2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım sende benim gibi zeynepten etkilendin herhalde.
anlıyorum seni. bende hiçbir belirti hissetmiyorum ikigündür. o korku bendede var. neyapsak. bu arada üçlü testim 30 temmuzda.daha tam bir hafta var.

günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bu sabah.. ben biraz heyecanlıyım.. 1.30 da fason doktorumla randevum var.. meleğimi görmeye gidicem.. geçmez şimdik zaman yaww....

SEVGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ. İçime kız doğuyo dadlumm:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Hadi güsel haberlerle gel:))

ay herkes kız diyo ya... bana niye erkek gibi geliyürr....bak heyecan yaptım şimdik.. off daha çok var..

o bende de var cnm zeynebi çok seviyorum çünkü yalovaya giincede muhakkak görüşmek istiyorum
ANGELİM aa sen bendende endişelisin yapma.. bak merve kızacak şimdi bize.. o batmalarda seyirmelerde normal tatlım.. kocaman oldu aartık annesi sığmaya çalışıyor garibim içeriye..
merveye kıi kızsın merve sizen beter evhamlı banada bi sopa lazım

ay nebilim çok sızlıyorllar bidde öyle akınca korktum işte iltihap falan olur mu diye
korkma korkma benimde memişler söndü bende korkuyordum olurmu öle meğer

sevgicim iki gündür birşey hissetmiyorum ondan korkuyorum. zeynepten çok etkilendim herhalde. aramızda 3gün vardı oyüzden o aklımdan hiç çıkmıyor. birde busabah tartıldım 1kilo vermişim çok korktum.
ya bende kilo almıyorum nedendir afedersiniz karnım dinazor gibi
biz varya bu kilo almadığımız günleri hamileliğin sonuda çok aricaz

yakında başlar annesi herkeste aynı olmuyor geçen resmen ayağa kalktım ilk defa bukadar kuvvetli tekmeledi ikibüklüm oturuyordum sanırım rahatsız oldu üç kere ard arda tekmeledi yerimden sıçradım

bu akşam herkes meleğiyle ilgili rüyalar görmüş... allah hayırlara vesile etsin inşallah..
ya ben görmedim ii rüyaaa yaaaa
canım sende benim gibi zeynepten etkilendin herhalde.
anlıyorum seni. bende hiçbir belirti hissetmiyorum ikigündür. o korku bendede var. neyapsak. bu arada üçlü testim 30 temmuzda.daha tam bir hafta var.
hakkında hayırlııs canımın içi not ediim hemen tarihi
canım ya öyledir inşallah süt olsundda başka bişe olmasın:)))
ya sen endişelenme süt kanalları yoğun olanların bu aylarda göğsünden sıvı gelmesi normalmiş o bende de oldu sordum doktoruma zaten benim sıvı şefaf bi renk gibiydi korkma sen
Bence doktoruna sor canım. Süt gelmesi için erken çünkü...
sordum ben canım bana olduğunda süt kanallarından kaynaklanıyo ama sürekli olan bişey se onu bilemem benim bi an oldu oda kaşıntı için devamlı losyon sürerken göğüslerimi uyarmış olabilirmişim doktorum öle dedi....
ay herkes kız diyo ya... bana niye erkek gibi geliyürr....bak heyecan yaptım şimdik.. off daha çok var..

bencede kız DİLA bebek gelecek gör bak

yakında başlar annesi herkeste aynı olmuyor geçen resmen ayağa kalktım ilk defa bukadar kuvvetli tekmeledi ikibüklüm oturuyordum sanırım rahatsız oldu üç kere ard arda tekmeledi yerimden sıçradım

demek seninkide öle filiz
benim zillide sıkışınca hemen rahatı kaçıo uyarıyor içerden
maaşallah hareketli
ama dün annemle tartıştık çok stresli bir akşam geçirdim aşırı sinirli ve ağlamaklıydım
korktum bişi olucak diye
bu sabah pek tık yok rüyada üstüne gelince
kokruyorum walla

angell daha 16. haftadasın. belirti olmaması normal. İlla her gün ağrı, sancı, hareket olacak diye birşey yok. Ben karnım büyümese hamile olduğuma emin olamayacaktım bir ara. bebeği hissetmemen de çok normal çünkü daha çok erken. Bu kadar stres yapma, bebeği de etkiiliyorsun.

öyle canım çok hareketli gün içerisinde çok sık tekmeliyor özellikle sırt üstü yatarken korkma bu haftalda uykusu düzene giriyormuş mışıl mışıl uyuyordur annesi merak etme sen

kızlar birde kilo ile ilgiliymiş lilolarını tam bilmiyorum ama kilolu olanlar geç hissediyormuş doktorum söylmemiişti ben 58.5 kiloyum

sağol canım. inşallah evham yapıyorumdur. nebileyim hızla kilo alıyordum biranda 1 kilo verincede korktum. aslında zeynepten çok etkilendim ondan.çok sağlıklı giden bir gebelik biranda sonlanınca çok üzüldüm korktum açıkcası. hep ilk üçayı bitirdikten sonra ohh diycem diyordum. öyle olmuyormuş. herhalde bebişlerimizi elimize alınca rahatlıycaz biz.

Angel kilo kaybı sürekli ve hızlı olursa endişelen bence. bu sıcaklarda 1 kilo vermek normal. Su kaybediyoruz ve sıcaklar yüzünden daha hafif yiyoruz. yani sende belki öyle olmuştur.
Kötü haberler aldık geçen hafta ve hepimizi etkiledi. Kilonu bu hafta takip et, hep aynı şekilde tartılmaya dikkat et. Kilo kaybı devam ederse, hızlanırsa o zaman hemen doktorunu ara. Ama boşuna şimdi endişelenme. Bol sıvı almayı da unutma..

kaanım nasılmış bugün annesiiiii
öyle canım çok hareketli gün içerisinde çok sık tekmeliyor özellikle sırt üstü yatarken korkma bu haftalda uykusu düzene giriyormuş mışıl mışıl uyuyordur annesi merak etme sen
aaaa çok mu uyuyorlarmış yaa eşşek bunlar ya yerim ben onlarııı
kızlar birde kilo ile ilgiliymiş lilolarını tam bilmiyorum ama kilolu olanlar geç hissediyormuş doktorum söylmemiişti ben 58.5 kiloyum
evet kilo ile etkisi var onu bende okumuştum bende 57,8 kiloyumm

ya aynen 3 ay geçince rahat olucaz sanarken dediğin gibi olması can sıkıcı en iyisi 7 ayı garantilesek kuvöz falan yaşatırız allah nasip ederse bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…