ben de ama bu yaşıma kadar elime almamışım kızlara çok heveslendim annem görse gözleri yaşarır ayy bu nasıl kız hiç ilgilenmiyor der dururdu bekarken :)kızlarr ayyy ne marifetli annecikler olcaksınız siz. bende tık yok. ben bir zincir bilirim. birde ters düz örgüyü bilirim:)))
artık anneannesi teyzesi halaları örcek. ama kendime ait bir hatıra olsun isterim.
slkm topiğin ciciş anneleri:CüvCüv:mervecim şu örgü yapan ifade sana benziyo:hulya:kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişlerimi gördüm geldim maşallah iiler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cinsiyetlerini haftaya çarşamba öğrencem off ya tam belli diil haftaya söler drun dedi aman sağlıklı olsunlarda ya uyuyorlardı dr vurdu uyandılar yazık bebişlerimealkisalkisalkis
çiğdemmmmmmmmmmmmmmmm sen ne dediğini farkındamısın yaaa ayyyyy inamıyorum ya ay çok sevindim ya ay süpper bi haber ayrıca cümleye öle bi başlamışsın ki kötü bişey oldu sandım dur bi hala çekiim bari minikler içinKızlarr hepinize selam,
Sizlere bir dorum var sizler daha tecrübelisiniz nolur bir şeyler söyleyin bana, dün başıma neler geldi bakın dinleyin, kalp tışlarını duymaya gittik dr iyi dedi, ve pıt pıt dinletti bize zamanında ilerliyor 7,2 mm olmuş dedi amma orda bi şey daha var dedi, veeeeeeeeeeeee bi kese ve bir kalp tışı daha duyuldudelikafaduldendelikafadulden, bana tek transfer edilmişti, yani tek yumurta ikizi, dr daha riski yakın takip edicez dedi, ne gibi riskler var, ne yapmam lazım, çok mutlu ve çok karışığım
slkm topiğin ciciş anneleri:CüvCüv:mervecim şu örgü yapan ifade sana benziyo:hulya:kaydirigubbakcemile3
kızlar bebişlerimi gördüm geldim maşallah iiler:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cinsiyetlerini haftaya çarşamba öğrencem off ya tam belli diil haftaya söler drun dedi aman sağlıklı olsunlarda ya uyuyorlardı dr vurdu uyandılar yazık bebişlerimealkisalkisalkis
Kızlarr hepinize selam,
Sizlere bir dorum var sizler daha tecrübelisiniz nolur bir şeyler söyleyin bana, dün başıma neler geldi bakın dinleyin, kalp tışlarını duymaya gittik dr iyi dedi, ve pıt pıt dinletti bize zamanında ilerliyor 7,2 mm olmuş dedi amma orda bi şey daha var dedi, veeeeeeeeeeeee bi kese ve bir kalp tışı daha duyuldudelikafaduldendelikafadulden, bana tek transfer edilmişti, yani tek yumurta ikizi, dr daha riski yakın takip edicez dedi, ne gibi riskler var, ne yapmam lazım, çok mutlu ve çok karışığım
Kızlarr hepinize selam,
günaydın kızlar.. dün giremedim.. merak eden arkadaşlar olmuş.. haber vermedim kusura bakmayın.. kötü bir akşam ve kötü bir gün geçirdim..
