2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya ben öyle şeyler duymuştum
izinsiz çiçek koparıp koklarsan çocuğunun yüzünde izi çıkar
birinin dolabından yada başka bi yerinden izinsiz bişey alıp bi yerine sürersen izi kalır derler ne derece doğru bilmiyorum ben hadi cnm demiştim
ama kuzenim teyzesinin dolabından zeytin alıp kasığına koymuş deniim demiş
kızının kasığında siyah 2 cm ben var yani bilmiyorum pek bilimsel değil ama olanda var ben bu konuda muallaktayım yapmamaya dikkat ediyorum

ama yanık hiç duymadım..

hepinize ayrı ayrı tşk ederim kızlar evet dün şok oldum dr iki erkek deyince ben nası altından kalkcam o iki haylazın diye ama bu gün daha iyiyim gönlüm hem kızlarım olsun istiyordu rabbim böle uygun görümüş vardır bi hayır bunda da iismleri hazır yiğit ve yağız olcak oğluşlarımın adları
gizemli83 msj haklı olduğunu düşünüyorum bende çok sık msj yazmıyorum son bi ay dır diyelim çünkü gerçekten hastayım bütün günümü yatarak geçiriyorum bulantılarım 3 ay bitmesine rağmen hiç geçmedi dr gelince sevincimi benimle aynı duyguları yaşayan insanlar o larak kısacıkda olsa paylaşmak istedim benim nacizene fikrim bu ama sende haklısın emek harcıyorsun
dr yolculuğa izin verdi bende yakında bi tatile çıkıcam çok bunaldım yata yata bi oldum yemek desen hala iştahım yok habire kilo veriyorum dr dün balık yağı vs vitaminler verdi....
bizim afacanlar çok artis ultrasonla dr bakarken verilen pozları bi görseniz uzanıyo geriliyo hele biri var kii o afacan olan oğlum olcak sanırım :) dün ikili test yaptırdık eşim istemedi ama ben içimin rahat etmesi açısından yaptırdım aksi bi durum olsa bile Allah korusun doğmasından başka düşüncemiz yok
bu arada bizimkilerde aralık ilk haftası doğarmış dr ocağı bekletmeyiz dedi
ama tüp bebek dr bırakıcam galiba en azından rutin muaynelerde ona gidemem gibi çünkü artık muayne ücreti alıyorlar zaten fulya ya taşındı merkez arabamızda olmadığı için çok zahmetli gidiyoruz
ve üç haftada bir muayne ücreti (200 tl ) bizi biraz yorar çünkü artık bende çalışmıyorum herşey yolunda gider inş
muayne ücreti konusunda dün çok bozulduk hiç bişey sölenemden çıakrken ücret almalı saçma geldi topu topu 3 kere muayne olduk 3. se para aldılar

slm kızlarrr....
bakıyorum herkesin keyfi yerinde.oh ne güzel.
mervecim kızın oluyor haaa...senin ki sağ gösterip sol sallıyor valla.canım benim canını hiç sıkma bendeki sorunlar kızımda da çıkarmı diye.bişicik olmayacak bak doğumunla herşey yoluna girecek.
ben kızları çok seviyorum.ama benim sıpa göstermiyor poposunu dönüyor bize.ben de bi kızım olsun çok istiyorum.hayırlısıyla bakalım...

elvinaz senide tebrik ederim canım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin oğluşlarını...

sebocum ben de mervenin dediklerini duydum ama yanığı hiç duymadım.sadece ilk üç ay çilek kiraz yani renk bırakan bişeyi elleyipte bi yerine sürersen bebiştede iz kalıyomuş diye duydum.hep çatalla yedim ben onları bilimsel olmasa bile :))

Mervecim bizlere böylesi güzel bi paylaşım alanı oluşturduğun için elbetteki sana çok teşekür etmek zorundayız canım sana yardımcı olmaya çalışıcaz. Benim bu hafta sonu yani cuma günü randavum var 12.haftama da girdim şimdi bilemiyorum canım 2 li testi ne zaman yapar . o yüzden ben tereddütte kaldım.ıstersen hiç bi şey yazma tam kesinleştiğinde ben ona göre haber veririm

Canım neden şaşırdın o kadar anlamadım ki:)) Ben de tüp doktoruma devam ediyorum, ilk muayenem hariç ki o kese görme muayenesi idi, sonrakilerde hep ödeme yaptım... Bu genelde böyle zaten.

Aralmacım, muhtemelen gittiğinde ensekalınlığını ölçer doktorun, sonra da ikili testin için kan verdirir... Hayırlısı olsun hadi.

