2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ana ve yavru ceylanlar ben geldim.. bebişim hepinize selam söyledi.. öptü yanaklarınızdan.. kocaman olmuş benim kuzum 18 cm.. 15+2 görünüyor.. maşallah subanallah.. cinsiyeti hakkında bir bilgi edinemedik çünkü.. oturmuş, popoyu duvara dayamış.. kafasını da öne doğru eğmiş öyleeee duruyodu hain.. arada kafayı kaldırıp bakıyodu.. doktor bunun keyfi çok yerinde bugün şeklini asla değiştirmez dedi.. ama çok iyiymiş. maşalla.. yüzü baya belirgindii.. yanakları.... ay çok tatlıydı.. bizden bu kadar.. ben şimdik bi bakıim neler yazdınız..

ya siz böle yazınca varya maaşalah benim bile kanım kaynıyor ya sizinkilere allah nazardan saklasın canım benimde tickerıma göre 1 hafta fazla çıkyor bebeğimin gelişimi maaşallah miniklerimize

ya sevgi benim doktorum artık ölçüm yapılmaz doğru değer vermez dedi ekrana sığmıyor ya
senin ki nasıl ölçtü acaba 18 cm bayağı uzun yahuuu senin bebek 190 falan olucak herhalde büyünce maaşallah kızımın eltisine hahahahah

dettttt.. döverim seni he.. aaaa.. hiç yakışıyomu bu laflar sana fundam.. çabuk silkelen ve kendine gel..

canım oğlumuz hayırlı olsun inşallah.. yine erkekler çoğalıyor mu ne?..
he işte bir kız haberi geldi.. canım öncelikle geçmiş olsun.. ikili test olayını atlatmışsın.. kan sonucunda temiz çıkmış.. ohh maşallah.. kızında hayırlı olsun inşallah..

bu arada hiç iyi değilim yarın düğüne nasıl gideceğimi hiç bilmiyorum
canım benim ya.. şu bulantıları seni mahvetti.. bi de boyun ağrısı.. of of.. Allah yardımcın olsun zeynebim..

benimde göbeğim kıllandı.. ama çizgi daha belli değil..

valla bende bilmiyom.. ama ekrana sığıyordu.. heryerini gördüm ben.. bacaklarını eğmiş ya belki o yüzden ölçebilmiştir.. ama internetten baktım... 15+0-15+6 arası ort. boy 19-20 cm olurmuş zaten..

valla bende bilmiyom.. ama ekrana sığıyordu.. heryerini gördüm ben.. bacaklarını eğmiş ya belki o yüzden ölçebilmiştir.. ama internetten baktım... 15+0-15+6 arası ort. boy 19-20 cm olurmuş zaten..

benim totoşumda büyümüş o zaman annesinin kuzusu
yaaa sevgi senin bloğun çok tatlıymış baktım az önce eline sağlık

bide bişi sölicem kuşum bu bizim minikleri balla mı yesek kaymakla mı

ya çok seviyorum ya onuuuu

canım tşk. ederim . beğendiğine sevindim.. ama sat.tarihimde kalmış gördüğün üzre.. onunlar ilgilenmemem bebişimle akran.. :))
kuzuları yemeğe gelince.. valla biliyorum ama.. Allah nasip edip doğurunca bana uyku harammış gibi geliyor.. saatlerce onu seyretsem doymam herhalde.. koca falanda görmez gözüm.. varsa yoksa o. ben oldum olalı çocukları izlemeyi çok severim.. onların o pamuk ellerini, bakışlarını.. hele hele konuşmalarını dinlemek.. bide bunlar bizim bebeğimiz olucak ya.. düşünsene rüya gibi..

Suna Dumankaya hamilelik döneminde çatlakların oluşmaması için bir kaç tane şifalı yağın adların verdi ;ve ekledi oluşan çatlakların kesinlikle tedavisi yoktur o nedenle çatlakların oluşumunu önlemek çok önemlidir.
Hamilelikte çatlakların oluşumunu önlemek için: Badem yağı ve elma yağını eşit miktarda karıştırıp her gün hafifçe masaj yaparak karın,basen göğüs ve bacaklarınıza sürün.
Ayrıca:Eşit miktarda badem yağı, buğday özü yağı,havuç yağı, kakao yağını karıştırıp üzerine bir limon kabuğu rendeleyin. Elde edilen karışımı vücudunuza sürün.

ben varim cnm benim bebegimin ense kalingi 4mm cikti bende cok korktum hemen amnio yaptirdik cok sukur temiz cikti bizde bebegimin burun kemigini gorup birazda olsa rahatlamistik ins seninkide temiz cikar cnm benim dualarimdasin

sevgicim bebek kocaman olmuş maaşallah. ben uzanıyorum arada gelip nete bakıyorum belim rahat bu aralar çok şükür. ona dayanabiliyorum uzanınca rahatlıyor ama boynum o boyutta değil koluma sırtıma vuruyor boynumun sol tarafı çok dua ediyorum anlatmak bile az sürekli şu orjin krem var, onu sürüyorum fena yaniii.neyse dularınızı bekliyorum öptüm

Allah yardımcın olsun canım. ama bebişler için gık demiyoruz ne olursa olsun değilmi. hiçbir ağrı moralimizi bozamıyor.

