Ya Ezgi dünden aklıma takıldı şu isim konusu. Sen yazmışsın ya "izin verdiğin için sağol" falan diye öyle izin falan haşa, herkes istediği ismi koyar. Benim adımı beğendiysen, kızına Pelin adını verirsen ben sadece çok sevinirim. Yoksa isimlerimiz bizim malımız değil ki ben sana izin vereyim :)
olsun pelin sormakta söylemekte fayda var yani benim düşüncem bu sen sakın yanlış anlama senin sözlerinin üzerine yazılmış bişii değildi yani..rneğin oğlum olacak olsa senden sonra kaan koymak istesem gene sorardım...
bu arada dünkü isim analisti özellikle örnek verdi erkek çocuğunuz olacakda kaan ismini tavsiye edior çok bşarılı sakin aşk ve iş hayatında aktif ve şanslı olurlarmış..kızlarda da başak lar:):)
kız canım benim ki inşallah senin ikili testte ii çıkaray cnm maşallah bende görsem o haftaları cinsiyeti bellimi?
bende öle düşünüyorum meselaolsun pelin sormakta söylemekte fayda var yani benim düşüncem bu sen sakın yanlış anlama senin sözlerinin üzerine yazılmış bişii değildi yani..rneğin oğlum olacak olsa senden sonra kaan koymak istesem gene sorardım...
bu arada dünkü isim analisti özellikle örnek verdi erkek çocuğunuz olacakda kaan ismini tavsiye edior çok bşarılı sakin aşk ve iş hayatında aktif ve şanslı olurlarmış..kızlarda da başak lar:):)
ay inşallah hem sağlıklı olsun hem yeşil olsun inşallahAy çok şahane :) Aşk hayatında aktif hmmmm sositososito
Desen çok canlar yakacak benim oğlum Şeniz
Bu analize bayıldım ben. Ay inşallah yakışıklı olur oğlum. Benim gözlerim yeşil ya, hep dua ediyorum renkli gözleri olsun diye
Ay çok şahane :) Aşk hayatında aktif hmmmm sositososito
Bu analize bayıldım ben. Ay inşallah yakışıklı olur oğlum. Benim gözlerim yeşil ya, hep dua ediyorum renkli gözleri olsun diye
merhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım
nonay .!.:merhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım
:))) Nalancım; darısı başına tatlım.... Herşey çok güzel olacak bundan sonra...canım tebrik ederim harika. ayy negüzel şeyler duyuyoruz yaa.
ben hamilelik duygusallığına girdim okurken gözlerim doldu fundacım.
ben de öyleyim yaaa, iğneleri ayakta ya da, sedyeye belimden yukarı enine yatarak vuruluyorum.. Geçen hemşire böyle bi yatış tarzı da görmedim diye güldü bana:))))))bende çok seviyorum yüzüstü yatmayı. hatta buyüzden uykuya dalmakta zorlanıyorum. ama yüzüstü iğne vurulmak için yattığım esnada bile ezildi bebğim sanıyorum:))) oyüzden kazala dahi yüzüstü dönemiyorum.
Sağol Pelinciiiim, sen zaten çok güç verdin bana.. aklıma kötü şeyler geldiğinde hep seni düşündüm, kendimi sakinleştirdim.... Çok teşekkürler..Fundaaaaa, ben sana demedim mi yaş riski var onu da takma diye :))) Çok sevindim cidden. olumunekankayizsmile
Isıyyyyyyyyyyy ısıyyyyy teyzesiiiiiiiii komacan ısıyyyyyy:)))))))hadi gözün aydın canımmmmm
aferiin kızımaaa bak büyümüş önden bile gidiorr ısırsın onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Merve yaaa, ben bile bekleyemem o kadar ara doktorunu öne al yahuya benim randevuma daha 9 gün ayrıntılımada 24 gün var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
böle pat die daldım aranıza ama bende nasip olursa inş. ocakta anne olucam paylaşmak istedim...
hımmmmmmm; Pelin, kızımı sana gelin verebilebilir miyim? :)))))))))))))))) Baksana, hem şanslı, hem aşk adamı, hem iş hayatında başarılı:))))))))))))))))))))))) ehehehehheheh:))) Bilgem kısma hemen yaf kaydirigubbakcemile3 Kızım kime aşık olursa ona vercem zaten:))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanolsun pelin sormakta söylemekte fayda var yani benim düşüncem bu sen sakın yanlış anlama senin sözlerinin üzerine yazılmış bişii değildi yani..rneğin oğlum olacak olsa senden sonra kaan koymak istesem gene sorardım...
Olsun olsun, yeşil olsun:)) sen iste o da olur, bunca şey oldu bi o mu olmayacak kiii:)Ay çok şahane :) Aşk hayatında aktif hmmmm sositososito
hımmm, az daha unutuyordum yazmayı:)) içim rahatladı ya :))
bugün 3 lü testimin sonucu da çıkınca cuma randevumu beklemedim, gittim doktoruma... üçlü testim süpper çıkmış kızlar... Risk o kadar çok düşmüş kiiii, doktorum sadece yaş riskin var.. Diğer verilerin çok güzel dedi... Şimdi söyle bakalım, amnıyosentez yaptıracak mısın dedi... Ben de siz ne önerirsiniz dedim... Önce sen söyle sonra ben söyleyeceğim dedi.... Ben bu durumda amniyosentez yaptırmak istemediğimi söyledim.Aferin, doğru karar bence de bu dedi.... Ama elbette senin ne düşündüğün çok daha önemli bu konuda dedi... Böylece bu sayfayı da kapatmış olduk:))))))))
TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN DE BOL BOL ŞANS DİLİYORUM....
HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ...
Heyyy cok sevindimmm... Masaalh minik zencime benim-))) fundacim bender haber bekleme yakin bir saatte degil cunku..kontrole daha 3 sat var birde aksam yemeginde ogrenicez.. Sabah kalkinca gostericem size zarfi) iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?