günaydın canım.. hı iyi ki bi oğlu varmışta görmeye gidiyormuşta.. Allah allah kime hava atıyorsun sen... zaten daha 1 ay var görmeye.. kıskandırma bak ben de giderim bugün..:)Günaydın hanımlar :lepi:
Biz bugün görüşeceğiz oğlumla, randevuyu bugün öğlene aldım.
cnm bencede doktora sor kendi başına karar vermecnm çok teşekkür ederim bana birşey demediler ben işimi garantiye almak açısından istiyorum .
1. denemem tutmazsa ( genelde ilk denemeler negatif oluyor) isteyecekler bende önlem amaçlı şimdiden yaptırayım dedim o zaman ben dokturuma sorayım)) öptüm
ohh demek misafir var fazla yorma kendini tatlım....babacığında gelmesine az kaldı demek ha..süppperHerkese Selam,
Biz uyandik, iyiyiz cok sukur;-)) Bir gecemiz kaldi yalniz sonra babamiz gelicek;-)) Onun arkasindan da arkadaslar gelicekler 3-4 gunlugune. Bu hafta sonu 4 Temmuz ABD nin d.gunu ve Pazartesi de tatil herkese. Epeydir gorusememistik hem bize hem onlara degisiklik olur. O yuzden benim hazirlanmam lazim misafirlere. Bir de biz evimize yeni tasindik sayilir evi daha gormemislerdi. Bugun gidip eksik birkac aksesuarim var onlari alicam. Bir de yemeklik malzemeleri de aldim mi cuma yemekleri pisiririm zaten c.tesi burada olucaklar kismetse.
BIlge gozun aydin;-)) cok sevindim hersesy yolunda umarim dogumda da korkularin gerceklesmez. Kolaycacik atlatirsin.
Ezgi, kesinlesti mi kiz oldugu ;-))
Cigdem; cok gecmis olsun. Hamilelikte kan dolasimininda etkisiyle aziyor resmen disler. Duzenli fircalama ve floss cok onemli. Umarim kolay gecer cuma gunu operasyon. ilk 3 ayi atlattiniz zaten bundan sonra sorun yok.
karnim acikti icerden birisi yemek ver diye hortumu cekiyo;-)) kahvaltimi yapiyim gelirim gene..
sevgi varya akşam 7 de evde oldum vurdum kafayı saat 8 de çaldı alarm kurmuşum tamam mı ama bi türlü aklıma gelmiyor neden kurduğum neyse düşün düşün ben önemli bişey olmasa kurmam yani bakıyorum kimsenin doğun günü değil öle ajandadaki alarmım değil yani o gün içinde hatırlanıcak bişey neysee gece tuvalete kalktım e malum türkün aklı ya kaçarken ya tuvalette anaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben sevgiyi arayacaktım kızın kan sonuçları çıkıcaktı diye ama gecenin 3 ü olduğu için arayamadım tabi....kusur bakma tatlım ilgilenmedim sanma inan aklımdaydın çok sevdindim herşeyin yolunda olmasınakızlar test sonuçlarım çok iyi çıktı çok şükür.. daha yeni geldik eve.. yimek yiyicez daha çok açız.. eşimden fırsat bulursam girerim tekrar öpüyorum hepinizi. muck...
ekledim bilemervemm
bizim adımız DERİN....
