2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

DUA ÇOK GÜZELDı RABBıM HEPıMıZıN DULARINI KABUL ETSıN. 3 yıldır geçmeyen boyun ağrım için dua bekliyorum kızlar. öpüyorum sizleri...

herkese selammmm:))))
merveciğimm kaşınıormuşş umarınm bi sorun çıkmaz hamileleik alerjisi olabilir..merve hemen haber verrr..

iki çiğdemimizinde ikizleri oluor harikaaaaa...sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun..

fundamm senin de amniyo sorunsuz çıkacak canım benimmmm ben eminimmm içimiz zaten rahat ama daha da bi ferahlıycas sonucu alınca...

pelinnn gözün aydın canım çok sevindim sonucunaaa sağlıklı KAANImız yakışıklı oğlumuzz:):)

kızlarrr bu arada bu sinirlilik ve şiddetli başağrısı sendromu bende de var hemde tahammül sınırımı da aşan derece 3 gündür sürekli minoset alıorummm

ya vallahi cok ozur dilerim arim, balim, petegim..Ben her sabah denk gelemiyorum burda bayagi gec bir saat oluyor sizin kalkis saatiniz.. Uzduysem affolaa.s.

Artik hediyeyi ilk okkali tekmeyi hissedene vericem ondan sonra da ilk dogum yapana:teytey:

Çok geçmiş olsun, hadi iyi haberlerle gel inşallahh..

canım kalbini bozma sakın hiç bişey çıkmayacak basit bir alerji bence... Iyi haberlerini bekliyorum..

canım gecmış olsun hayırlı haberlerle don insallah

Merveeeeee; sakın endişe ve panık yapma tatlım.... Dualarımız seninle.. bir ilaç falan verirler geçer, sıkıntı yapma.. Öptüm seni

mervecim canım çok geçmiş olsun.. hemen haber ver bize.

kızlar çok saolun
hamilelik sebebiyle cildimin aşırı derecede kuruması sonucu böyle kıvranmışım
ezgim fundam sevgimmm saolun aramalarınıza mesajlarınıza cvp yazamadım ölücektim kaşıntıdan

doktor o kullandığımız bebek yağı lierac mustela gibi şeylerin faydalı olmayacağını onların kozmetik ürünler olduğunu bizlere dermatolojik ürünler gerektiğini söledi

bana banyoda kullanmak için bu duş yağı verdi saç diplerimin kaşıntısı için saöıma badem yağı sürücem ve ayrıca 1 losyon verdi banyodan sonra sürücekmişim banyoda 10 dk fazla klamka yok hergün yıkanıyordum oda pek ii değilmiş yıkanıyorsamda 10 dk ılık suyla yıkanacakmışım kaşımak yok hemen geçmezmiş şu al yine delirtiyor beni

10 gün içinde hafiflemezse kan ve idrar tahliline geçilecek ısrarla yaptırayım şimdi dedim soyulmuşsun derin pul pul bu içeriden gelen birşey değil sen bunları sür 10 gün sonra görüşelim dedi çok tatlı bir kadın dı

tekrardan teşekkür ederim kızlar

mervecim tekrar geçmiş olsun bari düzenli kullanda drun verdıklerını cabucak atlat rahatsızlığını canım

kızlar hepinize iyi akşamlar;
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece bol bol dua edelim bizler ve bebişlerimiz için:)

sevgicim eşin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun,
mervecim sanada çok geçmiş olsun umarın tahlillere gerek kalmadan nemlendirerek düzelir,
bilgecim bende düşmüştüm plastik sandalyeden behsetmiştim geçenlerde ama allahtan ağır çekim düşmüştüm görümcem epey bi panik olup ağlamıştı bense gayet rahattım yavaş düştüğüm için,allah korudu yinede hızlı ve sert düşseydim aynı soğukkkanlılığı koruyamazdım,
çiğdemlerin adına çok sevindim valla iki çiğdemimizinde ikizleri olucak kısmetse,tebrik ederim:)

mervecim bu arada bend 95 kilo olmuşum, her ay maşallah limitim olan 2 kiloyu alıyorum :)) 1 kilo alsam daha iyi olucak ama olmuyo işte,
bende lierac kullanıyorum çatlaklara karşı ama öle aman aman bir nemlendirme özelliği yok bence,ekstradan bir nemlendirici kullanmak gerekli diye düşünüyorum.gerçi ben geç kaldım kullanmaya bi gün karnım kaşınıyodu bi baktım hop bir çatlak ertesi gün aldım lierac ama ne fayda şimdidn karnım çatladı.amann diyorum bebişim sağlıkla gelsinde çatlak matlak hikaye:))
bende gene diş dr.una gidip durdum 2 gün boyunca.bu gün pansumana ara vermeye karar verdi. antibiyotiğe devam ediyorum. şimdi o çekilen dişimin yeri çukur ama kendi kendine dolmasını bekliyoruz. bir an önce iyileşir de kurtulurum şu sıkıntıdan inşallah.

kızlar sizdede son günlerde asabiyet, gergin bir hal varmı?

ben sıyırıyorum heralde-tatlicadiarzu-

cnm valla bende aynen oyleyim cok sinirliyim cok gerginim bazende icime sikinti basiyor valla boyle olmak istemiyorum ama elimden bisey gelmiyor valla :)

cnm benim noluyor sana ya nazarmi degdi hergun bi sorun cikiyor cok dikkatli ol cnm benim gecmis olsun

tamam ozaman ben ilk hediyemi istiyorummm bu hafta okkali tekmeyi hissettim hani benim hediyemmmm :)))

cnmm cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin sana aminn

Ezgi geçmiş olsun... Bende de çok şidddetli başağrıları oluyor... Demek hepimizde var:) Vücudumuzdaki kan hacminin artmasından kaynaklanıyor başağrıları... Benimki biraz da uykusuzluktan...

