2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım sevmiyorum bunu anlatmayı,
öyle aman sütüm taşsın geyiğiyle de yemedim inan ki,
aynen söyledğin gibi insanlar benim kilo aldıklarımla formda kalıyorlar,öyle homini değilim aslında,ama böyle oluyro işte
şimdi kilo verirken de resmen açım yani,,
gittiği kadar,
kızların doğumgününe kadar toparlansam biraz diyorum bakalım..

canım biliyorum serdar beyle olmadığını,güzel olsun,sağlıklı olsun,elektirk tutsun bu önemli,
açıkçası canım kadın doğumcuların bakıp sonra bir aksiilk hissettiklerinde yönlendirmelerini sevmiyorum,
herşeyiyle bir perinatolog olmalı,
beni Serdar bey yönlendirmişti,Fulyada bir Perinatolog..

cnm geçmiş olsun insan böle durumlarda dediğin gibi hemen ağlamaklı oluyor bebeğini düşünüyor kendinden önce benimde yakamı bırakmadı alerji bilmemne ilaç içtim bayağı ama yapacak bişey sonuçta herşey onla riçin değiş mi ? e bebiş nasıl peki annelik nasıl bunun dışında

bilgeeeeeeeeeeeeee harikasınızzzz

maşallahhh ikinizedeee:))hem senin oğlun annesine de benzese süper olur bence..
kolay gelsin öpüldün..

kıslar bu arada siz hep anlatmışsınız nasıl yatılması gerektiğinide şöle bi sorun var ben her uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buluorum((
nolcakkk şimdi

ohh i yapmışsın tatlım mini check up olmuş resmen

bu arada sana anlatiim şimdi süt içmiyorum ama ayran yoğurt vs tüm süt ürünlerini alıyorum
fakatt dün geceki araştırmalarımda öğrendim ki bu kramp olayı sadece magnezyum eksikliğinden değil kalsiyum eksikliğinde deoluyormuş e rahim alınma ve erken menepoz ihtimalim olduğu için merve dedim kendi kendime

o senden alacağını alıo onun tıkırı yerinde ama sen iki büklüm bir anne olmak ona ii bakabilmek istiyorsan kendine ii bakmalısın

aldım 500 ml günlük süt buz gibi yanına da haylayf bisküvi
tıkadım burnumu dikledim bi bardak
sonra hemen ağzıma bisküvi attım
sonra bi bardak daha
walla vaziyet bu kokusu ağzımda kalmasın diye üstünede sakızzz

veee başardım walla ezgi denemeni tavsiye ederim soğuk ve şekeriz sütün en az süt gibi koktuğu hali

suens canım benim inan başıdan sonuna kadar hamileliğim idrar yolu iltihabıyla geçti,
kullanmadığım antibiotik ,kullanmadığım vajinal fitil kalmadı,
35.haftada idrarda yine yüksek lökosit çıkınca doktor artık kullancak bişey yok,zaten doğum geldi dedi,
üzülüp ağlayacak bişey yok ki,sağlık olsunn..

Benim de tüylerim diken diken olmuştu:)) ama o kadar çok yazmışsınız ki ben cevaplama sürecine geçene kadar unuttum ehehehehe:)))
AH ah bir gelse ogünler hayırlısı ile herşeyden önemlisi . ama ne bilim ya buğün bende duygusallık var herşeye ağlamam geliyor hayırdır diyelim
Hamilelikten şekerim:)) Aslında tadını çıkar:) Ben öyle olunca, daha hissiyatlı bir kadın oldum diye seviniyorum vallahi..
Sevgicim, dikkat ett, suyunu iç.. ben de hipo tansiyorum, aslında bu iyi bişey...
Hadi iyisin Pelin:)) Oğlan hareketlenmiş... Sen de çocuğun canı iskender çekiyo, dondurma çekiyo anlamıyosun yaf:))))) Maşallah:)
Canımmmmmm; hadi gözün aydın Çok Mutlu olduuuum:) Birazdan ben de yazacağım detaylı maceralarımızı:) Konuşuruz inceden:)
Oy benim kuzumaaaa:)))) Maşallah Ezgim:))

hımmm ama öle kilo vericem diye aç kalmak olmaz halsiz düşersin fıstıkların peşinden koşarken dikkat etmelisin gıdana
cnm benim doktorum ayrıntılı kendi yapıor ama örneğin kalpte bir sorun gördü o zaman bebek kardiyoloğuna gönderiyor durum bu başka bir perinatoloğa değil...
ben serdar beyi çok seviyorum ama etik olarak gökmenle devam et o senin diğer hastalığınıda biliyo dedi ayrıca o çok aşırı yoğun ya bana daha fazla bu işte ilgili olucak bir doktor lazımdı ama serdar hocanın yeri ayrı içim ısındı sarılmak gelio bazen ona çok seivyorum çokkk
kıslar bu arada siz hep anlatmışsınız nasıl yatılması gerektiğinide şöle bi sorun var ben her uyandığımda kendimi yüzüstü yatarken buluorum((
nolcakkk şimdi
amanın e seni rahatsız etmiyor mu öle yatmak
ben yatamıyorum mesela
su yatağı üzerinde duruyormuşum gibi oluyo

