2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Pumadan hamilelere özel ayakkabı 2010

Hala mükemmel vücutları ile galalarda yüksek topuklarla cirit atan hamile Hollywood yıldızlarını hepimiz görüp de “Onlar yaparsa ben de yaparım,” dediyseniz, şişlikten patlayacakmış gibi ayak bilekleri ve dayanılmaz sırt ağrılarıyla eve döndüğünüze eminiz.

Hamilelik ve modanın birlikteliğinin de bir sınırı var. Puma işte bu yüzden hamileler iç inanılmaz bir ayakkabı yarattı. Nicolas Winograd’ın tasarladığı Piel, hamilelik şikayetleri olan yorgunluk, taban düşmesi ve ayak şişmesi şikayetlerini gidermeyi amaçlıyor[/QUOTE]

[/QUOTE]
amaniiiiin buna bakmak lazım hemen.. ben çok bitkin oluyorum

Kızlar şimdi araştırdım hem nette yazıyor hemde puma söledi
bu ayakkabı tanıtım amaçlı çıkarılmış daha yurt dışında seri üretime geçilmemiş

2 ay daha sürermiş

zaten türkiyedekilerin haberi bile yok

merhaba kızlar bugün de gittim doktora yarın gidiyorum bebeğimle yakında ayrılıyoruz benim vücuduma zarar verebilirmiş ve yaşama şansı hiç yokmuş. mervecim liseteden silebilirsin çok öpüyorum sizleri umarım en kısa zamanda iyi haberlerle gelirim sizin iyyi haberlerinizi okumak da beni mutlu eder bana dua edin kolay atlatayım

Zeynepcim dualarimiz seninle.. Ilk duydugumuz andan beri de oyle zaten....Kendini yalniz hissetme hepimiz seni ve bebisini dusunuyoruz.. Hakkinizda hayirlisi olsun canim.

------------------------------------------------------

Arim, balim tesekkur ederiz teyzesi.

Kismetse bize de bir prenses geliyormus. Ama ben cok farkli hissetmeye basladim dun aksamdan beri...SImdiye kadar hic cinsiyet olayi olmadigi icin kafamizda oyle genel ifadelerle seviyorduk bebisi yaramaz, afacan, kuzu vs. Simdi kiz olunca bir farklilasti ama ben alisamadim;-)) LoL;-))

Fundacim vallahi bravo diyorum sana;-)) Ayakli usg den bile otesin gormeden biliyorsun cunku;-))

Biz de sadece babam bildi o hep kiz diyordu. Hamile kaldigim zamandan beri ailede olusan kismetli duruma babamin yorumu bu kadar kismetli bebek ancak "kiz " olur demisti.. Babalar kizlarini severler ya dedeler de kiz torun mu seviyorlar ne;-)) Acikcasi hem esin hem de benim gordugumuz ruyalar sonucu benim icime "erkek" doguyordu ama zarfi acinca pembeleri gorduk;-)) Cok guzel bir andi. Eger Allah kismet eder ikinciyi yaparsaniz sizler de oyle yapin. Eminim Drlar anlayislar karsilayacaklardir. Cok daha farkli bir ortam, heyecan oldu. Artik dogum aninda ogrenmek nasil olurdu onu dusunemiyorum:ecrin_bebek:

BSP cim ayrintili usg aslinda diger normal usg ler gibi karindan bakiliyor. Ama bu seferkinin goruntuleme kalitesi simdiye kadar olanlara gore cok daha iyiydi. Bebegin kan akisini falan gosteriyordu. Burda usg cok yaygin dedil belki TR de hep siz boyle usglere giriyorsunuzdur. Ama biz ilk defa gordugumuz icin degisik geldi.. Bu sefer cok fazla kalbine ve diger organlara baktilar. Cok oyle profilden gostermediler acikcasi. Zaten buyumus sigmiyo ekrana da..

Mervecim;; evet "zarftan kiz cikti" gercekten.. Aa soylemeyi unuttum dun aksam yatmadan annemleri aradik MSN de konusmak icin. Onlarda hemen kamerayi actilar. Ve gene zarfi acma olayini onlara da yaptik gerci biz biliyorduk ama onlarda cok heyecanlandi;-)) Ben de bir yandan kameraya cekiyordum goruntulerini. Boyle karti okuyacagiz diye bilg ekranina yaklasiyorlar falan cok sevimliydiler;-))

Ezgii;-)) Kaldik mi bas basa isimde.. Vallahi benim favori ismim olmadigi icin is yukunu hafifletmek adina ogrenelim dedim. Ne yapicaz bu isim isini. ABD deki turklerin kizlarinin adlari genelde ya Serin ya Derin ya da Ela;-)) Degisik birsey bulmam lazim.. Derin burdakilerin favorisi am sen vazgectin.. Neyse daha guzellerini buluruz ins.. Bir de bize kolay telafuz etme, kotu anlam cagristirmama ve birde turkce karakterler mumkunse icermemesi kriterleri var.

bakalim napicazzzzzz;-))

Patly'cim benim kızım olsaydı adını Selin koyacaktım. Yabancılar için telaffuzu kolay, anlamı da: 1. Gür akan su. 2. Orta Asya’da yetişen, bodur, sürekli yeşil kalan bir bitki
Çok moda bir isim değil, ben daha çocukken karar vermiştim bu isme ama bence hiç eskimiyor. Bir de Eda ismini beğeniyorum.

