al benden de o kadar bende kış çocuğuyum o yüzden sıcak severim ama ılık ılık esen bahar havasını bu sene yaz burnumuzdan getirdi hadi biz hamileyiz diye normal deidk ama yanmayan yok istanbulda resmen süblimleşicez o derece yaniGünaydın kızlar...
Kış çocuğu olmama rağmen soğuğu hiç sevmem ve yazın genelde şikayet etmem. Sıcakta kışı hatırlayıp, "ooh kemiklerim ısınıyor, ne güzel" falan derim ama bu yaz herşey farklı. Herhalde hormonlardan ve aldığım kilolardan geceler işkenceye dönüştü. Gündüz nispeten iyiyim, ofiste bütün gün odamda klima açık falan ama evde bizim klima yok ve yatak odamızın bu kadar sıvak olduğunu hiç hatırlamıyorum. vantilatörü kapıya koyuyoruz, içeri biraz essin diye ama o da yetmiyor. Her sabah bütün gece bir savaştaymışım gibi hissediyorum. Zaten toplasan en fazla 5 saat uyuyabiliyorum.
Dğn eve klima alsak diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. klima benim faranjiti azdırıyor, sesim kısılıyor. ooofff oofff yani bilmiyorumkismile
Bunların üstüne Ağustos'un 2. haftası Antalya'ya annemlerin yanına gidiyoruz. bende ki de akıl yani
günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bu sabah.. ben biraz heyecanlıyım.. 1.30 da fason doktorumla randevum var.. meleğimi görmeye gidicem.. geçmez şimdik zaman yaww....
Günaydın kızlar...
Kış çocuğu olmama rağmen soğuğu hiç sevmem ve yazın genelde şikayet etmem. Sıcakta kışı hatırlayıp, "ooh kemiklerim ısınıyor, ne güzel" falan derim ama bu yaz herşey farklı. Herhalde hormonlardan ve aldığım kilolardan geceler işkenceye dönüştü. Gündüz nispeten iyiyim, ofiste bütün gün odamda klima açık falan ama evde bizim klima yok ve yatak odamızın bu kadar sıvak olduğunu hiç hatırlamıyorum. vantilatörü kapıya koyuyoruz, içeri biraz essin diye ama o da yetmiyor. Her sabah bütün gece bir savaştaymışım gibi hissediyorum. Zaten toplasan en fazla 5 saat uyuyabiliyorum.
Dğn eve klima alsak diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. klima benim faranjiti azdırıyor, sesim kısılıyor. ooofff oofff yani bilmiyorumkismile
Bunların üstüne Ağustos'un 2. haftası Antalya'ya annemlerin yanına gidiyoruz. bende ki de akıl yani
hayırlı cumalar arkadaşlar . kızlar iki gündür göğüsüm akıyor benim ya neden olabilir bir bilen var mı yaa
MERVECİM sanki bugün meleğim bana bir sürpriz yapacak pipi göstercek gibi geliyor..
akşam ben de rüyamda kızımı gördüm çok güzeldi... başka hiç birşey hatırlamıyorum ama.. sadece kızım olmuş onu hatırlıyorum.. bakalım.. ne dicek doktor teyzesi..
bugün gideceğim benim gerşek fason doktorumda değil.. onun da fasonu.. tatile gitmiş.. başka bir hastaneden randevu aldım dün.. bu sefer doktor teyzesine gösterir belki diyorum.. :)
.
MERVEM.. güzel dileklerin için sağol bir tanem.. allah hergünümüzü güzel etsin inşallah..
PELINCİM aslında biraz da olsa şansılıyız biz ya.. ya son 3 aylık dönemde yakalansaydık sıcaklara.. düşünsene iyice kilo almış olacaktır o zaman.. benim arkadaşımın göğüs araları ve bacak araları pişiyordu hep sıcaktan.. kız az çekmedi.. ağustosta doğum yapmıştı.. yine şükredelim biz..
Günaydın Nazancığııımmm:)))
Hepberaber mütemadiyen rüyadayız desenize:))) Ben hiç iyi rüyalar göremiyorum, herhalde rahat yatamadığımdan, ya kocamla kavga edip ayrıldığımı ya da bana ve bebeğe birşey olduğunu görüyorum. Bugün de ultra gerçeküstü saçma salak bir rüya gördüm, babam çok ama çok yaşlanmış ki zaten 75 yaşındadır; çok sinirli ve öfkeli bir adam olmuş, çook eski bir evde yaşıyor ve insanlarla iletişimini kapatmış, hatta yakaladığına kötü davranıyor, evine kapatıyor, neden bana bakmıyorsunuz diye kilitliyor filan:))) Önce gidip o evden çıkarmaya ve tedavi ettirmeye çalışıyorum, sonra ben de kaçıyorum:))) Artık annemle babamın yaşlanmasından nasıl korktuysam:)))
Dün de görümcem beni doğumda görmüş, yan masada da kendisi yatıyormuş, o da benim çektiğim gibi sancı çekiyormuş ve ben sonunda balık doğurmuşum:)) Genç kız, yeni doğmuş bebeği zihninde tasvir edemedi herhalde:)))
filiz hamile olsuğundan olabilir mi canım
süt bezlerin dolduğundan olabilir mi
daha fazla büyümeye çalıştıklarından olabilir mi
alemsin kuşum endişe etme sakın onlar bebeğine mama hazırlıyor
ANGELİM aa sen bendende endişelisin yapma.. bak merve kızacak şimdi bize.. o batmalarda seyirmelerde normal tatlım.. kocaman oldu aartık annesi sığmaya çalışıyor garibim içeriye..
