2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

günaydınnn kızlaarrrr,
dün bebişimi gördüm kocaman olmuş teyzelerii harikaydı maşallah. ama daha cinsiyetini göremedi dr.um
ense kalınlığıda güzelmiş. ikili testimide verdim. şimdi sonuç bekliycem.
yanlız çok kilo almışım, dr.um kızdı 5 kilo almışsın çok fazla dedi. bende iğnelerdendir dedim ama yutmadı:)))

ay büyümüş mü minişimiz.. maşallah.. ense kalınlığı da iyiymiş çok şükür.. şimdi test sonuçları da iyi çıkıcak annesi.. sonra gelsin halay..

sevgicim çokk geçmiş olsun canım..verilmiş sadakanız varmış..üzülme artık geçti gitti olurmu..

Zeyneeep, gözün aydın tatlım:)) bebeğin iyiymiş, allah tamamına erdirsin:)))
sağol canım hepimizinkini inşallah
boshayallersmile kızlar şimdilik ben kaçıyorum.ağzımın uyuşması geçiyo yavaş yavaş ağrı var,beni zor bir gece bekliyor gibi görünüyor. hepinize iyi akşamlar a.s
inşallah iyi olmuşsundur canım. uyuyabildiysen biraz iyi gelmiştir inşallah

evet yaa çok edepli çıktılar ya da utangaç ya da annecikleri biraz daha meraklandıralım diyor afacanlar...

canım yaaa verilmiş sadakanız varmış . okurken şok oldum rabbim hep korusun şu mübarek günlerin yüzü gözü hürmetine korumuş. sen de kendini üzme şükret sadaka ver. eşini size bağışlamış rabbim. çok şükür. bir daha gelmesin böylesi başınıza inşallah

oyy maaşallah canım. dün ben de gördüm insan görünce daha çok farkına varıyor.2li test de güzel çıkıcak bence. kızlar çok erken ama ara ara yatınca bebeğimin harketini hafif hafif hissediyorum sanki.

şimdi gördüm.senin içinde çok sevindim. desene ikimizde dün bebişlerimizi gördük ama cinsiyetini bilmiyoruz. sen ne hissediyorsun, sence ne olacak?
buarada bana da çok erken diyorlar ama hissediyorum. göz seyirmesi gibi arada hafif hafif seyirmeler oluyor

zeynepçim ve angelim cinsiyetler için erken zaten.. bakın mervemin bebişi 3 kere cinsiyet değiştirdi yazık.. 16. hafatadan sonra baktırmak daha doğru geliyor bana sanki.. çünkü değişince insan ister istemez hayel kırıklığı yaşıyor.. sizin bebişler maşallah çok sağlıklı. allah nazarlardan korusun..
ama..... bana zeynebin hep oğlu olucakmış gibi geliyor başından beri.. allah hayırlısı neyse onu versin..

evet aynen canım öyle seyirme oluyor. yaa ben kızım olsun çok isterim ama içimden erkek geliyor herkes erkek diyor belki de ondan sence??

evet bak sana da erkek gibi gelmiş canım herkese öyle geliyor. hayırlısı olsun ama bir daha anne olamazsak diye ben hep kız bebek hayali kurardım ama çok şükür tabiki de.

evet aynen canım öyle seyirme oluyor. yaa ben kızım olsun çok isterim ama içimden erkek geliyor herkes erkek diyor belki de ondan sence??

demekki erken değilmiş hissediliyormuş. bizim aklımız fikrimiz herşeyimizle bebeğimizde olduğundan enufak belirtileri bile erkenden hissedebiliyoruz.
buarada bende hep erkek olcakmış gibi hissediyorum. lekelenmelrim olmadı. beni gören yani ayaklı ultasonlar oğlun olcak oğlun diyorlar:))

**sevgicim haklısın sonradan yanılıp değiştirceklerine ensağlamı 16.haftadan sonra öğrenmek daha iyi tabi. yaa benim yeğenlerim çocuklarım gibidir üçüde kız ve ben kızlara bayılıyorum ama nedense kendimin sanki erkek olsun istiyorum gibi. sanki birazda erkek sevmek istiyorum gibi. ama hayırlısı tabi. allahım hayırlı sağlıklı versinde kız erkek farketmez.

slm kızlar dün benimde ikili testim vardı ense kalınlığımız 1 mm çıktı.doktorumuz iyi dedi.inşallah kanımızdada bişe çıkmıcak dedi.usg dei o pozları bi görseniz çok tatlıydı.dr um cinsiyet erkek görünümünde dedi.ama siz hemen hazırlıklara başlamayın dedi bir sonraki randevuyu 3 ağustosa verdi o zaman net söylerim dedi.şuanda yüzde 90 erkek dedi.pozisyonu çok rahattı ayakta dimdik kollar iki yana açık bacaklarıda açmış sanki al ba kder gibiydi doktora yerim ben onu ya.16 temmuzda izne çıkıyorum ve 2 temmuzda dönecem.bu arada 96 kiloyla başlamıştım hamilelğe ve 3 ayd atam 4 kilo vermişim.sakın dert etme dedi.bebeğin senden alacağını alır sen hiç bişe yemesen bile dedi.bide bişe sorcam sizin progestan fitili kaçıncı haftanızda kesti doktorunuz.

Sevgiiiiii; canım benim, çok çok geçmiş olsun... Allah eşini size bağışlamış... Bir hayır yap, bi fakir sevindir... kendini de üzme, bununla geçmiş olsun... Belki de çok büyük bir şeyi böylece savmış oldunuz... Tekrar geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…