2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlarrrrr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrrr çok özledim sizinle sohbet etmeyi ama eşim pcye bakmama izin vermiyo bebek için zararlıymış bide tatil geldi evim doldu taştı gelenin gidenin haddi hesabı yok çok fazla mide bulantılarım var ölüyorum valla midem boş geziyorum (( ama sağlık olsun inşşşş bebişler iyidirler teyzesi yesin onlarııııııı:)))

Gunaydin Zeynep..

Bugunun odulu de sana gidiyor;-)) a.s.

Erkencisin tail heyecani mi tuttu yoksa alkisalkisalkis Simdiden guzel bir tatil gecirmeni dilerim. Bol bol dinlen zemuszemus
canım çok teşekkür ederim bugün özgürüm artık inşallah:)

canım aynen öyle senin anlattığı gibi zemzem de var ben yapacağım inşallah hatta bu hafta sonu bir arkadaş umreye gidiyor sipariş verdim :)
yerim seni ben ya.. neyse yalovayı ben çok severim.. geliriz belki gezmeye hem seni hem zeynebi görürüm...
bekleriz canım benim ohh bebişşler de yaşıt :)
çok sevindim gözün aydın canım
ben de aynen ismini telafuz ediyorum sürekli deneme yapıyorum bakalım cinsiyet bi netleşsin :)

pc ye bakmıyorsun haa ben ne yapayım işim bilgisayar öğretmenliği yüzlercesine bakıyorum :)

kızlar bugün bir arkadaşla doktora gittik tabbii benim kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu. arkadaşın 8 aydır bebeği olmadığı için doktora gittik ohaoldumsmile tabii sanki ben hemen hamile kalmışş kadın. bi de yardımcı oluyorum hep yönlendiriyorum arkadaş diyor kız ne çok şey biliyorsun içimden dedim ahh ben neler yaşadım bir bilsen...:kedi:

bana senin kızın olcak gibi geldi dur bide çin takvimine bakiim benim ki tutmuştu
walla çin takviminede baktım nisan sat'ın zaten e yaş 29 KIZ canım kız

ama çin takvimi yanıltıcı olur:))
çünkü dondurulmuş emriyo.
tese 8eylülde oldu. yani sperm 8eylüle ait:))
emriyo ekim 2009 da oluştu.
hangi takvim bunu çözebilir:))

kuşum tıp dünyası bilgisayardan çıkan radyasyonun doğrudan insana bir etkisi olduğunu kanıtlayamamışken eşin bunu nerden çıkarmış alem walla ona gelene kadar elektrik prizleri cep telleri plazma tvler vs...neler var radyasyon yayan pipirikli adamcık ne yapsın sizi korucak diye çırpınıyo demek

evet tattlım aynen öyle bizimkine anlatamıyorum işte çok inatçı neyse idare ediyoruz artık ne yapalım

kuşum sen kız ve erkek seçenekleri söle nalan gibi onları yaziim
ahhh ahhh walla kendi kendimizin doktoru olduk dimi ya yaşaya yaşaya neler gördük.
demek sipariş veriyosun he benim kuzenim ünlü bi hoca hep orda zaten o yüzden ben doğuma yakın bi zamanda isticem o zemzemde getiricek hurmada allahın izniyle
ama çin takvimi yanıltıcı olur:))
çünkü dondurulmuş emriyo.
tese 8eylülde oldu. yani sperm 8eylüle ait:))
emriyo ekim 2009 da oluştu.
hangi takvim bunu çözebilir:))

anacım seni anca koca teyzeler paklar AYAKLI USG ler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet tattlım aynen öyle bizimkine anlatamıyorum işte çok inatçı neyse idare ediyoruz artık ne yapalım

olsun adamcağız ilgisiz odunun biri olsa daha mı ii en azından seni koruyup kolluyor dimi ama

e nedir durumlar ne zaman kontrol

mide bulantılarından yiyemiyorsan takma ilk 3 ay o kendini büyütüyo

olsun adamcağız ilgisiz odunun biri olsa daha mı ii en azından seni koruyup kolluyor dimi ama

e nedir durumlar ne zaman kontrol

mide bulantılarından yiyemiyorsan takma ilk 3 ay o kendini büyütüyo

evet tatlım ne yapalım onun gönlü olsun yeter ne olsun canım bu bir dahaki hafta kontrol var bakalım ne durumdayız teyzesi inşşş büyütür yaa valla hiç bişey yiyemiyorum ekşi dışında rabbim yardım etsin

neyse şekerler ben kaçar geldi bizimki acayip acayip bakıyo bide sırıtıyo gene kaçamak yapar gelirim öptüm siziiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…