Haklısın Sevgi, ben çok memnunum aslında. En güzel hamilelik dönemi bence bizimki. Ya şimdi 7-8 aylık hamile olsaydım diye düşününce "çok şükür" diyorum vallahi :)
Yarın sabah 9,30'da oğlumla buluşuyoruz, bizim de detaylu usg'miz var. Çok merak ediyorum ne kadar büyüdü acaba Kaan'ım
Geçenlerde rüyamda ikiz doğurdum ve çok mutluyuz, eve geliyoruz falan. Bebekleri yatırıyorum. Sonra hemen 1 gün geçiyor, ben yine çok mutluyum ama bir an aklıma geliyor ben bebekleri hiç emzirmedim ve onlar da sürekli uyuyor. Panik oluyorum, alıyorum emzirmeye çalışıyorum. Bilinçaltımın oyunu bu bana, emzirme konusuna taktım bu aralar :)
EZGİİİİM; Kesken elektriğin olaymış, keşkem msn olaymışgünaydın kızlarrrrr.....bende sendenim fundaaaaaa( saat 4.16 dan beri ayaktayım üstelik bu saate kadar elektrik de yoktu az önce geldi....karanlıkta tek başıma oturdum bütün gece üsteik inanılmaz sıcak ve klimayı da çalıştıramadımm kötü bi geceydi....patly bu arada uyuduğum 3 saatlik uykuda rüyamda seni gördümm:)) fiziksel olarak hiç hatırlamıordum seni uyandığımda ama normal doğuma gidiosun başında ben varım ne ilgisi varsa o kadar rahat doğum yaptın ki güle güle inanolmaaazzz güsel bi kızın olduu gözleri lacivertti maşallah...
bu arada çok acıktım kahvaltı edim bari herkes uyuyor nasılsa:)
Hepimiz öyleyiz NAlancım... Bak ben ayaklı usg bile oldum:)))günaydın kızlar. hayırlı cumalar.
rüyadan bahsetmişken aklıma geldi bende dün merveyi gördüm. . bana süpriz yapıp izmire gelmiş ve izmirde ben burdayım beni alırmısın diyor. hemen havaalanına gidiyorum çıtı pıtı çok tatlı bir kız:)) göbişide çıkmış. kırkyıllık özlemini çektiğim arkadaşım gibi birsarılıp hasret gideriyoruz sizlerden bahsediyoruzki sormayın:))
nekadar bir bütün olmuşum burda sizlerle görün:))
Yaaaa Blgeemm; ben de hiç bişi hissetmiyorummmgünaydıııııınnnn:)))
Erkenci kuşlar siziiii. Bende olamıyor yahu öyle birşey, yani öyle herhangi bir nedenle erkenden kalkıp dikilemiyorum. Neredeyse yataktan kazınarak kalkabiliyorum, tembelim ben, tembeeeeelll:)))
Anlaştık zaten kocamla, ben muhtemelen bebek için geceleri kalkamayacağım, o kalkıp bebeği ben emzireyim diye kucağıma getirecek:))))))
Kızlar İstanbul'da iğrenç bir sıcak ve nem var, berbat hissettiriyor, keşke haftasonu nefes alınabilen bir yerlere kaçabilsek...
Ben hala bir numara hissetmiyorum yahu, gayet de zıpzıp bebeğim ama annesi anlayışsız işte:))) İyi ki aldık şu el dopplerini yoksa birşey hissetmedikçe iyice strese girecektim.
Çok güllldüüüüüüüüüüüüüüüümmm:)))))) Balık adam heeee:)))))) Yaw bu rüyalar çok garip.. ben de denize karnım burnımda girmiştim, çıktığımda karnım dümdüzdü:))) Sonra gayet sakin aaaa bebek yok diyip, denizde bebek aramaya başlamıştım:))))))Günaydın Nazancığııımmm:)))
Hepberaber mütemadiyen rüyadayız desenize:))) Ben hiç iyi rüyalar göremiyorum, herhalde rahat yatamadığımdan, ya kocamla kavga edip ayrıldığımı ya da bana ve bebeğe birşey olduğunu görüyorum. Bugün de ultra gerçeküstü saçma salak bir rüya gördüm, babam çok ama çok yaşlanmış ki zaten 75 yaşındadır; çok sinirli ve öfkeli bir adam olmuş, çook eski bir evde yaşıyor ve insanlarla iletişimini kapatmış, hatta yakaladığına kötü davranıyor, evine kapatıyor, neden bana bakmıyorsunuz diye kilitliyor filan:))) Önce gidip o evden çıkarmaya ve tedavi ettirmeye çalışıyorum, sonra ben de kaçıyorum:))) Artık annemle babamın yaşlanmasından nasıl korktuysam:)))
Dün de görümcem beni doğumda görmüş, yan masada da kendisi yatıyormuş, o da benim çektiğim gibi sancı çekiyormuş ve ben sonunda balık doğurmuşum:)) Genç kız, yeni doğmuş bebeği zihninde tasvir edemedi herhalde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?