2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ben senin o bebişlerini yirim.. canlarım benim ya.. uyusunlar annesi.. uyusunlar da sağlıkla büyüsünler inşallah..

canım benim çok sevindim.. şubat ayının ilk ikiz annesi sensin demek.. Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..

canım sana da hayırlı kandiller.. geçmiş olsun dileklerin içinde tşk.ederim..
ama sana küstük biz.. o kadar açılışı biz yaptık burda hiç ödül olarak çiçek almadık.. aşkolsun...:umursamaz::umursamaz:

günaydın kızlaaar, ben de kendime göre erkenciyim bugün:)))
günaydddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın doktorsuz kalan kız
kandili simidi yemezmiyiz kuşum sen kendini sıkma...
dua da edicem merak etme hepinize dua edicem
ay yaşasın bu sabah hediyeyi ben kaptım

yalan atma sevgi kaç kere buket gönderi patlym sana seni seni

kıskandın mıııııı al sana buketa.s.a.s.a.s.a.s.

kızlar sizdede son günlerde asabiyet, gergin bir hal varmı?

ben sıyırıyorum heralde-tatlicadiarzu-

var tabi çiğdemcim olmaz mı? ama bak şimdi haksızmıyım ben.. hep ben erken geliyordum bana hiç çiçek gelmiyordu.. bugün kırk yılın başı merve hanım erkenci diye çiçek buketini kaptı.. şimdi ben kızmayım da kim kızsın...boshayallersmileboshayallersmile
ŞAKA Bİ YANA GERÇEKTEN GERGİNİM BENDE YA.. ÇATACAK YER ARIYORUM RESMEN.. VE BU YER GENELDE KOCACIĞIMIN YUMUŞACIK KALBİ OLUYOR. :)

canm hani sen yaptığın battaniye resmini koycaktın.. noldu..
ya sorma aşkım modemi kurdu iki tane yazdım foruma küt uykum geldi foto makinasınıda evde unutuum söz bu akşam koyucam ama dur tarf edeyim ben sana
şimdi 9 la örüyorum ve nohut örneği beyaz renk ama nasıl pofur pofur oldu tam böle bebk arabada yatarken sütüne örtüceksin nası güzel durucak
hı şimdi oldu, tşk ederim mervecim...
bişi değil kuşummmmm

çiğdem hiç sorma annem ne yiceksin kızım diyo anne yani sorunca değişiyo mu ne varsa koy diyorum sonra ben bunu yemem ben şunu yemem
huysuzum bu aralar

yaaa bende öle işte sonra bide insanları kırıyorum diye üzülüyorum

Aman canım var olmaz olurmu sıkıntı basıyor resmen sınırlı oluyorum bır ıŞı yapıcam tek yapamıyorum herŞeyde dıkkat etmek gerekıyor eee ıŞ yerındede sınırlenıyorum artık kendımı delıye verdım derlerye baĞırıp ÇaĞırıyorum o gıcık kıŞılerden oldum anlıcanızhergÜn bır yerımde bı arızam Çıkıyor dÜn halsızdım buĞÜn mesela boynum tamamen tutulduu(((((((( hındı gıbı bakıyorum ınsanlara :))))))))))))

günaydınn fıstıklar....
hepinize hayırlı kandiller....
biz çok açız bi kahvaltımızı yapalım görüşürüz kıslarrr...

(( ya bende çok gerginim bebeklerime zarar vericem diye korkuyorum...kocacım zaten şu hamilelik bi bitsin canımı okuyacakkaydirigubbakcemile3

aaaa ayıp etmişiz sana çiçekler feda olsun arkadaşımaaaa.s.a.s.a.s.a.s.

bende acayip baş ağrılarıyla uyanmaya başladım hadi önceden dişim dedim çektirdim.. şimdi ne bu anlayamıyorum vücudum çok gergin..salmak istiyorum kendimi:))))

çiğdem hiç sorma annem ne yiceksin kızım diyo anne yani sorunca değişiyo mu ne varsa koy diyorum sonra ben bunu yemem ben şunu yemem
huysuzum bu aralar[/QUOTE]

aynen kararsızlıki ,hiç birşeyi beğenmemek, kaşlarını çatarak bakmak -tatlicadiarzu- ben benlikden çıktım beaa:)

geçicek hepsi ya.. çok güzel günler bizi bekliyor ben eminim.. sakin, dingin, huzurlu bir hayat bulucağız meleğimizin gözlerinde.. ama tabi bu sadece bi sene sürecek.. emeklemeye başlayıncaya kadar :)-tatlicadiarzu-alsanaalsanasmileklava:

GÜNAYYYDIINNNNNNNNNNNNNNNNNN FISTIKLARRRRRRRRRRRRRRRR

HAHAHAH bu sabah ilk günaydın hediyesini ben kaptımmm

günaydın kızlaaar, ben de kendime göre erkenciyim bugün:)))

]günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))zemuszemus

günaydın güzel hamişler...

GÜNAYDIIIIIIN:) a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

on yüz bin milyon çiçek yolladım hepinizeeeeeee:)))) Ammaaaaaa bundan sonra kalkar kalkmaz topiğe girmeyeyim diye hepiniz dua edin kızlar:))) Yoksa saat kurup kalkmak zorunda kalırsınız sabah hediyesini kapmak için:)))))))))))))

Şaka bir yana da saat 05.30 dan beri ayaktayım... Sormayın niye diye; ben de bilmiyorum Bu son bir haftadan beri böyleyim işte... Sonra gün içinde de uyuyamıyorum, kafam oluyor kazan... ve tabi bir halsizlik ki sormayın gitsin...

pelincim; mesajını bulamadım; ama sanırım amniyo sonucun belli olmuş, patlynin mesajından anladım:)) Gözün aydın... sen zaten iyi çıkacağını biliyordun:)) Darısı bana, ve sıradaki tüm arkadaşlarıma inşallah...

Ben de büyük bir ihtimalle amniyo yaptıracağım.. Hakkımızda hayırlısı olsun demekten başka elden bir şey gelmiyor... Belki de son günlerdeki bu uyku düzensizliğinin sebebi de bilinç altında bunlarla uğraşmak... ıkili testimden sonra çok iyiydim ve çok mutlu idim, ama şimdi sanki doktorum kesin amniyo yaptıracakmiş gibi geliyor.. Oysa ki bana amniyo demedi henüz, 3lü testi yapacağız dedi... Endişe içinde randevu tarihimi bekliyorum...

Son düzenleme:
merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun. dularınızda bizi unutmayın. sbs sonuçları için bekledim yiğenimin sonucu belli olacak ama açılmadı. dün arkadaşım aramıştı 8 aydır bebeği olmuyordu idrar testinde çıkmamıştı kan testi yaptır demiştim 152 çıkmış sabah aradı çok mutlu ne güzel çok şükür.
bu arada iki çiğdemin de tek yumurta ikizi oluyor maaşallah ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…