ya ne güzel
bende dün gece tuvalete gidiyorum
tuvalet kağıdına bi bakıyorum kıpkırmızı kan
sonra doktorumu arıyorum ulaşamıyorum
sekreter kız size bir zarf vermiştir doktorunuz ona bakın falan diyo
patlynin zarfından etkilendim üstünede zeynep falan
saçma sapan rüyalar gördüm
ağlamışım uykumda eşim
aşkım noldu diye uyandırdı
şimdi kızım pek uslu kıpırdamıyo diye korktum..
günaydın fıstıklar.. nasılsınız bakalım bu sabah.. ben biraz heyecanlıyım.. 1.30 da fason doktorumla randevum var.. meleğimi görmeye gidicem.. geçmez şimdik zaman yaww....
BONCUK benimde sızlama var ama sıvı gelmiyor. ama mervenin dediği doğru.. bende araştırdım.. süt bezleri mesaiye başlamış artık..
benimde içime kız doğuyor. hadi hayırlısı bakalım:)))SEVGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ. İçime kız doğuyo dadlumm:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Hadi güsel haberlerle gel:))
canım ya öyledir inşallah süt olsundda başka bişe olmasın:)))
o bende de var cnm zeynebi çok seviyorum çünkü yalovaya giincede muhakkak görüşmek istiyorumgünaydın bilgecimm:))
bende sürekli abuk sabuk rüyalar görüyorum. ama normal bir durummuş bu.
balık harika. nasip kısmet murat derler. daha ne olsun canım:))
buarada ben yine paranoyaklara başladım. 1 kilo vermişim birde 2günder batma seyirme vs. hissedemiyorum sanki. oyüzden yine korkuyorum. e usg ye girelide 1hafta oldu.yani daha yeni. neyapsam. aslında zeynepten çok etkilendim. ondan engel olamadığım bir endişe yaşıyorum şimdi.
merveye kıi kızsın merve sizen beter evhamlı banada bi sopa lazımANGELİM aa sen bendende endişelisin yapma.. bak merve kızacak şimdi bize.. o batmalarda seyirmelerde normal tatlım.. kocaman oldu aartık annesi sığmaya çalışıyor garibim içeriye..
evet kızlar size katılıyorum. bizimki engüzel hamilelik dönemi. hem bizim için hem bebiş için. sıcaklarda bebeği korumak daha zor. ama soğukta belli derecede evi tuttunmu tamamdır. terleme, ceyran vs. sorunu yok. hem baharda tam ele avuca gelip gezmelere çıkacağımız:)))
korkma korkma benimde memişler söndü bende korkuyordum olurmu öle meğeray nebilim çok sızlıyorllar bidde öyle akınca korktum işte iltihap falan olur mu diye
ya bende kilo almıyorum nedendir afedersiniz karnım dinazor gibisevgicim iki gündür birşey hissetmiyorum ondan korkuyorum. zeynepten çok etkilendim herhalde. aramızda 3gün vardı oyüzden o aklımdan hiç çıkmıyor. birde busabah tartıldım 1kilo vermişim çok korktum.
ya ben görmedim ii rüyaaa yaaaabu akşam herkes meleğiyle ilgili rüyalar görmüş... allah hayırlara vesile etsin inşallah..
hakkında hayırlııs canımın içi not ediim hemen tarihicanım sende benim gibi zeynepten etkilendin herhalde.
anlıyorum seni. bende hiçbir belirti hissetmiyorum ikigündür. o korku bendede var. neyapsak. bu arada üçlü testim 30 temmuzda.daha tam bir hafta var.
ya sen endişelenme süt kanalları yoğun olanların bu aylarda göğsünden sıvı gelmesi normalmiş o bende de oldu sordum doktoruma zaten benim sıvı şefaf bi renk gibiydi korkma sencanım ya öyledir inşallah süt olsundda başka bişe olmasın:)))
sordum ben canım bana olduğunda süt kanallarından kaynaklanıyo ama sürekli olan bişey se onu bilemem benim bi an oldu oda kaşıntı için devamlı losyon sürerken göğüslerimi uyarmış olabilirmişim doktorum öle dedi....Bence doktoruna sor canım. Süt gelmesi için erken çünkü...
ay herkes kız diyo ya... bana niye erkek gibi geliyürr....bak heyecan yaptım şimdik.. off daha çok var..
yakında başlar annesi herkeste aynı olmuyor geçen resmen ayağa kalktım ilk defa bukadar kuvvetli tekmeledi ikibüklüm oturuyordum sanırım rahatsız oldu üç kere ard arda tekmeledi yerimden sıçradım
demek seninkide öle filiz
benim zillide sıkışınca hemen rahatı kaçıo uyarıyor içerden
maaşallah hareketli
ama dün annemle tartıştık çok stresli bir akşam geçirdim aşırı sinirli ve ağlamaklıydım
korktum bişi olucak diye
bu sabah pek tık yok rüyada üstüne gelince
kokruyorum walla
angell daha 16. haftadasın. belirti olmaması normal. İlla her gün ağrı, sancı, hareket olacak diye birşey yok. Ben karnım büyümese hamile olduğuma emin olamayacaktım bir ara. bebeği hissetmemen de çok normal çünkü daha çok erken. Bu kadar stres yapma, bebeği de etkiiliyorsun.
kaanım nasılmış bugün annesiiiiiangell daha 16. haftadasın. belirti olmaması normal. İlla her gün ağrı, sancı, hareket olacak diye birşey yok. Ben karnım büyümese hamile olduğuma emin olamayacaktım bir ara. bebeği hissetmemen de çok normal çünkü daha çok erken. Bu kadar stres yapma, bebeği de etkiiliyorsun.
aaaa çok mu uyuyorlarmış yaa eşşek bunlar ya yerim ben onlarıııöyle canım çok hareketli gün içerisinde çok sık tekmeliyor özellikle sırt üstü yatarken korkma bu haftalda uykusu düzene giriyormuş mışıl mışıl uyuyordur annesi merak etme sen
evet kilo ile etkisi var onu bende okumuştum bende 57,8 kiloyummkızlar birde kilo ile ilgiliymiş lilolarını tam bilmiyorum ama kilolu olanlar geç hissediyormuş doktorum söylmemiişti ben 58.5 kiloyum
sağol canım. inşallah evham yapıyorumdur. nebileyim hızla kilo alıyordum biranda 1 kilo verincede korktum. aslında zeynepten çok etkilendim ondan.çok sağlıklı giden bir gebelik biranda sonlanınca çok üzüldüm korktum açıkcası. hep ilk üçayı bitirdikten sonra ohh diycem diyordum. öyle olmuyormuş. herhalde bebişlerimizi elimize alınca rahatlıycaz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?