Canlarım napıyonus bakİİmmmmm sİz...
kızlar kuzuma bi yelek başladım.. bitince resmini çekerim.. beyaz eteklerinde de sarı civcivleri var.. unisex bir yelek yani.. baya basit.. bitip güzel olursa size yapılışına da gönderirim.. beni de gaza getirdiniz ya helal olsun size.. aslında battaniye başlıcaktım.. ama cumartesi çarşıya çıktığımda yüncüye uğramayı unuttum.. o yüzden evdekilerlen yelek örüyorum bende.. çok güzel bir battaniye örneği buldum.. hemde basit görünüyor.. merve şu resmi büyük olarak nasıl yüklüyorduk.. anlatta size de gösterttiyim..
iyi uykular tatlım mucxx
ben çok beğendim ama.. hem çift taraflı olduğu için kalında olur diye düşünüyorum.. tam kışlık..
biliyorum süpriz çeyiz dimi resminin linkinden buldum inceledim zaten anladım nasıl yapıldığını bak ben bi tane yapıorum akşam eklicem onu gör öle başla olur muAŞkımcım daha denemedİm yapmayı.. Bunu İnternetten buldum.. Yapıyım bİ sanada anlatırım..
evet kalın olabilirben çok beğendim ama.. hem çift taraflı olduğu için kalında olur diye düşünüyorum.. tam kışlık..
kızlarr ayyy ne marifetli annecikler olcaksınız siz. bende tık yok. ben bir zincir bilirim. birde ters düz örgüyü bilirim:)))
artık anneannesi teyzesi halaları örcek. ama kendime ait bir hatıra olsun isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?