Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamadım herkes ii galiba
ben ölüyorum kızlar kafa tasımda dahil parmak aralarımda dahil her yerim uyuz olmuşum gibi kaşınıyo
ayrıcada aynı ilaçlarımı kullanıyorum alerji yapıcak bişey yemedim
bi patates yemeği biraz domates yedim iştahım toktu
vucuduma dalinin yağından sürüyodum ya ona rağmen pul pul bi görseniz şimdi annem lierac aldı onu getiricek ama benim kafa dwerim bile kaşınıyo bu doktorda ameliyatta
offfff
dua edin bana nolur
ben ölüyorum kızlar kafa tasımda dahil parmak aralarımda dahil her yerim uyuz olmuşum gibi kaşınıyo
vucuduma dalinin yağından sürüyodum ya ona rağmen pul pul bi görseniz şimdi annem lierac aldı onu getiricek ama benim kafa dwerim bile kaşınıyo bu doktorda ameliyatta
offfff
dua edin bana nolur
offfff
dua edin bana nolur
canım dur panikleme.. evdeysen soğuk bir duş almayı denesene...
işteyim çiğdem çıkamamda bugün karışık burası ve varya galiba eridim kaşıntısan her yerim tırnak izi
sanki kaplan saldırmış görseniz
merhaba kızlarrr ya bugun ne oldu size ya gergin bi gün yaşıyorsunuz ...eli maşalı arkidişlerkaydirigubbakcemile3ya aslında bendede ara ara sinir oluyor kardeşlerime çatıyorum filan ya yu şu bu birsürü papara atıyorum ama sonrada pişman oluyorum gidip gönullerini alıyorum aman napim zaten cirinon jel de yapıomus sinir....ya kolaymı hormonlarla oynadılar birsürü bi hamileliktede değişti kimse dokunmasın bize biz hamişiz allah allah kaydirigubbakcemile3
offfff
dua edin bana nolur
noldu aşkım ya.. allah allah.. doktor ne zaman çıkacakmış ameliyattan..
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelerden-haberler-soru-sorunlar/130105-hamilelikte-kasinti.html
baksanıza kızlar bi kaşınan ben değilmişim
ya çok moralim bozuldu her yerim çatlicak galiba
o kadar sıkıntıdan sonra çatlak mı düşünüyosun diyebilirsiniz ama çatlağımıza üzülmeyede hakkımız yok mu bizim tüp bebek yaptırdık diye off offf mübarek gün allahım herkese şifa ver yarabbim ya
merhaba canım ya aklıma ne geldi seninle bebişlerimiz aynı haftadalarya seninkilerin boyları kaç mm ?[
/canım 24.06,2010 tarıhınde
2.1/7,6cm/2,2 hz yazıo usg kagıdında
ama benım ayrı yumurta ıkızı senınkıler gecen hafta nasıldı yazarmısınolumunekankayizsmile
ya kızlar bi hikaye var onu yayınlımmı ama kurtajla ilgili ne d ersniz
çiğdemmmmmmmmmmmmmmmm sen ne dediğini farkındamısın yaaa ayyyyy inamıyorum ya ay çok sevindim ya ay süpper bi haber ayrıca cümleye öle bi başlamışsın ki kötü bişey oldu sandım dur bi hala çekiim bari minikler için
:teytey::teytey:hihoyyythihoyyyt
ikiz gebelik (hamilelik) -->anne adaynda grlebilecek sorunlar - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe
cnm bu linki okuyabilirmisin sana yazcaktım ordan okuyup bayağı uzun çıktı... ama okuyup endişe etme risk hepimizde var.....olur mu tatlım ay çok sevindim çiğdem ya sıkı kontrol ii beslenme hiç bişicik olmaz bak bizim topikte ikiz anneleri var biz baylıyoruz onların anne karnında didişmelerini dinlemey
yayınlama canım bence çünkü aramızda amnio olup sonucu kötü çıkarsa krtaj yaptırıcak olanlar var belki etkilenebilirler
yani bence ama özelden bana msj atabilirsin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canııım çok seviiindim ayyy ikimizde ikiz annesi olcazdemekki bana gerçekten çok içten sevindin tatlımkaydirigubbakcemile3ayy yerim ben onları yaaa.ya ben sana demiştim hatırlıyormusun canım ikiz olabılır kanın yuksek demiştim...bugun benım minnoşlarıda gordum teyzesiiolumunekankayizsmileayy anlatamam ya sevincimi dur bende merve gibi halay çekimhihoyyythihoyyyt:teytey::teytey:rabbim sonunu hayırlı eylesin tatlım sana özelden mesaj atmıstım aldın mı senın ıkızlerle benımkıler takla atsın :kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?