dr.uma sordu eşim güvenle kullanabilir demiş antibiyotik için 1000gr penisilin sabah akşam. off ya çok sinirlerim bozuldu.ben kendimi herşeyden sakınırken olcak şeymi bu şimdi. :a015:
maşallah annesinede bebişinedecanım ne mutlu sana tontişini meleğini gördün sana şunu söylim cinsiyeti ne olursa olsun bizim hepsine ihtiyacımız var önemli olan sağlıklı olsun yerim ben onu hareketleri nasıldı ?ayyy yarın bende gorcem heyecanlandım şimdi
dr.uma sordu eşim güvenle kullanabilir demiş antibiyotik için 1000gr penisilin sabah akşam. off ya çok sinirlerim bozuldu.ben kendimi herşeyden sakınırken olcak şeymi bu şimdi. :a015:
dur kuşum beterin beteri var allah korusun öle deme ya daha beter bişey olsa bak pany'e ikizlere hamile bide ameliyat oldu anestezi aldı kızcağız
beterini düşün hep ama üzülmen çok normal annesin nede olsa ama artık ilaçlar çok güvenli inan içtiğimiz bi bardak kolada daha fazla zarar var......
canım çok hareketli dğeildi bir de çikolatalı dondurma yedim duble çikolatalı hem de ama çok hareketli değildi. el sallıyordu bacaklarını çeviriyordu ama çok tatlı yaaa yine görsem keşkeeee
çiğdemcim şimdiden gözün aydın:)
bu arada dişin nasıl oldu? ben dün gittim dr.a pansumanı artık günde bir kez yapıcaklarmış birazdan yine çıkıp gidicem. bilerek akşama doğru yaptırıyorum ki gece rahat uyuyayım:)
canım çekilen yerde diş parcası kalmış((((((((( onuda aldı bugün kalleşşş ama enfeksiyon yok dedi bende tmm diyip geldim:)
gözaydınlığı içinde ayrıca teşekkürler:)
günde bir kez ne zamana kadar devam edicek acaba? seninki benden daha zor allah kolaylık vewrsin canım:)
ben de seni çoooooookkk özledimmmGünaydın Kızlaaaar:))))
Elvinaz; Oğulların hayırlı olsun arkadaşım, Allah kucağına da almayı nasip etsin:))))
Çiğdemcim, kocacın yokmuydu senin bu ara:)) ben kaçırmışım onu:))) Sıpacıklar özlemişlerdir babalarını:))))))
Patly; yogun bir hafta sonundan sonra dinlenmek iyi gelir:)) Misafirden sonra ben perişan olurum, evi derleyip toparlayacağım diye, sakın yorma kendini... Bir de o minik yavrular nasıl a enerjik oluyorlar değil mi... Ben onları izledikçe annelik yapamayacağım diye, arkasından koşturamayacağım diye çok endişe ediyorum, popomu kaldırmaya halim yok benim diyorum, ben nasıl başa çıkacağım diyorum hep:))) Ama sanırım Allah gücünü kuvvetini de veriyor:)))
Zeynep, bugün mü randevun tatlım:)) Hadi hayırlısı:)
Sevgiiiiiiiiiiiiiiiiii; bu sabah yoksun şekerim:)
Ezgiiiiiiiiiiiiiiiii; çok özledim ben seniiiiiii, nasılsınız cicim yaw:)
Merveeeeeeeeeeeeeee: açıklamanı bekliyorum canımın içi, merak ettim:)))))
tatlışıımm sen isteklerinde son derece haklısın verdiğin kararlarda da...SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİZLERLE BAZI SIKINTILARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCEDE NEDENSE DEFALARCA YAZDIM AMA PEK BİR YORUM ALAMADIM..
****ÖNCELİKLE TOPİĞİMİZE AYDA BİR KERE BİLE DOĞRU DÜRÜST GİRMEYİP KONU AÇMAYIP SELAM VERMEYİP...DİREK BENİM ŞUYUM VAR BENİM BUYUM VAR DİYE SORU SORUP ÇIKAN KİŞİLER LİSTEDEN SİLİNECEKTİR...
