2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamadım herkes ii galiba

ben ölüyorum kızlar kafa tasımda dahil parmak aralarımda dahil her yerim uyuz olmuşum gibi kaşınıyo

ayrıcada aynı ilaçlarımı kullanıyorum alerji yapıcak bişey yemedim
bi patates yemeği biraz domates yedim iştahım toktu

vucuduma dalinin yağından sürüyodum ya ona rağmen pul pul bi görseniz şimdi annem lierac aldı onu getiricek ama benim kafa dwerim bile kaşınıyo bu doktorda ameliyatta
offfff

dua edin bana nolur

Allah Allah sıcaktan falan mı etkilendin. geçmiş olsun canım. Allah şifa versin önemli bişey yoktur bence.
ben de zaten kronik hergün ciddi boyun ağrım var bel ameliyatından sonra geçmeyen hergün sürekli kremler masaj aletleri kullanıyorum ama bu ara dahqa da fenalaştı. bakalım doğumdan sonra bir denemediğim kuru iğne tedavisi kaldı

Amaaaannnn bu ne ki, dur bakalım, panik yapma...

canım dur panikleme.. evdeysen soğuk bir duş almayı denesene...

işteyim çiğdem çıkamamda bugün karışık burası ve varya galiba eridim kaşıntısan her yerim tırnak izi

sanki kaplan saldırmış görseniz

tühh yaa öğle tatilin demi yok canım benim( ayy ne sinir bozucu bişeyy ıslat elini yüzünü birazda olsa rahatlarsın belki

merhaba kızlarrr ya bugun ne oldu size ya gergin bi gün yaşıyorsunuz ...eli maşalı arkidişlerkaydirigubbakcemile3ya aslında bendede ara ara sinir oluyor kardeşlerime çatıyorum filan ya yu şu bu birsürü papara atıyorum ama sonrada pişman oluyorum gidip gönullerini alıyorum aman napim zaten cirinon jel de yapıomus sinir....ya kolaymı hormonlarla oynadılar birsürü bi hamileliktede değişti kimse dokunmasın bize biz hamişiz allah allah kaydirigubbakcemile3

merhaba canım ya aklıma ne geldi seninle bebişlerimiz aynı haftadalarya seninkilerin boyları kaç mm ?

noldu aşkım ya.. allah allah.. doktor ne zaman çıkacakmış ameliyattan..

şu an tek istediğim şey itfaiye hortumuyla tazikli (doğru yazmamış olabilirim sanki çok imla kurallarına dikkat ediyomuşum gibi kaydirigubbakcemile3) su boşaltsınlar benim üstüme

canım benim hemşiresine falan sorsan en azından için rahatlar..

ya kızlar bi hikaye var onu yayınlımmı ama kurtajla ilgili ne d ersniz

ya kızlar bi hikaye var onu yayınlımmı ama kurtajla ilgili ne d ersniz

yayınlama canım bence çünkü aramızda amnio olup sonucu kötü çıkarsa krtaj yaptırıcak olanlar var belki etkilenebilirler

yani bence ama özelden bana msj atabilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım mervecim sen ne iyi kızsın ya, çok saol desteklerin için, bak hemen de bi link göndermiş saol arkadaşım hemen okuyorum,çok öpüyorummm seniolumunekankayizsmile

yayınlama canım bence çünkü aramızda amnio olup sonucu kötü çıkarsa krtaj yaptırıcak olanlar var belki etkilenebilirler

yani bence ama özelden bana msj atabilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam canım ozaman ben sana bı atım sen o kurtaj yerını cıkartıp belkı yayınlarsın

Evet cnm senle ben kader arkadaşı olduk, aslında 5.gün transferine göre dr değerler normal demişti ama tek yumurta ikizini görünce Hale hnm da şaşırdı, tatlım bu arada özel msj.ın gelmedi bana, tekrar gönder istersen..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…