2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Zeynep e uzuldum ama haber vermeden de yatmayayim dedim..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Bize de boyle birsey geliyormus teyzeleri;-))

Baksaniza hastane hazirlikliymis goturdugum zarfin icindeki kagida eliyle yazacaklar zannettik ama onlar onceden hazirlanmis kartlardan koymuslar;-))

zeynepcim canım 10 dk sana bişeyler yazıp siliyorum nasıl duygularımı ifade edicem bilemiyorum rabbim senin ve bebeğinin yanında olsun sana inan bütün kalbimle dua ediyorum inşşallah hayırlı haberlerle gelirsin

cnm nasilsin ben cok iyiyim cok sukur sorun yok bayadir yazamadim haber veriyim dedim benim evde internet calismiyor ,haberin olsun giremiyorum simdide ablamin yanina geldim donunce gorusuruz ins kendine iyi bak herkeze selam sole

herkese günaydın..
ZEYNEP inan çok üzgünüm.. ne diyeceğimi bilmiyorum.. Allah sabır versin.. en kısa zamanda meleğini sana geri göndersin inşallah.
FUNDAM gözümüz aydın tatlım.. tanem hanım sağlıklı bir şekilde yolculuğuna devam ediyor.. kavuşmanıza az kaldı.. maşallah.. subanallah...
PATLY yeni prensesimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah.. allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.. kartıda pek şirinmiş.. yerim ben o minik ayakları..

MERVEcim günaydın.. iyi haberlerle gelmişsin bu sabah.. sen nasılsın bakalım..
NAGIHAN iyi olmana çok sevindim tatlım.. ara ara gir de böyle haberdar et bizi durumdan..

merhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım
cnm değerim düşük belki ama 6. gün de herkesin kandaki beta hcg salınımı aynı olmaz kimisi erken salınır kana kimisi geç önemli olan 12. gün değerin şimdiden endişe etme testini 9 gün ve 12 gün tekrarla 9 gün bir artış olucaktır inşallah sen içini ferah tut

OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kocaman bir OHHHHHHHHHHHHHH yani bende bu kız 3'lüyü almamıştır kesin dedim kendi kedime de nası bu kadar çabuk çıktı funda bu ikiliden daha mı çabuk çıkıyo dün sen dediğinde belki 3'lüde çıkar diye ben ciddiye almamıştım walla nası çıksın ki demitim ama gözün aydın tatlım

sonunda bitti yaşasın artık en büyük derdin miniği büyütmek

ben bu lafı çok klişe bulurdum ama şu an gerçekten o durumdayım ben SÖZÜN BİTTİĞİ YER....yani ne diim ki çıkmadık candan umut kesilmez mi diim yoksa hakkında hayırlısı buymuş diip umut etmekten vazmıgeçiiim yani ne diim bilmiyorum seninle birlikte benimde hayallaerim yıkıldı zeynep yalovada arkadaş olucaktı çocuklarımız...ve eğer yılmazsan eğer pes etmezsen hala olabilirler benim kızım sağsalim doğarsa senin yeni gelecek meleğinin ablası olur YILMAK YOK biz hep ne dedik BİZ SAVAŞÇI ANNELERİZ.....bakalım zaman ne göstericek bizler sana bol bol dua ediyoruz...

canım gözünüz aydın maşaallah bak herşey çok çok iyiymiş..canım ayrıntılı ultrasonu nasıl yapıyolar yine göbekten mi bakıyolar kısmetse şu amniosentezimi sonucu iyi çıkar inşallah bizede ayrıntılı için dr 29 una randevu verdi

PATLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY:)))))) Allah analı babalı, sağlıklı, mutlu, başarılı bir ömür versin KIZINIZA:))))

Bu arada, benim tahminim bu sefer de tuttu:)))) Ezgiye ilk erkek demişlerdi ya, sen dert etme, o erkek değil demiştim(ezgi kız istiyorduuu:) ) Merve ye sonradan erkek dediklerinde, ona demedim bir şey, çünkü o da erkek istiyordu, ama içimden geçen kız idi:)))) Kendi bebeğimi taaaaaaa en başından hissetmiştim, daha transfer odasında transferden sonra yanıbaşımda benimle ilgilenen hemşirem şahittir:)).... eheheheh:))
Kızlar bana da ayaklı usg diyebilirsiniz diycem amma yawf ben hiç birinizi görmeden bildim bunları... Şimdi bu ne oluyoo sempatiksalakcinni

Günaydııııınn, hepimiz için umut ve müjde dolu bir gün olması dileğiyle...
amin canım inşallah
MERVEcim günaydın.. iyi haberlerle gelmişsin bu sabah.. sen nasılsın bakalım..
NAGIHAN iyi olmana çok sevindim tatlım.. ara ara gir de böyle haberdar et bizi durumdan..
günaydın tatlım sen nasılsın esasn tansiyon falan nasıl oldu
Yeter artık bu kayıplar, bebeklerimiz bizi bırakmasın mafoldumben

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Zeynepcim; Lütfen metanetini yitirme, Bilge nin de dediği gibi, henüz herşey bitmiş değil.... Bakarsın bir mucize olur... Herşeyden önemlisi, senin için en hayırlısı ne ise o olsun... Yaradan zaten böyle uygun görecektir... HAKKINIZDA HAYIRLISINI DİLİYORUM....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…