2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar biz sabah yola çıkıyoruz. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Arada gireceğim mutlaka.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın zemuszemus

Filiz nerelerdesin sen:))) Bir geldin, bir kayboldun:))))) Hadi neyse herşey yolunda imiş:)))) kendine dikkat et:)

Pelincim, iyi yolculuklar, dikkati olun yollarda, iyi tatilller, keyfini çıkar da gel:)))))

filiz nası merak ettim he....
Kızlar biz sabah yola çıkıyoruz. Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Arada gireceğim mutlaka.
Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın zemuszemus

pelincim ii yolcuklar canım sağ salim gidin inşallah özelden msj atıcam bakarmısın

ezgim kaçtı bişicik yazmadan kızalr ben kaçar
yarın 9:20 de randevum inşallah bi sorunb yoktur.

hepinize ii geceler byesopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese iyi geceler kızlar bu aralar pek giremiyorum ama eşimden gizli girmeye çalışıyorum sizinle konuşmaktan iş yapmıyomuşum gıcık ya dün kavga ettik neyse herkese iyi geceler.Pellycin sana da iyi yolculuklar dikkat et kendine oralarda

merve canım hadi 16 dk bebeğini görmeye ayyy bende görmek istiyorum inş sağlığı keyfi yerindedir:))))))))))))

günaydın kızlar.. yoksunuz gene.. dün benim bilgisayarımda problem vardı.. akşama kadar yapamadık.. akşamda annemdeydik o yüzden evde de giremedim.. Hiç bir problem yok çok şükür.. şimdi de ufak tefek sorunlar var hala onları halledicem.. öpüyorum sizi..

merhaba kızlar nasılsınız bugün ehliyet sınavında görevliydim sonra da eşimle yemeğe gittik pazara gittik derken yeni geldik eve . çok ayakta kalınca belim daha çok ağrıyor hepinize çok selamlar

slm kızlar geçmişi okudum ben yokken ii kaynatmışsınızkaydirigubbakcemile3bende artık sık gırcem topiğe bende 1 haftadır kendı evımdeyım azıcık iş gordum vıcdan azabı içindeyim neyse 2 li test sonucunda tarama sonucu negatif cıktı cok sukur bakalım bizi neler beklıo yarın gorusuruz

gözünaydın canım. hafta sonu kimsecikler yok. ama zaten bugün pazar ve daha 8 bile değil uykusuz ben sabah kuşu iş başında guya tatildeyim. yok ben uyuyamam... :)

uykucu kızlar uykucu:) hala kimsecikler yokkk. bugün 2li test sonucum çıkabilir. bakalım hayırlısı olsun inşallah. hem bebeğimi de görmeyi çok özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…