arkadaşlar sütü sadece kalsiyum açısından düşünüyorsanız şu sıralamayı dikkate alın lütfen,
kendinizi hiç zorlamayın,
bana doktorum söylemişti,
en az sütte calsium var,
sütten daha fazla beyaz penirde,
beyaz peynirden fazla kaşar peynirde,
ondan daha fazla eski kaşarda var,,
hiç kendinizi zorlamayın,bir de bunu deneyin,
olmadı calsim magnezyum takviyesi alırsınız nolcek yerimseniben

belki ben çok sık iğne vurulduğum için bana ağır geldi. belkide vuranın elinden:))) . sen 21.haftadasın hala vuruluyorsan ben kontrolümde biter diye düşünmüştüm demekki daha bitmiycek.olsun.
bende prolutonun diğer bir yan etkiside hiç selilütüm yokken kalçam selilüt doldu. buda prolutondon olabilirmiş. yani hamilelik güzelliği varsa hamilelik selilütüde varmışş:)))

cnaım ne güzell,benim bütün hamileliğim öyle geçti,
hamdolsun bugünlerimize,
önemli olan doktorunla elektriğinin tutması canım,böyle doktorların olması bizim gibi annelere ne büyük şans..

ay sen onu bilmezsin duygusal annedir o aynı ben
ağlayınca rahatkıyoruz bizz :))))
Benim de tüylerim diken diken olmuştu:)) ama o kadar çok yazmışsınız ki ben cevaplama sürecine geçene kadar unuttum ehehehehe:)))

funda allah beni ne yapmasın wallahi billahi ben seni unuttum ya ne desen azdır nası geçti kuzum ayrıntılı aannaaa ne ayıp baannnaaaaa aramadım bile alsanaalsanasmile

bugün deneyeceğim mervee en azından denemeye çalışacağımm
ay düşündükçe fena oluorum yaaa

hymarry merhaba canım
tansiyonunuza dikkat edin dedin ya tatlım benim sürekli 8-4 az önce gene öyle çıktı
tuzlu ayran içince ayaklarım şişior soda içmeye çalışıorum doktorum çok üstünde durmadı
sence nasıl sıkıntılar yaratabilir?

canım maşallah emek bebeğe yerinde çok memnun demekki. çok sevindim.
inşallah hepimiz böyle güzel güzel yazarız ayrıntılıyı. :Saruboceq:

yyooooooooooooo hiçç faeketmiorum bile merveee
bayaaa ölee uyanıorum sabah uykumda döndüğüm için kontrolümüde sağlayamıorum

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
bu bilgiye bayıldm hymarry:))

fundam senin ayrıntılın mı var dııııııııııııı??????
hadi anlat ciciim çok merak etttimmmmmmmmmmmmmmmmmm

TANEM HANIM'IN DÜZEYLİ USG MACERASI:

Saat 12 de doktorda idik... Doktorumuz önce bizden verilerimizi aldı, ikili test sonucumuzu istedi... Ve yattık koydu propu karnıma, dakka bir, Tanem Hanım karnına toplamış olduğu bacaklarını bir hızla uzattı ki, sormayın... Hani az büyük olsa ayyyh dedirtirdi bana:)))

Burnu okka gibi, yusyuvarlak bir kafa, dudaklar falan çok belirgindi:)))) Elleri kafa hizasında idi, o sırada doktor amcanız bakalım bu kız mı erkek mi dedi:))) Biz öğrendik dedik, olsun bi daha bakalım dedi.. Bizim eşşek elleri indirdi aşağı... Hanı kolları yetse, kukuyu kapatacak sıpam:)))) edebi yerinde yaaani:))))) Ciidi ciddi düşündüm, bu kız anlıyo mu ne bizi dedim vallahi:)))

ikili test sonuçlarında sadece yaş riskimin yüksek olduğunu, bunun korkulacak bir durum olmadığını söyledi... Tüm incelemede maşallah afferin kızıma diye diye bir hal oldu doktorumuz.... Normal gelişiminin bir hafta önünde gidiyormuş... Şu an ki kilosu 189 gr. olarak ölçüldü bu sefer... Göbek çevresi 114mm, humerus uzunluğu (omuzdan dirseğe kadar) 21mm, Femur uzunluğu (kalçadan dize kadar) 24mm, kafa çapı da 37 mm .... İç organlarımız tam ve gelişim neffis:) Bu gelişim böyle devam eder ise; 3250-3500gr. doğmasını bekliyoruz:)))

Özet: MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN....

yyooooooooooooo hiçç faeketmiorum bile merveee
bayaaa ölee uyanıorum sabah uykumda döndüğüm için kontrolümüde sağlayamıorum

allah allah benim ayağıma kramp girdi diye seko ovayım dedi
iki dakka yüzsütü yattım hem ben rahat edemedim
hemde cilveloş yapıştırdı hemen dön ezildim diye

canım tebrik ederim harika. ayy negüzel şeyler duyuyoruz yaa.
ben hamilelik duygusallığına girdim okurken gözlerim doldu fundacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…