2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

olsun pelin sormakta söylemekte fayda var yani benim düşüncem bu sen sakın yanlış anlama senin sözlerinin üzerine yazılmış bişii değildi yani..rneğin oğlum olacak olsa senden sonra kaan koymak istesem gene sorardım...

bu arada dünkü isim analisti özellikle örnek verdi erkek çocuğunuz olacakda kaan ismini tavsiye edior çok bşarılı sakin aşk ve iş hayatında aktif ve şanslı olurlarmış..kızlarda da başak lar:):)

Ay çok şahane :) Aşk hayatında aktif hmmmm sositososito
Desen çok canlar yakacak benim oğlum Şeniz

Bu analize bayıldım ben. Ay inşallah yakışıklı olur oğlum. Benim gözlerim yeşil ya, hep dua ediyorum renkli gözleri olsun diye

ay cnm maşallah bende görsem o haftaları cinsiyeti bellimi?
kız canım benim ki inşallah senin ikili testte ii çıkar
bende öle düşünüyorum mesela
ben bebeğime emek koymak istesem koyamazmıyım ama kesinlikle bilgeden izin isterim ya çok hoş birisimmiş ilk sen buldun bende koyabilirmiyim diye
ben ezginin neye istinadan sölediğini anladım
ay inşallah hem sağlıklı olsun hem yeşil olsun inşallah

sen nasıl istiorsan öyle olsun annesiii çok emeğin var üstünde..
ama dediğim gibi karizmalarıyla aşk ve para zatan hep onların ayaklarına gelecekmiş zaten e bide yay burcu olursa şans dan yana hiç kaçarı yok akrep olursada çekcilikten kaçarı yok

merhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım

slm kızlar ben geldiiiiiiim neler kaynattınız bakalım bügün fundacığım bebişine çok sevindim allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin....

nonay .!.:
merhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım

Nonay cok erken yaptirmissin testi. Bazi arkadaslar 7. Gunde yaptirmislardi. Ben 10. Gunde yaptirmistim. 8. Gunde tekrar ettir AMA ban a pozitif gibi geld umarim artar degerin

Ben de disaridayim su and a decaf kahvemi icip randevu saatimin gelmesini bekliyorum. Yasasin iPad ve free wi-fi)))

canım tebrik ederim harika. ayy negüzel şeyler duyuyoruz yaa.
ben hamilelik duygusallığına girdim okurken gözlerim doldu fundacım.
:))) Nalancım; darısı başına tatlım.... Herşey çok güzel olacak bundan sonra...
ben de öyleyim yaaa, iğneleri ayakta ya da, sedyeye belimden yukarı enine yatarak vuruluyorum.. Geçen hemşire böyle bi yatış tarzı da görmedim diye güldü bana:))))))
Fundaaaaa, ben sana demedim mi yaş riski var onu da takma diye :))) Çok sevindim cidden. olumunekankayizsmile
Sağol Pelinciiiim, sen zaten çok güç verdin bana.. aklıma kötü şeyler geldiğinde hep seni düşündüm, kendimi sakinleştirdim.... Çok teşekkürler..
hadi gözün aydın canımmmmm
aferiin kızımaaa bak büyümüş önden bile gidiorr ısırsın onu teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Isıyyyyyyyyyyy ısıyyyyy teyzesiiiiiiiii komacan ısıyyyyyy:)))))))
ya benim randevuma daha 9 gün ayrıntılımada 24 gün var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Merve yaaa, ben bile bekleyemem o kadar ara doktorunu öne al yahu
böle pat die daldım aranıza ama bende nasip olursa inş. ocakta anne olucam paylaşmak istedim...

hımmmmmmm; Pelin, kızımı sana gelin verebilebilir miyim? :)))))))))))))))) Baksana, hem şanslı, hem aşk adamı, hem iş hayatında başarılı:))))))))))))))))))))))) ehehehehheheh:))) Bilgem kısma hemen yaf kaydirigubbakcemile3 Kızım kime aşık olursa ona vercem zaten:))))opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Olsun olsun, yeşil olsun:)) sen iste o da olur, bunca şey oldu bi o mu olmayacak kiii:)

