:)))Valla ben tekliflere açığım Mervecimkaydirigubbakcemile3
biz öle kız alırız işte adamdan yaaa naberrrroooo insan bıraz naz yapar ya sende annesi bebişleri hamen verdiiinkaydirigubbakcemile3
ayyyy annelerimiz y allah onları başımızdan eksik etmesin inşallah.....canlarım ya senin o tonti annen gözümde canlandı bi an sevimli teyzee :))Tatlım evet etilere gidiyoruz, eşim eski iş yerinden kalan özel sağlık sigortamı ödedi ve onunla ödemeleri yapıyoruz, hem muayene hemde doğum teminatı var, eski iş yeriminde desteğiyle maddi açıdan biraz rahatladık böylece, bakalım zaman ne göstericek..
bu arada evet kayınvalidemler gitti (ama yine gelecekler), tombik annem yanımda, kızlar valla kendi annesi gibi olmuyo kimse, bulantılardan bi şey yiyemiodum ama güzler yüzlü annem yüzüme güle güle yediriyo valla, Allah sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin, kardeşim Balıkesirde tek, babamı da yeni kaybettik o yüzden yanlız kalsın istemiyo annem, bana kalsa hep benim yanımda kalsa keşkeopuyorumnanaktan
Bu arada hepinizin kandili mübarek olsun..
ezgi ya o minoseti alıyosunda bi işe yarıyor mu ben hiç içmemiş gibi oluyorum yaa sende dikkat et tatlım kendine heyheylerimiz üstümüzde resmen yaa bi tuaf olduk birini gurtlamazsak iidir :)herkese selammmm:))))
merveciğimm kaşınıormuşş umarınm bi sorun çıkmaz hamileleik alerjisi olabilir..merve hemen haber verrr..
iki çiğdemimizinde ikizleri oluor harikaaaaa...sağlıkla zamanında kucağımıza almak nasip olsun..
fundamm senin de amniyo sorunsuz çıkacak canım benimmmm ben eminimmm içimiz zaten rahat ama daha da bi ferahlıycas sonucu alınca...
pelinnn gözün aydın canım çok sevindim sonucunaaa sağlıklı KAANImız yakışıklı oğlumuzz:):)
kızlarrr bu arada bu sinirlilik ve şiddetli başağrısı sendromu bende de var hemde tahammül sınırımı da aşan derece 3 gündür sürekli minoset alıorummm
amin cnm inşallah kaşındıkça sürüyorum ama ne faydamervecim tekrar geçmiş olsun bari düzenli kullanda drun verdıklerını cabucak atlat rahatsızlığını canım
walla bende dalinin bebe yağını kullanıyordum ama mahvetti beni annem dün öle perişan olduğumu duyunca lierac almış ama dediğin gibi bende ahım şahım bi nemlendirme görmedim para tuzağı mı bunlar ben anlamadı kikızlar hepinize iyi akşamlar;
öncelikle hepinizin kandili mübarek olsun,bu gece bol bol dua edelim bizler ve bebişlerimiz için:)
sevgicim eşin için çok üzüldüm çok geçmiş olsun,
mervecim sanada çok geçmiş olsun umarın tahlillere gerek kalmadan nemlendirerek düzelir,
bilgecim bende düşmüştüm plastik sandalyeden behsetmiştim geçenlerde ama allahtan ağır çekim düşmüştüm görümcem epey bi panik olup ağlamıştı bense gayet rahattım yavaş düştüğüm için,allah korudu yinede hızlı ve sert düşseydim aynı soğukkkanlılığı koruyamazdım,
çiğdemlerin adına çok sevindim valla iki çiğdemimizinde ikizleri olucak kısmetse,tebrik ederim:)
mervecim bu arada bend 95 kilo olmuşum, her ay maşallah limitim olan 2 kiloyu alıyorum :)) 1 kilo alsam daha iyi olucak ama olmuyo işte,
bende lierac kullanıyorum çatlaklara karşı ama öle aman aman bir nemlendirme özelliği yok bence,ekstradan bir nemlendirici kullanmak gerekli diye düşünüyorum.gerçi ben geç kaldım kullanmaya bi gün karnım kaşınıyodu bi baktım hop bir çatlak ertesi gün aldım lierac ama ne fayda şimdidn karnım çatladı.amann diyorum bebişim sağlıkla gelsinde çatlak matlak hikaye:))
bende gene diş dr.una gidip durdum 2 gün boyunca.bu gün pansumana ara vermeye karar verdi. antibiyotiğe devam ediyorum. şimdi o çekilen dişimin yeri çukur ama kendi kendine dolmasını bekliyoruz. bir an önce iyileşir de kurtulurum şu sıkıntıdan inşallah.
hımm anladım cnm ben tanımıyorum tatlımyok onemli degil cnm dun facede rastgele bakiyodum da esma duzenli benim akrabam senin tanidigin biriyle arkadaslar dedim sende taniyomusun acaba diye sordum sadece :))
amin canım inşallah en kısa zamanda geçercnm valla bende aynen oyleyim cok sinirliyim cok gerginim bazende icime sikinti basiyor valla boyle olmak istemiyorum ama elimden bisey gelmiyor valla :)
cnm benim noluyor sana ya nazarmi degdi hergun bi sorun cikiyor cok dikkatli ol cnm benim gecmis olsun
cnmm cok gecmis olsun rabbim acil sifalar versin sana aminn
cnm amino konusunda hiç canını sıkma doktorun ii sonuçta amnio artık eski teknolojiyle yapılmıyor bebeğe bi zararı yok inşallah sonucu temiz çıkarEzgi geçmiş olsun... Bende de çok şidddetli başağrıları oluyor... Demek hepimizde var:) Vücudumuzdaki kan hacminin artmasından kaynaklanıyor başağrıları... Benimki biraz da uykusuzluktan...