****AYRICA TAKDİR EDERSİNİZ Kİ BAŞINDAN BERİ LİSTE TUTUYORUM VE BUNLARI HEP SİZİN YAZDIĞINIZ MESAJLARDAN OKUYUP CIMBIZLA ÇEKEREK YAPIYORUM BAŞKA TOPİKLERDE LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR BİLGİ GÜNCELLEMESİNİ ÖZELDEN MESAJ ATARAK HALLEDİYORLAR BEN BÖYLE OLSUN DEMİYORUM ZATEN HEPİNİZİN MESAJLARINI OKUYORUM İSTİYORUM Kİ SİZLERDE LAF ARSINDA SU GÜN RANDEVUM VAR YERİNE DAHA DİKKAT ÇEKİCİ ŞEKİLDE BELLİ EDİN DURUMUNUZU...örn mervecim şu gün randevum var yada bunun sonucu böle vs. YANİ KISACASI BANA BİRAZ YARDIMCI OLUN BAZEN LİSTEDE 50 GÜN AYNI YORUMU YAZIDIĞIM KİŞİLER HİÇ BUNU DEĞİŞTİR DEMİYORLAR....
****ŞEBNEM ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUK DİĞER TOPİĞİMİZDE LİSTE TUTMAYA BAŞLASAK DEDİK KENDİMİZE ÖZGÜN GERÇEKTEN BEBEĞİMİZE ALMAMIZIN ŞART OLDUĞU ŞEYLERİN LİSTESİNİ YAPACAĞIZ ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİN RESİMLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ SİZLERİDE DİĞER TOPİĞİMİZE BEKLERİZ...http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html
UNUTMAYALIM Kİ YAPTIĞIMIZ BU GÜZEL PAYLAŞIMLAR ANNELİK GÜNLERİMİZE ANLAM KAZANDIRMAK İÇİN YAPILMAKTA HİÇBİR TİCARİ AMACA YADA KİŞİSEL AMACA YÖNELİK OLMAMAKTADIR...YARINLARIMIZDA YAŞADIKLARIMIZ OKUYACAĞIMIZ BUNDAN DAHA GÜZEL BİR GÜNLÜK BULMAMIZ SANIRIM ÇOK ZOR ÇÜNKÜ BİZ BURDA ANLIK SEVİNÇLERİMİZİ HÜZÜNLERİMİZİ ANLIK ENDİŞELERİMİZİ PAYLAŞIYOR BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ..
beni anlayacağınız umarak mesajımı bitiriyorum.......HERŞEY DAHA GÜZEL BİR TOPİK İÇİNN.......SİZLERİ VE MİNİKLERİ opuyorumnanaktan
huuuuuuuuuuu özlem nerde ezgi nerde meral nerdeeeee
sevgimmmm nerdesinnnnn
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 biz geldikkk
bebişim kocamannn olmuş maaşallah. ama bacaklarını açmıyor doktor çok uğraştı haftaya salı tekrar gideceğiz. geçen hafta bir gün küçüktü dedim doktor yapma yaa biz ona küçüklük bile demeyiz çok eğilmişti az bile ölçmüşüzdür dedi. şimdi çok güzel maaşallah. yaa yerim ben onu yerim tontişim benim yaa. rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattığı için. yaa bir de hep hamileler manken gibiydi bekleyenler sadece kocaman göbişler vardı en az karın en çok kilo bendeydi yuhh yani bana dedim. hamileyken zayıflama azmi gelen tek kadınımdır ohaoldumsmile
3lü teste gerek yok dedi doktorum. çok mutluyuz babamız bebeişim ve ben biz bir aileyiz :)
ben de seni çoooooookkk özledimmm
ama ben yazıorum yazıorum siz görmüosuunuzzz hep atlıosuunuzzzzz
bilgede görmedii geçen gün sende
ama ben genede sizi seviorumm ve özlüoruuuuuuuuuuuummmmm:):):):)
kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor
Kizlar bana dua edin lütfen 3lu testimin sonucu düşük çıktı 91/1 iki gündür keyfim kaçtı Dr yarın amniosentez için çağırdı tedirgin oldum ister istemez malum düşük riski varmış nolur bana dua edin sonucum iyi çıksın ve bebisime bisey olmasın bu arada amniosentez yaptıran arkadaslar morallerinize ihtiyacım var
SEVGİLİ ARKADAŞLAR SİZLERLE BAZI SIKINTILARI PAYLAŞMAK İSTİYORUM DAHA ÖNCEDE NEDENSE DEFALARCA YAZDIM AMA PEK BİR YORUM ALAMADIM..
