angel günaydın tatlım.. nasılsın bakalım..bebiş nasıl..
ya bu kargo şirketleri bazen insanı sinir ediyo gerçekten o kadar bekliyorum tam çıkyorum geliolar bide kapıya kağıt yapıştırıyolar geldik bulamadık salaklar bigün ben onlara yapıştırıcam çıkarken bekledim gelmediniz diyeay çok sinirliyim ya.. şu benim elimde kalan iğneler vardıya onları göndermek için bi tane arkadaşımızla anlaşmıştık.. geçen pazartesi verdim aras kargoya.. 3 gün sonra geri geldi.. adresi bulamamışlar. neyse eve götürdüm.. 5-6 şişe su koydum buzluğa dondu dün tekrar aradım kargoyu bekle bekle yok gelmiyorlar almaya.. 4 kere aradım.. bak böyble böyle dedim içinde ilaç var. soğuk olması lazım buzları eriyo hemen geliyor.. bilmem ne.. ben 6.30ta çıkıyorum.. tembih ettim gelirse verin diye. yok gelmemişler.. geri zekalılar ya.. aradım kızı kem küm ediyo.. şimdi hemen yönlendirecem diyo.. dedim sen beni genle müdürüne yönlendir. ağzıma ne geliyosa söyledim.. aradım yurt içiyi gelir inşallah şimdi..
bu nar işi gerçekten işe yarıyo bende yapıcam duydum çok kişidengünaydın ezgicim..
ezgicim bak şimdi sen şu nar suyunu test ettin onayladın ya ben bebek doğunca nar aratıcam millete valla..
canım ben çalışıyorum cumartesi ya yoksa kaçırırmıyım, çok sıkıldım zaten.. ama bide onun için surat çekmiyim şimdik..
cnm her dakka göremiyoruz yazılanları niye çıktın hemenneyse sanırım kimse cvp vermiycek kendinize ii bakın kızlar öptüm ben çıkıyorm
neyse sanırım kimse cvp vermiycek kendinize ii bakın kızlar öptüm ben çıkıyorm
günaydın canım. iyiyim çok şükür. cuma günü ikili testim var. testten çok bebeğimi göreceğimin heyecanı var. biliyormusun bazen minik batmalarım dışında hala birşey hissetmiyorum oyüzden hep bir korkuyla yaşıyorum. keşke hergün ultrasonda izlesek:))
seninde test sonucun bugün değilmi. inşallah bunuda mutlu birşekilde atlatıcaz. :sm_cool:
harikasın yaa. aynen bende böyle bir günlük tutuyorum. ve usg.lerinde fotopisini yapıştırıyorum. asıllarını albüme koyuyorum.. ama bu günce işini düşünüyorum. bebeğimin ilk yılları güzelmiş. buna hemen bakıcam.canım biz suensle bebeğimin ilk yılları diye bir günce aldık onlar tam günlük gibi değil başlık başlık sen oraları dolduruyorsun ama çok detay düşünülmüş aklına gelmez yani o kadarı tavsiye ederim bizimkileri suenste ediyodu tavsiye hatırladığım kadarıyla o dediğin gibi bir günlük bende tutuyorum ama tedavi sürecinden başladım kanser manser sonra geçtim tüp bebeğe şimdide her randevuya gittikten sonra duygularımı yazıyorum eşimde yazıyo onlarıda hat yazısı gibi yazıp saklayacağım..değişik bir kağır değişik bir yazı stili olsun istedim özel kalem aldım artık elimden azıcık geliyo öyle hoşluk olsun diye öyle yapmak istedim
usgleride albüm kağıdıyla kaplayıp fıskıye şekinde ışıklar var ayaklı orasında minik bi süs ambül var ayağı 1 metre falan sonrasında o ayağın ortasından bi ton ince tel çıkıp fıskıye gibi dağılıyor ucundada minik kıskaçlar var resimleri ona tutturuyorsun sallanıyor öle
canım ikili testini 1 temmuz diye not etmişim listeye cuma günü 2 si. şimdi senin hangisi ikili test günün
harikasın yaa. aynen bende böyle bir günlük tutuyorum. ve usg.lerinde fotopisini yapıştırıyorum. asıllarını albüme koyuyorum.. ama bu günce işini düşünüyorum. bebeğimin ilk yılları güzelmiş. buna hemen bakıcam.
