2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Günaydın kızlar...
Kış çocuğu olmama rağmen soğuğu hiç sevmem ve yazın genelde şikayet etmem. Sıcakta kışı hatırlayıp, "ooh kemiklerim ısınıyor, ne güzel" falan derim ama bu yaz herşey farklı. Herhalde hormonlardan ve aldığım kilolardan geceler işkenceye dönüştü. Gündüz nispeten iyiyim, ofiste bütün gün odamda klima açık falan ama evde bizim klima yok ve yatak odamızın bu kadar sıvak olduğunu hiç hatırlamıyorum. vantilatörü kapıya koyuyoruz, içeri biraz essin diye ama o da yetmiyor. Her sabah bütün gece bir savaştaymışım gibi hissediyorum. Zaten toplasan en fazla 5 saat uyuyabiliyorum.
Dğn eve klima alsak diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. klima benim faranjiti azdırıyor, sesim kısılıyor. ooofff oofff yani bilmiyorumkismile
Bunların üstüne Ağustos'un 2. haftası Antalya'ya annemlerin yanına gidiyoruz. bende ki de akıl yani

günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bu sabah.. ben biraz heyecanlıyım.. 1.30 da fason doktorumla randevum var.. meleğimi görmeye gidicem.. geçmez şimdik zaman yaww....

al benden de o kadar bende kış çocuğuyum o yüzden sıcak severim ama ılık ılık esen bahar havasını bu sene yaz burnumuzdan getirdi hadi biz hamileyiz diye normal deidk ama yanmayan yok istanbulda resmen süblimleşicez o derece yani

bizimde evde klima yok benimde migrenime ii gelmiyor vantilatörde saatli 1 saat sonra kapanıyor gece her kapandığında ya ben ya eşim açıyoruz yine kürdan sokucak sayacına wallahi gerçi oda pek fayda etmiyor oda o kadar sıcak ki annemin evi doğduğundan batana kadar güneş görür sanırım fazla ısınıyor kışın o yüzden evde şortla geziyoruz düşün yani...

allah bize kolaylık versin yinede hepimiz bebeklerimiz ii olsunda bunlara razıyız ama biraz daha ılık bir hava olsa olmazmıydı akannehir
günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bu sabah.. ben biraz heyecanlıyım.. 1.30 da fason doktorumla randevum var.. meleğimi görmeye gidicem.. geçmez şimdik zaman yaww....

kuşum ya sevdim ben bu fason doktor lafını hahahahahaha
ay zaman geçmez sana wallahi bakalım minik DİLA'M ne yapıyor kızımın adaşı tabi karırımız değimezse bu arada bizim kızlar evde kaldı çiğdem topikten gidince topikte usg kertmesi kalmadı kızlarımızın olumunekankayizsmile

ZEYNEBİM Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey yapamıyoruz maalesef.. keşke elimizden bişiyler gelse.. bunu da atlacağından eminim..çok öpüyorum senii..

YESHİLL canım burasıda çok sıcak.. banyo yapıp yatıyorum rahat rahat uyuyayım diye .. ama gece wcye kalktığımda genen yapış yapışım..
canım cumartesi randevunda iyi geçer inşallah.. meleğin sapasağlam seni bekliyo olur..

BİLGECİM günaydın tatlım.. valla burda da nem çok kötü.. insan oturduğu yerde terliyor.. cumartesi pazar daha fena olucakmış.. allah yardımcımız olsun..
Meleğimin hareketlerini bende hissetmiyorum.. sorucam doktora bugün...

MERVEM.. güzel dileklerin için sağol bir tanem.. allah hergünümüzü güzel etsin inşallah..

PELINCİM aslında biraz da olsa şansılıyız biz ya.. ya son 3 aylık dönemde yakalansaydık sıcaklara.. düşünsene iyice kilo almış olacaktır o zaman.. benim arkadaşımın göğüs araları ve bacak araları pişiyordu hep sıcaktan.. kız az çekmedi.. ağustosta doğum yapmıştı.. yine şükredelim biz..

MERVECİM sanki bugün meleğim bana bir sürpriz yapacak pipi göstercek gibi geliyor..
akşam ben de rüyamda kızımı gördüm çok güzeldi... başka hiç birşey hatırlamıyorum ama.. sadece kızım olmuş onu hatırlıyorum.. bakalım.. ne dicek doktor teyzesi..
bugün gideceğim benim gerşek fason doktorumda değil.. onun da fasonu.. tatile gitmiş.. başka bir hastaneden randevu aldım dün.. bu sefer doktor teyzesine gösterir belki diyorum.. :)

hayırlı cumalar arkadaşlar . kızlar iki gündür göğüsüm akıyor benim ya neden olabilir bir bilen var mı yaa

filiz hamile olsuğundan olabilir mi canım
süt bezlerin dolduğundan olabilir mi
daha fazla büyümeye çalıştıklarından olabilir mi

alemsin kuşum endişe etme sakın onlar bebeğine mama hazırlıyor

araştırdın mı peki şekerim usg cihazı iimiymiş
benim fason doktorun ki anca 7 aylıkken görürü walla çocuğumun cinsiyetini
kalp atışlarının sesini dışarı bile vermiyor düşün yani

