2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

KIZLAR; Bakıııın şunaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))

Benim bir lise arkadaşım Uzakdoğuda yaşıyor... Oradaki bir arkadaşının bebekleri olmuş... 5 temmuzda doğmuş:)))))) Faceye koymuşlar resmiii:))))))))))) önce MAŞALLAH:)))) Allahım inşallah hepimize nasip eder bu manzarayı:))

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
Valla ben tekliflere açığım Mervecimkaydirigubbakcemile3
:)))
oooo insan bıraz naz yapar ya sende annesi bebişleri hamen verdiiinkaydirigubbakcemile3
biz öle kız alırız işte adamdan yaaa naberrrr
ayyyy annelerimiz y allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.....canlarım ya senin o tonti annen gözümde canlandı bi an sevimli teyzee :))
ezgi ya o minoseti alıyosunda bi işe yarıyor mu ben hiç içmemiş gibi oluyorum yaa sende dikkat et tatlım kendine heyheylerimiz üstümüzde resmen yaa bi tuaf olduk birini gurtlamazsak iidir :)
mervecim tekrar geçmiş olsun bari düzenli kullanda drun verdıklerını cabucak atlat rahatsızlığını canım
amin cnm inşallah kaşındıkça sürüyorum ama ne fayda
walla bende dalinin bebe yağını kullanıyordum ama mahvetti beni annem dün öle perişan olduğumu duyunca lierac almış ama dediğin gibi bende ahım şahım bi nemlendirme görmedim para tuzağı mı bunlar ben anlamadı ki
yok onemli degil cnm dun facede rastgele bakiyodum da esma duzenli benim akrabam senin tanidigin biriyle arkadaslar dedim sende taniyomusun acaba diye sordum sadece :))
hımm anladım cnm ben tanımıyorum tatlım
amin canım inşallah en kısa zamanda geçer
cnm amino konusunda hiç canını sıkma doktorun ii sonuçta amnio artık eski teknolojiyle yapılmıyor bebeğe bi zararı yok inşallah sonucu temiz çıkar
benim kendi fikrim ama ben senin yerinde olsam 3'lü beklemeden direk amnio yaptırırdım
çünkü sen olurda bişey olursa allah korusun aldırmayı düşünüyorsun o sebepten 3'lüde aynı ikili gibi sadece olasılık veriyor içlerinde en garantisi amnio yani
walla başlasan ii olucak şebnem sonra geçmiş olsun biz önlem alalımda çatlarsa çatlasın
ben sana kızarmıyım hiç zilli hihoyyyt walla sevgi dikkat et bende onu kullanıyordum kurttu bütün cildimi
amin canım inşallah geçer sende tuza dikkat et bol bol su iç eğer tuzu kesmezsen hamilelikte heleki çoğul gebelik senin ki yazarsın
gizemlicim cok gecmis olsun canim en kisa surede gecicektir Insallah. kafaya taktikca daha cok kasinabilirsin birkac gunde gecicegine motive etmeye calis kendini.

saoll tattlımmmm çok saollll evet öle yapıyorum aşkıma dönüppp aşkım çok acıyo diyorum oda geçicek bitanem diyo bende geçicek dimi diip kendimi motive etmey çalışıyorum

Mervecim, ben amniyodan korkmuyorum ki, allah korusun, sonucunu düşünüyorum(((((((((((((((((((( Allahım sen gösterme

canım ben tuz sevmemki zaten( sadece salatalarımda kullanırım oda azıcıkk sanırım sıcaklardan ve hormonlardan kaynaklı oluyoo..neyse yarın kontrolum var Dr a söylerim...

cnm ense kalınlığı 3 ve 3 ün üzeri risk grubu amnioda en kesin çözüm burun kemiği olması iyiya işarte ama bunun yanında
kalp odacıkları mesanede beyaz görünt ayak parmaklarındaki ayrık
el parmaklarının küçük parmağında içe dönüklük gibi bir çok belirtiside var bu sendromlarım doktor amnio dediyse öle yaptırmalısın hakkında hayırlısı olsun benim arkadaşımında hem ölçümü hem kan değerleri riskli çıktı ama bebeği gayet iii çıktı amnioda sen içini ferah tut ve devamlı dua et olur mu..bu arada doktorun kim
iç iç süt ve süt ürünleri aynı derecede sen takıl hangisini seviyosan

seni merak etmiştik demek oğlan gelio he hadi çekelim bi halay :teytey::teytey: allah nazardan saklasın benimkide kıza dönüştü ama artık kız olduğu için çok mutluyum....

saol tatlım orucunu allah kabul etsin inşallah
merhaba kızlar nasılsınız
mervecim çok geçmiş olsun. inşallah geçmeye başlamıştır. bol bol yağlan:)))
saol cnm yağ sabun falan hepsi yaska doktorun verdiği şu yağını ve losyonu kullanıyorum

