kızlar ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar iştahsız olduğumu bilmiyorum. 3 ayı da geçirdim ama bir çok şeyden tiksiniyorum canım yemek istemiyor ne olacak bu halim bebeğimi düşünüyorum. sizce balık yağı hapı falan alayım mı?? kalsiyum da ne halde bilmiyorum lıkır lıkır süte içerdim görmek istemiyorum. umarım hep böyle gitmez
günaydın kızlarrrr ....
ben hala çok keyifsizim diş ağrım geçmek bilmiyo ağrı kesicide almıyorum inadımdan bakalım nezamana kadar dayanabilicem
geçmiş olsun canım. çok dayanamayacaksan alınabilen ilaçlardan alsan keşke
Kızlaaaaar.... Günaydııııınnn:))) Umarım herkesin keyfi yerindedir, işler hep yolundadır.
Süper bir haftasonu geçirdim, çok çok özlemişim Ankara'yı okulumu, arkadaşlarımı, ablamı, yeğenlerimi... Bol bol hasret giderdik. Hem de Fundacığımla buluştuk. Bol bol muhabbet ettik, artık hepimiz hamile görüntüsüne kavuştuk ya, çok sevimliydik ikimiz koca göbişlerle, hepimiz bir şekilde bir araya gelsek nasıl görüneceğiz, düşünemiyorum bile:)))))))))
Hava değişikliği mi desem, güneş mi çarptı desem, birşey mi dokundu desem, cumartesi gezdim gezdim, akşam yatmadan önce tuvalete zor yetiştim. Tüm gün boyunca yediğim hiçbir şey erimemiş, af buyurun bağırsaklar da midemi yalnız bırakmamış. Pazar günü de ablacığıma nazlandım, bana nane limonlar kaynattı, baktı bana:))) Ben toparlandıktan sonra yola çıktık, yolda zorlanmadım, güzel güzel evimize geldik. 2 günde 1,5 kg vermişim ama sadece sudur tabii.
Bu arada Ezgiciğime sevinçli bir haber vereyim, daha doğrusu bir ihtimalden bahsedeyim. Bundan 4-5 ay kadar önce eşime bir yerden teklif gelmişti, çok iyi bir şirkette iyi bir pozisyondu, fakat adamlar Trakya'da yapmayı planladıkları santrali Aydın'a aldılar, biz de o sıralar tüp bebekle uğraşıyoruz, ne kadar sürer bebek olur mu olmaz mı belli değildi, aydın da bize o zaman alakasız göründü, eşim de teşekkür etmişti. Birkaç gün önce eşim gazetede adamların başka bir ilanını İstanbul için görünce mail atmış, tesisi başka yere kurmaya mı karar verdiniz diye, adamlar da cevap vermişler, yok Aydın'da olacak ama biz sizinle tekrar görüşmek isteriz diye:))) Benim aklıma yatıyor doğrusu, ben zaten 100 gün sonra çalıştığım şirketten kurtulacağım, bebeğe de en az bir yıl kendim bakmak istiyorum, eğer koşullar iyi olursa zamanlama da ayarlanabilirse neden gitmeyelim ki:))) Zaten ben düşünüyorum düşünüyorum bizi İstanbul'a bağlayan işten başka birşey bulamıyorum:))) Evimi kapatmam, Aydın'da belki duruma göre lojman verirler ya da biz bir ev tutarız, ne güzel olur:)))) Hem Ezgiciğim de orada:)))))
Böyle kızlar bizde işler, haftasonu pek giren olmamış, hadi gelin, anlatın da şenlensin ortalık biraz:)))
arkadaşlar günaydın size bişi sorucam
tüp bebek yaptrmk için en az 2 aşılamanın olması şart mı
özelde yaptıracksan direkt yaptırabilirsin??
KIZLARR GÜNAYDIN
Ben hafta sonu şok içindeydim topiğe falan girme şevkim kalmamıştı oğlum kıza dönüştü benim kızım olucakmışşş.Gökmen beye o kadar hocam eminmisiniz dememe rağmen burdan erkek çıkmaz merve kız bu bebek hemde elleri yüzü bacakları çok güzel evde kalmaz bu minik dedi..
ben şok oldum kızlar eşimde şok oldu resmi sizde gördünüz kordon gibi değildi ama bebeğim resmen kız yani kendi doktoruma güveniyorum onlar zaten mesane ve leğen kemiği yapısında da anlayabiliyorlarmış..
Onun üzerine ameliyatımdan bahsettik doğumda patoloji alınacak eğer kötü çıkarsa 1,5 ay sonra rahmim alınması için ameliyat olucam...Hakkımda hayırlısı olsun yeni doğum yapmışım acılarım var loğusalık stresi bide patoloji bekleyeceğiz sonra eğer kötü çıkarsa ameliyat olma genç yaşta menepoza girme stresi....
Ben bebeğin kız olduğunu duyunca (ki biliyorsunuz kız olmasından benim hastalığım genetik olarak onada geçerse diye korkup kız çocuk istemiyorum...) ve üstünede ameliyat olayını konuşunca doktordan çıkınca başladım ağlamaya ama nasıl duyan allah korusun bebeğimi kaybettim zanneder...
