2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

ya kızlar nasıl bir program bu..ben araştırdım ama bulamadım..bana yardımcı olurmusunuzzzz...lütfen..
şekerim internetten buldum ben google amcaya what to expect yaz çıkan ilk siteden buldum ben, ingilizce site, girdiğin linkin en üstünde ıphone yükle die bi şık var onu tıklarsan yüklenior..

anladım canım çok geçmiş olsun ama geçmi gitmiş çok şükür..Allah da çok büyük iiyiki ikiz olmadı dielim o zaman şimdiden her aşamanın sağlıklı olması dileği ile..

Herkese selamlar;

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Ne kadar guzel listemiz 20 kisiyi gecmis;-)) Yaayyy.. Herkese hayirli hamilelikler diliyorum;-))

Bulantisi olmayan arkadaslar ama masallah diyelim sizlere. Benim bulantilar gece kotulesiyor;-)) Sabah bulantisi yok denecek kadar az. Ama kotulestigim zaman saftim kayiyor resmen...

Ayy bi bugun bizim zeytini gorduk. Masaallah nerdeyse 2 cm olmus. usg de 8 weeks+4 days cikti. Artik bundan sonra 12. hafta testleri icin normal dogum dr na gidecegiz.

Simdi neler yazmissiniz ben yokken tekrar donup okuyayim..

Sevgiler

arkadaşlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum bende tüp bebek ile hamile kaldım bugün 8 hafta 3 günlük bebeğim ama geçen hafta dr gittiğimde gelişmediğini kalp atışlarını duyamadığını söyledi ve bu hafta tekrar çağırdı çok çaresizim kalp atışlarını geç duyan var mı bana dua edin neolur bebeğimden ayrılmak istemiyorum ((((

arzuu85 arkadaşım inşallah bebişin seninledir bazen böyle şeyler olabiliyor

vajinal yolla mı baktı acaba, karından duyulmayabilir belki

başka doktora gitmeyi dene istersen

vajinal baktı canım 2 tane dr gittim önceki hiç görmedi ebeği 2. dr tüp bebek yapan dr. bebek var ama beklediğim gibi gelişmemiş dedi çok korkuyorum çok alışmıştım bebeğime nasıl aldıdırm bilmiyorum rabbim dualarımı kabul eder inşallah

günaydın kızlar
10 gün değerim 114, 12. gün değerim 211. 5. gün embriyosuydu. Sizce değerlerim nasıl?

arzucum peki dr ne diyor alınıcakmı yoksa bu onun karşılaştığı bir durummuymuş net bir bilgi alamadınmı sonuçta sana bişey söylemesi gerekiyor .

1 hafta daha bekleyelim dedi %50 ihtimal verdi ama sanki teselli için söyledi gibi geldi bana . pek bi açıklama da yapmadı bilmiyorum ki kaç gündür şaşrıdım napıcamı olur mu böyle şeyler bilmiyorum ki

1 hafta daha bekleyelim dedi %50 ihtimal verdi ama sanki teselli için söyledi gibi geldi bana . pek bi açıklama da yapmadı bilmiyorum ki kaç gündür şaşrıdım napıcamı olur mu böyle şeyler bilmiyorum ki

dur bakalım hemen kötüye yorma.. herşeyin hayırlısı diyelim..

herkese günaydın kızlar.. nasılız bugün? benim biraz kasık ağrım var, arada iğne gibi batıyor..şu perşembe günü allahın izniyle çabuk gelsin....

cnm ben 6+1 de karından usg ile duydum meleğimi o değişiyo doktorun kullandığı aletin kalitesine göre bnm doktorumunki her bişey yapıo walla
günaydın kızlar
10 gün değerim 114, 12. gün değerim 211. 5. gün embriyosuydu. Sizce değerlerim nasıl?
cnm ii gözüküyo değerlerin bnm 12. gün 531,8 di ama 12. gün 70 olanlarda var değer önemli değil önemli olan meleğinin ii olması
yaaa zor bi durum caım ya peki kendi kendine düşmesin falan diye iğne falan vermedi mi ölece gönderdimi

herkese günaydın kızlar.. nasılız bugün? benim biraz kasık ağrım var, arada iğne gibi batıyor..şu perşembe günü allahın izniyle çabuk gelsin....

bak sığmıyo demek yavrucuk oraya yer açmak için itiyo işte kendini

walla cnm bnm mide bulantım var sabha küçük bi elma atiim dedim ağzıma bu seferde o bulandırdı midemi allahtan öğürtmüyo

sanada günaydın bu arada perşembe kesemiydi senin

canım zaten prognex crinone jel climara clexan ve aspirin kullanıyorum düşmez kalbi atmıyorsa eğer kürtaj yapılır

kızlar bu bebek bnm aklımı başımdan aldığndan dolayı arada yazdıklarınızı kaçırabilirim listede değiştirmemi istediğiniz bişey var mı şekerler bide kilo ölçme günümüzde ölçmedik herkes bi zahmet yeni kilolarını yazsın cicim

canım zaten prognex crinone jel climara clexan ve aspirin kullanıyorum düşmez kalbi atmıyorsa eğer kürtaj yapılır

rabbim can verir ona hayırlısı ile hiç umudunu yitirme bol bol dua et nolur bizde sana bol bol dua edicez arzu sıkma sen canını meleğin belkide şu an seninle bide az öncede dediğim gibi bazı cihazlar çok külüstür oluyo belki duyamamıştır kalbi yavaşsa

şekerim internetten buldum ben google amcaya what to expect yaz çıkan ilk siteden buldum ben, ingilizce site, girdiğin linkin en üstünde ıphone yükle die bi şık var onu tıklarsan yüklenior..

canım sağol ama benim ingilizcem yeterli değil uğraştım ama olmadııı..neyse artıkkkbilmiyorumkismile

evet canım perşembe gidicez.. çarşambaydı aslında ama eşimin denetlemesi var o yüzden perşembeye sarktı.
bu arada inşallah dediğin gibi yer açıyodur kendine meleğim.
mide bulantıları ne kadar devam ediyomuş, ilacı falan yokmuymuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…