TANEM HANIM'IN DÜZEYLİ USG MACERASI:
Saat 12 de doktorda idik... Doktorumuz önce bizden verilerimizi aldı, ikili test sonucumuzu istedi... Ve yattık koydu propu karnıma, dakka bir, Tanem Hanım karnına toplamış olduğu bacaklarını bir hızla uzattı ki, sormayın... Hani az büyük olsa ayyyh dedirtirdi bana:)))
Burnu okka gibi, yusyuvarlak bir kafa, dudaklar falan çok belirgindi:)))) Elleri kafa hizasında idi, o sırada doktor amcanız bakalım bu kız mı erkek mi dedi:))) Biz öğrendik dedik, olsun bi daha bakalım dedi.. Bizim eşşek elleri indirdi aşağı... Hanı kolları yetse, kukuyu kapatacak sıpam:)))) edebi yerinde yaaani:))))) Ciidi ciddi düşündüm, bu kız anlıyo mu ne bizi dedim vallahi:)))
Özet: MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN....
allah allah benim ayağıma kramp girdi diye seko ovayım dedi
iki dakka yüzsütü yattım hem ben rahat edemedim
hemde cilveloş yapıştırdı hemen dön ezildim diye
bende çok seviyorum yüzüstü yatmayı. hatta buyüzden uykuya dalmakta zorlanıyorum. ama yüzüstü iğne vurulmak için yattığım esnada bile ezildi bebğim sanıyorum:))) oyüzden kazala dahi yüzüstü dönemiyorum.
canım yani erken dönemde üzerinde durmamak doğru olabilir fakat eğer bu düşüklük devamlı seyrederse sıkıntılar nüksedebilir,hymarry merhaba canım
tansiyonunuza dikkat edin dedin ya tatlım benim sürekli 8-4 az önce gene öyle çıktı
tuzlu ayran içince ayaklarım şişior soda içmeye çalışıorum doktorum çok üstünde durmadı
sence nasıl sıkıntılar yaratabilir?
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))
bu bilgiye bayıldm hymarry:))
TANEM HANIM'IN DÜZEYLİ USG MACERASI:
Saat 12 de doktorda idik... Doktorumuz önce bizden verilerimizi aldı, ikili test sonucumuzu istedi... Ve yattık koydu propu karnıma, dakka bir, Tanem Hanım karnına toplamış olduğu bacaklarını bir hızla uzattı ki, sormayın... Hani az büyük olsa ayyyh dedirtirdi bana:)))
Burnu okka gibi, yusyuvarlak bir kafa, dudaklar falan çok belirgindi:)))) Elleri kafa hizasında idi, o sırada doktor amcanız bakalım bu kız mı erkek mi dedi:))) Biz öğrendik dedik, olsun bi daha bakalım dedi.. Bizim eşşek elleri indirdi aşağı... Hanı kolları yetse, kukuyu kapatacak sıpam:)))) edebi yerinde yaaani:))))) Ciidi ciddi düşündüm, bu kız anlıyo mu ne bizi dedim vallahi:)))
ikili test sonuçlarında sadece yaş riskimin yüksek olduğunu, bunun korkulacak bir durum olmadığını söyledi... Tüm incelemede maşallah afferin kızıma diye diye bir hal oldu doktorumuz.... Normal gelişiminin bir hafta önünde gidiyormuş... Şu an ki kilosu 189 gr. olarak ölçüldü bu sefer... Göbek çevresi 114mm, humerus uzunluğu (omuzdan dirseğe kadar) 21mm, Femur uzunluğu (kalçadan dize kadar) 24mm, kafa çapı da 37 mm .... İç organlarımız tam ve gelişim neffis:) Bu gelişim böyle devam eder ise; 3250-3500gr. doğmasını bekliyoruz:)))
Özet: MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN....
slm arkadaşlar nasılsınız?
böle pat die daldım aranıza ama bende nasip olursa inş. ocakta anne olucam paylaşmak istedim...
tşk ederim daha önce yazmıştım ewt bu ikinci.
bnm yiğenim var adı ebrar sena.nick ordan gelio ama deiştirmek istiyorum bu niki mümkünmü acaba aynı msn den.ayrıca bebeğim tek çok şükür o bırakmadı beni umarım tamamına erer hep beraber inş.
süper ama normalden çok fazla şişim sanki 6 aylık gibi daha 13 haftalık bu c.tesi 2li test var hayırlı sonuçlar olu inş.snnki kaç haftalık cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?