eklersenn seviniriz:):)
ay diş ağrısı yarabbim yaaa iğrenç bişeykızlar herkerse günaydın:)
gece yine dişim ağrıdı heralde bu pansumanlar bikaçgün daha sürecek. şimdi yine diş dr.uma gidiyorum pansuman için. ayy allah kimseye göstermesin çok fena bir ağrı akannehir
walla ben bekleyemem ikisinide ekledim listeye hangisi olursamervecim valla bizimde isimler hazır ama şu cinsiyet olayı kesinleşsin diye bekliyorum:)
17 temmuzda dr.kontrolüm var o zaman sölicem kesi hangi ismi yazalım diye boshayallersmile
erkek ise ERZEN,kız ise EFLİN olucak büyük ihtimalle:))
ohhh ii yaptın benim doktorum öle dolu ki kapısından çıkar çıkmaz bir ay sonraya gün zor buluyorumGünaydın hanımlar :lepi:
aminnnnn canım günaydın sanada cuman mübarek olsungünaydın kızlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın iştahınız bol bebeğiniz hareketli olsun inşallahh :) kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
bende senin gibiyim zeynep eşime diyorum ki usg lere bakarken ay içime sokucam bunu çok seviyorum diyorum aşkııım zaten içinde ya diyo :)))maaşallah 18. haftadasın canım bebiş çok daha belirgindir. ayy ne güzel duygu onu görmek hep göresim geliyor böyle içime sarılasım geliyor ne tuhaf di mi:)
24 hafta cicim bi sor bakalım sizinkiler neden yapmıyor çünkü bildiğim kadarıyla şker riski olsada olmasada rutin yapılan bir uygulamaGunaydin;-))))
Biz de yatalim artik. Sabah hastaneye gidip ikinci trimesterin genetik testi icn kan vermem lazim. Sonra 21 Temmuz da ayrintili usg var. Boylelikle genetik, hastalik, problem vs ile ilgili testlerimiz bitmis olacak. Seker testi bana yapilmayacak gibi soyledi sanki hemsire. Siz herkse 25. haftada yapiliyor diye yazmissiniz. Yarin gidince bir sorayim bakalim burda da herkese yapiyorlarmiymis.. yarin buyuk gun ay basi yani kilo tarti gunu;-)) Hastaneye gitmisken beni tartsin hemsireye soyliyimde;-)) Ogleedn sonra da havaalaninda babamizi bekliycez. Sag salim doner ins..
Herkese iyi gunler..
günaydın kızlar..
Ha ha haaayyyt, Mervem şekerim; kızları verdik dee uleyn ne gıymatlı totoş varmış sizde yaww:) Bak ezginin kızı bağırtana kadar ısırcam diyorum kızcaz ses bile etmiyo, ısır ısır demekten başka:)))))))))))9 Uleyn oğlan bizim damat olunca daha çok totosunu ısırcaz haberin yok senin, bak bi daha düşün.... e nede olsa eti senin kemiği benim diycez karşılıklı:)) heheheheh
sevgi ya çiğdemin ikizlere koymakistediği isim neydi kız 20 kere söledi poyraz rüzgar mıydı neydi
günaydın bi tanem.. Biliyorum aşkım beni düşündüğünü.. Ben sana mesaj atıcaktım ama şarjım yoktu zaten.. O yüzden eve gelince hemen yazdım..
çiğdemin prensleri rüzgarla poyrazdı güzelcim.. Listeyi de bi yayınlada içimiz açılsın sabah sabah..
kızlar merve teyzesi ile banada çizelge yaptık nasıl:)))))))))))))
günaydın bi tanem.. Biliyorum aşkım beni düşündüğünü.. Ben sana mesaj atıcaktım ama şarjım yoktu zaten.. O yüzden eve gelince hemen yazdım..
çiğdemin prensleri rüzgarla poyrazdı güzelcim.. Listeyi de bi yayınlada içimiz açılsın sabah sabah..
kızlar merve teyzesi ile banada çizelge yaptık nasıl:)))))))))))))
BU TOPİĞİ OKUYAN İMRENEN ANNE OLMAYI BEKLEYEN DOSTLAR LÜTFEN LİSTEMİZE MAAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN......BİLİYORSUNUZ Kİ BİZDE ZORLUKLARLA ANNE OLDUK VE TÜM İSTEYENLERE DE HEP DUA EDİYORUZ SİZLERDE BİZLERE EDİN.......
