aynen öyle yaşlılar özellikle söylüyor.
hiç farketmiyor. ilk nede olsa ikiside olur. rabbim ne verirse o kabulum. sağlıklı olsun yeter.
canım çok teşekkür ederim bugün özgürüm artık inşallah:)Gunaydin Zeynep..
Bugunun odulu de sana gidiyor;-)) a.s.
Erkencisin tail heyecani mi tuttu yoksa alkisalkisalkis Simdiden guzel bir tatil gecirmeni dilerim. Bol bol dinlen zemuszemus
canım aynen öyle senin anlattığı gibi zemzem de var ben yapacağım inşallah hatta bu hafta sonu bir arkadaş umreye gidiyor sipariş verdim :)Zeynepcim bizde de öyle yapılıyor..bebek doğunca ağzına bir iki damla zemzem bi çimdikte acve hurması (peygamber efendimiz s.a.v. kendi eliyle ektiği ağacın hurması)sürülür...çünkü ilk olarak ağzına değen dünyanın en güzel yiyecekleri olsun diye...ama nar suyunu bilmem ayrıca nar suyuda işe yarıyorsa verebilirim ben o kadar katı kurallı değilim zaten 1-2 damla bişey sonrada ağzına benim en kalitesi sütümü alırr ohhhh
bekleriz canım benim ohh bebişşler de yaşıt :)yerim seni ben ya.. neyse yalovayı ben çok severim.. geliriz belki gezmeye hem seni hem zeynebi görürüm...
çok sevindim gözün aydın canımve sonuçlar geldi kızlar,
açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36
Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140
Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))
ben de aynen ismini telafuz ediyorum sürekli deneme yapıyorum bakalım cinsiyet bi netleşsin :)kızlar size komik bişiy diyim mi ben bütün isimleri böyle deniyorum biliyor musun evde.. böyle bağırıyorum.. eylülllllllll dilaaaaaaa yağmurrrrrrrrrr öyküüüüüüüüü diye hıh diyorum bu güzel bak.. balkondan bağırırken böyle çağırcam ya kuzumu... kaaaaaaaaaannnnn bak buda güzel.. aslında ben berk ismini seviyorum ama olmuyor.. bağırılmıyo. beeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrkkkk çık olmuyo işte..
kızlarrrrr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrrr çok özledim sizinle sohbet etmeyi ama eşim pcye bakmama izin vermiyo bebek için zararlıymış bide tatil geldi evim doldu taştı gelenin gidenin haddi hesabı yok çok fazla mide bulantılarım var ölüyorum valla midem boş geziyorum(( ama sağlık olsun inşşşş bebişler iyidirler teyzesi yesin onlarııııııı:)))
pc ye bakmıyorsun haa ben ne yapayım işim bilgisayar öğretmenliği yüzlercesine bakıyorum :)
bana senin kızın olcak gibi geldi dur bide çin takvimine bakiim benim ki tutmuştu
walla çin takviminede baktım nisan sat'ın zaten e yaş 29 KIZ canım kız
kız ben gene arada kaçamak yapıyorum eşim işte pimpirikli ne olacak olsa bu kadar insana bişey olurdu dimi yani anlamıyo anacım şimdi evde yokta giriverdim 5 dk:))))
kızlarrrrr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrrr çok özledim sizinle sohbet etmeyi ama eşim pcye bakmama izin vermiyo bebek için zararlıymış bide tatil geldi evim doldu taştı gelenin gidenin haddi hesabı yok çok fazla mide bulantılarım var ölüyorum valla midem boş geziyorum(( ama sağlık olsun inşşşş bebişler iyidirler teyzesi yesin onlarııııııı:)))
kuşum tıp dünyası bilgisayardan çıkan radyasyonun doğrudan insana bir etkisi olduğunu kanıtlayamamışken eşin bunu nerden çıkarmış alem walla ona gelene kadar elektrik prizleri cep telleri plazma tvler vs...neler var radyasyon yayan pipirikli adamcık ne yapsın sizi korucak diye çırpınıyo demek
kuşum sen kız ve erkek seçenekleri söle nalan gibi onları yaziimcanım çok teşekkür ederim bugün özgürüm artık inşallah:)
canım aynen öyle senin anlattığı gibi zemzem de var ben yapacağım inşallah hatta bu hafta sonu bir arkadaş umreye gidiyor sipariş verdim :)
bekleriz canım benim ohh bebişşler de yaşıt :)
çok sevindim gözün aydın canım
ben de aynen ismini telafuz ediyorum sürekli deneme yapıyorum bakalım cinsiyet bi netleşsin :)
ahhh ahhh walla kendi kendimizin doktoru olduk dimi ya yaşaya yaşaya neler gördük.kızlar bugün bir arkadaşla doktora gittik tabbii benim kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu. arkadaşın 8 aydır bebeği olmadığı için doktora gittik ohaoldumsmile tabii sanki ben hemen hamile kalmışş kadın. bi de yardımcı oluyorum hep yönlendiriyorum arkadaş diyor kız ne çok şey biliyorsun içimden dedim ahh ben neler yaşadım bir bilsen...:kedi:
ama çin takvimi yanıltıcı olur:))
çünkü dondurulmuş emriyo.
tese 8eylülde oldu. yani sperm 8eylüle ait:))
emriyo ekim 2009 da oluştu.
hangi takvim bunu çözebilir:))
bişeycik olmaz Allahın izniyle. sen içini rahat tut..
evet tattlım aynen öyle bizimkine anlatamıyorum işte çok inatçı neyse idare ediyoruz artık ne yapalım
olsun adamcağız ilgisiz odunun biri olsa daha mı ii en azından seni koruyup kolluyor dimi ama
e nedir durumlar ne zaman kontrol
mide bulantılarından yiyemiyorsan takma ilk 3 ay o kendini büyütüyo
evet tatlım ne yapalım onun gönlü olsun yeter ne olsun canım bu bir dahaki hafta kontrol var bakalım ne durumdayız teyzesi inşşş büyütür yaa valla hiç bişey yiyemiyorum ekşi dışında rabbim yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?