2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm çok zor bir dönem geçirmişsinçok büyük geçmiş olsun rabbim melegini sana bagışlasın inş bir sorun yoktur merak etme mevlam kızını korumuştur bak gör hiç bir sorun çıkmıycak allahın izniyle içini ferah tut sen opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar dr simdi konustum mikopenotran fıtıl verdı kullan oldumu bugun kendı derdımden forma bakamıyorum bile
canım sıkma seni canını hamilelikte normal bunlar bazen bende su gibi akıyo bende senin gibi bebeğin suyu mu geldi diyorum aklımız hep onlarda annelik işte

sen fitili kullan ki enfeksiyon yada vajinal yollarda başka bişeye yol açmasın geçmiş olsun yanma ağrı falan var mı

canım şimdi büyücek ve dışarı çıkıcak ya dümdüz olucak oralar gerildiği için acıyordur
şebnem sen bu arada krem süremeye başladın mı başlasan ii olucak

öyle yanma filan yok ara ara ağrı oluyor vajınama agrı vuruyor drun verdıgı ılacı almaya gıtcem simdi ....
ya boyle su gelıyo yanı degısık bişi hala gelıo gıdım alım bakım neymiş:1shok:

ya kızlar ben face actım bızım için bana face adreslerınızı ozelden atında eklım ok

delikafaduldendelikafadulden demek göbegi bu kadar büyük olan bir ben degilmişim bak şimdi rahatladım valla benimkide top gibi oldu 9 aylık halimi düşünemiyor :sm_cool::sm_cool:herşey bebeklerimiz için artık 9ay dişimizi sıkacaz ondan sonra yazıflarız inş:)))) benim d.r bana diyorki ayşecim o vücüdüna aldıgın hormonlar tam vücüdündan 2 yılda çıkcak diyor o yüzden böyle hıslı kilo aldık biz ya karşı dairemde bir kadın var hamile onunda bebegi 4 aylık benden küçük karnı dışarda millet sorunca utanıyorm 13 haftalık die 4 aylık diyorm eşimde bana gülüyor napım delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canın bende sendenim utanıyorum sorarlarsa 4aylık diyorum. çünkü biliyorum enaz 5aylık duruyorum:)))

kıyamam yaa. inşallah kesin çözüm olurda birdaha yaşamassın aynı sıkıntıları.

canın bende sendenim utanıyorum sorarlarsa 4aylık diyorum. çünkü biliyorum enaz 5aylık duruyorum:)))

tek olmadıgıma çok sevindim gercekten benim göbek aldı başını gidiyor ne olcak böyle bilmiyorm ben hamilelik kıyafeti giymeye başladım hemde 1 ay öncesinden :sm_cool::sm_cool:allahım yardımcımız olsun ne diyim aramızda 4 gün var sanırım cnm senle sende ocakta dogum yapacaksın allahın izniyle rabbim bebegini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin inş

yaşasınn bir kız daha geldi. tebrik ederim arkadaşım.

ay sanki ben tam 4 aylık hamilemiyim haftama bakmayın 18 inden sata göre 4 aylık olucam ama doktoruma sordum 4 aylık dedi

bende 4 ü biraz geçti diyorum içi su onun çok su içiyorum diyorum ay millete ne dimi ya

dediğinizi gibi o kadar hormon onlar alsa davul olurdu belkide

kıyamam yaa. inşallah kesin çözüm olurda birdaha yaşamassın aynı sıkıntıları.

inşallah canım perşembe günü biraz rahatlarım inşallah bebeğime de hiç zararı olmaz. ağrımın boyutu öyle ki başka bir plan yapamıyorum elim sürekli boynumda inşallah bu tedavi çözüm olur. çok olumsuz yanıt alamdığım tedavi oldu umarım bu da öyle olmaz. dularınızı bekliyorum.
yarın 10da bebişimi görcem o biraz umutlandırıyor belki cinsiyeti öğreniriz bu defa

Herkese Merhabalar;

Bz uyandik;-)) Kahvaltimizi yapmadan teyzelerimze bakalim nasillarmis dedik. Biz iyiyiz bu arada. 19. haftaya basladik.. Inanmiyorum yariladik hamileligi masallah. Haftaya detayli usg miz var... yasasinnn;-))

Bilgecim ne guzel erkenden gelmisin topige ama ben yoktum-( Ne demek senden hamarati cok calisani var mi;-)) Caliskan hamisim benim.. Dopplerin hayirli olsun diyorum;-)) Ben de cok dusundum alip almama arasinda cok gittim geldim. Malum burda keyfi usg ye girme gibi bir olay olmadigi ve normal gebelik takibini doppler ile yaptiklari icin ikilem yasadim. Ama bir noktaya kadar sabrettim zaten bundan sonra da artik bebisin hareketlerini hissederim inss. O yuzden vzgectim. Zaten beni gorseniz artik "amaaannn saglikli olsunda 4 ay dr a bile gitmemeye raziyim" moduna gectim;-)) Artik bebegi gormekten ziyade onun icin en iyilerini arastirip bulmak modundayim.