Amniyo konusunda anlamsız bir şekilde bazen içim sıkılıyor, bazen de çok rahat oluyorum... yani ir dürlü içsesimi dinleyemedim(( Ne diyeyim, Allahım hakkımda hayırlısını versin...
walla başlasan ii olucak şebnem sonra geçmiş olsun biz önlem alalımda çatlarsa çatlasıngünaydın fıstıklar:)))))))canımcım çok geçmiş olsun ayyy bizdemi öyle şeyler kullanalım
dermatolojik kremler ben hala kullanma alışkanlığı edinmedim çatır çatır çatlıcam galiba:))))))eyvahedigeldismile
ben sana kızarmıyım hiç zilli hihoyyyt walla sevgi dikkat et bende onu kullanıyordum kurttu bütün cildimiherkese günaydın..
mervecim inşallah hemen geçer yavruşum.. tahlile falan gerek kalmaz..
paty canım benim şaka yaptım hayatım ben.. merveyi kızdırdım.. ÖPÜYORUM SENİ..
fundam kötü birşey çıkmıcak sonucunda.. sen içini rahat tut.. o bizim bi tanemiz.. üzmez o bizi..
ezgi benim de başağrılarım çok fena.. bazen 24 saat ağrıyo, geçmiyo bi türlü.. ama fundamın dediği doğru vucudumuzda kan fazlalaştığı için basınç yükseliyormuş. o yüzden oluyormuş.. inşallah bunu atlatırız..
şebnem günaydın güzelim.. bende sadece dalin bebe yağı kullanıyorum.. o da unutmazsam.. inşallah çatlamayız...
amin canım inşallah geçer sende tuza dikkat et bol bol su iç eğer tuzu kesmezsen hamilelikte heleki çoğul gebelik senin ki yazarsıncanım çookkkkkk geçmiş olsun yağlan bol boll :) ben yanında olsaydım beraber yağlanıp güreş tutuardık:))))))
kan testine felan gerek kalmayacak bencede ..canını sıkma kafanada takma sakın...
bendede ödem başlamış sanırım ayaklarım parmaklarım şiş ve bugün sağ kasığımda böbreklerime doğru batmalar sıklaştı:)) okadar genişliyorum yaniiiiiikaydirigubbakcemile3
gizemlicim cok gecmis olsun canim en kisa surede gecicektir Insallah. kafaya taktikca daha cok kasinabilirsin birkac gunde gecicegine motive etmeye calis kendini.
cnm ense kalınlığı 3 ve 3 ün üzeri risk grubu amnioda en kesin çözüm burun kemiği olması iyiya işarte ama bunun yanındaherkese merhaba
ben de ocak annesi olacağım ama benim 2'li testimde ense kalınlığı tam sınırda çıktı.0.33 mm.sınır 0.3 mm.doktorum kan almadan direkt amniyo dedi.tek iyi yanı burun kemiğini gördük.benim durumumda olan var mı aranızda?
iç iç süt ve süt ürünleri aynı derecede sen takıl hangisini seviyosankızlar bişey sorucam ben süt içemiyorum ama bol bol ayran içiyorum yoğurt yiyorum örnek bi işe başlayınca sütaşın 1 litrelik ayranını bitiriyorum sütten oldum olası nefret ederdim şimdi daha kötü geliyor kokusu hiç değilse biraz olsun sütün yerini tutarmı
seni merak etmiştik demek oğlan gelio he hadi çekelim bi halay :teytey::teytey: allah nazardan saklasın benimkide kıza dönüştü ama artık kız olduğu için çok mutluyum....herkese günaydın bilgisayar elime geçti hemen gireyim haberimi vereyim dedim benim bebiş erkek çıktı dün doktora gittim %90 erkek dedi bende sizlere haber vereyim dedim
mervecim geçmiş olsun canım umarım geçmiştir.
