EZGİİİİM; Kesken elektriğin olaymış, keşkem msn olaymış(((((((((( Ben şimdi uyandım:=)
Hepimiz öyleyiz NAlancım... Bak ben ayaklı usg bile oldum:)))
Yaaaa Blgeemm; ben de hiç bişi hissetmiyorummm(((((( Kıpraşıyo ama işte sen ben anlayışsızmıyız nee
Çok güllldüüüüüüüüüüüüüüüümmm:)))))) Balık adam heeee:)))))) Yaw bu rüyalar çok garip.. ben de denize karnım burnımda girmiştim, çıktığımda karnım dümdüzdü:))) Sonra gayet sakin aaaa bebek yok diyip, denizde bebek aramaya başlamıştım:))))))
Angel kilo kaybı sürekli ve hızlı olursa endişelen bence. bu sıcaklarda 1 kilo vermek normal. Su kaybediyoruz ve sıcaklar yüzünden daha hafif yiyoruz. yani sende belki öyle olmuştur.
Kötü haberler aldık geçen hafta ve hepimizi etkiledi. Kilonu bu hafta takip et, hep aynı şekilde tartılmaya dikkat et. Kilo kaybı devam ederse, hızlanırsa o zaman hemen doktorunu ara. Ama boşuna şimdi endişelenme. Bol sıvı almayı da unutma..
Angel kilo kaybı sürekli ve hızlı olursa endişelen bence. bu sıcaklarda 1 kilo vermek normal. Su kaybediyoruz ve sıcaklar yüzünden daha hafif yiyoruz. yani sende belki öyle olmuştur.
Kötü haberler aldık geçen hafta ve hepimizi etkiledi. Kilonu bu hafta takip et, hep aynı şekilde tartılmaya dikkat et. Kilo kaybı devam ederse, hızlanırsa o zaman hemen doktorunu ara. Ama boşuna şimdi endişelenme. Bol sıvı almayı da unutma..
kızlar lütfen benden etkilenmeyin herşey de bir hayır var ben arada sizleri ziyaret edeceğim iyi haberlerinizi okumak istiyorum lütfen iyi olun bu beni daha öutlu eder. biz bebeğimle yarın ayrılıyoruz şu mübarek günde rabbimden en kısa zamanda hayırlı evlat diliyorum. sizleri çok çok öpüyorum canım arkadaşlarım...
helal sana aferim bende kendime geldim az önce hooppppsss noluyo merve yine melankoliye bağladın dedimhaklısın canım.dediğin gibi hem geçen haftaki haberlerden hemde sıcaklardandır . ben hemen suya sarıldım zaten. ki çok sıvı alıyordum.şimdi daha fazla alıcam. kendimedeklava: sopalığım diyorum ve bebeğimi daha fazla üzmeden hemen iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. zemuszemus
uyusunda büyüsün kızımın abisiMervecim Kaan iyi sanırım :) Bu sabah kahvaltıdan sonra biraz hareketlendi, şimdi uyuyor herhalde. Yarın göreceğiz bakalım neler yapıyormuş..
Yarın 5. ayımız bitiyor :)))
Mervecim sen de 5. ayın içindesin artık. 4 ay 5 gün :)
Zaten ticker'ında da 5. çiçekte bebeğin. oradan da takip edebilirsin.
sizlerin çok mutlu olmasını istiyorum ben sadece duacıyım, sizleri üzmeyi hiç istemem öpüyorum sizleri
slm hayırlı cumalar kızlar ben geldim iki gündür yoktum gelemedim kusura bakmayın
ayaklarım ve yüzüm çok şişiyor ve belimde çok agrım vardı d.r yat bol bol dinlen dedi
bu gecede saat 12de afedersiniz sanki içim boşalır gibi sabsarı bir su geldi sabah ettik eşimle şimdi d.r
geldik bebekte sorun yok kültür testi yaptı 3 gün sonra test sonucum çıkacakmış umarum sorun olmaz
sürekli burnum kanıyor ve çok halsizim
ama maşallah melegime melegim çok iyiyyidi teyzeleri ayak ayak üstüne atmış uyuyordur d.r kaldırmak için bayag caba sarfettiı çok inatcı çıktı benim kızım babası gibi tembel olcak sanırım banamısın demiyor ne güzel yattıyor ayak ayak üstüne atmış elleri ensesine koymuş eşimde
diyorki bir sıgarası eksinbu arada kız olduggu kesinleşti yani ervamızzz geliyor allahım bu cumalar hürmetine herkesin bebegine saglık versin ve olmayanlarada saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?