Mervecim, cok gecmis olsun canim yaa.. takma artik lutfen kafana hicbirseyi. Bes ay daha neler olacak diye dusunursen cok zor gecer bu gunler. Rahat olmaya calis hayirlisini iste. Karninda minik bir prenses var unutma o da etkileniyordur senin uzuntulerinden.. Hersey cok guzel olacak ins..

BSp cim, cok gecmis olsun sonuclar tertemiz cikacak ins . Tehlikeli donemi atlatmissin cok sukur dikkat et kendine. Zilliyi de operiz cok;-))

Panycim endiselenmmmissin cok gecmis olsun ama dr un dmis merak edielcek birsey yok diye.. uzme kendini bos yere.. yaramazlarin keyfi yerindedir eminim;-))

karnim aciktii yazarim gene:ecrin_bebek:

böle durumlarda önemli olan piskoloji sen bu tedavide kesin geçecek gibi inan inşallah olucak bu sefer tatlım kökten çözüm olur inşallah enjeksiyon olmadığı için bebeğe zararı olacağını sanmıyorum ben

afiyet olsun tatlım yede bol bol yarasın yeğenime..
ayrıca bu senin durumundan eşime bahsetmiştim bişey oldu mu diye endişelendiğimde aşkım hani o arkadaşın vardı ya ayrıntılıdan sonra usg olmayacak olan farzet onun yerindesin sakin ol ii düşün diyo bilmiş sölemeseydim keşke :))

i olmanıza sevindim ayrıntılı usg de ii geçicek inşallah
gerçektenden de hamilelik yarılandı dimi ay darısı başımıza
nasıl gidiyo peki başka
burda hava çok sıcak orda nasıl mesela

Canim özelden msj gelmedi arada bakıp size bilgi vereyim dedim ama biraz zaman geçsin istedim malum riskli bı durumdu hayırlısı bakalım canım bunca zaman olsun diye bekledik yuce Rabbim emeklerimizi boş çıkarmaz biliyorum...bu arada evet gizemli teyzemiz adımız naz olucak kismetse hem kız olucak hemde adı naz olucak sen duşun artık bizi ne cilveler cekicez zilliden bu arada seninkide kız oluyomus çok sevindim zilli kızların anneleri olarak yandık vallahi:))))

Sagol canım bu zamana kadar hep baskalarını amniyosentez olurdu merak etmeyin bisey cikmaz derdim insanın basına gelince anliyomus umarım hepi
izin benisleri sag salim kucaklarımıza gelir canım moralin için çok sagol

Mervecim;

Biz en son bebegi usg de 12. haftada ense olcumu yapilirken gorduk. Ondan sonraki kontrolde sadece doppler ile kalbini dinlediler. Simdi haftaya 20. haftanin icinde gidicegiz kismetse son ayrintili usg icin. O zaman iste yaklasik sekiz haftadir gormemis olucagiz.. Zaten 20. haftadan sonra bebekler buyumus olduklari icin usg ekranina falan sigmiyorlar. Ben yazdigim gibi bu duruma alistim, benimsedim hatta destekleyeme bile basladim denilebilinir;-)) Milyonlarca yildir milyarlarca insan usg siz dogmus son yirmi -otuz yildir kullanilan teknolojinin cok elzem birseymis gibi gosterilmesi tamamen ticari amacli geliyor artik. Imkaniniz varsa icinizi rahatlatmak icin yaptirin ama inanin benim icimde cok rahat;-)) Gorecek gunu, yiyecek ekmegi varsa dogacak inss zaten. Sadece saglili bir bebek hayirli bir evlat olmasi icin dua ediyoruz..

Onun disinda iyiyiz cok sukur. Ananemiz gelicek kismetse Ekim gibi o gelince almaya baslayacagiz herseyi. Annem hem olaya dahil olmak istiyor hem de ilk bebekte herseyi kiz tarafi yapar diye buna zemin hazirliyor:hulya: Ben de iste o gelene kadar alicagim seylerin listesini hazirlamaya basladim. Epey bir sey var kafamda simdilik. Esim ise hic yanasmiyor alisveris yapmaya nedense once saglikla bir bebek dogsun istiyor sonra gider herseyi Babies; r us tan iki saatte alirmis oyle diyor;-)) Allahim amerikalilar gibi etiketlerini cikartip hop diye yikamadan cocuga giydirticek heralde;-)) Bir yanda es bir yanda anne ben de daha bir corap bile alamadim bebege.. gariban dogacak bizimki:CüvCüv:

Sagol canım bu zamana kadar hep baskalarını amniyosentez olurdu merak etmeyin bisey cikmaz derdim insanın basına gelince anliyomus umarım hepi
izin benisleri sag salim kucaklarımıza gelir canım moralin için çok sagol

insan başa gelince katlanıyor dediğin gibi
bak ilk sınavı nagihan verdi
sonrada pelin
sende de sorun çıkmicak inşallah
eklicem listeye miniğin ismini
naz bebek nazlı niyazlı geliolar zaten doğunca çektirmesinler bari bize dediğin gibi tam zilli olcak bunlar aman olsunlarda cilveli olsunlar

Amin canım inşallah hepimizde sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza alırız bugün çok şükür bebişimin kalp atışlarını duydum çokkk ama çoookk mutluyum allah herkese nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…