ana ve yavru ceylanlar ben geldim.. bebişim hepinize selam söyledi.. öptü yanaklarınızdan.. kocaman olmuş benim kuzum 18 cm.. 15+2 görünüyor.. maşallah subanallah.. cinsiyeti hakkında bir bilgi edinemedik çünkü.. oturmuş, popoyu duvara dayamış.. kafasını da öne doğru eğmiş öyleeee duruyodu hain.. arada kafayı kaldırıp bakıyodu.. doktor bunun keyfi çok yerinde bugün şeklini asla değiştirmez dedi.. ama çok iyiymiş. maşalla.. yüzü baya belirgindii.. yanakları.... ay çok tatlıydı.. bizden bu kadar.. ben şimdik bi bakıim neler yazdınız..
dettttt.. döverim seni he.. aaaa.. hiç yakışıyomu bu laflar sana fundam.. çabuk silkelen ve kendine gel..Günaydın Kızlar.....
Sevgiiimmm, sağolasın canım.. Allahım hayırlısını versin... Ama gün geçtikçe benim endişelerim artmaya başladı... İnanmıyorum kendime, oysa ki çok rahattım.. Neden böyle oldum bilmiyorum ama bebeğim için çok enşilenmeye başladım... korkudan sevemiyorum bile bebeğimi ya(((( canım sıkılıyor diye bişeyler örüyorum ya; örerken Allahım giydirmek nasip olacak mı diyorum kendi kendime.... Biliyorsunuz, deli gibi alışveriş yapmıştım bebeğime... onlar hep gözümün önünde duruyordu, bakıp bakıp seviyordum, şimdi topladım hepsini (((((((( Neden böyle oldum ben ((((((((
herkese günaydın bilgisayar elime geçti hemen gireyim haberimi vereyim dedim benim bebiş erkek çıktı dün doktora gittim %90 erkek dedi bende sizlere haber vereyim dedim
mervecim geçmiş olsun canım umarım geçmiştir.
geçmiş iletileri okuyayım dedim bitmek bilmedi umarım herkes iyidir ben bir müddet daha gelemem sanırım çok yoğunum düğün falan bursaya gidecem yarın bu arada mervenin erkek bebişi olacaktı şimdi kız yazıyor değiştimi cinsiyetiii? herkesi kocaman öptüm:))
he işte bir kız haberi geldi.. canım öncelikle geçmiş olsun.. ikili test olayını atlatmışsın.. kan sonucunda temiz çıkmış.. ohh maşallah.. kızında hayırlı olsun inşallah..slm kızlar ben geldim gizemcim nasılsın geldim işte burdayım ben bu işte ustayım:))) dermişim şaka bir tarafa kızlar benimde kızım oluyor bir zilli daha geliyor topigimize adı ervanur gizemcim haberin olsun bu gün testt sonucumuzu ögrencez bebegimin ensen kalınlıgı 1.2 çok güzel dedi d.r maşallahı var bebegimin inş sonuçlarımızda güzel çıkar d.r ardım hastam var ben seni arıycam dedi bakalım sonuçlar ne olcak heycanla bekliyorm
canım benim ya.. şu bulantıları seni mahvetti.. bi de boyun ağrısı.. of of.. Allah yardımcın olsun zeynebim..bu arada hiç iyi değilim yarın düğüne nasıl gideceğimi hiç bilmiyorum
merveeee...geçmiş olsun canım.şimdi iyi olmana sevindim canım.ya bak sana nazar değiyor ona göre.benimde hafif hafif kaşıntım var ama dayanamayacak kadar değil canım.
ya bende de kıl çıkmaya başladı.normalde saçlarım çok ince ve yağlı şimdi tam tersi.göbüşte bacağmda bir sürü kıl çıktı.normalde tüysüzdürüm.bi de göbeğimde çizgi çıkmaya başladı.yemek yiyince karnım iyice çıkıyor sanki o çizgiden ikiye ayrılcakmış gibi oluyor :roflol: :roflol: :roflol:
ya siz böle yazınca varya maaşalah benim bile kanım kaynıyor ya sizinkilere allah nazardan saklasın canım benimde tickerıma göre 1 hafta fazla çıkyor bebeğimin gelişimi maaşallah miniklerimize
ya sevgi benim doktorum artık ölçüm yapılmaz doğru değer vermez dedi ekrana sığmıyor ya
senin ki nasıl ölçtü acaba 18 cm bayağı uzun yahuuu senin bebek 190 falan olucak herhalde büyünce maaşallah kızımın eltisine hahahahah
valla bende bilmiyom.. ama ekrana sığıyordu.. heryerini gördüm ben.. bacaklarını eğmiş ya belki o yüzden ölçebilmiştir.. ama internetten baktım... 15+0-15+6 arası ort. boy 19-20 cm olurmuş zaten..