Haklısın Sevgi, ben çok memnunum aslında. En güzel hamilelik dönemi bence bizimki. Ya şimdi 7-8 aylık hamile olsaydım diye düşününce "çok şükür" diyorum vallahi :)

Yarın sabah 9,30'da oğlumla buluşuyoruz, bizim de detaylu usg'miz var. Çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba Kaan'ım

Geçenlerde rüyamda ikiz doğurdum ve çok mutluyuz, eve geliyoruz falan. Bebekleri yatırıyorum. Sonra hemen 1 gün geçiyor, ben yine çok mutluyum ama bir an aklıma geliyor ben bebekleri hiç emzirmedim ve onlar da sürekli uyuyor. Panik oluyorum, alıyorum emzirmeye çalışıyorum. Bilinçaltımın oyunu bu bana, emzirme konusuna taktım bu aralar :)

canımsın...

ay sevgi bende aynısını düşünüyorum hep karnı ağzına girenler nası dayanıyo diye düşünsen 2 yastıkla yatıyolar bebek göğüs kafeslerinde neredeyse çok zor walla bu durum

günaydın bilgecimm:))
bende sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum. ama normal bir durummuş bu.
balık harika. nasip kısmet murat derler. daha ne olsun canım:))

buarada ben yine paranoyaklara başladım. 1 kilo vermişim birde 2günder batma seyirme vs. hissedemiyorum sanki. oyüzden yine korkuyorum. e usg ye girelide 1hafta oldu.yani daha yeni. neyapsam. aslında zeynepten çok etkilendim. ondan engel olamadığım bir endişe yaşıyorum şimdi.

ANGELİM aa sen bendende endişelisin yapma.. bak merve kızacak şimdi bize.. o batmalarda seyirmelerde normal tatlım.. kocaman oldu aartık annesi sığmaya çalışıyor garibim içeriye..

evet kızlar size katılıyorum. bizimki engüzel hamilelik dönemi. hem bizim için hem bebiş için. sıcaklarda bebeği korumak daha zor. ama soğukta belli derecede evi tuttunmu tamamdır. terleme, ceyran vs. sorunu yok. hem baharda tam ele avuca gelip gezmelere çıkacağımız:)))

filiz hamile olsuğundan olabilir mi canım
süt bezlerin dolduğundan olabilir mi
daha fazla büyümeye çalıştıklarından olabilir mi

alemsin kuşum endişe etme sakın onlar bebeğine mama hazırlıyor

ay nebilim çok sızlıyorllar bidde öyle akınca korktum işte iltihap falan olur mu diye

ANGELİM aa sen bendende endişelisin yapma.. bak merve kızacak şimdi bize.. o batmalarda seyirmelerde normal tatlım.. kocaman oldu aartık annesi sığmaya çalışıyor garibim içeriye..

sevgicim iki gündür birşey hissetmiyorum ondan korkuyorum. zeynepten çok etkilendim herhalde. aramızda 3gün vardı oyüzden o aklımdan hiç çıkmıyor. birde busabah tartıldım 1kilo vermişim çok korktum.

ya ne güzel
bende dün gece tuvalete gidiyorum
tuvalet kağıdına bi bakıyorum kıpkırmızı kan
sonra doktorumu arıyorum ulaşamıyorum
sekreter kız size bir zarf vermiştir doktorunuz ona bakın falan diyo
patlynin zarfından etkilendim üstünede zeynep falan
saçma sapan rüyalar gördüm
ağlamışım uykumda eşim
aşkım noldu diye uyandırdı
şimdi kızım pek uslu kıpırdamıyo diye korktum..

BONCUK benimde sızlama var ama sıvı gelmiyor. ama mervenin dediği doğru.. bende araştırdım.. süt bezleri mesaiye başlamış artık..

bu akşam herkes meleğiyle ilgili rüyalar görmüş... allah hayırlara vesile etsin inşallah..

EZGİİİİM; Kesken elektriğin olaymış, keşkem msn olaymış(((((((((( Ben şimdi uyandım:=)
Hepimiz öyleyiz NAlancım... Bak ben ayaklı usg bile oldum:)))
Yaaaa Blgeemm; ben de hiç bişi hissetmiyorummm(((((( Kıpraşıyo ama işte sen ben anlayışsızmıyız nee
Çok güllldüüüüüüüüüüüüüüüümmm:)))))) Balık adam heeee:)))))) Yaw bu rüyalar çok garip.. ben de denize karnım burnımda girmiştim, çıktığımda karnım dümdüzdü:))) Sonra gayet sakin aaaa bebek yok diyip, denizde bebek aramaya başlamıştım:))))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…