merhaba kızlar ...1 haftadır ortalarda yoktum gerçi evde yattım dr düşük ihtimalin 1 hafta sürer diyince çok korktum ve korkudan dışarı bile çıkmamaya çalıştım ama sıkıldım bugün işe başladım kısmetse perşembe günü kontrolüm var bakalım küçük naz'ımıza bişey olup olmadığına bakıcak dr amcası Allahımın izniyle içim rahat ama yinede acabalar beynimde dolaşıp duruyo 1 haftamız gitti kısmetse 2 hafta sonra amniosentezin sonucu belli olucak dua edin teyzoşları zilli kızım sağlıklı olsun her ne kadar iyi düşünsemde ister istemez korkuyorum,sizleride okumaya çalıştım ama malum işe başlar başlamaz işler yığıldı en sonlarda gizemliciğimi okudum canım kaşıntı bendede en başından beri var ama koltuk altımda göğsümün hizasında var ben pek umursamadım nitekim hamielerde olrmuş kaşıntı ve doğumlada uçuuppp gidermiiişş sıkma o güzel canını...bu arada kızlar umarım hepiniz çok çok iyisinizdir:Saruboceq:
kızlaaaaar gecmişi okumadan yazmam lazımdı hemendun sınır oldum sıte kapalıydı bende bı face acımda barı ordan konusalım bu gıbı durumlarda...........
ya cumartesı cirinon jeli kullandım sonrasında benden sarı bı su geldı ama baya geldı 2 pecete ıslandı ...
gece oldugundan dr umu arayamadım sababh kalkınca hemen aradım bebeklerden bırının suyu geldı zannettim sonra dr öyle bişi olacağını zannetmıyorum dedı korkma dedı jelden olmustur dedı bende pazar gunude devam edınce bugun burda bı hastaneye gıttım bebısler ii suları var dedıler ama vajinit olmus olabılır dedıler bi ilaç filan vermedi sizce nedir yaaa cok korktum ama sukur sımdı iiyim
canım sıkma seni canını hamilelikte normal bunlar bazen bende su gibi akıyo bende senin gibi bebeğin suyu mu geldi diyorum aklımız hep onlarda annelik iştekızlar dr simdi konustum mikopenotran fıtıl verdı kullan oldumu bugun kendı derdımden forma bakamıyorum bile
kızlarrr bu aralık ocak çok ya daha :))))))))) herkes bi bakıyorum hamileyim diyo bi bakıyorum doğum yapmış bizimki de gıdım gıdım gidiyor aman iyi gitsinde .ama günler biraz daha hızlansın bu arada benim göbek deliğim acıyor sizinde acıyormu
canım sıkma seni canını hamilelikte normal bunlar bazen bende su gibi akıyo bende senin gibi bebeğin suyu mu geldi diyorum aklımız hep onlarda annelik işte
sen fitili kullan ki enfeksiyon yada vajinal yollarda başka bişeye yol açmasın geçmiş olsun yanma ağrı falan var mı
canım ya ben seni çok merak ettim özelden msj attım gelmedi mi sorunsuz geçmesine sevindim bu zamana kadar sorun çıkmadıysa çıkmaz zaten daha inşallah sonuçlarda ii gelicek sen merak etme ne zaman çıkıcakmış tam olarak
naz mı olucak miniğin adı bu arada
aa evet anlamı çok güzelmişşş maaşallah walla o göbüş bende de var ayşecim millet bu 4 aylıktan fazla gibi duruyo diyo bende size ne demek istiyorum ama diyemiyorum hahahaha
delikafaduldendelikafadulden demek göbegi bu kadar büyük olan bir ben degilmişim bak şimdi rahatladım valla benimkide top gibi oldu 9 aylık halimi düşünemiyor :sm_cool::sm_cool:herşey bebeklerimiz için artık 9ay dişimizi sıkacaz ondan sonra yazıflarız inş:)))) benim d.r bana diyorki ayşecim o vücüdüna aldıgın hormonlar tam vücüdündan 2 yılda çıkcak diyor o yüzden böyle hıslı kilo aldık biz ya karşı dairemde bir kadın var hamile onunda bebegi 4 aylık benden küçük karnı dışarda millet sorunca utanıyorm 13 haftalık die 4 aylık diyorm eşimde bana gülüyor napım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
merhaba kızlar merve umarım iyisindir. angel ikili testin güzel çıkmış çok sveindim canım gözünaydın.
