2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

haklısın benimde canım sıkıldı. prof.böyle kaprisli oluyor. aradılar kongresi varmış acil bişeyim yoksa salıya aldı randeumu. bende acill ultrason aşeriyorum nediyorsunuz dicektimde neyse:))

günce işine gelincede senin dediğin baştan beri kafama yattı. sadece hamilelik güncesi ile karşılaşınca sormak istedim.. seninkindede foto yeri varmı?

"Allah'ım! İmanımı, aklımın elinde esir etme! Aklımı,hissiyatımın elinde rezil etme! Hissiyatımı, şehvetimin elinde zelil etme.".......................... NE MUHTACINA MUHTAÇ OLAYIM ,NEDE MUHTACININ BAŞNA TAÇ OLAYIM. MUHTACINA MUHTAÇ EYLEME YARAB,MUHTAC OLACAKSAM 1 SANA MUHTAÇ OLAYIM.................... DüNümde oLmayanLar yaRıNım İçiN Laf yapmaSıN...HakkıMda biLGiNiz yOkSa FikriNizde oLmaSıN...!

hoşuma gitti sizlerle paylaşayım dedim

AMİNN :Saruboceq:

canım canın usg çektiyse yap bi kaçamak ucuz bi poliklinik varsa git walla
seni anlıyorum insan kendini gitmeye şartlayınca sinir oluyo e bide şimdi 6 sında yapıcak
kan sonucu ta ne zaman çıkıcak pisss doktor gitme kongreye

canım benimkinde el izi ayak izi resim bölümü falan var ama tam olarak kastdettiğin şey ne mesela benimkinde annemle ilk fotografım falan diye bi yer var onun dışında her ay için minik foto yerleri ayırmışlar falan istersen sen aralarada yapıştırırsın ..

zaten geçen hafta perşembe kaçamak yaptım gittim. şimdide dr.la görmek istiyorum. ama hadi 4gün kaldı bekleyim diyorum artık.

aynen istediğim gibi resim bölümüde var harika.

zaten geçen hafta perşembe kaçamak yaptım gittim. şimdide dr.la görmek istiyorum. ama hadi 4gün kaldı bekleyim diyorum artık.

aynen istediğim gibi resim bölümüde var harika.

nalan al bizimkinden gitsin ya
bak suens te ondan almış

ya buluşma günü bugündü demii:sinifsinif: ben ağrıdan telefonumu bile kapattımm.. şimdi çok üzüldüm gerçektennn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr kusura bakmayınnnnnnnnnnn sevgi acaba ne zaman gidiyo?

ya buluşma günü bugündü demii:sinifsinif: ben ağrıdan telefonumu bile kapattımm.. şimdi çok üzüldüm gerçektennn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr kusura bakmayınnnnnnnnnnn sevgi acaba ne zaman gidiyo?

bugün değil yarın ara fundayı sölesin sana 4 ten sonra buluşucaklar bildiğim kadarıyla

yaw ben de yapıyorum alış veriş ama bir taraftan da bir tuhaf hissediyorum kendimi, allah korusun ya bişey olursa, aldıklarımı gördükçe çıldırırımmmmmmm Allahım sen esirge
açızz bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:gitme::gitme:
koşun hemen mutfağaaaa:)

Herkese Merhaba;-))

Evet kavustuk sonunda;-)) Cok sagolun desteginiz ve guzel sozleriniz icin. Cok seviyoruz teyzuslarimizi;-))

Jetlagle ugrasan esim gece 3 te kalkmis, kahvaltisini yapmis, evde onun yapmasi gereken (misafir banyosunun perdesini takma vs vs) isleri yapmis, hazirlanmis ve sabah 6 da ise gitmis;-)) Artik aksam 7 de uyuya kalir kesin. Dun gece yatarkende c.tesi sabahi yapmam gerekenleri soyle kalkinca yaparim dedi;-)) Cok ozlesmisiz cookk. Allah ayirmasin bizleri ins..

Fundacim ben boyatmiyorum ama internette ilk uc ay ozellikle boyatmaktan kacinin diyorlar. Ne guvenli ne de zararli oldugu kanitlanmis. Eger varsa organik icerikli boyalar kullanin hatta kinayi onermisler..Boyarken eldiven kullanmak ve boyadan sonra saci cok guzel yikamaniz gerek diyorlar.

KAYMAKLIM, nagihanım... Kızın iyiymiş tatlıım:)) MAŞALLAH Allahım yaaa, bu iyi haberlerini aldıkça içim umut doluyo, mutlu oluyorummmmmm, geçer mi bu 5 ay yaa((

cok sagol cnm benim artik burda kardes gibi olduk valla hep okurken insallah kotu bise yoktur diyerek aciyorum burayi allahim yuzumuzu guldurusun amin
cnm 5 ay gecer gider bide bakmissin kocaman olmus bebeklerimiz kizim pazartesi gunu 7 yasina girdi nasil hizli gecmis zaman darisi diger bebeklerimizin basina :)

Kızlaaar, saçını boyatan oldumu yaww?

cnm benim boyatanlar var ama ben boyatmayi dusunmuyorum dogumdan sonra yaparim simdilik ama tabiki sen bilirsin yaptiricagin yeri iyi sec cnm

az önce konuştum canım fundaile:)) aydınlattı beniikaydirigubbakcemile3 yarına iyi olursam kaçırmam buluşmayızemuszemus
walla ii olursan kaçırrma bencede ccm
bişicik olmicak herkes aldıklarını giydiricek merak etme sen
Kızlaaar, saçını boyatan oldumu yaww?
cnm bence boyatma kanıtlanmış bir veri yok ama allah korusun bişey olsa kendini suçlarsın bırak çıksın dipler çıksın beyazlar bant tak sende kimse görmez diplerini

ay kıyamam kocişinede kavuşmuş gerçekten allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın...misafirler gelincede fazla yorma kendini olur mu tatlım

slm kızlar ben geldim kusura bakmayın kaç gündür giremiyorum bizim bilgisayar çöktü annemlerde geldi pek pc başına oturamadım haber vereyim dedim biz bebişle iyiyiz cinsiyetimmizi de sır gibi saklıyoruz annemize göstermiyor sıpa artık ne zaman belli olur bilmiyorum en kısa zmanda döneceğim aranıza annemlerle hasret gideriyorum hepinizi öptüm bebişlere kendinize iyi bakın:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…