cnm geçmiş olsun insan böle durumlarda dediğin gibi hemen ağlamaklı oluyor bebeğini düşünüyor kendinden önce benimde yakamı bırakmadı alerji bilmemne ilaç içtim bayağı ama yapacak bişey sonuçta herşey onla riçin değiş mi ? e bebiş nasıl peki annelik nasıl bunun dışındaslm mervecim biz ayın 10 nunda tatile çıktık ve hala memleketteyiz.canım ya aksilikler yakamı bırakmıyor.şimdide idrar yolları enfeksiyonu oldum.geçen hafta sağ kasığımda çok ağrım oldu ağlamaktan helak oldum bebişe bişey olacak diye.şimdi antibiyotik kullanıyorum hala bile ağrım var.dünden beride akıntım var.sinirlerim çok gergin...
sen nasılsın.geçmişi okuyayım dedim baş edemedim bayağı yazmışsınız.çok öptüm canım...
kızlaaaarrrrr:))))
Merhabalaar:))) yeni doktorumun yaptığı detaylı ultrasondan geldim az önce:))))))
367 gr olmuş oğluşum. Yaklaşık 1 hafta öndeymiş. Doktor bebeğin de çok sağlıklı sen de çok sağlıklısın dedi:)))) Kiloma şekerime tansiyonuma hep çok iyi dedi. Biraz daha kilo alabilirmişim, fazla kasmamalıymışım. Bebeğimi de çok iyi besleyebiliyormuşum. Yediklerim bebeğe kolayca ulaşıyormuş. Bunu rahim iç duvarının üzerindeki birşeylere bakarak söylüyor. Bana çok ilginç geldi. Plesentanın yeri, bebeğin duruşu çok idealmiş.
Oğlum aynı babasına benziyor kızlar, öyle olsun istemiştim çok, avrupai kalkık burunlu, ince çeneli bir oğlum olacak yani, saç ten göz rengini de tutturursak zor alacağım kızların elinden demektir:)))
Doğum meselesini sordum, sizce sezaryen mi dedim, aynı Nazan'ın doktoru gibi henüz erken ama niye normal doğum olmasın ki dedi. Epidural sezaryene de çok şart değil dedi. Bakacağız artık:)))
Merveciğim sana özel mesaj da atacağım ama buradan da bir duyurayım dedim. Bugün tartılma günümdü, 106.5 olmuşum, bebek de 367 gr:)))
Öpüyorum sizleri ve de kuzularımızı, malum geç geldik, işlere bir dalayım, akşam üstü gibi tekrar kaçar gelirim aranıza:))))
şekerler merhaba
herkes ii çoksevindim..
sağlık ocağından aradılar sabah gelin die..gittim kan tahlili idrar tahlili yaptılar aşım yapıldı kalp atışını dinlediler:):)
sonuçlar da ii çıktı..
merveee ya bende nefrettttttttttt ediorum sütten ağzıma sokamıorum sen nasıl içtin sıcak mı soğuk mu içine bişii koydunmu??
Benim de tüylerim diken diken olmuştu:)) ama o kadar çok yazmışsınız ki ben cevaplama sürecine geçene kadar unuttum ehehehehe:)))kızlar ya üniden arkadaşım aradı sabahın körünce
eşi doğumda şu an çok heycanlı herkesi arıyorum sıkıntıdan diyo
gece iki buçukta girmiş kızcağız
allah bir avazda kurtarsın ay ne heycanlı ya
bi an aklıma geldi öle günler gelicek ki
bi bakıcaz birimiz aramışız yada topiğe yazıyoruz
KIZLAR BEN DOĞUMA GİDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN
ayy yazarken bile tüylerim diken diken oluyor yaaa süper birşey değil mi...
Hamilelikten şekerim:)) Aslında tadını çıkar:) Ben öyle olunca, daha hissiyatlı bir kadın oldum diye seviniyorum vallahi..AH ah bir gelse ogünler hayırlısı ile herşeyden önemlisi . ama ne bilim ya buğün bende duygusallık var herşeye ağlamam geliyor hayırdır diyelim
Sevgicim, dikkat ett, suyunu iç.. ben de hipo tansiyorum, aslında bu iyi bişey...kızlar günaydın.. ben pek iyi değilim bu sabah.. çok halsizim.. kalbim çok hızlı atıyor... sanırım biraz susuz kaldım.. zaten tam bayılıp hastaneye gidip serum yeme zamanındayım.. her sene bu zamanlar bi serum yiyorum.. umarım öyle bişiy olmaz bu sefer.. ama ciddi kötüyüm..
