2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

kızlar ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar iştahsız olduğumu bilmiyorum. 3 ayı da geçirdim ama bir çok şeyden tiksiniyorum canım yemek istemiyor ne olacak bu halim bebeğimi düşünüyorum. sizce balık yağı hapı falan alayım mı?? kalsiyum da ne halde bilmiyorum lıkır lıkır süte içerdim görmek istemiyorum. umarım hep böyle gitmez

günaydın kızlarrrr ....

ben hala çok keyifsizim diş ağrım geçmek bilmiyo ağrı kesicide almıyorum inadımdan bakalım nezamana kadar dayanabilicem

canım senin ikili test sonucun dimi bugün.. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah..
benim mide bulantım yok.. ama çok çabuk doyuyorum..zorla tıkıştırıyorum ağzıma valla..

kızlar ben çok güldüm vaktiniz varsa okuyun

ılk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun ...uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' ışte o an aradığım kız bu dedim.
--------- --------- --------- --------- --------- ---------
Pişmanlık
Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım'
------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Altıncı his
6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi.
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de
çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Öncelik
Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek
evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Suyu ısıt

Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum.
Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Maalesef Kaybettik
Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur...
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -
Ramazan geldi
Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya..
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------
Danger
Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından
kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?
------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- -------
Kıbleye çevirin
Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
Efendi Çocuklar
Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok
severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi.
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi:
'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.'
------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- ---
Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın
güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini
küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum:
'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı '
------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----
Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi:
'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.'
------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --
Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken;
- 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz
anonsu gelmiş.
Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer
ucundaki memura;
- 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış.
On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş.
- 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam'
------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu.
Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı:
- 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'

Kızlaaaaar.... Günaydııııınnn:))) Umarım herkesin keyfi yerindedir, işler hep yolundadır.

Süper bir haftasonu geçirdim, çok çok özlemişim Ankara'yı okulumu, arkadaşlarımı, ablamı, yeğenlerimi... Bol bol hasret giderdik. Hem de Fundacığımla buluştuk. Bol bol muhabbet ettik, artık hepimiz hamile görüntüsüne kavuştuk ya, çok sevimliydik ikimiz koca göbişlerle, hepimiz bir şekilde bir araya gelsek nasıl görüneceğiz, düşünemiyorum bile:)))))))))

Hava değişikliği mi desem, güneş mi çarptı desem, birşey mi dokundu desem, cumartesi gezdim gezdim, akşam yatmadan önce tuvalete zor yetiştim. Tüm gün boyunca yediğim hiçbir şey erimemiş, af buyurun bağırsaklar da midemi yalnız bırakmamış. Pazar günü de ablacığıma nazlandım, bana nane limonlar kaynattı, baktı bana:))) Ben toparlandıktan sonra yola çıktık, yolda zorlanmadım, güzel güzel evimize geldik. 2 günde 1,5 kg vermişim ama sadece sudur tabii.

Bu arada Ezgiciğime sevinçli bir haber vereyim, daha doğrusu bir ihtimalden bahsedeyim. Bundan 4-5 ay kadar önce eşime bir yerden teklif gelmişti, çok iyi bir şirkette iyi bir pozisyondu, fakat adamlar Trakya'da yapmayı planladıkları santrali Aydın'a aldılar, biz de o sıralar tüp bebekle uğraşıyoruz, ne kadar sürer bebek olur mu olmaz mı belli değildi, aydın da bize o zaman alakasız göründü, eşim de teşekkür etmişti. Birkaç gün önce eşim gazetede adamların başka bir ilanını ıstanbul için görünce mail atmış, tesisi başka yere kurmaya mı karar verdiniz diye, adamlar da cevap vermişler, yok Aydın'da olacak ama biz sizinle tekrar görüşmek isteriz diye:))) Benim aklıma yatıyor doğrusu, ben zaten 100 gün sonra çalıştığım şirketten kurtulacağım, bebeğe de en az bir yıl kendim bakmak istiyorum, eğer koşullar iyi olursa zamanlama da ayarlanabilirse neden gitmeyelim ki:))) Zaten ben düşünüyorum düşünüyorum bizi ıstanbul'a bağlayan işten başka birşey bulamıyorum:))) Evimi kapatmam, Aydın'da belki duruma göre lojman verirler ya da biz bir ev tutarız, ne güzel olur:)))) Hem Ezgiciğim de orada:)))))

Böyle kızlar bizde işler, haftasonu pek giren olmamış, hadi gelin, anlatın da şenlensin ortalık biraz:)))

ne güzel yaa resmen aile gibi olduk. sanki yıllardır birbirimizi tanıyor gibiyiz. umarım hiç birimiz hayal kırıklığı yaşamayız inanın çok etkileniyorum. şimdi çiğdemin dişi ağrıyor cidden çok üzülüyorum.çok sıkıntı çektik bundan sonra sıkıntı olmasın istiyorum inşallah.

KAJU
ıçerdiği potasyum tansiyon düşürücü özelliğe sahiptir. Ayrıca sinirlerin ve kalp kaslarının sağlıklı çalışmasını sağlar.
Vücudu hastalıktan koruyan, şeker hastalığının gelişimini engelleyen ve antioksidan olarak nitelenen bir mineral olan selenyum içerir. Yine bu mineral, vücudu kimi metal zehirlenmelerinden korur, kansere karşı direnci arttırır.
Özellikle hamilelerde takviyesi gereken demir mineralini içerir.
ıçerdiği D vitamini kemiklerin güçlü olmasını sağlar, kemik hastalıklarının oluşmasını önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
ıçerdiği magnezyum minerali ile vücudumuzdaki kemik ve sinir dokusunu, kasların çalışmasını ve kalp atışlarını düzenler; adet dönemi gerginliğini azaltır.
Vücut direncinin arttıran, yaraların iyileşmesini sağlayan, sperm hareketlerini arttıran, büyüme, gelişme ve gebelik dönemlerinde etkili olan çinko mineralini içerir.

