ekşimi ye ekşiti doğur ayşeyi olmasın bide annesi:hulya:
kapa kapa sen boşver arada gel yine amaneyse şekerler ben kaçar geldi bizimki acayip acayip bakıyo bide sırıtıyo gene kaçamak yapar gelirim öptüm siziiiii
ohaoldumsmile
valla benimde aklıma ilk gelen bu ama içimdende hep erkek geçiyor hayırlısı olsun bakalımm
Arkadaşlar hepinizi yakından takip ediyorum Allah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almanızı nasip etsin inanın sizin topiği okudukça kendime moral depoluyorum :))
size bir sorum olacak benim ilk tüp bebek deenemem olacak
Bütün tahlillerim yapıldı Hsg de çekildi haftasonu tedavime başlanacak (kısa protokol)
Sizce başlamadan önce laparoskopi de yaptırsam mı ?
Kendi istediğimle laparoskopi yaptırmam mümkün mü ?
Cevap yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler
Canım laparoskopiye ihtiyaç olup olmadığı doktor tarafından kararlaştırılacak bir konu. Daha önceden konulmuş endometriyosis, rahimsel anomali vesaire teşhisi var mı, ya da bunu düşündürecek aşırı kanama gibi belirtiler? HSG rahimin biçimsel kusurlarını da gösteriyor, yani laparoskopiye ihtiyaç varsa HSG raporuna bakınca doktorun böyle bir karar verirdi. Bence en doğrusu doktoruna tüp bebek öncesi laparoskopiye gerek var mı diye sormak, o sana durumu net bir şekilde anlatacaktır.
Ha ha haaayyyt, Mervem şekerim; kızları verdik dee uleyn ne gıymatlı totoş varmış sizde yaww:) Bak ezginin kızı bağırtana kadar ısırcam diyorum kızcaz ses bile etmiyo, ısır ısır demekten başka:)))))))))))9 Uleyn oğlan bizim damat olunca daha çok totosunu ısırcaz haberin yok senin, bak bi daha düşün.... e nede olsa eti senin kemiği benim diycez karşılıklı:)) hehehehehkızlar şimdiden duyurayım oğlusumun poposunu ısırmaya niyetli iki anne var onların kızları benimdir ikisinide verdim gitti dedi ona göre oğluma harem kurucam e nede olsa totoşu elden gidiyo o kadar da hakkı yani
ezgi ve fundanın kızları :)
Walla o ayaklı ultrasonlar benimkine de hep kız dedi:)iyi yapmışsın:)))
biliyormusun ayaklı ultrasonlar bana bakınca oğlun olacak diyorlar:))
Çin takvimi bende de tuttuuu:)bana senin kızın olcak gibi geldi dur bide çin takvimine bakiim benim ki tutmuştu
walla çin takviminede baktım nisan sat'ın zaten e yaş 29 KIZ canım kız
canımcım hoş geldin yaaw Valla arada bir gir, merakta bırakma bizi:)kızlarrrrr ben geldim nasılsınız güzel hatunlarrrr çok özledim sizinle sohbet etmeyi ama eşim pcye bakmama izin vermiyo bebek için zararlıymış bide tatil geldi evim doldu taştı gelenin gidenin haddi hesabı yok çok fazla mide bulantılarım var ölüyorum valla midem boş geziyorum(( ama sağlık olsun inşşşş bebişler iyidirler teyzesi yesin onlarııııııı:)))
ben de çok ekşi yiyoruuuuuum, bak bu tutuyo gerçekten:) ekşi, acı, sarımsaklı şeyler canım çekiyor sürekli... tatlı ile uzaktan yakından alakam olmadı bu döneme kadar:))))ekşimi ye ekşiti doğur ayşeyi olmasın bide annesi:hulya:
Canım laparoskopiye ihtiyaç olup olmadığı doktor tarafından kararlaştırılacak bir konu. Daha önceden konulmuş endometriyosis, rahimsel anomali vesaire teşhisi var mı, ya da bunu düşündürecek aşırı kanama gibi belirtiler? HSG rahimin biçimsel kusurlarını da gösteriyor, yani laparoskopiye ihtiyaç varsa HSG raporuna bakınca doktorun böyle bir karar verirdi. Bence en doğrusu doktoruna tüp bebek öncesi laparoskopiye gerek var mı diye sormak, o sana durumu net bir şekilde anlatacaktır.
