2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

neyse şekerler ben kaçar geldi bizimki acayip acayip bakıyo bide sırıtıyo gene kaçamak yapar gelirim öptüm siziiiii
kapa kapa sen boşver arada gel yine ama
ohaoldumsmile

valla benimde aklıma ilk gelen bu ama içimdende hep erkek geçiyor hayırlısı olsun bakalımm

hayırlısı canım az kaldı sizlerine öğrenmesine

Arkadaşlar hepinizi yakından takip ediyorum Allah bebeklerinizi sağ salim kucaklarınıza almanızı nasip etsin inanın sizin topiği okudukça kendime moral depoluyorum :))
size bir sorum olacak benim ilk tüp bebek deenemem olacak
Bütün tahlillerim yapıldı Hsg de çekildi haftasonu tedavime başlanacak (kısa protokol)
Sizce başlamadan önce laparoskopi de yaptırsam mı ?
Kendi istediğimle laparoskopi yaptırmam mümkün mü ?
Cevap yazarsanız çok memnun olurum teşekkürler

Canım laparoskopiye ihtiyaç olup olmadığı doktor tarafından kararlaştırılacak bir konu. Daha önceden konulmuş endometriyosis, rahimsel anomali vesaire teşhisi var mı, ya da bunu düşündürecek aşırı kanama gibi belirtiler? HSG rahimin biçimsel kusurlarını da gösteriyor, yani laparoskopiye ihtiyaç varsa HSG raporuna bakınca doktorun böyle bir karar verirdi. Bence en doğrusu doktoruna tüp bebek öncesi laparoskopiye gerek var mı diye sormak, o sana durumu net bir şekilde anlatacaktır.

alkisalkisalkis
vereliniortak aynen böyle canım doktorunla konuş

Ha ha haaayyyt, Mervem şekerim; kızları verdik dee uleyn ne gıymatlı totoş varmış sizde yaww:) Bak ezginin kızı bağırtana kadar ısırcam diyorum kızcaz ses bile etmiyo, ısır ısır demekten başka:)))))))))))9 Uleyn oğlan bizim damat olunca daha çok totosunu ısırcaz haberin yok senin, bak bi daha düşün.... e nede olsa eti senin kemiği benim diycez karşılıklı:)) heheheheh
iyi yapmışsın:)))

biliyormusun ayaklı ultrasonlar bana bakınca oğlun olacak diyorlar:))
Walla o ayaklı ultrasonlar benimkine de hep kız dedi:)
bana senin kızın olcak gibi geldi dur bide çin takvimine bakiim benim ki tutmuştu
walla çin takviminede baktım nisan sat'ın zaten e yaş 29 KIZ canım kız
Çin takvimi bende de tuttuuu:)
canımcım hoş geldin yaaw Valla arada bir gir, merakta bırakma bizi:)
ekşimi ye ekşiti doğur ayşeyi olmasın bide annesi:hulya:
ben de çok ekşi yiyoruuuuuum, bak bu tutuyo gerçekten:) ekşi, acı, sarımsaklı şeyler canım çekiyor sürekli... tatlı ile uzaktan yakından alakam olmadı bu döneme kadar:))))

cnm çok teşekkür ederim bana birşey demediler ben işimi garantiye almak açısından istiyorum .
1. denemem tutmazsa ( genelde ilk denemeler negatif oluyor) isteyecekler bende önlem amaçlı şimdiden yaptırayım dedim o zaman ben dokturuma sorayım )) öptüm

Herkese Selam,

Biz uyandik, iyiyiz cok sukur;-)) Bir gecemiz kaldi yalniz sonra babamiz gelicek;-)) Onun arkasindan da arkadaslar gelicekler 3-4 gunlugune. Bu hafta sonu 4 Temmuz ABD nin d.gunu ve Pazartesi de tatil herkese. Epeydir gorusememistik hem bize hem onlara degisiklik olur. O yuzden benim hazirlanmam lazim misafirlere. Bir de biz evimize yeni tasindik sayilir evi daha gormemislerdi. Bugun gidip eksik birkac aksesuarim var onlari alicam. Bir de yemeklik malzemeleri de aldim mi cuma yemekleri pisiririm zaten c.tesi burada olucaklar kismetse.

