2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

" ....... Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.. Bugün sana hayat veren su yarın seni boğabilir ....

:)))))))))))))))) ya çok güldüm adamıda umutlandırıyosun sonra tamammen lafını kesiyosun biz çoçuklara önem derken onları çok ihmal ediyoruz onlarda bizim gibi bir sitede buluşsalar bak neleri şikayet ederler benim ki ütü yapıyor geçen sesli sesli diyoki ah annem ah gel gör oğlunu bende dedimki çok özlediysen çağırıyım hemen 200 mt ileride:)))))

Ya Şebnem haklısın da şimdi biz bu bebek için 4 yıl bekledik. Herşeyimiz riskli zaten. Ben 36'yı sürüyorum, eşim 41. O kadar değerli ki. Sanki tek şansımız gibi davranıyoruz. O da şikayet etmiyor Allah'tan. ben bu kadar iğne, ilaç vs kullanırken bir de eşimi mutlu edeceğim diye uğraşamam. Onu ne kadar sevdiğimi zaten biliyor. Bu kadarcık ta onun katlanacağı şey olsun.
Gece 2 saatte bir uyanıyorum. Bel, sırt ağrıları başlıyor yavaştan. Ne kadar kendimi iyi hissetsem de az yokuş çıkayım nefes nefese kalıyorum. Bu en sorunsuz hamilelik bir de.
hem bizim gerçekten "zevk" almamız da yasak. Şİmdi 15 dk'lık bir egzersizden ne farkı var. kolumu kaldıracak halim kalsa akşamları önce yoga yaparım daha faydalı :)

zeynepcim noolur kendını uzme canım ben yenı okudum gecmısı ya benım bebegımın bırı ıkıbuklumdu nasıl uzuluyorum dıyodum hatırlarsan bıde dr bıze bişi olması muhtemel dedı suyu az dedı neleeeer neler ama hıc kotu dusunmedım sonucta rabbım verdı ne demeye hakkımız var dua ettım su cok bol içtim simdide suyu az mesela ama toparladı miniğim insallah senın melegınde toparlanır inşallah sen uzuldukce bebekde hıssedıyor....ya bıdakkada ebeye noluyo sen ebeyı nıye arıyosun veya o senı nıye arıyo.....ya fıtıl bende kullandım 1. fıtılın adı ne 2.sı arastırabılırsın netten fılan bence yat ıstırahat et dr bana bebegın suyu oyle kolaymı gelır enfeksıyondur senden gelen dedı uzulme noooolur canım

slm hamişler nasılsınız bakalım görüşmeyeli size bir haberim var benim oğlan kız çıktı bugün kafam karıştı yaa ben hangine inanacağım amaa yaaaa

canım ya sorma bu kocaların halını konussak tam komedı bızımkı elde yıkanacak camasırları yıkıyo valla benden ıyıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bulasık bıle yıkıo valla acayıpler yaaaakaydirigubbakcemile3

geldik biz teyzeler :)))) bebiş çok iiii dr dedi korkma sakın o şimdi totosunun altına almış ayakları ooohh keyifte
maaşallah kuzuma allah nazardan saklasın
]

ay allahım ya tutuştular tabi ii oldu çıtlatman boşver şimdi onlar düşünsün
ya ben size bişiy dicem ama aramızda kalsın.. biz de hala tık yok.. ben korkuyorum. canım aşkımda biliyo korktuğumu lafını bilem etmiyo.. bu kötü bi durummu ya.. bilemiyorum.. kocadan olmayalım bide :)
ohoooo bizim anamız ağlasın
iğne yumurta toplama bi ton vajinal muayene
yok opu yok transfer
onlar gözü dışarı diksin hee gebertirim walla adamı...
biz anneyiz şu an öle baksın bilsinler

