var tabi çiğdemcim olmaz mı? ama bak şimdi haksızmıyım ben.. hep ben erken geliyordum bana hiç çiçek gelmiyordu.. bugün kırk yılın başı merve hanım erkenci diye çiçek buketini kaptı.. şimdi ben kızmayım da kim kızsın...boshayallersmileboshayallersmile
ŞAKA Bİ YANA GERÇEKTEN GERGİNİM BENDE YA.. ÇATACAK YER ARIYORUM RESMEN.. VE BU YER GENELDE KOCACIĞIMIN YUMUŞACIK KALBİ OLUYOR. :)
Çok geçmiş olsun, hadi iyi haberlerle gel inşallahh..
canım kalbini bozma sakın hiç bişey çıkmayacak basit bir alerji bence... Iyi haberlerini bekliyorum..
canım gecmış olsun hayırlı haberlerle don insallah
Merveeeeee; sakın endişe ve panık yapma tatlım.... Dualarımız seninle.. bir ilaç falan verirler geçer, sıkıntı yapma.. Öptüm seni
mervecim canım çok geçmiş olsun.. hemen haber ver bize.
yok cnm tanımıyorum yani ne bileyim pek tanıdık gelmedi
hayırdır noldu ki
kızlar sizdede son günlerde asabiyet, gergin bir hal varmı?
ben sıyırıyorum heralde-tatlicadiarzu-
Kızlar hepinize ayrı ayrı yazamadım herkes ii galiba
ben ölüyorum kızlar kafa tasımda dahil parmak aralarımda dahil her yerim uyuz olmuşum gibi kaşınıyo
ayrıcada aynı ilaçlarımı kullanıyorum alerji yapıcak bişey yemedim
bi patates yemeği biraz domates yedim iştahım toktu
vucuduma dalinin yağından sürüyodum ya ona rağmen pul pul bi görseniz şimdi annem lierac aldı onu getiricek ama benim kafa dwerim bile kaşınıyo bu doktorda ameliyatta
offfff
dua edin bana nolur
ya vallahi cok ozur dilerim arim, balim, petegim..Ben her sabah denk gelemiyorum burda bayagi gec bir saat oluyor sizin kalkis saatiniz.. Uzduysem affolaa.s.
Artik hediyeyi ilk okkali tekmeyi hissedene vericem ondan sonra da ilk dogum yapana:teytey:
kızlar çok saolun
hamilelik sebebiyle cildimin aşırı derecede kuruması sonucu böyle kıvranmışım
ezgim fundam sevgimmm saolun aramalarınıza mesajlarınıza cvp yazamadım ölücektim kaşıntıdan
doktor o kullandığımız bebek yağı lierac mustela gibi şeylerin faydalı olmayacağını onların kozmetik ürünler olduğunu bizlere dermatolojik ürünler gerektiğini söledi
bana banyoda kullanmak için bu duş yağı verdi saç diplerimin kaşıntısı için saöıma badem yağı sürücem ve ayrıca 1 losyon verdi banyodan sonra sürücekmişim banyoda 10 dk fazla klamka yok hergün yıkanıyordum oda pek ii değilmiş yıkanıyorsamda 10 dk ılık suyla yıkanacakmışım kaşımak yok hemen geçmezmiş şu al yine delirtiyor beni
10 gün içinde hafiflemezse kan ve idrar tahliline geçilecek ısrarla yaptırayım şimdi dedim soyulmuşsun derin pul pul bu içeriden gelen birşey değil sen bunları sür 10 gün sonra görüşelim dedi çok tatlı bir kadın dı
tekrardan teşekkür ederim kızlar
Ezgi geçmiş olsun... Bende de çok şidddetli başağrıları oluyor... Demek hepimizde var:) Vücudumuzdaki kan hacminin artmasından kaynaklanıyor başağrıları... Benimki biraz da uykusuzluktan...herkese selammmm:))))
fundamm senin de amniyo sorunsuz çıkacak canım benimmmm ben eminimmm içimiz zaten rahat ama daha da bi ferahlıycas sonucu alınca...
kızlarrr bu arada bu sinirlilik ve şiddetli başağrısı sendromu bende de var hemde tahammül sınırımı da aşan derece 3 gündür sürekli minoset alıorummm
kızlar çok saolun
ezgim fundam sevgimmm saolun aramalarınıza mesajlarınıza cvp yazamadım ölücektim kaşıntıdan
doktor o kullandığımız bebek yağı lierac mustela gibi şeylerin faydalı olmayacağını onların kozmetik ürünler olduğunu bizlere dermatolojik ürünler gerektiğini söledi
bana banyoda kullanmak için bu duş yağı verdi saç diplerimin kaşıntısı için saöıma badem yağı sürücem ve ayrıca 1 losyon verdi banyodan sonra sürücekmişim banyoda 10 dk fazla klamka yok hergün yıkanıyordum oda pek ii değilmiş yıkanıyorsamda 10 dk ılık suyla yıkanacakmışım kaşımak yok hemen geçmezmiş şu al yine delirtiyor beni
10 gün içinde hafiflemezse kan ve idrar tahliline geçilecek ısrarla yaptırayım şimdi dedim soyulmuşsun derin pul pul bu içeriden gelen birşey değil sen bunları sür 10 gün sonra görüşelim dedi çok tatlı bir kadın dı
kızlar çok saolun
herkese günaydın..
mervecim inşallah hemen geçer yavruşum.. tahlile falan gerek kalmaz..
paty canım benim şaka yaptım hayatım ben.. merveyi kızdırdım.. ÖPÜYORUM SENİ..
fundam kötü birşey çıkmıcak sonucunda.. sen içini rahat tut.. o bizim bi tanemiz.. üzmez o bizi..
ezgi benim de başağrılarım çok fena.. bazen 24 saat ağrıyo, geçmiyo bi türlü.. ama fundamın dediği doğru vucudumuzda kan fazlalaştığı için basınç yükseliyormuş. o yüzden oluyormuş.. inşallah bunu atlatırız..
şebnem günaydın güzelim.. bende sadece dalin bebe yağı kullanıyorum.. o da unutmazsam.. inşallah çatlamayız...
Merhaba Garfield; Bizim aramızda ense kalınlığı fazla çıkan olmadı... Ama hormonlarda sorun yaşayan arkadaşlar oldu, riski yüksek çıkan arkadaşlar oldu.. Çok şükür ki şu ana kadar hepsi iyi sonuçlandı... Sana tavsiyem, ehil bir elde yaptır amniyonu, için rahatlasın... Doktorun doğru bir karar vermiş bence.herkese merhaba
ben de ocak annesi olacağım ama benim 2'li testimde ense kalınlığı tam sınırda çıktı.0.33 mm.sınır 0.3 mm.doktorum kan almadan direkt amniyo dedi.tek iyi yanı burun kemiğini gördük.benim durumumda olan var mı aranızda?
herkese günaydın bilgisayar elime geçti hemen gireyim haberimi vereyim dedim benim bebiş erkek çıktı dün doktora gittim %90 erkek dedi bende sizlere haber vereyim dedim
mervecim geçmiş olsun canım umarım geçmiştir.
geçmiş iletileri okuyayım dedim bitmek bilmedi umarım herkes iyidir ben bir müddet daha gelemem sanırım çok yoğunum düğün falan bursaya gidecem yarın bu arada mervenin erkek bebişi olacaktı şimdi kız yazıyor değiştimi cinsiyetiii? herkesi kocaman öptüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?