herkese merhaba
ben de ocak annesi olacağım ama benim 2'li testimde ense kalınlığı tam sınırda çıktı.0.33 mm.sınır 0.3 mm.doktorum kan almadan direkt amniyo dedi.tek iyi yanı burun kemiğini gördük.benim durumumda olan var mı aranızda?
sevgicim bebek kocaman olmuş maaşallah. ben uzanıyorum arada gelip nete bakıyorum belim rahat bu aralar çok şükür. ona dayanabiliyorum uzanınca rahatlıyor ama boynum o boyutta değil koluma sırtıma vuruyor boynumun sol tarafı çok dua ediyorum anlatmak bile az sürekli şu orjin krem var, onu sürüyorum fena yaniii.neyse dularınızı bekliyorum öptüm
ana ve yavru ceylanlar ben geldim.. bebişim hepinize selam söyledi.. öptü yanaklarınızdan.. kocaman olmuş benim kuzum 18 cm.. 15+2 görünüyor.. maşallah subanallah.. cinsiyeti hakkında bir bilgi edinemedik çünkü.. oturmuş, popoyu duvara dayamış.. kafasını da öne doğru eğmiş öyleeee duruyodu hain.. arada kafayı kaldırıp bakıyodu.. doktor bunun keyfi çok yerinde bugün şeklini asla değiştirmez dedi.. ama çok iyiymiş. maşalla.. yüzü baya belirgindii.. yanakları.... ay çok tatlıydı.. bizden bu kadar.. ben şimdik bi bakıim neler yazdınız..
hımm güzelmiş bana yasak bu ara herşey ama denemekte fayda var...ben bu kaşıntı böle devam ederse...tekrar doktora gidicem dayanamıyorum artık yaaSuna Dumankaya hamilelik döneminde çatlakların oluşmaması için bir kaç tane şifalı yağın adların verdi ;ve ekledi oluşan çatlakların kesinlikle tedavisi yoktur o nedenle çatlakların oluşumunu önlemek çok önemlidir.
Hamilelikte çatlakların oluşumunu önlemek için: Badem yağı ve elma yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe masaj yaparak karın,basen göğüs ve bacaklarınıza sürün.
Ayrıca:Eşit miktarda badem yağı, buğday özü yağı,havuç yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine bir limon kabuğu rendeleyin. Elde edilen karışımı vücudunuza sürün.
bende çok severim bebek seyretmeyi ve biliyomusun bende hep hayal ediyorum böleeecanım tşk. ederim . beğendiğine sevindim.. ama sat.tarihimde kalmış gördüğün üzre.. onunlar ilgilenmemem bebişimle akran.. :))
kuzuları yemeğe gelince.. valla biliyorum ama.. Allah nasip edip doğurunca bana uyku harammış gibi geliyor.. saatlerce onu seyretsem doymam herhalde.. koca falanda görmez gözüm.. varsa yoksa o. ben oldum olalı çocukları izlemeyi çok severim.. onların o pamuk ellerini, bakışlarını.. hele hele konuşmalarını dinlemek.. bide bunlar bizim bebeğimiz olucak ya.. düşünsene rüya gibi..
kızlar ben çok kötüyüm yine
doktorumu aradım losyonla olmaz dedi ilaç yazdı tahlil istedi
onlar yaptırıcam
hafta sonu girmem herhalde duramıyorum çünkü
kendinize ii bakın bana dua edin
kızlar ben çok kötüyüm yine
doktorumu aradım losyonla olmaz dedi ilaç yazdı tahlil istedi
onlar yaptırıcam
hafta sonu girmem herhalde duramıyorum çünkü
kendinize ii bakın bana dua edin
ben varim cnm benim bebegimin ense kalingi 4mm cikti bende cok korktum hemen amnio yaptirdik cok sukur temiz cikti bizde bebegimin burun kemigini gorup birazda olsa rahatlamistik ins seninkide temiz cikar cnm benim dualarimdasin
Gunaydin Herkese;
Mervecim, cok gecmis olsun.. Umarim h.sonunu biraz rahat gecirirsin. Tahlillerinde guzel cikar..Kendine ve kuzuna iyi bak..
Arim, balim;-)) Bebis iyiymis cok sukur..Gostermedi demek afacan;-)) Sevgicim herhalde Dr unuz bacaklarini da mi olctu ne yapti cunku 18 cm haftasina gore cok fazla. Hamilelik cizelgende 4 inch diyor o da 10.2 cm eder. Bizimkisi bu hafta 5.5 inch o da 14 cm ediyor.
:
teşekkür ederim kaymaklim.yavaş yavaş sakinleşmeye başladım.kendime sürekli telkin ediyorum birşey olmayacak diye.benden kan almadı doktorum direkt amniyo dedi.sen kan verdin mi 2'li test için yoksa amniyo mu oldu hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?