slkm topiğin ciciş anneleri:CüvCüv:mervecim şu örgü yapan ifade sana benziyo:hulya:kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişlerimi gördüm geldim maşallah iiler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cinsiyetlerini haftaya çarşamba öğrencem off ya tam belli diil haftaya söler drun dedi aman sağlıklı olsunlarda ya uyuyorlardı dr vurdu uyandılar yazık bebişlerimealkisalkisalkis
Kızlarr hepinize selam,
Sizlere bir dorum var sizler daha tecrübelisiniz nolur bir şeyler söyleyin bana, dün başıma neler geldi bakın dinleyin, kalp tışlarını duymaya gittik dr iyi dedi, ve pıt pıt dinletti bize zamanında ilerliyor 7,2 mm olmuş dedi amma orda bi şey daha var dedi, veeeeeeeeeeeee bi kese ve bir kalp tışı daha duyuldudelikafaduldendelikafadulden, bana tek transfer edilmişti, yani tek yumurta ikizi, dr daha riski yakın takip edicez dedi, ne gibi riskler var, ne yapmam lazım, çok mutlu ve çok karışığım
Herkese Gunaydin;-))
Hayirli kandiller oncelikle. Bugun benim icin de kandil simiti yemeyi unutmayin;-)) Dualariniza da eklerseniz cok seviniriz;-))
Arim, balim kocacigina cok gecmis olsun. Adamcagiz seni uzmemek icin yarali haliyle birde bin takla atmak zorunda kalmis. Mubarek gunlerde Allah korusun hepimizi hem de eslerimizi. Basimizdan ayrilmasinlar..
Pellincim cok sevindim amnio temi cikmis. Masallah minik fanatigime benim;-))
Pany; hani yeni hikaye yok mu? napiyordu afacanlar? Bayiliyoruz hikayelerine simdiden bakalim dogunca neler yapcaklar;-) LoL..
Mervecim, bu da senin sabah hediyen a.s.
opuyoruz herkesi
günaydddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın doktorsuz kalan kızgünaydın kızlaaar, ben de kendime göre erkenciyim bugün:)))
kandili simidi yemezmiyiz kuşum sen kendini sıkma...Herkese Gunaydin;-))
Hayirli kandiller oncelikle. Bugun benim icin de kandil simiti yemeyi unutmayin;-)) Dualariniza da eklerseniz cok seviniriz;-))
Arim, balim kocacigina cok gecmis olsun. Adamcagiz seni uzmemek icin yarali haliyle birde bin takla atmak zorunda kalmis. Mubarek gunlerde Allah korusun hepimizi hem de eslerimizi. Basimizdan ayrilmasinlar..
Pellincim cok sevindim amnio temi cikmis. Masallah minik fanatigime benim;-))
Pany; hani yeni hikaye yok mu? napiyordu afacanlar? Bayiliyoruz hikayelerine simdiden bakalim dogunca neler yapcaklar;-) LoL..
Mervecim, bu da senin sabah hediyen a.s.
opuyoruz herkesi
ben senin o bebişlerini yirim.. canlarım benim ya.. uyusunlar annesi.. uyusunlar da sağlıkla büyüsünler inşallah..
canım benim çok sevindim.. şubat ayının ilk ikiz annesi sensin demek.. Allah hayırlısıyla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..
canım sana da hayırlı kandiller.. geçmiş olsun dileklerin içinde tşk.ederim..
ama sana küstük biz.. o kadar açılışı biz yaptık burda hiç ödül olarak çiçek almadık.. aşkolsun...:umursamaz::umursamaz:
]günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))zemuszemus
günaydın güzel hamişler...
kızlar sizdede son günlerde asabiyet, gergin bir hal varmı?
ben sıyırıyorum heralde-tatlicadiarzu-
ya sorma aşkım modemi kurdu iki tane yazdım foruma küt uykum geldi foto makinasınıda evde unutuum söz bu akşam koyucam ama dur tarf edeyim ben sanacanm hani sen yaptığın battaniye resmini koycaktın.. noldu..
bişi değil kuşummmmmhı şimdi oldu, tşk ederim mervecim...
çiğdem hiç sorma annem ne yiceksin kızım diyo anne yani sorunca değişiyo mu ne varsa koy diyorum sonra ben bunu yemem ben şunu yememkızlar sizdede son günlerde asabiyet, gergin bir hal varmı?
ben sıyırıyorum heralde-tatlicadiarzu-
günaydddınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsın doktorsuz kalan kız
eheheh:))) İyi sayılırım işte, hayatta en nefret ettiğim şey belirsizlikti, şu doktorsuz belirsiz durumu atlatayım daha iyi olacağım. Birkaç doktor buldum da nasıl anlaşırız, yüz yüze gelince sever miyim, insan olarak güvenir miyim bilmiyorum.
Ay bu kadar detaycı ve huysuz da değildim ben, çevremdeki herkes benim rahatlığımı söyleye söyleye beni de kendilerine benzettiler...
var tabi çiğdemcim olmaz mı? ama bak şimdi haksızmıyım ben.. hep ben erken geliyordum bana hiç çiçek gelmiyordu.. bugün kırk yılın başı merve hanım erkenci diye çiçek buketini kaptı.. şimdi ben kızmayım da kim kızsın...boshayallersmileboshayallersmile
ŞAKA Bİ YANA GERÇEKTEN GERGİNİM BENDE YA.. ÇATACAK YER ARIYORUM RESMEN.. VE BU YER GENELDE KOCACIĞIMIN YUMUŞACIK KALBİ OLUYOR. :)
var tabi çiğdemcim olmaz mı? ama bak şimdi haksızmıyım ben.. hep ben erken geliyordum bana hiç çiçek gelmiyordu.. bugün kırk yılın başı merve hanım erkenci diye çiçek buketini kaptı.. şimdi ben kızmayım da kim kızsın...boshayallersmileboshayallersmile
ŞAKA Bİ YANA GERÇEKTEN GERGİNİM BENDE YA.. ÇATACAK YER ARIYORUM RESMEN.. VE BU YER GENELDE KOCACIĞIMIN YUMUŞACIK KALBİ OLUYOR. :)
Aman canım var olmaz olurmu sıkıntı basıyor resmen sİnİrlİ oluyorum bİr İŞİ yapıcam tek yapamıyorum herŞeyde dİkkat etmek gerekİyor eee İŞ yerİndede sİnİrlenİyorum artık kendİmİ delİye verdİm derlerye baĞırıp ÇaĞırıyorum o gıcık kİŞİlerden oldum anlıcanızhergÜn bİr yerİmde bİ arızam Çıkıyor dÜn halsİzdİm buĞÜn mesela boynum tamamen tutulduu(((((((( hİndİ gİbİ bakıyorum İnsanlara :))))))))))))
GÜNAYYYDIINNNNNNNNNNNNNNNNNN FISTIKLARRRRRRRRRRRRRRRR
HAHAHAH bu sabah ilk günaydın hediyesini ben kaptımmm
günaydın kızlaaar, ben de kendime göre erkenciyim bugün:)))
]günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrr:))))))))))))))zemuszemus
günaydın güzel hamişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?