ben ara ara bahsediyorum boyun ağrımdan dayanmaya çalışıyorum ama 3 yıldır öyle böyle değil netten kuru iğne tedavisi diye bişey bulduım baya fayda görenler var hamilelere de yapılabiliyormuş hiç zararı yokmuş çünkü enjekte edilen birşey yok. ben de perşembe günü için rendevu aldım istanbula tedaviye gideceğim bakalım inşallah fayda görürüm. bugüne kadar bunun için veridfğpim emeğin maddiyatın hesabı yok. bu da pek ucuz değil seansı 150 ama ne yapayım belki umut dünyası. yarın bebişimi görücem 10da perşembede bu tedaviye randevum var. bakalım hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum kızlar. sağlık varken şükretmeyi bilelim sağlığımızın değerini bilelim. ben hiç mızmız değilimdir bu kadar dayandım.öpüyorum sizlerii
canın bende sendenim utanıyorum sorarlarsa 4aylık diyorum. çünkü biliyorum enaz 5aylık duruyorum:)))
merhaba arkadaslar işlerimin yoğunluğu nedeniyele çok fazla foruma giremiyorum .
hafta sonu doktora gittik ve bebeğimin cinsiyetini öğrendim sizlerle paylaşmak istedi.
benim bir kızım olacak. sonunda kendini gösterdi .çok sevindim bende....:))))
adınıda AYŞEEEEEEEEEE koymayı düşünüyoruz
delikafaduldendelikafadulden demek göbegi bu kadar büyük olan bir ben degilmişim bak şimdi rahatladım valla benimkide top gibi oldu 9 aylık halimi düşünemiyor :sm_cool::sm_cool:herşey bebeklerimiz için artık 9ay dişimizi sıkacaz ondan sonra yazıflarız inş:)))) benim d.r bana diyorki ayşecim o vücüdüna aldıgın hormonlar tam vücüdündan 2 yılda çıkcak diyor o yüzden böyle hıslı kilo aldık biz ya karşı dairemde bir kadın var hamile onunda bebegi 4 aylık benden küçük karnı dışarda millet sorunca utanıyorm 13 haftalık die 4 aylık diyorm eşimde bana gülüyor napım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canın bende sendenim utanıyorum sorarlarsa 4aylık diyorum. çünkü biliyorum enaz 5aylık duruyorum:)))
kıyamam yaa. inşallah kesin çözüm olurda birdaha yaşamassın aynı sıkıntıları.
inşallah canım perşembe günü biraz rahatlarım inşallah bebeğime de hiç zararı olmaz. ağrımın boyutu öyle ki başka bir plan yapamıyorum elim sürekli boynumda inşallah bu tedavi çözüm olur. çok olumsuz yanıt alamdığım tedavi oldu umarım bu da öyle olmaz. dularınızı bekliyorum.
yarın 10da bebişimi görcem o biraz umutlandırıyor belki cinsiyeti öğreniriz bu defa
Herkese Merhabalar;
Bz uyandik;-)) Kahvaltimizi yapmadan teyzelerimze bakalim nasillarmis dedik. Biz iyiyiz bu arada. 19. haftaya basladik.. Inanmiyorum yariladik hamileligi masallah. Haftaya detayli usg miz var... yasasinnn;-))
Mervecim, cok gecmis olsun canim yaa.. takma artik lutfen kafana hicbirseyi. Bes ay daha neler olacak diye dusunursen cok zor gecer bu gunler. Rahat olmaya calis hayirlisini iste. Karninda minik bir prenses var unutma o da etkileniyordur senin uzuntulerinden.. Hersey cok guzel olacak ins..