Mervecim, ben amniyodan korkmuyorum ki, allah korusun, sonucunu düşünüyorum(((((((((((((((((((( Allahım sen gösterme
düşünme diyemem tabiki düşüneceksin ama inşallah bişi çıkmicak fundan yaa gör bak o kadar dua ediyoruz ..zaman daraldıya sen o yüzden stres yaptın
canım ben tuz sevmemki zaten( sadece salatalarımda kullanırım oda azıcıkk sanırım sıcaklardan ve hormonlardan kaynaklı oluyoo..neyse yarın kontrolum var Dr a söylerim...

ayy ne güzel bide ben sevmesem şu tuzu daha tadına bakmadan yuz döküyorum yemeğe

canım ben transferden hemen sonra tuzu kesmiştim. salataları sabah kalvaltıda domates salatalığı bile tuzsuz yiyorum. ama yinede ayakta kaldımmı ayaklarım şişiyor. bence yapısal birşey var. birde hormonlardan kaynaklı.

kesinlikle katılıyorum zaten bugün nette biraz göz attım tamamen bünye ile alakalı gibi birşeyler yazıyodu.yuz yada başka rivayetlerden değil diyo....başa gelen çekilir:) koca göbekden sonra koca ayakta olurum ben bu melekler içinkaydirigubbakcemile3

Kızlar sizler alın kullanın demiyorum ama gittiğim doç dr. dediği şu.

o dalin miş jounsonmuş gibi ürünler yada lierac mustela gibi ürünlerin hepsi kozmetik içerikli ürünlerdir cildi yeteri kadar nemlendirmez hatta ph dengesini bozabilir dediler

normal yaşantımızdada vajinal temizlikte dahil zaten birçok uzman sabunu tavsiye etmiyor ve duş jellerini çok tehlikeli buluyorlar..

belki hatırlarsınız ben dalinin bebe yağını kullanıyordum bebekler için üretilmiş diyede hassas olur sanmıştım ama doktorun dediği şu hamilerlerde istedikleri kadar su içselerde ciltte kuruma olur hatta çatlaklar cildin yeteri kadar nemlenmemesinden kaynaklanır ama bunun yanından ne kadar nemlendirirsen nemlendir kişi yapı olarak çatlayacaksa çatlar dedi

bizim senin vucudunu nemlendirmekteki amacımız nemlenmeyen cilt kurur kuruyan cilt gerilir ve soyulur sonunda şiddetli bir kaşıntı yapar,bunun yanında cilt gerildiği zaman cilt altı dokusundan ödem meydana gelir ve kişinin vucudu yeri gelir davul gibi olur dedi.

ben ısrarla kan tahlili falan istememe rağmen doktor gerek görmedi çünkü göğüs kenarlarımda gbdeğimin kasık bölgesi kenarları hep soyulmuştu derilerim pul pul olmuştu ben böle olunca hep yağlanıyordum..sık sık yıkanıyordum.

1-hamilelikte çok sıcak suyla sık sık duş almak ii değilmil 10 dk lık duşla ılık suyla yıkanıcakmışız

2-kesinlikle sabun duş jeli gibi malzemeler kullanmayıp.doktorun verdiği kozmetik değil dermatolojik vucut yağını kullanıcakmışım babe marka omega içeren bir duş yağı 53 tl ve kızlar inanamazsınız cildimin üstünde kaydı gitti pamul gibi yaptı

3-her duştan sonra muhakkak ve ayrıca günde 2 kere sabah akşam losyonla vucut nemlendirilmeliymiş lipoderm marka 18,5 tl

4-bunlara rağmen kuru cilt kaybettiği nemi hemen kazanamazsmış o yüzden bol bol su içicem ve 10 güne kadar hafiflemesini beklicem hafiflerse diğer losyonuma geçicem..

durum bu kızlar

sizlerde kullandığınız ürünlere dikkat edin cildinizde kaşınma kuruma pul pul olma başlarsa dermatolojik nemlendiricileri deneyin

tamam sadece tuzla alakalı olmayabilir ama emin ol tuz yesen daha davul gibi olurdun çünkü tuzun ödem yaptığı herkesçe bilinir ayrıca dediğim gibi cildimizdeki ph dengesi sıcak havalar spor yapamayışımız ve ayaklarımız sarkıtarak çalışmamız vs

bunun yanında yapısal olması olası ama bunlarda olunca tam davul gibi olunuyo

geçmiş olsun merve umarım en kısa zamanda iyileşirsinhihoyyyt

mervecim iyileştikten sonrada devam edebilirmiymişsin. daha doğrusu herkes kullanabilirmi bu duş yağın ve losyonu

etmesen ii olur dedi lierac için ama ben o kadar para verdim kıyamam belki tam anlamıyla düzelirsem kullanırım ama korkuyorum yine böle olursam diye

herkes kullanabilirmiş canım

biri duş jeli olan omegalı pamucuk yapıo insanı

minik bir süngerle sürüyosun yumuşak bi sünger

diğeride tüm vucuda sürülüyo öle mis gibi kokmuyo ama gerçekten cildim sabah sürmeme rağmen hala nemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…