Hadi iyisin Pelin:)) Oğlan hareketlenmiş... Sen de çocuğun canı iskender çekiyo, dondurma çekiyo anlamıyosun yaf:))))) Maşallah:)Merve'cim dün akşam 1 porsiyon iskender, 1 tane de magnum yiyince oğlan nihayet hareketlendi aklinialirimsmile
Eşim de şimdi aradı, varmışlar Ankara'ya. ben asıl akşam için endişeliyim. Cenaze ikindide, 6-7 gibi ancak çıkarlarsa yola geceyarısı gelir. Sağ salim gelsin de... saat önemli değil.
Canımmmmmm; hadi gözün aydın Çok Mutlu olduuuum:) Birazdan ben de yazacağım detaylı maceralarımızı:) Konuşuruz inceden:)kızlaaaarrrrr:))))
Merhabalaar:))) yeni doktorumun yaptığı detaylı ultrasondan geldim az önce:))))))
367 gr olmuş oğluşum. Yaklaşık 1 hafta öndeymiş. Doktor bebeğin de çok sağlıklı sen de çok sağlıklısın dedi:)))) Kiloma şekerime tansiyonuma hep çok iyi dedi. Biraz daha kilo alabilirmişim, fazla kasmamalıymışım. Bebeğimi de çok iyi besleyebiliyormuşum. Yediklerim bebeğe kolayca ulaşıyormuş. Bunu rahim iç duvarının üzerindeki birşeylere bakarak söylüyor. Bana çok ilginç geldi. Plesentanın yeri, bebeğin duruşu çok idealmiş.
Oğlum aynı babasına benziyor kızlar, öyle olsun istemiştim çok, avrupai kalkık burunlu, ince çeneli bir oğlum olacak yani, saç ten göz rengini de tutturursak zor alacağım kızların elinden demektir:)))
Doğum meselesini sordum, sizce sezaryen mi dedim, aynı Nazan'ın doktoru gibi henüz erken ama niye normal doğum olmasın ki dedi. Epidural sezaryene de çok şart değil dedi. Bakacağız artık:)))
Merveciğim sana özel mesaj da atacağım ama buradan da bir duyurayım dedim. Bugün tartılma günümdü, 106.5 olmuşum, bebek de 367 gr:)))
Öpüyorum sizleri ve de kuzularımızı, malum geç geldik, işlere bir dalayım, akşam üstü gibi tekrar kaçar gelirim aranıza:))))
Oy benim kuzumaaaa:)))) Maşallah Ezgim:))şekerler merhaba
herkes ii çoksevindim..
sağlık ocağından aradılar sabah gelin die..gittim kan tahlili idrar tahlili yaptılar aşım yapıldı kalp atışını dinlediler:):)
sonuçlar da ii çıktı..
merveee ya bende nefrettttttttttt ediorum sütten ağzıma sokamıorum sen nasıl içtin sıcak mı soğuk mu içine bişii koydunmu??
hımmm ama öle kilo vericem diye aç kalmak olmaz halsiz düşersin fıstıkların peşinden koşarken dikkat etmelisin gıdanacanım sevmiyorum bunu anlatmayı,
öyle aman sütüm taşsın geyiğiyle de yemedim inan ki,
aynen söyledğin gibi insanlar benim kilo aldıklarımla formda kalıyorlar,öyle homini değilim aslında,ama böyle oluyro işte
şimdi kilo verirken de resmen açım yani,,
gittiği kadar,
kızların doğumgününe kadar toparlansam biraz diyorum bakalım..
cnm benim doktorum ayrıntılı kendi yapıor ama örneğin kalpte bir sorun gördü o zaman bebek kardiyoloğuna gönderiyor durum bu başka bir perinatoloğa değil...canım biliyorum serdar beyle olmadığını,güzel olsun,sağlıklı olsun,elektirk tutsun bu önemli,
açıkçası canım kadın doğumcuların bakıp sonra bir aksiilk hissettiklerinde yönlendirmelerini sevmiyorum,
herşeyiyle bir perinatolog olmalı,
beni Serdar bey yönlendirmişti,Fulyada bir Perinatolog..
amanın e seni rahatsız etmiyor mu öle yatmakkıslar bu arada siz hep anlatmışsınız nasıl yatılması gerektiğinide şöle bi sorun var ben her uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buluorum((
nolcakkk şimdi
Ben OPU'dan itibaren Crinone jel kullanıyordum. 12. hafta bitene kadar günde 2 tane kullandım. 13. haftayla beraber günde bire düşürdük. ben kesmek istedim ama doktorum illa devam edeceksin dedi. Kalçadan yağlı iğneleri sevmediğim için jeli tercih ettim ama o da bayağı pahalı. 15 günde bir devlet hastanesine gidip yazdırdım ama o da ayrı bir dert.