Kızlar, 14 Temmuzda Prof. Recep Has ile ileri düzey ultrason randevum vardı. Hatırlayacağınız gibi doktorumun izini kaybettiğim için bir doktor arayışı içindeydim. Şimdi bulduğum doktor da bir prof ve ileri düzey ultrasonu sigortamın geçtiği bir merkezde yapabiliyor. Bu yüzden Recep Has ile olan randevumu iptal ettireceğim. Bu şekilde sadece ileri düzey ultrasona bakan doktorlardan randevu alabilmek çok zor. O tarihte ileri düzey ultrason yaptırmak isteyen varsa randevumu kendisine devredebilirim.

ayy maşallah kocaman olmuş bebişin. çok sevindim gelişimide önden gidiyor. seninki epey aceleci olacağa benziyor. harika yaa. saklandığına göre kızdır diyorlar ama bellide olmaz tabi.

hımm güzelmiş bana yasak bu ara herşey ama denemekte fayda var...ben bu kaşıntı böle devam ederse...tekrar doktora gidicem dayanamıyorum artık yaa
bende çok severim bebek seyretmeyi ve biliyomusun bende hep hayal ediyorum böleee

kızlar ben çok kötüyüm yine
doktorumu aradım losyonla olmaz dedi ilaç yazdı tahlil istedi
onlar yaptırıcam
hafta sonu girmem herhalde duramıyorum çünkü

kendinize ii bakın bana dua edin

onlar yaptırıcam

ay canım benim çok geçmiş olsun. inşallah yeni ilaçlar şifa olur. bizi merakta bırakma.

onlar yaptırıcam

ne çileliyiz biz rabbim yardımcımız olsun, canım rahatlamıştın yine neden oldu acaba. allerji falan olmasın yaa. rabbim şifa versin

ben varim cnm benim bebegimin ense kalingi 4mm cikti bende cok korktum hemen amnio yaptirdik cok sukur temiz cikti bizde bebegimin burun kemigini gorup birazda olsa rahatlamistik ins seninkide temiz cikar cnm benim dualarimdasin

teşekkür ederim kaymaklim.yavaş yavaş sakinleşmeye başladım.kendime sürekli telkin ediyorum birşey olmayacak diye.benden kan almadı doktorum direkt amniyo dedi.sen kan verdin mi 2'li test için yoksa amniyo mu oldu hemen?

Gunaydin Herkese;

Mervecim, cok gecmis olsun.. Umarim h.sonunu biraz rahat gecirirsin. Tahlillerinde guzel cikar..Kendine ve kuzuna iyi bak..

Arim, balim;-)) Bebis iyiymis cok sukur..Gostermedi demek afacan;-)) Sevgicim herhalde Dr unuz bacaklarini da mi olctu ne yapti cunku 18 cm haftasina gore cok fazla. Hamilelik cizelgende 4 inch diyor o da 10.2 cm eder. Bizimkisi bu hafta 5.5 inch o da 14 cm ediyor.

Fundacim; masallah allah nazardan saklasin ne tatli melez bir bebis o oyle;-)) Biz de alsak bir an once kucagimiza ins hayirlisiyla..

Nagehancim.. Ayy neden daha once yazmadin okkali tekmeyi;-)) Tebrik ediyorum minik kizimizi alkisalkisalkisa.s.:teytey:

sanırım sevginin bebek 2 metreyi aşacak :) galiba bacak boyu da var

cnm bendende kan alinmadi direk amnio yaptirdik
ins sende guzel sonuc alicaksin insan basina gelmeden bilmiyormus
meger ne cok kiside oluyomus boyle seyler inan cok arastirdim
bu hastalik cok az kiside olan bisey ins bizim bebeklerimiz sorunsuz gelicek allahimin izniyle ama seni cok iyi anliyorum ben istahtan kesilmistim ve surekli agliyodum ama rabbim yuzumu guldurdu ins sende guluceksin sen sakin benim gibi yapip bebegide kendinide yipratma cnm bu imtahanida gecicez ins allahim yar ve yardimcin olsun
allaha emanet ol gelismelerden haber et bizi olurmu optum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…