 3 ay aralıklarla doğdu
3nünde ağzına 1 damla nar damlatıldı am tatlı olacakmış
3 de inanılmaz itiraz etmişti annelerine ama karşı koyamadlar bunun yhüzünden kavga bile ettiler
sonucun bununla ilgisi var mı bilmem ama 3ndede gaz die bişii olmadııı
gece 10 da yatıp sabah 8 de kalkıorlar gece anneleri süt verior onda bile uyanmıorlar çok tatlılar:):)
bilimselliği nedir bilmiorum ama gözlerimle gördüm:))

patly'cim detaylı usg yapan kişiye durumu anlatabilirsen anlat
öğrenmek istemioruzz lütfensöylemeyin de
o bölgeye gelince de kafanı çevir olmazmı??
burda en ucuz stokke yani izmirde 1100 tl görüntüleri çok hoşuma gitti ama o kadar pahalı olmasının özelliğini pek anlayamadım..

Bilgecimmmm; EMEK harika bir isim....
Ezgiciiiimmmm; DERİN de çok güzel:) Kesinlikle tereddüt etmeden koyun:)
thanks ettim bebeeeemm....

aminnnnnnnn canımmmm....
ben diorum eşlerimzide tanıştıralım die....
arada benimkinide iş seyahatlerinde yanlarında götürsünleeer:):)
saat 7 de eşim evde hiç şaşmaz bi böyle bende keyif yapsam olmazııı:):)
sen de gelllllllll sevgimmmmmmm:))
hem buranın sünnet yemekleri harika olur ben sana diimmm...

yerim seni ben ya.. neyse yalovayı ben çok severim.. geliriz belki gezmeye hem seni hem zeynebi görürüm...

olur kuşum bizde oralara geliriz yakın nede olsa ay şu sıpalar sağ salim bi doğsunda

yazın gezmeler yapıcam walla

ya şunudüşündüm biz bu çocukalrı tam loğusalık dönemindeki stresimizle kapkaranlık havalarda büyütücez

amanınnnn

ay çok sinirliyim ya.. şu benim elimde kalan iğneler vardıya onları göndermek için bi tane arkadaşımızla anlaşmıştık.. geçen pazartesi verdim aras kargoya.. 3 gün sonra geri geldi.. adresi bulamamışlar. neyse eve götürdüm.. 5-6 şişe su koydum buzluğa dondu dün tekrar aradım kargoyu bekle bekle yok gelmiyorlar almaya.. 4 kere aradım.. bak böyble böyle dedim içinde ilaç var. soğuk olması lazım buzları eriyo hemen geliyor.. bilmem ne.. ben 6.30ta çıkıyorum.. tembih ettim gelirse verin diye. yok gelmemişler.. geri zekalılar ya.. aradım kızı kem küm ediyo.. şimdi hemen yönlendirecem diyo.. dedim sen beni genle müdürüne yönlendir. ağzıma ne geliyosa söyledim.. aradım yurt içiyi gelir inşallah şimdi..

günaydın ezgicim..
ezgicim bak şimdi sen şu nar suyunu test ettin onayladın ya ben bebek doğunca nar aratıcam millete valla..
canım ben çalışıyorum cumartesi ya yoksa kaçırırmıyım, çok sıkıldım zaten.. ama bide onun için surat çekmiyim şimdik..

hiçççç merak etmeeeeee nar işiniz biz çözüoruz o doğan bebekler de ekim ocak nisan doğumluydu ama stoklarla hallaettik
sanada yollarım ama YURTİÇİ KARGOYLA:))

canım biz suensle bebeğimin ilk yılları diye bir günce aldık onlar tam günlük gibi değil başlık başlık sen oraları dolduruyorsun ama çok detay düşünülmüş aklına gelmez yani o kadarı tavsiye ederim bizimkileri suenste ediyodu tavsiye hatırladığım kadarıyla o dediğin gibi bir günlük bende tutuyorum ama tedavi sürecinden başladım kanser manser sonra geçtim tüp bebeğe şimdide her randevuya gittikten sonra duygularımı yazıyorum eşimde yazıyo onlarıda hat yazısı gibi yazıp saklayacağım..değişik bir kağır değişik bir yazı stili olsun istedim özel kalem aldım artık elimden azıcık geliyo öyle hoşluk olsun diye öyle yapmak istedim

usgleride albüm kağıdıyla kaplayıp fıskıye şekinde ışıklar var ayaklı orasında minik bi süs ambül var ayağı 1 metre falan sonrasında o ayağın ortasından bi ton ince tel çıkıp fıskıye gibi dağılıyor ucundada minik kıskaçlar var resimleri ona tutturuyorsun sallanıyor öle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…