Patlyyyyyyyyy:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Hoş geldin tatlım.. hadı yaz yaz yaz:)) İlk ben okuyacam buralardayım:))))) Çok merak ediyorum:)))

hımmm, az daha unutuyordum yazmayı:)) içim rahatladı ya :))
bugün 3 lü testimin sonucu da çıkınca cuma randevumu beklemedim, gittim doktoruma... üçlü testim süpper çıkmış kızlar... Risk o kadar çok düşmüş kiiii, doktorum sadece yaş riskin var.. Diğer verilerin çok güzel dedi... Şimdi söyle bakalım, amnıyosentez yaptıracak mısın dedi... Ben de siz ne önerirsiniz dedim... Önce sen söyle sonra ben söyleyeceğim dedi.... Ben bu durumda amniyosentez yaptırmak istemediğimi söyledim.Aferin, doğru karar bence de bu dedi.... Ama elbette senin ne düşündüğün çok daha önemli bu konuda dedi... Böylece bu sayfayı da kapatmış olduk:))))))))

TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN DE BOL BOL ŞANS DİLİYORUM....

HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ...

Heyyy cok sevindimmm... Masaalh minik zencime benim-))) fundacim bender haber bekleme yakin bir saatte degil cunku..kontrole daha 3 sat var birde aksam yemeginde ogrenicez.. Sabah kalkinca gostericem size zarfi ) iyi geceler

Heyyy cok sevindimmm... Masaalh minik zencime benim-))) fundacim bender haber bekleme yakin bir saatte degil cunku..kontrole daha 3 sat var birde aksam yemeginde ogrenicez.. Sabah kalkinca gostericem size zarfi ) iyi geceler

:))) Tamam Sabırsızlıkla bekliyoruuuuum:))) Bol Şanslar Canım...

Herkese Merhaba;-))

Biz geldik ayrintili usg mizden;-) Cok sukur masallah hersey yolundaymis. Ben zaten kapidan iceri girer girmez lutfen hemen bakin kalbi atiyor mu diye sordum. Cok sukur biz onu merak ederken bizimkinin keyfi yerindeymis. Biz Stanford Unv. hastanesine gittigimiz icin yani egitim hastanesi oldugu icin bir prof dr bir de asistani gelip baktilar. Dr amcasi bizimkinin uzerinden biraz ders verdi gib oldu asistana. Bak burasi boyle surasi boyle "harika" dedikce ben icimden cok sukur diyordum;-)) kalbi, organlari, gelisimi cok guzel dedi Dr. Simdiye kadar gordugumuz en guzel usg goruntulerini gorduk. Kan akisini falan incelediler sorun yok dediler. Boyu da 17 cm olmus bastan kalcaya. Agirligini bilemiycem simdi "ounce" olarak soykledikleri icin ;-(.. lol.. ben kalbe odaklandiigm icin acikcasi boya, posa bakmadim;-))

Sonra cinsiyeti dedigimiz gibi zarfimizi verdik. Dr da aldi zardi birseyler yapti, bantladi bize geri verdi. Biz de aldik ayy ne yapsak hic bakmadan kagit ogutuculeri varya ondan mi gecirsek diyoruz;-)) Bu arada ayrintili usg den sonra hemen kendi dr umu gordum normal gebelik takini icn. seker yukleme testini 24. haftada olucakmisim. Negatif kan grubundan dolayi olan ignede 28. haftada. Ayrici 2nd trimester genetik taramanin sonucu gelmis. Down riski daha da dusmus. Cok sevindik.. Aylik idrar testini olduk. Her sey yolunda gozukuyor.

Yfrog Image : yfrog.com/0idsc0737630j

Bu da zarfimiz;-))

Son düzenleme:
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Zeynepciğim Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. Yine de ümidini hemen kesme, ne mucizeler oluyor... Bebeğin hala sağlıklı, belki toparlar birkaç günde. Ne olur çok fazla üzülüp kendini yıpratma. Her işte bir hayır olduğunu hep hatırla.

Zeynepcim, Bilge hakli umudunu yitirme.. Eger ayrilmak zorunda kalirsan bebisinde de hayirlisi olsun hersey Allah tan yaradan dan olunca yapilacak bir sey olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…