şekerim internetten buldum ben google amcaya what to expect yaz çıkan ilk siteden buldum ben, ingilizce site, girdiğin linkin en üstünde ıphone yükle die bi şık var onu tıklarsan yüklenior..ya kızlar nasıl bir program bu..ben araştırdım ama bulamadım..bana yardımcı olurmusunuzzzz...lütfen..
anladım canım çok geçmiş olsun ama geçmi gitmiş çok şükür..Allah da çok büyük iiyiki ikiz olmadı dielim o zaman şimdiden her aşamanın sağlıklı olması dileği ile..cnm benim önceden çift rahmin vardı ve rahmi bebeğin yerleşebileceği hale getirebilmek için 3 operasyon geçirdim sonrasında çok kanamam oldu 12 gün regl oluyodum bazen daha fazla ve doğal olarak yumurtlama dönemlerimde hep hasta oluyodum. yani bi nevi doktor hatası benim tüp bebek esnasında o kanamayı durdurdular enjektörle çektiler doktorum bu kanama yüzünden umutsuz olduğunu söylemişti.ama allah büyük işte bebeğim benimle yani benim rahim biraz dar o yüzden bebek erken alınacak ikiz olsaydı benim için dahada zordu
1 hafta daha bekleyelim dedi %50 ihtimal verdi ama sanki teselli için söyledi gibi geldi bana . pek bi açıklama da yapmadı bilmiyorum ki kaç gündür şaşrıdım napıcamı olur mu böyle şeyler bilmiyorum ki
cnm ben 6+1 de karından usg ile duydum meleğimi o değişiyo doktorun kullandığı aletin kalitesine göre bnm doktorumunki her bişey yapıo wallacnm aslında haftaya göre değişir bu. vaginal ultrasonda daha erken dönemde keseyi görüp kalp atışını duyabilirsin. ben 5.haftada vaginal usg ile keseyi gördüm,6.haftada kalp atışını duydum vaginal usg ile. ama karından bakılırsa galiba 8.haftada duyuluyor. benim dr.um 8.haftaya kadar vaginal bakıyodu bende de öle oldu. cmtsi 9.haftada gittik direk karından baktı net olmazsa vaginal bakarız dedi ama karından gayet netti. bence sıkıntı yapma kendine vaginal de olsa sıkma kendini rahat ol. hadi bakalım inşallah hayırlısıyla bebişini görüp kalp atımını duyarsın :)
cnm ii gözüküyo değerlerin bnm 12. gün 531,8 di ama 12. gün 70 olanlarda var değer önemli değil önemli olan meleğinin ii olmasıgünaydın kızlar
10 gün değerim 114, 12. gün değerim 211. 5. gün embriyosuydu. Sizce değerlerim nasıl?
yaaa zor bi durum caım ya peki kendi kendine düşmesin falan diye iğne falan vermedi mi ölece gönderdimi1 hafta daha bekleyelim dedi %50 ihtimal verdi ama sanki teselli için söyledi gibi geldi bana . pek bi açıklama da yapmadı bilmiyorum ki kaç gündür şaşrıdım napıcamı olur mu böyle şeyler bilmiyorum ki
herkese günaydın kızlar.. nasılız bugün? benim biraz kasık ağrım var, arada iğne gibi batıyor..şu perşembe günü allahın izniyle çabuk gelsin....
canım zaten prognex crinone jel climara clexan ve aspirin kullanıyorum düşmez kalbi atmıyorsa eğer kürtaj yapılır
şekerim internetten buldum ben google amcaya what to expect yaz çıkan ilk siteden buldum ben, ingilizce site, girdiğin linkin en üstünde ıphone yükle die bi şık var onu tıklarsan yüklenior..
bak sığmıyo demek yavrucuk oraya yer açmak için itiyo işte kendini
walla cnm bnm mide bulantım var sabha küçük bi elma atiim dedim ağzıma bu seferde o bulandırdı midemi allahtan öğürtmüyo
sanada günaydın bu arada perşembe kesemiydi senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?