Rabbim hepimizi bu mübarek günde nazarlardan korusun maaşlallah sübhanallah ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
ama olsun yinede ben üzüldüm sevgimi kimse merak edip topiğe bişey yazmamış dedim ben kızlar yazmıştır bişey bende arada kaynarım ama herkez erken sızdı galiba kimisinin evinde net yok öle işte
KİMSE BENİ SEVMİYOOOOOOOOO ÜHÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜsenağlamasenağlamasenağlama
kızlar biraz önce çok afedersiniz kaç gündür kabızdım wc gittim kaç gündür ıkınmıyorum ki bebeğime zarar vermesin diye biraz önce artık mecburen ıkındım kan geldi çok kırmızı tırnağım kadar wcde görünce çok korktum tuvalaet kağıdına bişey gelmedi. nerden geldiğini anlamadım sonra progestan fitil attım rahimden değil. ama sonra makattan da gelmedi. eğer rahimden olsa beyaz akıntı olmazdı di mi. kabızdan gelmiştir diyorum ama çok korktum
ehehehehe:)) Patly cim, canım birşey istediği zaman benim de aklıma hep "BAK ŞU KONUŞANA" nın başındaki o kordon çekiştirme sahnesi geliyor, kopuyorum, içim eriyor resmen.... yerken içerken de hep ohhh yarasın kuzum diyorum:)))Herkese Selam,
Biz uyandik, iyiyiz cok sukur;-)) Bir gecemiz kaldi yalniz sonra babamiz gelicek;-)) Onun arkasindan da arkadaslar gelicekler 3-4 gunlugune. Bu hafta sonu 4 Temmuz ABD nin d.gunu ve Pazartesi de tatil herkese. Epeydir gorusememistik hem bize hem onlara degisiklik olur. O yuzden benim hazirlanmam lazim misafirlere. Bir de biz evimize yeni tasindik sayilir evi daha gormemislerdi. Bugun gidip eksik birkac aksesuarim var onlari alicam. Bir de yemeklik malzemeleri de aldim mi cuma yemekleri pisiririm zaten c.tesi burada olucaklar kismetse.
BIlge gozun aydin;-)) cok sevindim hersesy yolunda umarim dogumda da korkularin gerceklesmez. Kolaycacik atlatirsin.
Ezgi, kesinlesti mi kiz oldugu ;-))
Cigdem; cok gecmis olsun. Hamilelikte kan dolasimininda etkisiyle aziyor resmen disler. Duzenli fircalama ve floss cok onemli. Umarim kolay gecer cuma gunu operasyon. ilk 3 ayi atlattiniz zaten bundan sonra sorun yok.
karnim acikti icerden birisi yemek ver diye hortumu cekiyo;-)) kahvaltimi yapiyim gelirim gene..
OYYY MAŞALLAHHHHHHH BENİM TATLI KIZIMAAAAA:)))) GÖZÜN AYDIN SEVGİMMM ALLAH TAMANINA DA ERDİRSIN...kızlar test sonuçlarım çok iyi çıktı çok şükür.. daha yeni geldik eve.. yimek yiyicez daha çok açız.. eşimden fırsat bulursam girerim tekrar öpüyorum hepinizi. muck...
uleeeeyyyyynnn DERİN kızım beniiim, bi doğsanız da yesek sizi yaawwwmervemm
bizim adımız DERİN....
eklersenn seviniriz:):)
hehe:)) Hadi bakalıııım:))) Öptük şimdiden oluşu:) iyi haberlerle gel annesi:)Günaydın hanımlar :lepi:
Amin tatlım... Senin de günün aydın olsun:)günaydın kızlarrrrrrrrrrrr gününüz aydın iştahınız bol bebeğiniz hareketli olsun inşallahh :) kaydirigubbakcemile3 zemuszemus
Ohhhhhh misler gibi ham hum hum:)))))))ye teyzesi ye totoşu kopart kocaman saat çıksın totoşta bende yicem sende ye senin yanına gelirken oğlumu yıkarım mis igib istediğin yerini ısır
siz bana iki güzel kız vericeksiniz madem bende totoşu VERDİM GİTTİ
Süpperrrkızlar merve teyzesi ile banada çizelge yaptık nasıl:)))))))))))))
Etsinler tabiii, biz de ediyoruz herkeslereBU TOPİĞİ OKUYAN İMRENEN ANNE OLMAYI BEKLEYEN DOSTLAR LÜTFEN LİSTEMİZE MAAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN......BİLİYORSUNUZ Kİ BİZDE ZORLUKLARLA ANNE OLDUK VE TÜM İSTEYENLERE DE HEP DUA EDİYORUZ SİZLERDE BİZLERE EDİN.......
Rabbim hepimizi bu mübarek günde nazarlardan korusun maaşlallah sübhanallah ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Ellerinize sağlııııkkkk:)))))))))))))) Nefis olmuş....entellektüel bi ticker hem mavi erkeği yansıtıyor hem çiçekli anneyi yansıtıyor
birlikte yaptık ben tarfi ettim annecik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?