ayyy çok sevindim canımcım eeee oğluma bir kız adayı daha çıktı
Bilğecimmm günaydın :))))))))))
cnm değerim düşük belki ama 6. gün de herkesin kandaki beta hcg salınımı aynı olmaz kimisi erken salınır kana kimisi geç önemli olan 12. gün değerin şimdiden endişe etme testini 9 gün ve 12 gün tekrarla 9 gün bir artış olucaktır inşallah sen içini ferah tutmerhaba akadaşlar benim ikinci tüpbebek denemem degerim 5.7 çıktı 6.cı günümdeyim sizce çokmu düşük erken kan testi yapan varmı aranızda lütfen yardım
OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH kocaman bir OHHHHHHHHHHHHHH yani bende bu kız 3'lüyü almamıştır kesin dedim kendi kedime de nası bu kadar çabuk çıktı funda bu ikiliden daha mı çabuk çıkıyo dün sen dediğinde belki 3'lüde çıkar diye ben ciddiye almamıştım walla nası çıksın ki demitim ama gözün aydın tatlımhımmm, az daha unutuyordum yazmayı:)) içim rahatladı ya :))
bugün 3 lü testimin sonucu da çıkınca cuma randevumu beklemedim, gittim doktoruma... üçlü testim süpper çıkmış kızlar... Risk o kadar çok düşmüş kiiii, doktorum sadece yaş riskin var.. Diğer verilerin çok güzel dedi... Şimdi söyle bakalım, amnıyosentez yaptıracak mısın dedi... Ben de siz ne önerirsiniz dedim... Önce sen söyle sonra ben söyleyeceğim dedi.... Ben bu durumda amniyosentez yaptırmak istemediğimi söyledim.Aferin, doğru karar bence de bu dedi.... Ama elbette senin ne düşündüğün çok daha önemli bu konuda dedi... Böylece bu sayfayı da kapatmış olduk:))))))))
TÜM BEKLEYEN ARKADAŞLARIM İÇİN DE BOL BOL ŞANS DİLİYORUM....
HEPİMİZ KUCAĞIMIZA ALACAĞIMIZ GÜNLERE KAVUŞACAĞIZ...
Herkese Merhaba;-))
Biz geldik ayrintili usg mizden;-) Cok sukur masallah hersey yolundaymis. Ben zaten kapidan iceri girer girmez lutfen hemen bakin kalbi atiyor mu diye sordum. Cok sukur biz onu merak ederken bizimkinin keyfi yerindeymis. Biz Stanford Unv. hastanesine gittigimiz icin yani egitim hastanesi oldugu icin bir prof dr bir de asistani gelip baktilar. Dr amcasi bizimkinin uzerinden biraz ders verdi gib oldu asistana. Bak burasi boyle surasi boyle "harika" dedikce ben icimden cok sukur diyordum;-)) kalbi, organlari, gelisimi cok guzel dedi Dr. Simdiye kadar gordugumuz en guzel usg goruntulerini gorduk. Kan akisini falan incelediler sorun yok dediler. Boyu da 17 cm olmus bastan kalcaya. Agirligini bilemiycem simdi "ounce" olarak soykledikleri icin ;-(.. lol.. ben kalbe odaklandiigm icin acikcasi boya, posa bakmadim;-))
Sonra cinsiyeti dedigimiz gibi zarfimizi verdik. Dr da aldi zardi birseyler yapti, bantladi bize geri verdi. Biz de aldik ayy ne yapsak hic bakmadan kagit ogutuculeri varya ondan mi gecirsek diyoruz;-)) Bu arada ayrintili usg den sonra hemen kendi dr umu gordum normal gebelik takini icn. seker yukleme testini 24. haftada olucakmisim. Negatif kan grubundan dolayi olan ignede 28. haftada. Ayrici 2nd trimester genetik taramanin sonucu gelmis. Down riski daha da dusmus. Cok sevindik.. Aylik idrar testini olduk. Her sey yolunda gozukuyor.