Fikir işte :)

kızlar herkese iyi akşamlar
sıcaklarla aram kötü geceleri uyuyamıyorum ve tüm gün bi koltuğa bi bu koltuğa yatıp duruyorum.
bu arada ben kilo vermişim sıcaklardan ve diş sorunumdan olsa gerek cmtsi kontrolde 93,5 çıktım. ama bebişim iyidi. bol su soda ve süt içiyorum. çok terliorum.günde 2-3 kere duşa giriyorum. cmtsi prof.dr. rıza madazlı ile detaylı usg randevum var.dua edin kızlar bebeğimde bi sorun olmasın :Saruboceq:

zeynepciğim çok üzgünüm ne denir bilemiyorum. keşke bi çaresi olsa bebişin şu anda çok küçük ama ilerleyen günlerde daha kötü etkilenebilir demekki. allah yardımcın olsun cnm.

bizde eşimle diorduk ilerde yurtdışına giderse telafuzu kolay olsun die
baksana derin çokmuş orda alışıktır amerikalılar vazgeçmesem mi ki:):):)
şaka bi yana gene derin olacak heralde vzgeçemiorum dilim istemsiz derin dior...
ay cinsiyeti gibi isminide belirlemek için çelişki yaşayacağız herALDE...

Yeshillcim yoktur inss bir sorun. Genellikle bir emare olmadikca kkotu olduklarina dair onlarin keyfi yerinde oluyor. Esniyolar, oynuyorlar, parmaklarini emip zaman geciyorlar;-)) Sen icini ferah tut. Kimle konussam bu yaz iyiki gelmedin nemden bunaldik diyorlar. Bizim burasi sicak bile olsa nemsiz ben rahat geciriyorum yaz ayini cok sukur..

Pelincim, dun arkadalarla konustum onlar da kiz bekliyorlar iki favori isim var dedi. pelin ya da Selin dedi hihoyyyt O kadar yaygin ki Selin koymalari (gerci ben yanlislikla Serin yazmisim;-)) ) Ben de belki Selen mi koysam dedim;-))

Ezgi vallahi oyle Derin i tercih ediyorlar. Hem kiza hem erkege koyanlar var.. benim esim pek sevmedi o yuzden biz dusunmuyoruz ama okunusu falan kolay burasi icin...

Kızlar günaydın.... Sabahın köründe, hatta gecenin köründe kalktım yine, sabah ezanı okunmamıştı bile daha.... Ve bu saat oldu hala ayaktayım, uyku yok.. Gece çok karnım ağrıdı, garip bir sancı... Endişelenmedim, ama beni de uyutmadı işte... Nette bebek odalarına baktım... yaaaa ama neden gönlüme göre bişey bulamıyorum ki ben... Hepsi o kadar sıradan geliyor kiii Bir tane buldum, o da inanılmaz pahalı... Meğer özel tasarım imiş(
İşte; zaman geçirmeye çalıştım... Bitkinim, uyumak istiyorum... Şimdi gidip tekrar uzanacağım.... :)) hemen uykuya dalmak istiyoruuuuuum....

günaydın kızlarrrrr.....bende sendenim fundaaaaaa( saat 4.16 dan beri ayaktayım üstelik bu saate kadar elektrik de yoktu az önce geldi....karanlıkta tek başıma oturdum bütün gece üsteik inanılmaz sıcak ve klimayı da çalıştıramadımm kötü bi geceydi....patly bu arada uyuduğum 3 saatlik uykuda rüyamda seni gördümm:)) fiziksel olarak hiç hatırlamıordum seni uyandığımda ama normal doğuma gidiosun başında ben varım ne ilgisi varsa o kadar rahat doğum yaptın ki güle güle inanolmaaazzz güsel bi kızın olduu gözleri lacivertti maşallah...
bu arada çok acıktım kahvaltı edim bari herkes uyuyor nasılsa:)

günaydın kızlar. hayırlı cumalar.
rüyadan bahsetmişken aklıma geldi bende dün merveyi gördüm. . bana süpriz yapıp izmire gelmiş ve izmirde ben burdayım beni alırmısın diyor. hemen havaalanına gidiyorum çıtı pıtı çok tatlı bir kız:)) göbişide çıkmış. kırkyıllık özlemini çektiğim arkadaşım gibi birsarılıp hasret gideriyoruz sizlerden bahsediyoruzki sormayın:))
nekadar bir bütün olmuşum burda sizlerle görün:))

günaydıııııınnnn:)))