GÜNAYDIN ANNELER a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Biz çok açız... gece uyuyamadık, sabah ta geç uyandık ve hala kahvaltımızı edemedik... Bebeğim annneeeeeeeeeeeeee mammmmaaaaaaaaaa diye bağırıyoooooo:)

Biz birşeyler atıştıralım, sonra da geleliiim:))))

Hatta Bilge teyzecim, emek ile benim buluşmamızı anlatabilir eğer vaktı olursa bu arada:)))))

KIZLARR GÜNAYDIN

Ben hafta sonu şok içindeydim topiğe falan girme şevkim kalmamıştı oğlum kıza dönüştü benim kızım olucakmışşş.Gökmen beye o kadar hocam eminmisiniz dememe rağmen burdan erkek çıkmaz merve kız bu bebek hemde elleri yüzü bacakları çok güzel evde kalmaz bu minik dedi..

ben şok oldum kızlar eşimde şok oldu resmi sizde gördünüz kordon gibi değildi ama bebeğim resmen kız yani kendi doktoruma güveniyorum onlar zaten mesane ve leğen kemiği yapısında da anlayabiliyorlarmış..

Onun üzerine ameliyatımdan bahsettik doğumda patoloji alınacak eğer kötü çıkarsa 1,5 ay sonra rahmim alınması için ameliyat olucam...Hakkımda hayırlısı olsun yeni doğum yapmışım acılarım var loğusalık stresi bide patoloji bekleyeceğiz sonra eğer kötü çıkarsa ameliyat olma genç yaşta menepoza girme stresi....

Ben bebeğin kız olduğunu duyunca (ki biliyorsunuz kız olmasından benim hastalığım genetik olarak onada geçerse diye korkup kız çocuk istemiyorum...) ve üstünede ameliyat olayını konuşunca doktordan çıkınca başladım ağlamaya ama nasıl duyan allah korusun bebeğimi kaybettim zanneder...

Neyse ordan çıktık eşim bize erkek diyen doktora gidip bi soralım dedi deniz kenarı bir yerde kahvaltı ettik stres attık ben biraz kendime geldim..

Sonra geçtik avrupa yakasına benim evin ordaki doktora oda benim cihazım senin doktorunun ki kadar ii değil burada birşey görüyorum bu kordon değil ya büyük bir klitoris yada bu bebek erkek ama testisleri daha inmemiş dedi cihazı kötü olsada bu doktorda acıbademin doktoru deneyimli yani..

Ama ben artık anladım ki bebeğim kız sonra eve gelince vicdan azabı çektim dedim ki kendi kendime '''merve bir daha bebeğin olmayabilir şükredip sevineceğine güzel bir kızın olacak diye sen oturup ağlıyorsun allah korusun buda elinden gider görürsün gününü''''

Sonunda pazar günü eşimle çıktık dışarı güzel bir yemek yedik sonra capacity carousel deki tüm bebek mağazalarını gezdik kız bebek kıyafetlerine baktık o kadar güzel şeyler var ki içim ısındı miniğime mohter care den bi ton şey beğendik 7. aydan sonra alacağız şimdi mevsimlik şeyler var ama bi küvet vardı kızlar pembiş pembiş ayyyy bide mutfak seti var biraz pahalı ama babamız 1. yaş doğum günü hediyesi olarak alacağına söz verdi ben bile heves ettim görünce zarada minik elbisler var küçük kadın elbisesi gibi ayy neler neler

Yani artık benim fıstık gibi bi kızım var kendini beğenmişlik olarak algılamayın doktor amacda öle dedi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hiç öyle olumsuz düşünme. rabbim diledikten sonra çooook sağlıklı olur. erkek olup sağlıksız da olabilirdi biz bilemeyiz değil mi. o yüzden şükreden olmak lazım. rabbim yar ve yardımcın olsun. tüm sıkıntıların doğumla gitsin ve bir daha gelmesin diliyorum inşallah.

kızlar eşimle konuştum eşim sonucu almış şimdi doktora gösterecek inşallah aksi bir şey olmaz. bugün çok yoğunmuş randevu alamamış bebeişimi de göremek istiyordum bakalım yarına alacak galiba. inşallah çok sağlıklıdır.

özelde hiç bi şart aranmıo yani dimi canım
bide aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiim?

hiç bir şart derken. doktorun karar verir ama öyle başlka şart yok. bir de fiyatlar merkezden merkeze değişiyor ama ilaçlarla yaklaşık 5000-6000 tl gözden çıkar.

canım ilk başta okurken sana kızdım klava:
ama sonra kendinde doğruyu bulmuşsun zaten.
kız yada erkek ne farkeder diycem. ama ben her annenin bir kız çocuğu olmazsa olmaz diye düşünürüm. çünkü kızlar herzaman annelerine yakın olurlar asla kopmazlar.. oyüzden bir kızı sağlama aldın sevinmelisin buna....

hiç bir şart derken. doktorun karar verir ama öyle başlka şart yok. bir de fiyatlar merkezden merkeze değişiyor ama ilaçlarla yaklaşık 5000-6000 tl gözden çıkar.

teşekkür ederim arkadaşım saol
benm bi düşüğüm var
yumurtlamaya yardımcı ilaç kullanıorum
eşimde bi sorun yok
bazen bu süreçten sıkılıorum
acaba tüp bebek mi denesek diorum
ama bu konuda hiç bi bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…