Yfrog Image : yfrog.com/0idsc0737630j
Bu da zarfimiz;-))
????????????????????????????? çok heycanlııııııııııııııııııııııHerkes uyansin icindekini d gostericem;-))
huuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu KIZIMIZ geliooooooooooooooooo yaşasınnn gelsin halay o zaman hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytZeynep e uzuldum ama haber vermeden de yatmayayim dedim..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Bize de boyle birsey geliyormus teyzeleri;-))
Baksaniza hastane hazirlikliymis goturdugum zarfin icindeki kagida eliyle yazacaklar zannettik ama onlar onceden hazirlanmis kartlardan koymuslar;-))
merhaba kızlar hiç birinizi üzmek istemiyorum o yüzden kısa keseyim bir haftadır doktorlardayım suyum çok çok azaldı bu işin en iyi proflarını bulayım diye gezdim suyum tamamen bitmek üzere bebeğim hala yaşıyor ve günüyle uyumlu ancak ayrıntılı ultrasonda mesanesi görülmedi bu illa yok demek değil dedi doktor su az olduğundan dolduramıyor ve görünmüyor olabilir ya bunun olmamması ya da suyun sızmış haberin yok her iki durumda da bebeğini almalıyız dedi.biz biraz daha bekleyelim dedik bugün tekrar gidiyoruz yarın büyük ihtimal bebeğimle ayrılacağız çok çok zor sizleri üzmek istemiyorum canım yol arkadaşlarım dualarım sizlerle bebeğim erkekmiş bu arada.tek dileğim bana dua edin bu süreci kolay atlatayım ve tez zamanda tekrar bebeğime kavuşayım. sizleri çok çok seviyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun...
Herkese Merhaba;-))
Biz geldik ayrintili usg mizden;-) Cok sukur masallah hersey yolundaymis. Ben zaten kapidan iceri girer girmez lutfen hemen bakin kalbi atiyor mu diye sordum. Cok sukur biz onu merak ederken bizimkinin keyfi yerindeymis. Biz Stanford Unv. hastanesine gittigimiz icin yani egitim hastanesi oldugu icin bir prof dr bir de asistani gelip baktilar. Dr amcasi bizimkinin uzerinden biraz ders verdi gib oldu asistana. Bak burasi boyle surasi boyle "harika" dedikce ben icimden cok sukur diyordum;-)) kalbi, organlari, gelisimi cok guzel dedi Dr. Simdiye kadar gordugumuz en guzel usg goruntulerini gorduk. Kan akisini falan incelediler sorun yok dediler. Boyu da 17 cm olmus bastan kalcaya. Agirligini bilemiycem simdi "ounce" olarak soykledikleri icin ;-(.. lol.. ben kalbe odaklandiigm icin acikcasi boya, posa bakmadim;-))
Sonra cinsiyeti dedigimiz gibi zarfimizi verdik. Dr da aldi zardi birseyler yapti, bantladi bize geri verdi. Biz de aldik ayy ne yapsak hic bakmadan kagit ogutuculeri varya ondan mi gecirsek diyoruz;-)) Bu arada ayrintili usg den sonra hemen kendi dr umu gordum normal gebelik takini icn. seker yukleme testini 24. haftada olucakmisim. Negatif kan grubundan dolayi olan ignede 28. haftada. Ayrici 2nd trimester genetik taramanin sonucu gelmis. Down riski daha da dusmus. Cok sevindik.. Aylik idrar testini olduk. Her sey yolunda gozukuyor.
Yfrog Image : yfrog.com/0idsc0737630j
Bu da zarfimiz;-))
amin canım inşallahGünaydııııınn, hepimiz için umut ve müjde dolu bir gün olması dileğiyle...
günaydın tatlım sen nasılsın esasn tansiyon falan nasıl olduMERVEcim günaydın.. iyi haberlerle gelmişsin bu sabah.. sen nasılsın bakalım..
NAGIHAN iyi olmana çok sevindim tatlım.. ara ara gir de böyle haberdar et bizi durumdan..
Yeter artık bu kayıplar, bebeklerimiz bizi bırakmasın mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?