2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

dr.uma sordu eşim güvenle kullanabilir demiş antibiyotik için 1000gr penisilin sabah akşam. off ya çok sinirlerim bozuldu.ben kendimi herşeyden sakınırken olcak şeymi bu şimdi. :a015:

dur kuşum beterin beteri var allah korusun öle deme ya daha beter bişey olsa bak pany'e ikizlere hamile bide ameliyat oldu anestezi aldı kızcağız

beterini düşün hep ama üzülmen çok normal annesin nede olsa ama artık ilaçlar çok güvenli inan içtiğimiz bi bardak kolada daha fazla zarar var......

canım çok hareketli dğeildi bir de çikolatalı dondurma yedim duble çikolatalı hem de ama çok hareketli değildi. el sallıyordu bacaklarını çeviriyordu ama çok tatlı yaaa yine görsem keşkeeee

dr.uma sordu eşim güvenle kullanabilir demiş antibiyotik için 1000gr penisilin sabah akşam. off ya çok sinirlerim bozuldu.ben kendimi herşeyden sakınırken olcak şeymi bu şimdi. :a015:

dur yaa canım doktorun kullanabilirsin dediğine göre sen niye üzüyorsun tatlı canını. bebeğine bir zararı olsa doktorun vermez. senin sağlığın da bebeğininki kadar önemli

canım valla haklısın. işte hormonlardanmıdır nedir iyice gerildim:))
enfeksiyon daha zararlı sonuçta bebişime.bikaçgün içeyimde şu antibiyotiği kurtulayım şu diş belasından. okadar vitamin alıyoruz ama yinede kendi vücudumuza yetmiyormuş:)) herşey bebişlerimiz ve onların sağlığı için.

canım çok hareketli dğeildi bir de çikolatalı dondurma yedim duble çikolatalı hem de ama çok hareketli değildi. el sallıyordu bacaklarını çeviriyordu ama çok tatlı yaaa yine görsem keşkeeee

canım benim bebişte böle tembel:)) geçenlerde bir bardak kocaman limonata içtim.sonra profiterol yedim. sonrada limonlu soda içtim gene tık yoktu. dr.yürü biraz 15 dk sonra bakalım dedi. yürüdüm geldim bizimki hala uyuşuk kıprdatamıyoruz.keyfine pek düşkün olucaklar:)

canım çekilen yerde diş parcası kalmış((((((((( onuda aldı bugün kalleşşş ama enfeksiyon yok dedi bende tmm diyip geldim:)

gözaydınlığı içinde ayrıca teşekkürler:)

günde bir kez ne zamana kadar devam edicek acaba? seninki benden daha zor allah kolaylık vewrsin canım:)

cnm sorma bende yeni geldim diş dr.umdan iyileşmemiş uyuşturup çene kemiğime kadar yeniden kazıdı. antibiyotik kullanmam gereklimiş.kendi dr.uma sordum güvenle kullanabilirsin dedi. şimdi yine her gün pansumana gidicem.nekadar sürecek bilmiyorum.umarım ilaçla çabuk iyileşir artık.sanada çok geçmiş olsun.allahtan benimki gibi bi soru olmamış çok sevindim valla.

mervee arkadandayım ya ama benim ayrıntılı ultrason için tarih felan vermediler onun için bişey söyleyemedim..ikiz oldukları için her an herşey değişiyokaydirigubbakcemile3 tek bildiğim 16-20 hafta arasında yapıldığı bukadar...

boshayallersmile kızlar şimdilik ben kaçıyorum.ağzımın uyuşması geçiyo yavaş yavaş ağrı var,beni zor bir gece bekliyor gibi görünüyor. hepinize iyi akşamlar a.s

ben de seni çoooooookkk özledimmm
ama ben yazıorum yazıorum siz görmüosuunuzzz hep atlıosuunuzzzzz
bilgede görmedii geçen gün sende
ama ben genede sizi seviorumm ve özlüoruuuuuuuuuuuummmmm:):):):)
tatlışıımm sen isteklerinde son derece haklısın verdiğin kararlarda da...
yeni topiğimiz şimdiden hayırlı olsun..
tekrar tüm emeğin için sonsuz teşekkürler...