Neyse bu ay başı doktora gittiğimde haftada 1 iğne olsan yeter dedi. Proluton verdi. hem daha ucuz hem de sadece haftada 1. ben de peki dedim. Pazartesi sabahları bizim şirket doktoruna yaptırıyorum. Eli çok hafif, iğne de hiç yakmadı. Çok hafif bir sızı oluyor, bir de az şiş. Hergün olsam farkederdim herhalde ama proluton bana kötü gelmedi..
cnaım ne güzell,benim bütün hamileliğim öyle geçti,ben serdar beyi çok seviyorum ama etik olarak gökmenle devam et o senin diğer hastalığınıda biliyo dedi ayrıca o çok aşırı yoğun ya bana daha fazla bu işte ilgili olucak bir doktor lazımdı ama serdar hocanın yeri ayrı içim ısındı sarılmak gelio bazen ona çok seivyorum çokkk
ay sen onu bilmezsin duygusal annedir o aynı bensuens canım benim inan başıdan sonuna kadar hamileliğim idrar yolu iltihabıyla geçti,
kullanmadığım antibiotik ,kullanmadığım vajinal fitil kalmadı,
35.haftada idrarda yine yüksek lökosit çıkınca doktor artık kullancak bişey yok,zaten doğum geldi dedi,
üzülüp ağlayacak bişey yok ki,sağlık olsunn..
Benim de tüylerim diken diken olmuştu:)) ama o kadar çok yazmışsınız ki ben cevaplama sürecine geçene kadar unuttum ehehehehe:)))
ohh i yapmışsın tatlım mini check up olmuş resmen
bu arada sana anlatiim şimdi süt içmiyorum ama ayran yoğurt vs tüm süt ürünlerini alıyorum
fakatt dün geceki araştırmalarımda öğrendim ki bu kramp olayı sadece magnezyum eksikliğinden değil kalsiyum eksikliğinde deoluyormuş e rahim alınma ve erken menepoz ihtimalim olduğu için merve dedim kendi kendime
o senden alacağını alıo onun tıkırı yerinde ama sen iki büklüm bir anne olmak ona ii bakabilmek istiyorsan kendine ii bakmalısın
aldım 500 ml günlük süt buz gibi yanına da haylayf bisküvi
tıkadım burnumu dikledim bi bardak
sonra hemen ağzıma bisküvi attım
sonra bi bardak daha
walla vaziyet bu kokusu ağzımda kalmasın diye üstünede sakızzz
veee başardım walla ezgi denemeni tavsiye ederim soğuk ve şekeriz sütün en az süt gibi koktuğu hali
suens canım benim inan başıdan sonuna kadar hamileliğim idrar yolu iltihabıyla geçti,
kullanmadığım antibiotik ,kullanmadığım vajinal fitil kalmadı,
35.haftada idrarda yine yüksek lökosit çıkınca doktor artık kullancak bişey yok,zaten doğum geldi dedi,
üzülüp ağlayacak bişey yok ki,sağlık olsunn..
kızlaaaarrrrr:))))
yyooooooooooooo hiçç faeketmiorum bile merveeehımmm ama öle kilo vericem diye aç kalmak olmaz halsiz düşersin fıstıkların peşinden koşarken dikkat etmelisin gıdana
cnm benim doktorum ayrıntılı kendi yapıor ama örneğin kalpte bir sorun gördü o zaman bebek kardiyoloğuna gönderiyor durum bu başka bir perinatoloğa değil...
ben serdar beyi çok seviyorum ama etik olarak gökmenle devam et o senin diğer hastalığınıda biliyo dedi ayrıca o çok aşırı yoğun ya bana daha fazla bu işte ilgili olucak bir doktor lazımdı ama serdar hocanın yeri ayrı içim ısındı sarılmak gelio bazen ona çok seivyorum çokkk
amanın e seni rahatsız etmiyor mu öle yatmak
ben yatamıyorum mesela
su yatağı üzerinde duruyormuşum gibi oluyo
arkadaşlar sütü sadece kalsiyum açısından düşünüyorsanız şu sıralamayı dikkate alın lütfen,
kendinizi hiç zorlamayın,
bana doktorum söylemişti,
en az sütte calsium var,
sütten daha fazla beyaz penirde,
beyaz peynirden fazla kaşar peynirde,
ondan daha fazla eski kaşarda var,,
hiç kendinizi zorlamayın,bir de bunu deneyin,
olmadı calsim magnezyum takviyesi alırsınız nolcek yerimseniben
yyooooooooooooo hiçç faeketmiorum bile merveee
bayaaa ölee uyanıorum sabah uykumda döndüğüm için kontrolümüde sağlayamıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?