birde iğnelerden kurtulursam çok daha rahatlıycam. hergün iğne vurulmaktan kalçam süzgeçe benzedi:))
cuma gittiğimde tam 12+1 olucam. acaba kesermi artık iğneleri.
keser muhtemelen benim tam o zaman kesilmişti ama inan hala iğne yerlerim sızlıyor birden batıyor aniden sanki o an iğne yapılmış gibi bilirim o acıyı ya herhalde hamileliğimizin sonunda geçicek
canım aynen dediğin gibiydi. ama yarın düğün var. işten düğüne git bir telaşım olacak sıkıntıya girmeyim diye. dr. randevumu cumaya erteledim. içim çok ferah test konusunda. sadece ultason aşeriyorum benn:)))
öyle deme kız adamcık okuyup alınacak.. benimki de cumartesi sabahtan aydına gidiyo.. bi arkadaşının oğlu sünnet oluyormuş.. pazar akşamı dönecek.. anlayacağın hafta sonu bende özgürüm..
Kız yok valla, kocacımı özlüyorum ben.. o işin şakası:))))duyanda adamcık buna eziyet ediyor sanır ne istiyosun adamdan gece olupta bi kenara çekip uyuyunca merakta kalırsın yine o zaman bende sana dicem aman boşver erin evde yok keyfin beyde yok diye yaaaaaaaaa
eniştemem laf yokklava:
Canııım... Hayırlısı olsun.. Çok iyi çıkacak bak tahlillerin:)) Madem Eskişehir e gidiyorsun, gez, tadını çıkar azıcık:))günaydın kızlarrrrr
oh oh sabah sabah ne bu enerji.oku oku bitmiyo valla.
bugün test sonucunu almaya eskişehir merkeze gitcez.70 km aramız yol nasıl gözümde büyüyor anlatamam.bi de hafiften bulantım var.bide kociş hazırlan ben 10 dk geliyorum dedi 1 saattir ortada yoksinir oldum....
canım arasan cebini adama bi sor nerdeymiş bende merak ettimgünaydın kızlarrrrr
bugün test sonucunu almaya eskişehir merkeze gitcez.70 km aramız yol nasıl gözümde büyüyor anlatamam.bi de hafiften bulantım var.bide kociş hazırlan ben 10 dk geliyorum dedi 1 saattir ortada yoksinir oldum....
Inglesina Zippy Free Travel Bebek Arabası Puset, #27757151 Gittigidiyor.com
Kızlar bebek arabası için bi göz atın:)))
günaydın canım. iyiyim çok şükür. cuma günü ikili testim var. testten çok bebeğimi göreceğimin heyecanı var. biliyormusun bazen minik batmalarım dışında hala birşey hissetmiyorum oyüzden hep bir korkuyla yaşıyorum. keşke hergün ultrasonda izlesek:))
seninde test sonucun bugün değilmi. inşallah bunuda mutlu birşekilde atlatıcaz. :sm_cool:
günaydın kızlarrrrr
Bugün Çiğdem hiç girmemiş.... Aklımdayken yazayım...
Nar fikri çok güzel.. ama hiç anne sütü emmeden mi verecez??? Allahtan bizim sipacıklar nar mevsininde doğacaklar... Hastane bavuluna Nar da eklemek lazım:))))))
Ezgii, kocacını benimkiyle tanıştırma, pişman olursun:))) ak ben bebek yapmaya çalışırken millet soruyordu, neden çocuk yapmıyorsun diye, ben de adamı evde bulabilsem yapacam valla diyordum:)))) Az daha fantezi yapıp yumurtlama günlerimde arkasından gittiği yere gitmek bile aklımdan geçiyordukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?