2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

KIZ SEVGı BACIIIM; valla sizi sevmeyen nolsun bilmem... O nasıl söz anacım, akşam ben hiç girmedim nete, eşim yok ya, komşu da yanlızmış, ona gittim, eve gelince de yattım drek.. Ben de telin yok(( e benim de sende yok((((

hypnos_g ARKADAŞIIIMMM; YAw hep burdasın, allah aşkına bir iki satır bişey yaz yaw:))) Misafir perveriz bak hepimiz, geleni bağrımıza basıyoruz,, Oyle pencere aralığından dikizlemek oluyomu ama :))

Merveciim, Aklıma ne geldi bak...Bizim Listemizin en başına hani şu nazar değmesin, sağlıklı sıhhatlı olsun diye okunan bir dua vardı ya, onu koysak nasıl olur her seferinde yayınlarken???? Hem bizler de bakınca tekrarlamış oluruz... Hem de nazarlardan korur hepimizi

hypnos_g ARKADAŞIIIMMM; YAw hep burdasın, allah aşkına bir iki satır bişey yaz yaw:))) Misafir perveriz bak hepimiz, geleni bağrımıza basıyoruz,, Oyle pencere aralığından dikizlemek oluyomu ama :))

fundammm yaaaaaa ne diim ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hangi dua o accık işim var fundacım ya bulurmusun benim için sana zahmet

sen bul ben seve seve eklerim

canım ya belki çekiniyordur gitme fundacım üstüne.. hem sanki o konuşmuştu bi ara öyle hatırlıyorum ben..

hypnos_g ense kalınlığın iyi çıkmış maşallah.. kan testinin sonucunu paylaşmamışsın tatlım.. bi de cinsiyeti hakkında bişiy söylemedi mi doktor..

Hellooooo:)))

Patronumun karısı ve de arkadaşım biraz önce doğum yaptı Amerikan'da yatıyor şimdi. 4 kilo 200 gram doğmuş oğlu, zaten cuma beraber düğündeydik, karnının üst kısmı bardak değil sürahi koysan duracak şekildeydi, kız resmen cumbalı eve dönmüştü:)))) ıkisi de çok sağlıklıymış, birazdan çıkıp ziyarete gideceğim, şiddetle epidural sezaryen tavsiye ediyor. Gideyim de bir hastaneyi hastayı kolaçan edeyim, neymiş hastane odası süslemekteki son trendler filan öğreneyim:))))

allah analı babalı büyütsün güzelim.. darısı başımıza inşallah..

selamm kızlarrrrrrr.... sizi çok özledim ama ay sonu hesapları kapatıyorum birde lanet dişim sızlıyoo hala(

kocaman mucuxxluyorummm hepinizi vee minişleriniziiiiiiiiiiii:))

ohh ohh öğrende bizede söle

mervecim aşkitom:)) benim kuzucuklarımın ismi KUZEY ve RÜZGAR :)))

POYRAZ ımız var bitane onun için koyamıyoruz:)

selamm kızlarrrrrrr.... sizi çok özledim ama ay sonu hesapları kapatıyorum birde lanet dişim sızlıyoo hala(

kocaman mucuxxluyorummm hepinizi vee minişleriniziiiiiiiiiiii:))

slm yaramazların annesi nasılsın bakalım çiğdem senin bi daha ki randevuyu iple çekiyorum bakalım yine dövüşücekler mi

hangi dua o accık işim var fundacım ya bulurmusun benim için sana zahmet

sen bul ben seve seve eklerim

İnne Rebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen Ve’ş-şemse ve’l-kamere ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn”

Resul-i Ekrem Efendimiz kızı Fâtıma validemizin doğumunda bu duayı okutmuş, netice sevindirici şekilde huzurlu ve sıhhatli bir doğum olarak tecelli etmiştir, Mübarek nesil Hazret-i Hasan ve Hüseyin Efendilerimiz böyle dualarla dünyaya gelmişlerdir..

Mervecim, Enbiya suresi var ama çok uzun... Bu kısa, bunu yayınlayabiliriz, ve ya kendimiz bir dua yazıp koyabilirz...

"Allahım, bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip et... Onları hastalıklardan kemliklerden, tehlikelerden uzak tut... Bizleri evlatlarımız ile sınama rabbim.. gibi....

şimdi ettim bu duayı, aklına geleni ekleyebilirsin...

mervecim aşkitom:)) benim kuzucuklarımın ismi KUZEY ve RÜZGAR :)))

POYRAZ ımız var bitane onun için koyamıyoruz:)

ya off ya ben biliyodum yanlış olduğunu sevgide onaylayınca herhalde doğru dedim

tamam anlaşıldı efem kuzey ve rüzgarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heheh:)) ben de epudural diyorum hep.. benim arkadaşım da çok memnun kaldı epidural sezeryandan:))))) alah bebişi de analı babalı büyütsün... Allahım yaaa, bizde görelim o günleri yarabbbiiim:))))
canım randevum bugün 16:00 da:)) akşama yeni serüvenlerimizi anlatıcam inşallahh:))))
sabırsızlıkla bekliyoruzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…