2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

canım inşallah bebeğin sana sıkı tutulur. 10gün sonra seni aramıza bekliyoruz...

kızlar ben size bir şey sorucam. şimdi keseyi görmeye gidicez ya.. vajinal ultrasonmu olucak yoksa göbüşten mi bakacaklar..

kızlar ben size bir şey sorucam. şimdi keseyi görmeye gidicez ya.. vajinal ultrasonmu olucak yoksa göbüşten mi bakacaklar..

cnm aslında haftaya göre değişir bu. vaginal ultrasonda daha erken dönemde keseyi görüp kalp atışını duyabilirsin. ben 5.haftada vaginal usg ile keseyi gördüm,6.haftada kalp atışını duydum vaginal usg ile. ama karından bakılırsa galiba 8.haftada duyuluyor. benim dr.um 8.haftaya kadar vaginal bakıyodu bende de öle oldu. cmtsi 9.haftada gittik direk karından baktı net olmazsa vaginal bakarız dedi ama karından gayet netti. bence sıkıntı yapma kendine vaginal de olsa sıkma kendini rahat ol. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişini görüp kalp atımını duyarsın :)

ay inşallah arkadaşım.. bak şimdi daha da heyecanlandım...

canımmmm çok sevindim ay ısırırım ya ben onu demek sırt üstü yüzüyorr şuna bak sen yaa çok heyecanlandım yeshill cim tebrik ederim canım sonuna kadar böyle yüzümüzü güldürsün şeker şey..

tattlım harikasın bu level da bitti gözün aydın:)
hem dediğimiz gibi 1 tane olsun bizim olsun Bitanecik olsun:):)
şimdiden neden 3 hafta erken alıcaz falan diorlar özlem orasını anlamadım
bir de o sende olan ara kanamalar diğer bebek öldüğü için mi oluordu ki yoksa vücut hiç kanama yapmadan da atıyormuymuş?

cnm ben keseyi 5. haftada gördüm kalp atışını 6. haftada duydum ikiside karından usg idi

Ezgi'cim ben buralardayım da haftasonu çok yoğunduk, hep dışardaydım giremedim. ışyerinde de gündüz giremiyorum pek. Girersem de okuyup çıkıyorum sadece.

Neyse, benim de Yeshill gibi hiç belirtim yok, inşallah 10 gün sonra göreceğim bebeğimi. meraktan çatlıyorum, sürekli dua ediyorum herşey yolunda olsun, bebeğim sağlıklı olsun diye.

Pretty, senin adına çok sevindim. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum zemuszemus

senin de 9,5 hafta olmuş maşallahhh size..
hiç merak etmee canım ben eminimki senin fıstık da oyun oynuyordur gayet sağlıklı
bu arada kaan kocatepe der ki; bebek örneğin 9+0 ile 9+6 arasında ise 10 haftalık deniyormuş..
biliyor muydunuzzz ben bilmiyordumm
yani Pelin'cim sen 10 haftalıksın kaan bey e göre..
gebelik.org da anlatıyor:)

Biliyorum canım, ben kaçıncı haftanın içindeysek öyle söylüyorum. Perşembe günü 10. haftamız bitecek hayırlısıyla. 12. haftanın başında da kontrolümüz var. Tahminimce bebek yeterince büyümüşse 2'li testi yaparız. En azından ense kalınlığı ölçülür kesin. Doktorumun usg'si çok gelişmiş maşallah, erkek mi kız mı bir fikir bile verebilir diye düşünüyorum
İphone'da "what to expect" diye bir application var, onu yüklemiştim ben 5. haftada. Hafta hafta gebelik ile ilgili bilgiler, bebeğin büyüklüğü ve gelişimi hakkında bilgiler veriyor ve her gün için bir tavsiyesi var. Her sabah ilk işim o günün tavsiyesini okumak ve her hafta başı da o haftanın detayına bakıyorum. Aslında böyle olunca daha uzun geçiyor sanki günler. Haftasonu +2 ve +3 çabuk geçiyor da hafta içi Perşembeyi zor ediyorum :)

süpermiş o program kuzucumnasıl yüklenior anlatırsan çok sevinirim
bende yüklerim paylaşırsan oluwww muu:):)

cnm benim önceden çift rahmin vardı ve rahmi bebeğin yerleşebileceği hale getirebilmek için 3 operasyon geçirdim sonrasında çok kanamam oldu 12 gün regl oluyodum bazen daha fazla ve doğal olarak yumurtlama dönemlerimde hep hasta oluyodum. yani bi nevi doktor hatası benim tüp bebek esnasında o kanamayı durdurdular enjektörle çektiler doktorum bu kanama yüzünden umutsuz olduğunu söylemişti.ama allah büyük işte bebeğim benimle yani benim rahim biraz dar o yüzden bebek erken alınacak ikiz olsaydı benim için dahada zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…