kızlar benimde yarın transferim var.... saat 10:30 da...benimde 3. gün transferi olacak....iki tane var döllenen ve bölünen...biri 2 hücreli dedi doktor diğeri 6. hücreli...kızlar 3. gün trasferi olanlar sizinkiler kaç hücreliydi...
ne olur bana dua edin...burda bolca hamiş var...hamişlerin duası kabul olur...inşalalh bende listenize eklenirim....
canım inşallah bebeğin sana sıkı tutulur. 10gün sonra seni aramıza bekliyoruz...
kızlar ben size bir şey sorucam. şimdi keseyi görmeye gidicez ya.. vajinal ultrasonmu olucak yoksa göbüşten mi bakacaklar..
saol canım inşallah...canım seninde 3. gün transferiymiş...kaç hücreliydi peki....
saol canım inşallah...canım seninde 3. gün transferiymiş...kaç hücreliydi peki....
cnm aslında haftaya göre değişir bu. vaginal ultrasonda daha erken dönemde keseyi görüp kalp atışını duyabilirsin. ben 5.haftada vaginal usg ile keseyi gördüm,6.haftada kalp atışını duydum vaginal usg ile. ama karından bakılırsa galiba 8.haftada duyuluyor. benim dr.um 8.haftaya kadar vaginal bakıyodu bende de öle oldu. cmtsi 9.haftada gittik direk karından baktı net olmazsa vaginal bakarız dedi ama karından gayet netti. bence sıkıntı yapma kendine vaginal de olsa sıkma kendini rahat ol. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişini görüp kalp atımını duyarsın :)
ayy hadi bakalım bir bebiş daha eklendi.. kacıncı günün güzelim...
bulantınız kaçıncı hafta başladı bilmiyorumkismile
canımmmm çok sevindim ay ısırırım ya ben onu demek sırt üstü yüzüyorr şuna bak sen yaa çok heyecanlandım yeshill cim tebrik ederim canım sonuna kadar böyle yüzümüzü güldürsün şeker şey..kızlar cmtsi dr.a gittik. 9+1 di. ama usg de dr. 10+1 gibi hesaplıyorum ben dedi. bebek bayağı büyümüş 3.5 santim olmuş.ve nasıl hareket ediyor anlatamam. çok komikti sırt üstü yüzüyor gibiydi.gülmekten doğru dürüst baktırmadım dr.a :) ben sürekli kendi kendime endişe ve kuruntu yapıyorum. ya kalbi durursa filan diye.ama maaşallah bebeğim herşeye rağmen büyüyor. dr.a dedimki bulantım yok,aşermem yok buraya gelmesem anlamıcam gebe olduğumu.
tattlım harikasın bu level da bitti gözün aydın:)slm kızlar braz geciktim kusura bakmayın ikiz deil canlarım malesef 2. bebek gelişmemiş doktor ikizci ölmüş dedi ama diğeri sağlıklı devam ediyor kalp atışları gümbür gümbür duyduk sonunda zaten doktorum geçirdiğim operasyonlardan ikiz olsa çok zorlanırdın dedi allahım bitanemi korusunda bu arada heyet raporu verdi 9 ay yat yat var kızlar 3 hafta kadarda erken alacaklar kasım anneside olabilirim hayırlısı artık
cnm ben keseyi 5. haftada gördüm kalp atışını 6. haftada duydum ikiside karından usg idikızlar ben size bir şey sorucam. şimdi keseyi görmeye gidicez ya.. vajinal ultrasonmu olucak yoksa göbüşten mi bakacaklar..
Ezgi'cim ben buralardayım da haftasonu çok yoğunduk, hep dışardaydım giremedim. İşyerinde de gündüz giremiyorum pek. Girersem de okuyup çıkıyorum sadece.
Neyse, benim de Yeshill gibi hiç belirtim yok, inşallah 10 gün sonra göreceğim bebeğimi. meraktan çatlıyorum, sürekli dua ediyorum herşey yolunda olsun, bebeğim sağlıklı olsun diye.
Pretty, senin adına çok sevindim. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Yeni katılan arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum zemuszemus
senin de 9,5 hafta olmuş maşallahhh size..
hiç merak etmee canım ben eminimki senin fıstık da oyun oynuyordur gayet sağlıklı
bu arada kaan kocatepe der ki; bebek örneğin 9+0 ile 9+6 arasında ise 10 haftalık deniyormuş..
biliyor muydunuzzz ben bilmiyordumm
yani Pelin'cim sen 10 haftalıksın kaan bey e göre..
gebelik.org da anlatıyor:)
tattlım harikasın bu level da bitti gözün aydın:)
hem dediğimiz gibi 1 tane olsun bizim olsun Bitanecik olsun:):)
şimdiden neden 3 hafta erken alıcaz falan diorlar özlem orasını anlamadım
bir de o sende olan ara kanamalar diğer bebek öldüğü için mi oluordu ki yoksa vücut hiç kanama yapmadan da atıyormuymuş?
keşfettim peliin'cim :):)
anlattırarak yormiim seni dedim araştırdım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?