Amniyo konusunda anlamsız bir şekilde bazen içim sıkılıyor, bazen de çok rahat oluyorum... yani ir dürlü içsesimi dinleyemedim(( Ne diyeyim, Allahım hakkımda hayırlısını versin...

günaydın fıstıklar:)))))))canımcım çok geçmiş olsun ayyy bizdemi öyle şeyler kullanalım
dermatolojik kremler ben hala kullanma alışkanlığı edinmedim çatır çatır çatlıcam galiba:))))))eyvahedigeldismile

herkese günaydın..
mervecim inşallah hemen geçer yavruşum.. tahlile falan gerek kalmaz..
paty canım benim şaka yaptım hayatım ben.. merveyi kızdırdım.. ÖPÜYORUM SENı..
fundam kötü birşey çıkmıcak sonucunda.. sen içini rahat tut.. o bizim bi tanemiz.. üzmez o bizi..
ezgi benim de başağrılarım çok fena.. bazen 24 saat ağrıyo, geçmiyo bi türlü.. ama fundamın dediği doğru vucudumuzda kan fazlalaştığı için basınç yükseliyormuş. o yüzden oluyormuş.. inşallah bunu atlatırız..
şebnem günaydın güzelim.. bende sadece dalin bebe yağı kullanıyorum.. o da unutmazsam.. inşallah çatlamayız...

canım çookkkkkk geçmiş olsun yağlan bol boll :) ben yanında olsaydım beraber yağlanıp güreş tutuardık:))))))

kan testine felan gerek kalmayacak bencede ..canını sıkma kafanada takma sakın...

bendede ödem başlamış sanırım ayaklarım parmaklarım şiş ve bugün sağ kasığımda böbreklerime doğru batmalar sıklaştı:)) okadar genişliyorum yaniiiiiikaydirigubbakcemile3

gizemlicim cok gecmis olsun canim en kisa surede gecicektir Insallah. kafaya taktikca daha cok kasinabilirsin birkac gunde gecicegine motive etmeye calis kendini.

herkese merhaba
ben de ocak annesi olacağım ama benim 2'li testimde ense kalınlığı tam sınırda çıktı.0.33 mm.sınır 0.3 mm.doktorum kan almadan direkt amniyo dedi.tek iyi yanı burun kemiğini gördük.benim durumumda olan var mı aranızda?

kızlar bişey sorucam ben süt içemiyorum ama bol bol ayran içiyorum yoğurt yiyorum örnek bi işe başlayınca sütaşın 1 litrelik ayranını bitiriyorum sütten oldum olası nefret ederdim şimdi daha kötü geliyor kokusu hiç değilse biraz olsun sütün yerini tutarmı

Günaydın Kızlar.....
Sevgiiimmm, sağolasın canım.. Allahım hayırlısını versin... Ama gün geçtikçe benim endişelerim artmaya başladı... İnanmıyorum kendime, oysa ki çok rahattım.. Neden böyle oldum bilmiyorum ama bebeğim için çok enşilenmeye başladım... korkudan sevemiyorum bile bebeğimi ya(((( canım sıkılıyor diye bişeyler örüyorum ya; örerken Allahım giydirmek nasip olacak mı diyorum kendi kendime.... Biliyorsunuz, deli gibi alışveriş yapmıştım bebeğime... onlar hep gözümün önünde duruyordu, bakıp bakıp seviyordum, şimdi topladım hepsini(((((((( Neden böyle oldum ben((((((((

herkese günaydın bilgisayar elime geçti hemen gireyim haberimi vereyim dedim benim bebiş erkek çıktı dün doktora gittim %90 erkek dedi bende sizlere haber vereyim dedim
mervecim geçmiş olsun canım umarım geçmiştir.

geçmiş iletileri okuyayım dedim bitmek bilmedi umarım herkes iyidir ben bir müddet daha gelemem sanırım çok yoğunum düğün falan bursaya gidecem yarın bu arada mervenin erkek bebişi olacaktı şimdi kız yazıyor değiştimi cinsiyetiii? herkesi kocaman öptüm:))

Merhaba Garfield; Bizim aramızda ense kalınlığı fazla çıkan olmadı... Ama hormonlarda sorun yaşayan arkadaşlar oldu, riski yüksek çıkan arkadaşlar oldu.. Çok şükür ki şu ana kadar hepsi iyi sonuçlandı... Sana tavsiyem, ehil bir elde yaptır amniyonu, için rahatlasın... Doktorun doğru bir karar vermiş bence.

aaaaaaaaa >filiiizzzzzzzz; hoş geldiiiiin, ama hani kız ile gelecektin:))))))))))) Şaka şakaa, Allah hayırlı evlatlar versin, kız erkek ne farkeder.. Allah tamamına erdirsin canıım:)))

Mervenin bebişi de kız oluverdi son kontrolde:))) Herkes iyi; merve kaşınıyo, herkes asabi, herkesin başı ağrıyo, bende ufaktan kaşınmaya başladım ama benimki psikolojik olabilir, biri kaşınıyorum dedi mi ben de başlarım kaşınmaya :roflol::roflol::roflolelinin amniyosu temiz çıktı.. şu ana kadar ciddi bir sorun yok çok şükür... Hepimize ve hepimizin bebeklerine Allahım yardım etsin de hep böyle devam edelim... Öptüm tatlım.

merhaba kızlar mervecimçok geçmiş olsun hemencecik geçsin inşallah. dün oruç tutmuştum hiç etkilenmedim ama iftarda mide bulantısından bişey yiyemedim ondan çok yorgunum başım çok ağrıyor bugün. o yüzden çok geç geldim.zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…