karnim aciktii yazarim gene:ecrin_bebek:
kızlarrr bu aralık ocak çok ya daha :))))))))) herkes bi bakıyorum hamileyim diyo bi bakıyorum doğum yapmış bizimki de gıdım gıdım gidiyor aman iyi gitsinde .ama günler biraz daha hızlansın bu arada benim göbek deliğim acıyor sizinde acıyormu
Canim özelden msj gelmedi arada bakıp size bilgi vereyim dedim ama biraz zaman geçsin istedim malum riskli bı durumdu hayırlısı bakalım canım bunca zaman olsun diye bekledik yuce Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz biliyorum...bu arada evet gizemli teyzemiz adımız naz olucak kismetse hem kız olucak hemde adı naz olucak sen duşun artık bizi ne cilveler cekicez zilliden bu arada seninkide kız oluyomus çok sevindim zilli kızların anneleri olarak yandık vallahi:))))canım ya ben seni çok merak ettim özelden msj attım gelmedi mi sorunsuz geçmesine sevindim bu zamana kadar sorun çıkmadıysa çıkmaz zaten daha inşallah sonuçlarda ii gelicek sen merak etme ne zaman çıkıcakmış tam olarak
naz mı olucak miniğin adı bu arada
aa evet anlamı çok güzelmişşş maaşallah walla o göbüş bende de var ayşecim millet bu 4 aylıktan fazla gibi duruyo diyo bende size ne demek istiyorum ama diyemiyorum hahahaha
Sagol canım bu zamana kadar hep baskalarını amniyosentez olurdu merak etmeyin bisey cikmaz derdim insanın basına gelince anliyomus umarım hepicnm çok zor bir dönem geçirmişsinçok büyük geçmiş olsun rabbim melegini sana bagışlasın inş bir sorun yoktur merak etme mevlam kızını korumuştur bak gör hiç bir sorun çıkmıycak allahın izniyle içini ferah tut sen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsun tatlım yede bol bol yarasın yeğenime..
ayrıca bu senin durumundan eşime bahsetmiştim bişey oldu mu diye endişelendiğimde aşkım hani o arkadaşın vardı ya ayrıntılıdan sonra usg olmayacak olan farzet onun yerindesin sakin ol ii düşün diyo bilmiş sölemeseydim keşke :))
i olmanıza sevindim ayrıntılı usg de ii geçicek inşallah
gerçektenden de hamilelik yarılandı dimi ay darısı başımıza
nasıl gidiyo peki başka
burda hava çok sıcak orda nasıl mesela
Canim özelden msj gelmedi arada bakıp size bilgi vereyim dedim ama biraz zaman geçsin istedim malum riskli bı durumdu hayırlısı bakalım canım bunca zaman olsun diye bekledik yuce Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz biliyorum...bu arada evet gizemli teyzemiz adımız naz olucak kismetse hem kız olucak hemde adı naz olucak sen duşun artık bizi ne cilveler cekicez zilliden bu arada seninkide kız oluyomus çok sevindim zilli kızların anneleri olarak yandık vallahi:))))
Sagol canım bu zamana kadar hep baskalarını amniyosentez olurdu merak etmeyin bisey cikmaz derdim insanın basına gelince anliyomus umarım hepi
izin benisleri sag salim kucaklarımıza gelir canım moralin için çok sagol
cnm benim allahim kucagina almanida nasip etsin ins cnm bel agrisida akintida normal hic endiselenme genelde herkesde olan bi durum bendede oldu hala devam ediyor ins kalp atisinida sorunsuz duyarsin gelismelerden bizi haberdar et allaha emanet olun optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?