" ....... Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.. Bugün sana hayat veren su yarın seni boğabilir ....
Bizim doktorumuz çok pimpirikli :) ilk 3 ay zaten yasakladı. Sonra tamam dedi ama çok dikkat edin, karnına baskı olmasın vs dedi. Ben geçen haftaya kadar halen jel kullandığımdan pek istekli değilim. Cidden canım istemiyor. Sonrasında birşey olur diye de korkuyorum. Zorlayıp sonra aşağıda enfeksiyon falaan hiç uğraşamam. Eşim de asla zorlamaz. Bizim OPU'dan beri tık yok kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde eşime sordum "hiç özlüyor musun" diye. "Neyi, ben hiç hatırlamıyorum ki nasıl birşeydi dedi". Aman dedim ben de unut boşver, hatırlamaya da çalışma
:)))))))))))))))) ya çok güldüm adamıda umutlandırıyosun sonra tamammen lafını kesiyosun biz çoçuklara önem derken onları çok ihmal ediyoruz onlarda bizim gibi bir sitede buluşsalar bak neleri şikayet ederler benim ki ütü yapıyor geçen sesli sesli diyoki ah annem ah gel gör oğlunu bende dedimki çok özlediysen çağırıyım hemen 200 mt ileride:)))))
maaşallah kuzuma allah nazardan saklasıngeldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte
ay allahım ya tutuştular tabi ii oldu çıtlatman boşver şimdi onlar düşünsünEzgicim sanıyorum henüz bir düzenleme yok. Mailimin sonucunda çok komik bir cevap aldım, canım cicim bilgecim aman kendine dikkat et gak guk manasına gelen, akşamları erken çıkmamı filan öneriyor. Bende tam 6 tane patron var, bu en küçük hisseli ve bana en yakın patron, diğerlerine bir mail yazıp talepte bulunmamı önermiş. Biraz önce yine bir başka patron gelip espritüel bir şekilde daha ne kadar çalışmayı planlıyorsun diye sordu. Ben de bilmiyorum hamileliğin seyrine bağlı yasal olan izne 90 gün kaldı dedim. O da boşver yabancı değiliz sen kafana göre çık dedi. Sonra ne zaman döneceğimi sorguladı filan. Sanki bir mail yazılmış da tüm patronların haberi olmuş, şimdi pozisyon almaya çalışıyorlar gibi. Ben de pek fırsat vermiyorum. Bakalım ne olacak:)))
ohoooo bizim anamız ağlasınya ben size bişiy dicem ama aramızda kalsın.. biz de hala tık yok.. ben korkuyorum. canım aşkımda biliyo korktuğumu lafını bilem etmiyo.. bu kötü bi durummu ya.. bilemiyorum.. kocadan olmayalım bide :)
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıpalar büyümüş mü anesiiiiii demek kız gelioo ay panyyyy inşallah diğeride erkek olur ya ne güzel bi kız bir erkek bayılıyorum ikizlere maaşallah sübhanallah.....değiştiriyorum kilonu tatlımslm kızlarrr...........
bugun dra gıttık bebişlerim masallah iiler ama bıtanesı yıne gostermedı bacaklarını kendıne cekmıs...
dıgerı ıseeeeee
eveet topiğimize bıtane daha kız gelıyorrrr%90 kız dedı bırısıne ama bakalım dıgerı ne 15 gun sonraya cagırdı bakalım ii olsunlarda
şükür jeli kestik mervecım ben tombıklesmısım 68.6 cıktım yaa tonton dedı dr bakalım artık dıkkat etcem yemelerımecokacimcoookdr her yemek yerken benı hatırla dedıyasakkelime
3 boyutlu resımlerını bı gorun yaaa masallah benım tatlıslarıma
su diyip geçme seni hem besler hem boğar hahaha öle bişeydi uydurdummmhiçbişey göründüğü gibi değildir..........
wayy wayyy adamcık adını bile unuttu desene olsun bu zaman kadar yaptıklarına saysınlarBizim doktorumuz çok pimpirikli :) ilk 3 ay zaten yasakladı. Sonra tamam dedi ama çok dikkat edin, karnına baskı olmasın vs dedi. Ben geçen haftaya kadar halen jel kullandığımdan pek istekli değilim. Cidden canım istemiyor. Sonrasında birşey olur diye de korkuyorum. Zorlayıp sonra aşağıda enfeksiyon falaan hiç uğraşamam. Eşim de asla zorlamaz. Bizim OPU'dan beri tık yok kaydirigubbakcemile3
Geçenlerde eşime sordum "hiç özlüyor musun" diye. "Neyi, ben hiç hatırlamıyorum ki nasıl birşeydi dedi". Aman dedim ben de unut boşver, hatırlamaya da çalışma
tatlım maalesef öle ama düzelicekkızlar yaa zeynebin başına neler gelmiş öyle hepsini okuyamadım atlaya atlaya okudum çok üzüldüm zeynepcim hakkında rabbim ne hayırlısıysa onu versin çok kötü oldum yaaa rabbim bütün hamilelere yardım etsin bütün hamileler dünya gözüyle bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin....
iyiyim canım bugün kontolüm vardı bebişim iyi 170 gr olmuş 20 ağustosta usg ye gidecem ya bide doktor bana %doksan kız dedi geçen hafta başka bir doktor %90 erkek demişti ben hangine inancam şimdik senin de öyle olmuştu dimi???
kızlaaarr nasılsınız,
tatil nedeni ile internetim yok takip edemyorum,,,
rahatsızlanan arkadaşlar varmış çok geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri
öpüyorum hepinizi :)
kızlar şu hiç girmeye bakmaya tenezzül etmediğiniz topiğimize göbüş resmimi ve cilveloşa ördüğüm battaniyemin örneğini koydum
haberiniz ola yorum yazacaklar için alıntısız yazarsanız sevinirim...
canım ya topiğin adrsini bulamaddım göndersene bir zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?