kızlar test sonuçlarım çok iyi çıktı çok şükür.. daha yeni geldik eve.. yimek yiyicez daha çok açız.. eşimden fırsat bulursam girerim tekrar öpüyorum hepinizi. muck...
herkese merhaba.....
iki gündür katılamıyorum aranıza ,dün ofisde elektrikler kesikti nete de giremedim haliyle..onu boşverinn bir diş ağrısı bastırdıki kafamı kopartıp atasım geldii.dayanabildiğim kadar dayandım en sonunda 1 tane ağrı kesiciyi aldım.. ama bu sabah Dr gittim dişimin çekilmesi lazımmış(( ameliyathanede çekebilirlermiş gebe olduğumdan..biraz ürküyorum açıkcası acımasından değil bir zararı olurmu diye ama dr lar çekilmezse olur dediler..
durumum bundan ibaret şimdi evde dinleniyorum..hepinizi kocamannnnnn öpüyorummm
gözüna ydın canım...ve sonuçlar geldi kızlar,
açlık 90.1
1. saat 135.72
2. saat 117,49
3. saat 106,36
Bu değerlerin referans aralığı da;
açlık <95
1.saat <180
2. saat <155
3. saat <140
Yani gayet iyi kızlar, bir de hemoglobin vermiştim, o da gayet iyi geldi. Üzerimden büyük yük kalktı yani:)))
hadi yırttın:):):):)he he Bilgeee; aklıma ne geldi, koptum valla:)) Şimdi hani ben senin oğlanın adını kıskandım ya, kızın adını da Emek Tanem koydum diyelim.... Bu bebeler büyüdü, e biz de arkadaşız görüşüyoz ya, bizim oğlanla kızın birbirine gönlü düşerse:)))))))))))))))))))))))) everirsek onları:)))) Onların da bebeleri olursa: Anası da emek babası da emek:))) Ayyyy çılgın bişey olur hayu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Bu arada Ezgi senin sıpayı kız kabul ettim, okuyunca kızma ezgiiii:)
kesinleşti canım....Herkese Selam,
Biz uyandik, iyiyiz cok sukur;-)) Bir gecemiz kaldi yalniz sonra babamiz gelicek;-)) Onun arkasindan da arkadaslar gelicekler 3-4 gunlugune. Bu hafta sonu 4 Temmuz ABD nin d.gunu ve Pazartesi de tatil herkese. Epeydir gorusememistik hem bize hem onlara degisiklik olur. O yuzden benim hazirlanmam lazim misafirlere. Bir de biz evimize yeni tasindik sayilir evi daha gormemislerdi. Bugun gidip eksik birkac aksesuarim var onlari alicam. Bir de yemeklik malzemeleri de aldim mi cuma yemekleri pisiririm zaten c.tesi burada olucaklar kismetse.
BIlge gozun aydin;-)) cok sevindim hersesy yolunda umarim dogumda da korkularin gerceklesmez. Kolaycacik atlatirsin.
Ezgi, kesinlesti mi kiz oldugu ;-))
Cigdem; cok gecmis olsun. Hamilelikte kan dolasimininda etkisiyle aziyor resmen disler. Duzenli fircalama ve floss cok onemli. Umarim kolay gecer cuma gunu operasyon. ilk 3 ayi atlattiniz zaten bundan sonra sorun yok.
karnim acikti icerden birisi yemek ver diye hortumu cekiyo;-)) kahvaltimi yapiyim gelirim gene..
kızlar test sonuçlarım çok iyi çıktı çok şükür.. daha yeni geldik eve.. yimek yiyicez daha çok açız.. eşimden fırsat bulursam girerim tekrar öpüyorum hepinizi. muck...
Günaydın hanımlar :lepi:
Biz bugün görüşeceğiz oğlumla, randevuyu bugün öğlene aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?