slm kızlar ben geldim gizemcim nasılsın geldim işte burdayım ben bu işte ustayım:))) dermişim şaka bir tarafa kızlar benimde kızım oluyor bir zilli daha geliyor topigimize adı ervanur gizemcim haberin olsun bu gün testt sonucumuzu ögrencez bebegimin ensen kalınlıgı 1.2 çok güzel dedi d.r maşallahı var bebegimin inş sonuçlarımızda güzel çıkar d.r ardım hastam var ben seni arıycam dedi bakalım sonuçlar ne olcak heycanla bekliyorm
amanın ikili sonucun mu var senin bugün peki bişey sorucam kordon mordon yok dimi emin kız olduğundan doktorun benimde ilk kız demişti kız çıktı ondan sonra erkek dedi bi başka doktor şimdi kendi doktorum baktı kesin kız burdan erkek çıkmaz dedi..
hayırlısı sen kız mı erkek mi istiyordun
evet cnm bu gün ikili testimin sonucunu alcam yok cnm yaa d.r bana ne istiyordun sen dedi bende dedim hocam erkek güldü ayşecim sakın üzülme dedi bebegin%99 kız dedi ben şok oldum gerci saglıklı olsunda sorun degil anası dünyayı yakar onun için:)))bir cadı daha olcak fenamı valla ben d.r dedim degişirmi hocam ddim bizde yanılma olmaz ayşecim ama sen genece 20 haftaya kadar bekle ama erkek die ümit etme kız dedi:)))))))
kızsa erkeğe dönüşmüyor zaten öle kalıyor bi benim ki değişti zilli
ya bende ilk duyduğumda şoka girdim ağladım hatta ama şimdi iyiyiz kızımla artık onun bi minik adı var ayşe teyzesi
CİLVELOŞŞŞŞ çünkü miniğim anası gibi cilveli nazlı olucak ...babacık adını böle koydu sana benzesin dedi kaydirigubbakcemile3
:)))))) maşallah cnm saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim inş siz bizden önce dogum yapacaksınız allahın izniyle sonrada biz inş evet bende inanmıyorm degişicegine birde ben bunun kız oldugunu en baştan hissetmiştim insanın içine doguyor gercekten
kaçta aricakmış doktor kan sonucun için gerçi senin ense kalınlığı çok ii çıkmış ama kanla pek alakası yok diyorlar
cnm valla bilmiyorm ben arayalı bir saat oldu ben seni arıycam ayşe şimdi hastam var dedi bende bir daha aramadım o öyle söyledi die bakalıminş güzel çıkarr :Saruboceq::Saruboceq:
nasılsın fıstığım nası gidiyo yalovada yağmur varmı hala
bu arada hiç iyi değilim yarın düğüne nasıl gideceğimi hiç bilmiyorum
bu arada hiç iyi değilim yarın düğüne nasıl gideceğimi hiç bilmiyorum
merveeee...geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana sevindim canım.ya bak sana nazar değiyor ona göre.benimde hafif hafif kaşıntım var ama dayanamayacak kadar değil canım.
ya bende de kıl çıkmaya başladı.normalde saçlarım çok ince ve yağlı şimdi tam tersi.göbüşte bacağmda bir sürü kıl çıktı.normalde tüysüzdürüm.bi de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı.yemek yiyince karnım iyice çıkıyor sanki o çizgiden ikiye ayrılcakmış gibi oluyor :roflol: :roflol: :roflol:
yyaaa kıllanma bende de var göbek deliğimin etrafındakiler resmen siyah yani o derece
ama senin göbiş bayağı oldu herhalde
resmini çeksene kuşum koy bizim 2010 aralık annleri 2011 ocak anneleri göbüş topiğine
sen istanbulda nerede oturuyorsun ve hangi doktora gidiyorsun
ben bakırköydeyim ama taa medicalpark göztepeye gidiyorum
belin mi boynun mu neren ağrıyor zeynep yaaa
nie böle oldu ki
kız gizem diyip diyip durma adım MERVE :))) ay çok sevindimmm şekerim yaaaaa ii bari bunuda atlattın maaşallah :lepi::lepi:cnm çıkmak zorunda kaldım pardon ben anadolu yakasında dudulluda oturuyorm kadıköy acıbadem de oldu benim bebegim d.r ümit kaya bu arada gizemcim şimdi d.r aradı sonuç çok güzel maşallah dedi gözün aydın ayşe dedi tabi ben havalara çıktım çok şükür rabbime gene gelrim gizem şimdi çıkmam gerek ablammı göndercem bilet almaya gidiyorm çok öptüm aeol d.r haberini söyliyim die girdim :))))))) görüşürüz
ya fıtık vucuda girince fırlıyor her yerden herhalde bel ameliyatı olupta bel ağrısından kurtulanda duymadım ben wallacanım benim öğrenmişsin beni :) belim artık rahat eskiye döndü ameliyatlıyım ara ara ağrıyor çok iyi bugünlerde çok şükür. ama benim ameliyattan sonra başlayan ve milyarlarca para harcadığım gülben ergenin doktoruna dahi gittipğim geçmeyen bir boyun ağrım var. o hergün var ama sadece bazen dayanılmaz oluyor. bu seneki halime şükür geçen sene sadece boyunlukla gezdim sürekli ağlıyordum elimi kullanamadıım uzun ir süre. ama bugün öyle değil çok halsizim başım ağrıyor ee boynum tabiki de.
ve kızlar bu ssaate kadar canım bişey istemedi biraz önce sadece kırmızı pancar turşusu istedi ve suyunu da içtim nedense çok rahatlattı baktım netten baya faydalıymış
Kırmızı pancar, Karaciğer'in muntazam çalışmasını sağlar. İdrar söktürür. Kansızlığı giderir. Şeker hastalığı ve vereme karşı korur. Mide ve bağırsakları kuvvetlendirir. Sinirleri yatıştırır. Vücudu kuvvetlendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?