pazartesi akşamı saat 18.15 gibi işten çıktım.. yoldayken eşin aradı mesaiye kalcağını söyledi.. normalde hiç mesaiye kalmaz.. inanmadım önce.. ama sonra inandım.. sesi çok neşeli geliyordu.. geç kalmamasını söyledim.. saat 8 gibi evde olurum dedi.. cep telefonunu da evde unutmuş bi arkadaşından aradı.. neyse eve gittim ben.. bir akşam önce kızarttığım patlıcanlar vardı.. onları kıymalı sos yapıp fırına attım.. dolma yaptım.. biraz yoğurt yedim.. bebeğime başladığım yeleği örmeye başladım.. o sıra telefon çaldı.. tatile giden bi arkadaşımız var o aradı.. napıyosunuz dedi.. iyi dedim ben evdeyim eşimde mesaiye kaldı.. yalan söyleme dedi.. nasıl yani dedim.. valla mesaiye kaldı dedim.. hani hiç kalmıyodu ama gce uçuşu varmış kaldı dedim.. bişiymi var dedim yok dedi.. işte hadi serap selam söylüyor, dilemde öpüyor dedi... kapattık.. yok benim içime kurt düştü.. eşimin beni aradığı numarayı aradım.. onu sordum.. yenge ben çıktım onlar mesaiye kaldılar dedi.. ben ulaşıyım arattırayım seni dedi.. 10 dakka sonra üstü aradı.. sevgi onu depoya gönderdim yağ alsın diye.. merak etme gelince arattıracam seni dedi.. 20 dakka sonra eşim aradı.. gayet neşeli arabayı bekliyoruz az sonra çıkıcaz dedi.. yandan kadın sesleri geliyo ama.. sordum.. lojman tarafındayız dedi.. inanmadım ama neyse dedim.. onun işyeriyle bizim ev 25-30 dakika falan sürüyor normalde.. 10 dk. sonra kapı çaldı.. eşim kapıda.. kafası sargılı.. kolu sargılı.. ufak tefek çizikler var.. tişörtü değişmiş.. kotu kan içinde.. inanamazsınız.. ölüyorum sandım o an.. katıla katıla ağlamaya başladım.. sadece aşkım noldu sana diyorum o kadar.. yok bişiy dedi.. top oynarken kale direğine kafamı çarptım, kafam yarıldı dedi.. e dedim kolların.. ama bunları söylerken yere çökmüşüm ayaklarım, ellerim zangır zangır titriyor.. onlarda işte düşünce oldu dedi.. neyse içeri geçtik.. inceliyorum.. hiç öyle top oynarken ki bişiye benzemiyor... doğruyu söyle dedim.. tamam dedi.. erken çıkmış bankaya gitmek için.. minibüse binmiş 5 dakika sonra minibüse bi taksi çarpmış.. yandan.. buda kafasını cama vurmuşş.. o kadar diyo.. e dedim kolların nasıl oldu.. onlarda herhalde tutunurken oldu diyo.. neyse inanmış gibi yaptım.. dedim yarın gazetelere düşer haber nasılsa.. hastaneye götürmüşler hemen tomografi falan çekmişler çok şükür bişiy çıkmamış.. eliyle kafasına tampon yaptığı içinde çok kan kaybı olmamış.. gece hiç uyumadım.. başında bekledim bişiy olur diye.. dünde hep başındaydım.. akşam üzeri uyuyunca internetten bakiim dedim.. belki gören olmuştur.. derbent yolunda kaza diye.. 17 kişi minibüste 2 kişide takside yaralanmış.. taksi hurdaya dönmüş.. minibüs yan yatmış. aşkım yan yatan tarafında oturuyormuş.. ilk çarpma anında vurmuş kafasını.. sonra yan yatarken koltuğun kenarına tutunmuş allahtan.. yoksa kafasını camlar kesebilirmiş.. kollarında ve vucudunda cam kesikleri var.. merak etmeyim, panik yapmayım diye bana haber verdirmemiş.. zaten kaza anında ön camı kırıp hemen çıkmış arabadan.. orda geçen bi taksiye atlayıp yakında bi diş hastanesi var oraya gitmiş.. olayı anlatmış.. kendiside bi ambulansa binip seka hastanesine gitmiş.. çok hızlı hareket ettiği için de fazla kan kaybetmemiş.. çok metanetlidir zaten böyle durumlarda..
şimdi çok iyi allahıma çok şükür.. verilmiş sadakamız varmış.. ama o gördüğüm anı hiç unutmucam..
merveeeeecim sen esma duzenli diye birini taniyomusun???
Kızlarr hepinize selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?