****ÖNCELİKLE TOPİĞİMİZE AYDA BİR KERE BİLE DOĞRU DÜRÜST GİRMEYİP KONU AÇMAYIP SELAM VERMEYİP...DİREK BENİM ŞUYUM VAR BENİM BUYUM VAR DİYE SORU SORUP ÇIKAN KİŞİLER LİSTEDEN SİLİNECEKTİR...
****AYRICA TAKDİR EDERSİNİZ Kİ BAŞINDAN BERİ LİSTE TUTUYORUM VE BUNLARI HEP SİZİN YAZDIĞINIZ MESAJLARDAN OKUYUP CIMBIZLA ÇEKEREK YAPIYORUM BAŞKA TOPİKLERDE LİSTEDEKİ ARKADAŞLAR BİLGİ GÜNCELLEMESİNİ ÖZELDEN MESAJ ATARAK HALLEDİYORLAR BEN BÖYLE OLSUN DEMİYORUM ZATEN HEPİNİZİN MESAJLARINI OKUYORUM İSTİYORUM Kİ SİZLERDE LAF ARSINDA SU GÜN RANDEVUM VAR YERİNE DAHA DİKKAT ÇEKİCİ ŞEKİLDE BELLİ EDİN DURUMUNUZU...örn mervecim şu gün randevum var yada bunun sonucu böle vs. YANİ KISACASI BANA BİRAZ YARDIMCI OLUN BAZEN LİSTEDE 50 GÜN AYNI YORUMU YAZIDIĞIM KİŞİLER HİÇ BUNU DEĞİŞTİR DEMİYORLAR....
****ŞEBNEM ARKADAŞIMIZLA KONUŞTUK DİĞER TOPİĞİMİZDE LİSTE TUTMAYA BAŞLASAK DEDİK KENDİMİZE ÖZGÜN GERÇEKTEN BEBEĞİMİZE ALMAMIZIN ŞART OLDUĞU ŞEYLERİN LİSTESİNİ YAPACAĞIZ ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERİN RESİMLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ SİZLERİDE DİĞER TOPİĞİMİZE BEKLERİZ...http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...annelerinin-gobusleri-bebisleri-cicileri.html
UNUTMAYALIM Kİ YAPTIĞIMIZ BU GÜZEL PAYLAŞIMLAR ANNELİK GÜNLERİMİZE ANLAM KAZANDIRMAK İÇİN YAPILMAKTA HİÇBİR TİCARİ AMACA YADA KİŞİSEL AMACA YÖNELİK OLMAMAKTADIR...YARINLARIMIZDA YAŞADIKLARIMIZ OKUYACAĞIMIZ BUNDAN DAHA GÜZEL BİR GÜNLÜK BULMAMIZ SANIRIM ÇOK ZOR ÇÜNKÜ BİZ BURDA ANLIK SEVİNÇLERİMİZİ HÜZÜNLERİMİZİ ANLIK ENDİŞELERİMİZİ PAYLAŞIYOR BİRBİRİMİZE DESTEK OLUYORUZ..
beni anlayacağınız umarak mesajımı bitiriyorum.......HERŞEY DAHA GÜZEL BİR TOPİK İÇİNN.......SİZLERİ VE MİNİKLERİ opuyorumnanaktan
cnm sorma bende yeni geldim diş dr.umdan geçmiş olsun.allahtan benimki gibi bi soru olmamış çok sevindim valla.
Kuzuuuuuuum, ne zaman ne yazdın da biz kocakafalar görmedik(((( Yaw hep de okuyorum, hep de aklımdasın, nasıl yaparım ben böyle bişey... bak çok kızdım kendime:)))
Bu arada bak face me balım diye bir albüm ekledim:)))) O kıza da talip oldum:)) eğer verirlerse iki tane kızım olacak:)))))) Biri TANEM, diğeri de BALIM:)))))
Ezgi yaa bana da kahvaltıya gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))
günaydın kızlar.. dün giremedim.. merak eden arkadaşlar olmuş.. haber vermedim kusura bakmayın.. kötü bir akşam ve kötü bir gün geçirdim..