çiğdemcim şimdiden gözün aydın:)
bu arada dişin nasıl oldu? ben dün gittim dr.a pansumanı artık günde bir kez yapıcaklarmış birazdan yine çıkıp gidicem. bilerek akşama doğru yaptırıyorum ki gece rahat uyuyayım:)

kızlar birde aklıma ne geldi şimdi benim dr.randevum 17 temmuzda o zaman biz 21.hafatada olucaz detaylı usg için uygun zaman dimi? yada sonraski haftaya kalsa geç mi olur?
bilgecim senin detaylı usg tariihin nezmandı?

mervecim çok hakılısın canım bazen biz bile birgün girmeelim sayfaları okurken zorlanıyoruz kaldıki sen birde ayrıntı arıyorsun okurken güncelleme için. bencede bundan sonra özelden sana yazalım önemli gelişmeleri değiştirebilmen için.

kızlar birde aklıma ne geldi şimdi benim dr.randevum 17 temmuzda o zaman biz 21.hafatada olucaz detaylı usg için uygun zaman dimi? yada sonraski haftaya kalsa geç mi olur?
bilgecim senin detaylı usg tariihin nezmandı?

Canım uygun zaman, 18-21 hafta diyorlar zaten.

Ben 14 temmuzda gireceğim ama işler karıştı bende. Doktorum ve ekibi hastaneden ayrılmış ki ben zaten tüp bebek deneyimleri var doğum deneyimleri pek yok diye değiştirmeyi düşünüyordum. Hastane ve doktor değiştireceğim, eğer yeni gideceğim hastanede ayrıntılı ultrason yapılıyorsa Recep Has'tan aldığım randevuyu iptal edebilirim. Hatta bu adamlardan randevu almak çok zor, isteyene yönlendirebilirim.

Kızlaaaarrr, benim tüp bebek ve jinekoloji ekibi hastanemden ayrılmış. Kel alaka birisi bakıyormuş şimdi. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum, bana çok zararı dokunmayacak.

Amerikan Hastanesi ve Senai Aksoy hakkında ne dersiniz?

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile3 biz geldikkk
bebişim kocamannn olmuş maaşallah. ama bacaklarını açmıyor doktor çok uğraştı haftaya salı tekrar gideceğiz. geçen hafta bir gün küçüktü dedim doktor yapma yaa biz ona küçüklük bile demeyiz çok eğilmişti az bile ölçmüşüzdür dedi. şimdi çok güzel maaşallah. yaa yerim ben onu yerim tontişim benim yaa. rabbime çok şükür bu duyguyu yaşattığı için. yaa bir de hep hamileler manken gibiydi bekleyenler sadece kocaman göbişler vardı en az karın en çok kilo bendeydi yuhh yani bana dedim. hamileyken zayıflama azmi gelen tek kadınımdır ohaoldumsmile
3lü teste gerek yok dedi doktorum. çok mutluyuz babamız bebeişim ve ben biz bir aileyiz :)

off kızlar yya şimdi geldim diş dr.umdan cerrah da ordaydı abktı iyileşme yokmuş enfeksiyon varmış uyuşturup iyice kazıdı.şu an ağzım uyuşuk. bana antibiyotik verdi penisilin türevi bende dr.umu ararttım eşimi.haber bekliyorum. nedir bu çektiğim dişten yaa.iyileşemedi gitti.:gitme:

maşallah annesinede bebişinedecanım ne mutlu sana tontişini meleğini gördün sana şunu söylim cinsiyeti ne olursa olsun bizim hepsine ihtiyacımız var önemli olan sağlıklı olsun yerim ben onu hareketleri nasıldı ?ayyy yarın bende gorcem heyecanlandım şimdi

canım geçmiş olsun ya benımde dolgulu dişim arada sızlıyor korkuyorum doğrusu ama inşallah bişi olmaz sende merak etme acı çekmektense biran önce iyileş annesi inşallah bebişinede bişi olmaz ben tam anestezi aşdım cok sukur bebeklerım benımle sende kafana takma bu uyusma bişi yapmazolumunekankayizsmile

dr.uma sordu eşim güvenle kullanabilir demiş antibiyotik için 1000gr penisilin sabah akşam. off ya çok sinirlerim bozuldu.ben kendimi herşeyden sakınırken olcak şeymi bu şimdi. :a015:

saol tatlım çok teşekkürler evet benim miniğim öle yaptı walla
seniki utangaç baksana :)

o zaman ben randebuyu yazdım tatlım ii niyetin için saol canım
kızlar herkese merhaba;
okudum yazdıklarınızı herşey yolunda görünüyor çok sevindim.
sen nasılsın esas onu söle şekercim
saol cnm ben senin gibileri kasdetmedim zaten
saol tatlım anlayışın için
hımmm american hastanesini bilmiyorum ama kendi doktorumu tavsiye ederim şekercim hem anadolu yakasında

ayyyy yerim ben seni ve çocuğunu yahuuu çekirdek aile sizi ay insan ne çok seviyo zeynep şunları ya dimi böle içime sokmak gelio gibi bi düşünce ama zaten içimizdeler
yaaaaaaaaaaaaaaa ama gerçekten ya bu ne böle süründürdü seni resmen bu dişş yahuuuu hamileliği buldu yani bide offff insanda ne oturma ne kalkma şevki bırakır yani hee
:ecrin_bebeklduuuu

kuşum msjı yayınlamadan önce ön izleme varya oraya bas bi kopyasını yayınlamadna gör öle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…