BIlge gozun aydin;-)) cok sevindim hersesy yolunda umarim dogumda da korkularin gerceklesmez. Kolaycacik atlatirsin.

Ezgi, kesinlesti mi kiz oldugu ;-))

Cigdem; cok gecmis olsun. Hamilelikte kan dolasimininda etkisiyle aziyor resmen disler. Duzenli fircalama ve floss cok onemli. Umarim kolay gecer cuma gunu operasyon. ilk 3 ayi atlattiniz zaten bundan sonra sorun yok.

karnim acikti icerden birisi yemek ver diye hortumu cekiyo;-)) kahvaltimi yapiyim gelirim gene..

kızlar test sonuçlarım çok iyi çıktı çok şükür.. daha yeni geldik eve.. yimek yiyicez daha çok açız.. eşimden fırsat bulursam girerim tekrar öpüyorum hepinizi. muck...

cnm hiç endişelenme benimde 20lik dişim ağrıdı hatta bahsetmiştim dişim ağrıyo diye. dr.önce lokal anestezile sinir öldürücü koydu. bikaçgün sonrada cerrah çekti. ben antibiyotik kullanmadım öncesinde. ama benim cmtsi çekildi 4 gündür şiddetli ağrı çekiyorum.diorum bi terslik var sanki kulağıma vuruyo ağrısı herkes diyo normal. dün gece hiç uyumadım minoset içiyorum banamısın demiyo.bu sabah dişçiye gittim kadın şok oldu neden daha önce gelmedin dedi. meğerse o dişin çıkarıldığı çukur bölged kanama olucakmış orası kapanacakmış.bende kanama olmamış orası çukur kalmış alveolit olmuşum. allahtan pansuman yetecekmiş şimdi sabah akşam pansuman yapıyor o bölgeye. biz gebelerde kan bebeğe gidiyoya kendi vücudumuza çalışmıyomuş kan hücreleri o yüzden sana tavsiyem cmtsi kontrole git göster çekim bölgesini.benim çektiğim sıkıntıları çekmeni istemem.

gözüna ydın canım...
gerçekten rahatlamışsındır çok sevindim....

hadi yırttın:):):):)

kesinleşti canım....
uğraştırdı ama kız olduğundanmış:):):)

kızlar herkerse günaydın:)
gece yine dişim ağrıdı heralde bu pansumanlar bikaçgün daha sürecek. şimdi yine diş dr.uma gidiyorum pansuman için. ayy allah kimseye göstermesin çok fena bir ağrı akannehir

mervecim valla bizimde isimler hazır ama şu cinsiyet olayı kesinleşsin diye bekliyorum:)
17 temmuzda dr.kontrolüm var o zaman sölicem kesi hangi ismi yazalım diye boshayallersmile
erkek ise ERZEN,kız ise EFLıN olucak büyük ihtimalle:))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın iştahınız bol bebeğiniz hareketli olsun inşallahh :) kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

Gunaydin;-))))

Biz de yatalim artik. Sabah hastaneye gidip ikinci trimesterin genetik testi icn kan vermem lazim. Sonra 21 Temmuz da ayrintili usg var. Boylelikle genetik, hastalik, problem vs ile ilgili testlerimiz bitmis olacak. Seker testi bana yapilmayacak gibi soyledi sanki hemsire. Siz herkse 25. haftada yapiliyor diye yazmissiniz. Yarin gidince bir sorayim bakalim burda da herkese yapiyorlarmiymis.. yarin buyuk gun ay basi yani kilo tarti gunu;-)) Hastaneye gitmisken beni tartsin hemsireye soyliyimde;-)) Ogleedn sonra da havaalaninda babamizi bekliycez. Sag salim doner ins..

Herkese iyi gunler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…