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sıpalar büyümüş mü anesiiiiii demek kız gelioo ay panyyyy inşallah diğeride erkek olur ya ne güzel bi kız bir erkek bayılıyorum ikizlere maaşallah sübhanallah.....değiştiriyorum kilonu tatlım
hiçbişey göründüğü gibi değildir..........
su diyip geçme seni hem besler hem boğar hahaha öle bişeydi uydurdummm
wayy wayyy adamcık adını bile unuttu desene olsun bu zaman kadar yaptıklarına saysınlar

kızlar yaa zeynebin başına neler gelmiş öyle hepsini okuyamadım atlaya atlaya okudum çok üzüldüm zeynepcim hakkında rabbim ne hayırlısıysa onu versin çok kötü oldum yaaa rabbim bütün hamilelere yardım etsin bütün hamileler dünya gözüyle bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin....

tatlım maalesef öle ama düzelicek
biz inanıyoruz birazda o inansa
sen nasılsın

kızlar aklıma ne geldi walla biz tüpe başlamadan önce yok o kür yok bu kür iç gün aşırı dene... ay varya nefret etmiştik artık yapmaktan görev gibi resmen
geçen eşime dedim ki aşkım libidom yerlerde nolcak halimiz diye
aşkım benimde öle walla boşver bişey falan olursa dedi
sonra dedik ki zorla yapmaktansa özlemek daha güzel hemde süper bi sebep yüzünden birbirimizi özlemek.....

kızlaaarr nasılsınız,

tatil nedeni ile internetim yok takip edemyorum,,,

rahatsızlanan arkadaşlar varmış çok geçmiş olsun Rabbim korusun sizleri

öpüyorum hepinizi :)

iyiyim canım bugün kontolüm vardı bebişim iyi 170 gr olmuş 20 ağustosta usg ye gidecem ya bide doktor bana %doksan kız dedi geçen hafta başka bir doktor %90 erkek demişti ben hangine inancam şimdik senin de öyle olmuştu dimi???

aynen canım ama kız benimki
cilveloşşşum geliyor işte
kendi doktoruma güveniyorum ben diğerinin cihazı kötü zaten kendi de dedi
oy maaşallah 170 gr mı ay düşüsene bi sanayağ kadar bile değiller yaaaminiğim benimmmm

kızlar şu hiç girmeye bakmaya tenezzül etmediğiniz topiğimize göbüş resmimi ve cilveloşa ördüğüm battaniyemin örneğini koydum
haberiniz ola yorum yazacaklar için alıntısız yazarsanız sevinirim...

Yaw sevgicim yaw bir dünya yazmıştım, bişi oldu site gitti geldi kayboldu. 6 aylık ücretsiz izin yasal hakkımız ve vermek zorundalar. Keyfine kalmıyor yalnız hemen doğum izninin ardından kullanmamız gerekiyor. Vermezlerse ne olur diye araştırdım, dava açılabilir mi falan filan diye, birisi ben emsaline rastlamadım demiş. Aslında işten de baymışken adamlara vermezsen o zaman ver tazminatımı çıkar demek de çok yanlış gelmiyor. Eline toplu para geçer, kafan rahat büyütürsün bebeği, çocuk ele gelince nasılsa yeni iş bulursun falan filan...

Bir de prim konusu önemli, eğer patron SGK primini tam maaşın kadar yatırmıyorsa ücretli izinde tam maaşın kadar para alamıyorsun. Çünkü raporlu olduğunda maaşını patron değil SGK ödüyor. O da kendine ne kadar bildirildiyse o kadar ödüyor. Buna da o dönem için nakit akışı yaparken dikkat etmek lazım.

ay bilmiyorum bende çok kız istiyorum ama kendi mi de kaptırmak istemiyorum. eşim zaten duyunca kafayı yedi kız babası olacam diye nerdeyse havalara uçacak birde geçen hafta annannesi bürsürü eşyasını aldı artık kız olursa değiştirecem. bilmiyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsun ayrıntılı ulturasonu beklicem onda kesinleşir bizimki adını bile koydu tanem koyacakmış yada ecrin allahım gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…