2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydın kızlar nasılsınız biz geldikzemuszemuszemuszemus

neyse sanırım kimse cvp vermiycek kendinize ii bakın kızlar öptüm ben çıkıyorm

angel günaydın tatlım.. nasılsın bakalım..bebiş nasıl..

günaydın canım. iyiyim çok şükür. cuma günü ikili testim var. testten çok bebeğimi göreceğimin heyecanı var. biliyormusun bazen minik batmalarım dışında hala birşey hissetmiyorum oyüzden hep bir korkuyla yaşıyorum. keşke hergün ultrasonda izlesek:))

seninde test sonucun bugün değilmi. inşallah bunuda mutlu birşekilde atlatıcaz. :sm_cool:

ya bu kargo şirketleri bazen insanı sinir ediyo gerçekten o kadar bekliyorum tam çıkyorum geliolar bide kapıya kağıt yapıştırıyolar geldik bulamadık salaklar bigün ben onlara yapıştırıcam çıkarken bekledim gelmediniz diye
bu nar işi gerçekten işe yarıyo bende yapıcam duydum çok kişiden

neyse sanırım kimse cvp vermiycek kendinize ii bakın kızlar öptüm ben çıkıyorm

canım ikili testini 1 temmuz diye not etmişim listeye cuma günü 2 si
şimdi senin hangisi ikili test günün

harikasın yaa. aynen bende böyle bir günlük tutuyorum. ve usg.lerinde fotopisini yapıştırıyorum. asıllarını albüme koyuyorum.. ama bu günce işini düşünüyorum. bebeğimin ilk yılları güzelmiş. buna hemen bakıcam.

birde iğnelerden kurtulursam çok daha rahatlıycam. hergün iğne vurulmaktan kalçam süzgeçe benzedi:))
cuma gittiğimde tam 12+1 olucam. acaba kesermi artık iğneleri.

canım ikili testini 1 temmuz diye not etmişim listeye cuma günü 2 si. şimdi senin hangisi ikili test günün

canım aynen dediğin gibiydi. ama yarın düğün var. işten düğüne git bir telaşım olacak sıkıntıya girmeyim diye. dr. randevumu cumaya erteledim. içim çok ferah test konusunda. sadece ultason aşeriyorum benn:)))

keser muhtemelen benim tam o zaman kesilmişti ama inan hala iğne yerlerim sızlıyor birden batıyor aniden sanki o an iğne yapılmış gibi bilirim o acıyı ya herhalde hamileliğimizin sonunda geçicek

keser muhtemelen benim tam o zaman kesilmişti ama inan hala iğne yerlerim sızlıyor birden batıyor aniden sanki o an iğne yapılmış gibi bilirim o acıyı ya herhalde hamileliğimizin sonunda geçicek

aynen yaa. artık beze beze şişlikler var birde kalçamda. neyse az kaldığına sevindim.

günaydın kızlarrrrr
oh oh sabah sabah ne bu enerji.oku oku bitmiyo valla.
bugün test sonucunu almaya eskişehir merkeze gitcez.70 km aramız yol nasıl gözümde büyüyor anlatamam.bi de hafiften bulantım var.bide kociş hazırlan ben 10 dk geliyorum dedi 1 saattir ortada yoksinir oldum....

öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..
( ne fenaa, sen de gidebilseydin ne güzel olurdu(
Kız yok valla, kocacımı özlüyorum ben.. o işin şakası:))))
Canııım... Hayırlısı olsun.. Çok iyi çıkacak bak tahlillerin:)) Madem Eskişehir e gidiyorsun, gez, tadını çıkar azıcık:))

Bugün Çiğdem hiç girmemiş.... Aklımdayken yazayım...

Nar fikri çok güzel.. ama hiç anne sütü emmeden mi verecez??? Allahtan bizim sipacıklar nar mevsininde doğacaklar... Hastane bavuluna Nar da eklemek lazım:))))))

Ezgii, kocacını benimkiyle tanıştırma, pişman olursun:))) ak ben bebek yapmaya çalışırken millet soruyordu, neden çocuk yapmıyorsun diye, ben de adamı evde bulabilsem yapacam valla diyordum:)))) Az daha fantezi yapıp yumurtlama günlerimde arkasından gittiği yere gitmek bile aklımdan geçiyordukaydirigubbakcemile3

canım arasan cebini adama bi sor nerdeymiş bende merak ettim

ay nolcak ya bnm beğendiğime adam 1700 dedi dedim içimden araba öı alıyorum manyak herif yaa

Mervecim,

Senden bi ricam var, bu güzel listeyi nasıl yaptın, bi yardımcı olsan kuşum yakaydirigubbakcemile5

Şİmdiden saol..

mervecim bebeğimin ilk yılları günce deyince bunu buldum. sende bundanmı bahsediyordun.
*annemin ve babamın düşünceleri
*iyi ki doğdum
*merhaba dünya
*ilk misafirlerim
*ailemin ben doğduktan sonraki düşünceleri
*hastaneden eve gelişimiz
*ailemle ilk fotoğrafım
*ilk günlerim
*ilk izlerim
*soyağacım
*benim adım
*ilk nüfus cüzdanım
*doğduğum zaman ne nasıldı
*doğduğum günün gazete küpürleri
*evimiz
*aşı takvimim
*büyüme tablom
*ağırlık ve boy çizelgem
*sağlık kontrollerim
*nasıl yıkandım
*ilk gezintim
*çıkarttığım ilk sesler
*sevdiğim yiyecekler
*ilk oyuncaklarım
*diş çıkartma
*ilk tatilim
*doğayla ilişkilerim
*ilk yılbaşım
*ilk doğum günüm
*özel günlerdeki anılarım
*bakıcım ve ben
*ilk eserlerim
*ailemi şaşırtan
*siz yokken hissettiklerim
*özel bir günüm
*anaokulum
*anaokulu öğretmenim ve ben
*kişiliğim

Birim Fiyatı : 39 TL

İnşallah canım hepimizin testleri sorunsuz geçer.. burda mutlu paylaşımlara devam ederiz..

bende akşam alıcam.. çok heyecanlıyım.. Allah yardımcımız olsun..

ya sen varya gerçekten çok tatlısın funda ya.. maşallah.. allah nazarlardan saklasın..

geldiiiimmmm:))))))

Sevgi neydi, sevgi Emek'ti:))))) Hatırlarsınız, Selvi Boylum Al Yazmalım'dan:)))))

Şeker yüklememi yaptırdım kızlar, pek sevimli bir iş değil, Emek'imiz için emek vermeye devam ediyoruz işte. Sabah 12 saat açlıkla gittim. Açlık kanı aldılar sonra iki plastik bardak dolusu çok çok tatlı şerbetimsi bir sıvı içtim. Üzerine su bile içirmediler. Sonra bir saat arayla 3 kez kan verdim. Hemşirenin sözünü dinlemediğim için çok pişmanım. Kelebek takalım her seferinde damar bulmakla uğraşmayalım dedi. Ben o zıkkımı sevmediğim için olmaz dedim. Halt etmişim. Hepimizden 24. haftada istenecek aklınızda bulunsun, kelebek daha kolay. Bir saat sonra sonucu maille gelecek. Heyecanla bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…