Erkenci kuşlar siziiii. Bende olamıyor yahu öyle birşey, yani öyle herhangi bir nedenle erkenden kalkıp dikilemiyorum. Neredeyse yataktan kazınarak kalkabiliyorum, tembelim ben, tembeeeeelll:)))
Anlaştık zaten kocamla, ben muhtemelen bebek için geceleri kalkamayacağım, o kalkıp bebeği ben emzireyim diye kucağıma getirecek:))))))

Kızlar İstanbul'da iğrenç bir sıcak ve nem var, berbat hissettiriyor, keşke haftasonu nefes alınabilen bir yerlere kaçabilsek...

Ben hala bir numara hissetmiyorum yahu, gayet de zıpzıp bebeğim ama annesi anlayışsız işte:))) İyi ki aldık şu el dopplerini yoksa birşey hissetmedikçe iyice strese girecektim.

zeynep inan çok üzgünüm ama önemli olan sensin
önce sen geliyorsun herkes için sen ii olda daha çok anne olma şansı yakalayacaksın inşallah
sen anladığım kadarıyla inançlı bir insansın kendini bırakma rabbim sana büyük bir imtihan verdi alnının akıyla bundan da çıkıcaksın tatlım unutmaki cennete giden her melek ailesine şefaatçidir

RABBİM SABIRLAR VERSİN

Günaydın Nazancığııımmm:)))

Hepberaber mütemadiyen rüyadayız desenize:))) Ben hiç iyi rüyalar göremiyorum, herhalde rahat yatamadığımdan, ya kocamla kavga edip ayrıldığımı ya da bana ve bebeğe birşey olduğunu görüyorum. Bugün de ultra gerçeküstü saçma salak bir rüya gördüm, babam çok ama çok yaşlanmış ki zaten 75 yaşındadır; çok sinirli ve öfkeli bir adam olmuş, çook eski bir evde yaşıyor ve insanlarla iletişimini kapatmış, hatta yakaladığına kötü davranıyor, evine kapatıyor, neden bana bakmıyorsunuz diye kilitliyor filan:))) Önce gidip o evden çıkarmaya ve tedavi ettirmeye çalışıyorum, sonra ben de kaçıyorum:))) Artık annemle babamın yaşlanmasından nasıl korktuysam:)))

Dün de görümcem beni doğumda görmüş, yan masada da kendisi yatıyormuş, o da benim çektiğim gibi sancı çekiyormuş ve ben sonunda balık doğurmuşum:)) Genç kız, yeni doğmuş bebeği zihninde tasvir edemedi herhalde:)))

akşam eşimede gösterdim sizin zarfı böle böle yaptılar diye de anlattım hemen meraklandı tabi eee bu zarf kapalı aşkım içinden ne çıkmış sölemiş mi arkadaşın diye dedim dur biraz aşağıya inicem görüceksin veeee kızzzzz aaaa ne güzel yapmışlar falan dedi .....hoş bir fikir süpersiniz...
sıcaklarla benimde hiç araö ii değil. evde resmen dediğin gibi bende kendimi bir oraya bir buraya atıyorum ama bu sıcak dönemleri evde geçirmek en iyisi iş yerinde olunca çok fena oluyor sana anlatama...kontrole gelince tatlım hiç endişelenme herşey yolunda olucak inşallah

inşallah uyuyabilirsin tatlım uyuyamamak heleki bu sıcakta insanı deli ediyor
afiyet olsun cnm ay ne kötü bide siz o sıcakta klimasız kaldınız fena yaniiii allah kolaylık versin
canımmmmsın yaaa demek kocaman sarıldık desene olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile ay ne güzel keşke bu rüya gerçek olsa

hahah ii bir anlaşma olmuş dayar memeciğine bebeği oda cok cok emer sonra uykuya devam ama ben inanıyorum ki sen o gıg demeden kalkıcaksın ben den davul çalsa uyanmayan tipler gördüm şimdi bebekleri bi a dedim mi ayaktalar :)

bugün hepimiz için çok güzel bir gün olsun

yaşadığımız yada yaşayacağımız her olumusuzlukta unutmayalım ki bir hayır vardır

herkes sevdiklerini öpsün yada bir tel açsın yada bir msj

bugün herkes mutlu olsun kimse ölemesin kimse üzülüp ağlamasın

HEPİNİZİN CUMA'SI MÜBAREK OLSUN.......

şekerim rüyda balık murattıt kısmettir çoook iidir
daha ne kadar güzel tasvir etsin
çok süper bir rüya
minik oğlan bereketiyle gelicek işler açılacak bak gör boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…