pazartesi akşamı saat 18.15 gibi işten çıktım.. yoldayken eşin aradı mesaiye kalcağını söyledi.. normalde hiç mesaiye kalmaz.. inanmadım önce.. ama sonra inandım.. sesi çok neşeli geliyordu.. geç kalmamasını söyledim.. saat 8 gibi evde olurum dedi.. cep telefonunu da evde unutmuş bi arkadaşından aradı.. neyse eve gittim ben.. bir akşam önce kızarttığım patlıcanlar vardı.. onları kıymalı sos yapıp fırına attım.. dolma yaptım.. biraz yoğurt yedim.. bebeğime başladığım yeleği örmeye başladım.. o sıra telefon çaldı.. tatile giden bi arkadaşımız var o aradı.. napıyosunuz dedi.. iyi dedim ben evdeyim eşimde mesaiye kaldı.. yalan söyleme dedi.. nasıl yani dedim.. valla mesaiye kaldı dedim.. hani hiç kalmıyodu ama gce uçuşu varmış kaldı dedim.. bişiymi var dedim yok dedi.. işte hadi serap selam söylüyor, dilemde öpüyor dedi... kapattık.. yok benim içime kurt düştü.. eşimin beni aradığı numarayı aradım.. onu sordum.. yenge ben çıktım onlar mesaiye kaldılar dedi.. ben ulaşıyım arattırayım seni dedi.. 10 dakka sonra üstü aradı.. sevgi onu depoya gönderdim yağ alsın diye.. merak etme gelince arattıracam seni dedi.. 20 dakka sonra eşim aradı.. gayet neşeli arabayı bekliyoruz az sonra çıkıcaz dedi.. yandan kadın sesleri geliyo ama.. sordum.. lojman tarafındayız dedi.. inanmadım ama neyse dedim.. onun işyeriyle bizim ev 25-30 dakika falan sürüyor normalde.. 10 dk. sonra kapı çaldı.. eşim kapıda.. kafası sargılı.. kolu sargılı.. ufak tefek çizikler var.. tişörtü değişmiş.. kotu kan içinde.. inanamazsınız.. ölüyorum sandım o an.. katıla katıla ağlamaya başladım.. sadece aşkım noldu sana diyorum o kadar.. yok bişiy dedi.. top oynarken kale direğine kafamı çarptım, kafam yarıldı dedi.. e dedim kolların.. ama bunları söylerken yere çökmüşüm ayaklarım, ellerim zangır zangır titriyor.. onlarda işte düşünce oldu dedi.. neyse içeri geçtik.. inceliyorum.. hiç öyle top oynarken ki bişiye benzemiyor... doğruyu söyle dedim.. tamam dedi.. erken çıkmış bankaya gitmek için.. minibüse binmiş 5 dakika sonra minibüse bi taksi çarpmış.. yandan.. buda kafasını cama vurmuşş.. o kadar diyo.. e dedim kolların nasıl oldu.. onlarda herhalde tutunurken oldu diyo.. neyse inanmış gibi yaptım.. dedim yarın gazetelere düşer haber nasılsa.. hastaneye götürmüşler hemen tomografi falan çekmişler çok şükür bişiy çıkmamış.. eliyle kafasına tampon yaptığı içinde çok kan kaybı olmamış.. gece hiç uyumadım.. başında bekledim bişiy olur diye.. dünde hep başındaydım.. akşam üzeri uyuyunca internetten bakiim dedim.. belki gören olmuştur.. derbent yolunda kaza diye.. 17 kişi minibüste 2 kişide takside yaralanmış.. taksi hurdaya dönmüş.. minibüs yan yatmış. aşkım yan yatan tarafında oturuyormuş.. ilk çarpma anında vurmuş kafasını.. sonra yan yatarken koltuğun kenarına tutunmuş allahtan.. yoksa kafasını camlar kesebilirmiş.. kollarında ve vucudunda cam kesikleri var.. merak etmeyim, panik yapmayım diye bana haber verdirmemiş.. zaten kaza anında ön camı kırıp hemen çıkmış arabadan.. orda geçen bi taksiye atlayıp yakında bi diş hastanesi var oraya gitmiş.. olayı anlatmış.. kendiside bi ambulansa binip seka hastanesine gitmiş.. çok hızlı hareket ettiği için de fazla kan kaybetmemiş.. çok metanetlidir zaten böyle durumlarda..
şimdi çok iyi allahıma çok şükür.. verilmiş sadakamız varmış.. ama o gördüğüm anı hiç unutmucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?