Neyse ordan çıktık eşim bize erkek diyen doktora gidip bi soralım dedi deniz kenarı bir yerde kahvaltı ettik stres attık ben biraz kendime geldim..
Sonra geçtik avrupa yakasına benim evin ordaki doktora oda benim cihazım senin doktorunun ki kadar ii değil burada birşey görüyorum bu kordon değil ya büyük bir klitoris yada bu bebek erkek ama testisleri daha inmemiş dedi cihazı kötü olsada bu doktorda acıbademin doktoru deneyimli yani..
Ama ben artık anladım ki bebeğim kız sonra eve gelince vicdan azabı çektim dedim ki kendi kendime '''merve bir daha bebeğin olmayabilir şükredip sevineceğine güzel bir kızın olacak diye sen oturup ağlıyorsun allah korusun buda elinden gider görürsün gününü''''
Sonunda pazar günü eşimle çıktık dışarı güzel bir yemek yedik sonra capacity carousel deki tüm bebek mağazalarını gezdik kız bebek kıyafetlerine baktık o kadar güzel şeyler var ki içim ısındı miniğime mohter care den bi ton şey beğendik 7. aydan sonra alacağız şimdi mevsimlik şeyler var ama bi küvet vardı kızlar pembiş pembiş ayyyy bide mutfak seti var biraz pahalı ama babamız 1. yaş doğum günü hediyesi olarak alacağına söz verdi ben bile heves ettim görünce zarada minik elbisler var küçük kadın elbisesi gibi ayy neler neler
Yani artık benim fıstık gibi bi kızım var kendini beğenmişlik olarak algılamayın doktor amacda öle dedi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
özelde hiç bi şart aranmıo yani dimi canım
bide aşağı yukarı fiyatlarını öğrenebilirmiim?
KIZLARR GÜNAYDIN
Ben hafta sonu şok içindeydim topiğe falan girme şevkim kalmamıştı oğlum kıza dönüştü benim kızım olucakmışşş.Gökmen beye o kadar hocam eminmisiniz dememe rağmen burdan erkek çıkmaz merve kız bu bebek hemde elleri yüzü bacakları çok güzel evde kalmaz bu minik dedi..
ben şok oldum kızlar eşimde şok oldu resmi sizde gördünüz kordon gibi değildi ama bebeğim resmen kız yani kendi doktoruma güveniyorum onlar zaten mesane ve leğen kemiği yapısında da anlayabiliyorlarmış..
Onun üzerine ameliyatımdan bahsettik doğumda patoloji alınacak eğer kötü çıkarsa 1,5 ay sonra rahmim alınması için ameliyat olucam...Hakkımda hayırlısı olsun yeni doğum yapmışım acılarım var loğusalık stresi bide patoloji bekleyeceğiz sonra eğer kötü çıkarsa ameliyat olma genç yaşta menepoza girme stresi....
Ben bebeğin kız olduğunu duyunca (ki biliyorsunuz kız olmasından benim hastalığım genetik olarak onada geçerse diye korkup kız çocuk istemiyorum...) ve üstünede ameliyat olayını konuşunca doktordan çıkınca başladım ağlamaya ama nasıl duyan allah korusun bebeğimi kaybettim zanneder...
Neyse ordan çıktık eşim bize erkek diyen doktora gidip bi soralım dedi deniz kenarı bir yerde kahvaltı ettik stres attık ben biraz kendime geldim..
Sonra geçtik avrupa yakasına benim evin ordaki doktora oda benim cihazım senin doktorunun ki kadar ii değil burada birşey görüyorum bu kordon değil ya büyük bir klitoris yada bu bebek erkek ama testisleri daha inmemiş dedi cihazı kötü olsada bu doktorda acıbademin doktoru deneyimli yani..
Ama ben artık anladım ki bebeğim kız sonra eve gelince vicdan azabı çektim dedim ki kendi kendime '''merve bir daha bebeğin olmayabilir şükredip sevineceğine güzel bir kızın olacak diye sen oturup ağlıyorsun allah korusun buda elinden gider görürsün gününü''''
Sonunda pazar günü eşimle çıktık dışarı güzel bir yemek yedik sonra capacity carousel deki tüm bebek mağazalarını gezdik kız bebek kıyafetlerine baktık o kadar güzel şeyler var ki içim ısındı miniğime mohter care den bi ton şey beğendik 7. aydan sonra alacağız şimdi mevsimlik şeyler var ama bi küvet vardı kızlar pembiş pembiş ayyyy bide mutfak seti var biraz pahalı ama babamız 1. yaş doğum günü hediyesi olarak alacağına söz verdi ben bile heves ettim görünce zarada minik elbisler var küçük kadın elbisesi gibi ayy neler neler
Yani artık benim fıstık gibi bi kızım var kendini beğenmişlik olarak algılamayın doktor amacda öle dedi....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hiç bir şart derken. doktorun karar verir ama öyle başlka şart yok. bir de fiyatlar merkezden merkeze değişiyor ama ilaçlarla yaklaşık 5000-6000 tl gözden çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?