geçmiş iletileri okuyayım dedim bitmek bilmedi umarım herkes iyidir ben bir müddet daha gelemem sanırım çok yoğunum düğün falan bursaya gidecem yarın bu arada mervenin erkek bebişi olacaktı şimdi kız yazıyor değiştimi cinsiyetiii? herkesi kocaman öptüm:))
saol tatlım orucunu allah kabul etsin inşallahmerhaba kızlar mervecimçok geçmiş olsun hemencecik geçsin inşallah. dün oruç tutmuştum hiç etkilenmedim ama iftarda mide bulantısından bişey yiyemedim ondan çok yorgunum başım çok ağrıyor bugün. o yüzden çok geç geldim.zemuszemus
saol cnm yağ sabun falan hepsi yaska doktorun verdiği şu yağını ve losyonu kullanıyorummerhaba kızlar nasılsınız
mervecim çok geçmiş olsun. inşallah geçmeye başlamıştır. bol bol yağlan:)))
KIZLAR; Bakıııın şunaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))))))))
Benim bir lise arkadaşım Uzakdoğuda yaşıyor... Oradaki bir arkadaşının bebekleri olmuş... 5 temmuzda doğmuş:)))))) Faceye koymuşlar resmiii:))))))))))) önce MAŞALLAH:)))) Allahım inşallah hepimize nasip eder bu manzarayı:))
ayy allahımya ne tatlılar maaşallah allah nazardan saklasın
Günaydın Kızlar.....
Sevgiiimmm, sağolasın canım.. Allahım hayırlısını versin... Ama gün geçtikçe benim endişelerim artmaya başladı... İnanmıyorum kendime, oysa ki çok rahattım.. Neden böyle oldum bilmiyorum ama bebeğim için çok enşilenmeye başladım... korkudan sevemiyorum bile bebeğimi ya(((( canım sıkılıyor diye bişeyler örüyorum ya; örerken Allahım giydirmek nasip olacak mı diyorum kendi kendime.... Biliyorsunuz, deli gibi alışveriş yapmıştım bebeğime... onlar hep gözümün önünde duruyordu, bakıp bakıp seviyordum, şimdi topladım hepsini (((((((( Neden böyle oldum ben (((((((( Mervecim, ben amniyodan korkmuyorum ki, allah korusun, sonucunu düşünüyorum(((((((((((((((((((( Allahım sen gösterme
canım amniodan korkuyorsun demek istemedim tam olarak
tam anlamıyla anlatayım
şimdi 3'lüyü bekle sonucunu çıkmasını bekle ona stres yap onunda riski düşün çıksa bile için rahat edicek mi manasında dedim ben senin gibi risl çıktığında kesn yapacağım şeyi bilsem direk amnio yaptırırdım ki önümü görebileyim ayrıca onda da göreceksin ki hiç bişey çıkmayacak hani dedim 3lüyü bekle 2 hafta amnio yu bekle yapacağına direk amnio olsa bi onun stresi olurdu
böle olman çok normal zaman yaklaştıkça korkuların çoğaldı nası kendini rahat hissediyorsan öle davran tatlım bi müddet örme bişi alma aldıklarını kaldır nası rahat olucaksan öle yap ...ama inan herşey yolunda kızımın kankisi olucak tanem :))
düşünme diyemem tabiki düşüneceksin ama inşallah bişi çıkmicak fundan yaa gör bak o kadar dua ediyoruz ..zaman daraldıya sen o yüzden stres yaptınMervecim, ben amniyodan korkmuyorum ki, allah korusun, sonucunu düşünüyorum(((((((((((((((((((( Allahım sen gösterme
canım ben tuz sevmemki zaten( sadece salatalarımda kullanırım oda azıcıkk sanırım sıcaklardan ve hormonlardan kaynaklı oluyoo..neyse yarın kontrolum var Dr a söylerim...
ayyy ne güzel resim inşallah rabbim hepimize yaşatsın sağlıklı bebeklerimizi almayı
canım ben transferden hemen sonra tuzu kesmiştim. salataları sabah kalvaltıda domates salatalığı bile tuzsuz yiyorum. ama yinede ayakta kaldımmı ayaklarım şişiyor. bence yapısal birşey var. birde hormonlardan kaynaklı.canım ben tuz sevmemki zaten( sadece salatalarımda kullanırım oda azıcıkk sanırım sıcaklardan ve hormonlardan kaynaklı oluyoo..neyse yarın kontrolum var Dr a söylerim...
canım ben transferden hemen sonra tuzu kesmiştim. salataları sabah kalvaltıda domates salatalığı bile tuzsuz yiyorum. ama yinede ayakta kaldımmı ayaklarım şişiyor. bence yapısal birşey var. birde hormonlardan kaynaklı.
kızlar doktora gidiyorum acil doktorum ürtiker falan olabilir allah korusun çok önemli hemen cildiyeye koş dedi......dua edin bana
kesinlikle katılıyorum zaten bugün nette biraz göz attım tamamen bünye ile alakalı gibi birşeyler yazıyodu.yuz yada başka rivayetlerden değil diyo....başa gelen çekilir:) koca göbekden sonra koca ayakta olurum ben bu melekler içinkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun merve umarım en kısa zamanda iyileşirsinhihoyyyt
mervecim iyileştikten sonrada devam edebilirmiymişsin. daha doğrusu herkes kullanabilirmi bu duş yağın ve losyonu
geçmiş olsun merve umarım en kısa zamanda iyileşirsinhihoyyyt
mervecim iyileştikten sonrada devam edebilirmiymişsin. daha doğrusu herkes kullanabilirmi bu duş yağın ve losyonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?