arkadaşlar canım sıkılıyo iki gündür vajinamda yanma sızlama gibi ağrılar oluyor idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi korkuyorum bebeğimi etkilermi salı günü randevum var doktorda ozamana kadar beklesemmi yoksa arayıp sorsammı bana cevap yazın lütfen
doktorumu aradım yarın gel bakalım ilaç kullanman gerekebilir dedi salı günüde gelebilirsin dedi ben yarın gidiyim çünkü korkuyorum
Dila hanım geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Merhaba kızlar :))))))))
çok iyiydi meleğim.. hareketliydi baya.. bir magnum yidim giderken olsu o kadar.. 179 gr olmuş merve teyzesi.. çok iyi dedi doktor.. hiç utanması arlanması da yok açmış bacakları.. daha ilk görür görmez kız geliyor dedi doktor teyzesi.. demekki doktor amcalarında utanmış.. bu doktora hemen açıverdi bacaklarını.. suyumuz gayet iyi.. kalbimiz göbek çevresi, baş çevresi çok iyi... 17+1 görünüyor... kalp atışı iyi dedi.. bir sürü şey ölçtü, söyledi de ama ben kuzumu seyretmekten bişey tutamadım aklımda.. 2 teyzesi de geldi bizimle.. ilk defa gördüler.. benden daha heyacanlıydı ablam.. 15 dakika falan izledim meleğimi.. ilk defa bu kadar uzun gördüm.. ayyy şimdiden özledim valla.. yerim onu ben....
canım yaa çok sevindim dila hanımın iyi olduğuna. ben buarada 30temmuzu bekleyemiycem buakşam bir kaçamak yapıp usg giricem. bebeğimi çok merak ediyorum..
belki cinsiyetide belli olur
yap tabi güzelim ya.. insan büyüdükçe daha bi özlüyor zaten.. benim normal dr. randevum çarşamba günü.. akşam kocişe dedim.. valla ben dayanamıcam gitcem yarın.. ık mık ettii.. baktı çok kararlıyım sustu garibim...
oyy maaşallah kuzuma ekliyorum hemen listeyeçok iyiydi meleğim.. hareketliydi baya.. bir magnum yidim giderken olsu o kadar.. 179 gr olmuş merve teyzesi.. çok iyi dedi doktor.. hiç utanması arlanması da yok açmış bacakları.. daha ilk görür görmez kız geliyor dedi doktor teyzesi.. demekki doktor amcalarında utanmış.. bu doktora hemen açıverdi bacaklarını.. suyumuz gayet iyi.. kalbimiz göbek çevresi, baş çevresi çok iyi... 17+1 görünüyor... kalp atışı iyi dedi.. bir sürü şey ölçtü, söyledi de ama ben kuzumu seyretmekten bişey tutamadım aklımda.. 2 teyzesi de geldi bizimle.. ilk defa gördüler.. benden daha heyacanlıydı ablam.. 15 dakika falan izledim meleğimi.. ilk defa bu kadar uzun gördüm.. ayyy şimdiden özledim valla.. yerim onu ben....
eklede görelim eklede görelim zemuszemusmerve valla ben göbüşümün resmini çektim 2 gün önce ama evde bsy a oturamıyorum kocişimin sayesinde.. dur bu akşam kandırırsam koyarım resmi..
ayy hadi git hemen yokmu yakında bi yer gitde haber ver bizecanım yaa çok sevindim dila hanımın iyi olduğuna. ben buarada 30temmuzu bekleyemiycem buakşam bir kaçamak yapıp usg giricem. bebeğimi çok merak ediyorum..
belki cinsiyetide belli olur
yaşasın kadınlar :lepi:yap tabi güzelim ya.. insan büyüdükçe daha bi özlüyor zaten.. benim normal dr. randevum çarşamba günü.. akşam kocişe dedim.. valla ben dayanamıcam gitcem yarın.. ık mık ettii.. baktı çok kararlıyım sustu garibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?