huuuuuuuuuuu özlem nerde ezgi nerde meral nerdeeeee

sevgimmmm nerdesinnnnn

burdayım bebeeeğiimmm
ama ben tatile girdim ya şimdii
sabah kahvaltı toplantılamız olur hafta sonu da adadaydım o yüzzden giremiorum bir kaç gündür ama her akşa girip okuorumm kuzucumm...

bu arada benim randevum 10 TEMMUZ aşkım
ayrıntılı usg ile ilgili bişi demedi belki hafta sonu söyler..

zeynepcimmm bebeğinin iyi olmasına sevindim.aramızda pek bi gün farkı yok ben de cinsiyetini öğrenemedim.minik sıpa poposunu dönmüştü bize.bizimkiler çok utangaç edepli canımmm..
bakalım yarın eskişehire gitmeyi düşünüyoruz (daha önceden de demiştim bizim eskişehire gitmemiz 70 km )doktorada gidelim diyorum aradan alırsa tabiii..

ben de seni çoooooookkk özledimmm
ama ben yazıorum yazıorum siz görmüosuunuzzz hep atlıosuunuzzzzz
bilgede görmedii geçen gün sende
ama ben genede sizi seviorumm ve özlüoruuuuuuuuuuuummmmm:):):):)

Kuzuuuuuuum, ne zaman ne yazdın da biz kocakafalar görmedik(((( Yaw hep de okuyorum, hep de aklımdasın, nasıl yaparım ben böyle bişey... bak çok kızdım kendime:)))

Bu arada bak face me balım diye bir albüm ekledim:)))) O kıza da talip oldum:)) eğer verirlerse iki tane kızım olacak:)))))) Biri TANEM, diğeri de BALIM:)))))

Ezgi yaa bana da kahvaltıya gelseneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))

kızlar sonuçlarım geldi 1/10000 çıkmış fgcgde16.6 yaş riski: 1/1175 çok iyi demiş doktor

gozun aydin cnm :)

cnm hic moralini bozma allahin izniyle bebeginede bisey olmicak sorunda cikmicak benim bebegime ensesi kalin dendigi halde rabbime cok sukur birsey cikmadi.ben su alindiktan sonra eve kendim arabayi surerek geldim ve 3 gun hep yattim yemek ve wc disinda kalkmadim sonra kalktim dolandim cok sukur bir sorunda olmadi soyle dusun eger o bebegin bu dunyada yiyecek ekmegi varsa o gelecek zaten sen sikma canini zaten cok kisa suren bi islem allah yardimcin olsun cnm

cnm benim bizi dusundugun ve bizimle ilgilendigin icin cok tesekkur ederim iyiki varsin cnm seni cok seviyoruz

cnm sorma bende yeni geldim diş dr.umdan geçmiş olsun.allahtan benimki gibi bi soru olmamış çok sevindim valla.

valla kizlar allah yardimciniz olsun ya dis agrisi ne beter birseymis boyle ya benim bugune kadar hic disim agrim filan olmadi ama su birkac gundur disim berbat dis etim cekilmeye bile baslamis dis doktoruna gitmem lazim allah hepimize sifa versin amin

gördümm aşkımmmm
muhteşem bi cooker o yaaaa ben bi cooker a bayılıyorumm bir de pekines a:):)
hem o balım senin kadar tatlıııı kızınaa zatenn dicek sözüm yok
3 fıstııııkkkk takılırsınızz ankara da:))))

hem bu arada uyandık bizzz bebeeeeğimmleee
hadi sizde kalkın da artık kahvaltıya gelebilelimmmmmm..

günaydın kızlar.. dün giremedim.. merak eden arkadaşlar olmuş.. haber vermedim kusura bakmayın.. kötü bir akşam ve kötü bir gün geçirdim..
pazartesi akşamı saat 18.15 gibi işten çıktım.. yoldayken eşin aradı mesaiye kalcağını söyledi.. normalde hiç mesaiye kalmaz.. inanmadım önce.. ama sonra inandım.. sesi çok neşeli geliyordu.. geç kalmamasını söyledim.. saat 8 gibi evde olurum dedi.. cep telefonunu da evde unutmuş bi arkadaşından aradı.. neyse eve gittim ben.. bir akşam önce kızarttığım patlıcanlar vardı.. onları kıymalı sos yapıp fırına attım.. dolma yaptım.. biraz yoğurt yedim.. bebeğime başladığım yeleği örmeye başladım.. o sıra telefon çaldı.. tatile giden bi arkadaşımız var o aradı.. napıyosunuz dedi.. iyi dedim ben evdeyim eşimde mesaiye kaldı.. yalan söyleme dedi.. nasıl yani dedim.. valla mesaiye kaldı dedim.. hani hiç kalmıyodu ama gce uçuşu varmış kaldı dedim.. bişiymi var dedim yok dedi.. işte hadi serap selam söylüyor, dilemde öpüyor dedi... kapattık.. yok benim içime kurt düştü.. eşimin beni aradığı numarayı aradım.. onu sordum.. yenge ben çıktım onlar mesaiye kaldılar dedi.. ben ulaşıyım arattırayım seni dedi.. 10 dakka sonra üstü aradı.. sevgi onu depoya gönderdim yağ alsın diye.. merak etme gelince arattıracam seni dedi.. 20 dakka sonra eşim aradı.. gayet neşeli arabayı bekliyoruz az sonra çıkıcaz dedi.. yandan kadın sesleri geliyo ama.. sordum.. lojman tarafındayız dedi.. inanmadım ama neyse dedim.. onun işyeriyle bizim ev 25-30 dakika falan sürüyor normalde.. 10 dk. sonra kapı çaldı.. eşim kapıda.. kafası sargılı.. kolu sargılı.. ufak tefek çizikler var.. tişörtü değişmiş.. kotu kan içinde.. inanamazsınız.. ölüyorum sandım o an.. katıla katıla ağlamaya başladım.. sadece aşkım noldu sana diyorum o kadar.. yok bişiy dedi.. top oynarken kale direğine kafamı çarptım, kafam yarıldı dedi.. e dedim kolların.. ama bunları söylerken yere çökmüşüm ayaklarım, ellerim zangır zangır titriyor.. onlarda işte düşünce oldu dedi.. neyse içeri geçtik.. inceliyorum.. hiç öyle top oynarken ki bişiye benzemiyor... doğruyu söyle dedim.. tamam dedi.. erken çıkmış bankaya gitmek için.. minibüse binmiş 5 dakika sonra minibüse bi taksi çarpmış.. yandan.. buda kafasını cama vurmuşş.. o kadar diyo.. e dedim kolların nasıl oldu.. onlarda herhalde tutunurken oldu diyo.. neyse inanmış gibi yaptım.. dedim yarın gazetelere düşer haber nasılsa.. hastaneye götürmüşler hemen tomografi falan çekmişler çok şükür bişiy çıkmamış.. eliyle kafasına tampon yaptığı içinde çok kan kaybı olmamış.. gece hiç uyumadım.. başında bekledim bişiy olur diye.. dünde hep başındaydım.. akşam üzeri uyuyunca internetten bakiim dedim.. belki gören olmuştur.. derbent yolunda kaza diye.. 17 kişi minibüste 2 kişide takside yaralanmış.. taksi hurdaya dönmüş.. minibüs yan yatmış. aşkım yan yatan tarafında oturuyormuş.. ilk çarpma anında vurmuş kafasını.. sonra yan yatarken koltuğun kenarına tutunmuş allahtan.. yoksa kafasını camlar kesebilirmiş.. kollarında ve vucudunda cam kesikleri var.. merak etmeyim, panik yapmayım diye bana haber verdirmemiş.. zaten kaza anında ön camı kırıp hemen çıkmış arabadan.. orda geçen bi taksiye atlayıp yakında bi diş hastanesi var oraya gitmiş.. olayı anlatmış.. kendiside bi ambulansa binip seka hastanesine gitmiş.. çok hızlı hareket ettiği için de fazla kan kaybetmemiş.. çok metanetlidir zaten böyle durumlarda..
şimdi çok iyi allahıma çok şükür.. verilmiş sadakamız varmış.. ama o gördüğüm anı hiç unutmucam..

Sevgicim sana ve eşine çok çok geçmiş olsun, gerçekten verilmiş sadakanız varmış. Allah hepimizi sevdiklerimizi kazadan beladan esirgesin.

canım çok büyük geçmiş olsun. çok ucuz atlatmış. dediğin gibi mantıklı ve hızlı hareket etmeside çok iyi olmuş. sana haber vermemeside iyi olmuş. hastanede vs. sen oralarda daha kötü olurdun.çok çok gelmiş geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…