ilaç var ama ben o kadar dayanılmaz durumda değilim 12 haftadan sonra biterdiyolar ama istisna olarak 9 ay çekenlerde varevet canım perşembe gidicez.. çarşambaydı aslında ama eşimin denetlemesi var o yüzden perşembeye sarktı.
bu arada inşallah dediğin gibi yer açıyodur kendine meleğim.
mide bulantıları ne kadar devam ediyomuş, ilacı falan yokmuymuş..
bugün benim taransferimin 20.günü ve 50 kg olmuşumm... şişkoyum artık...
bugün benim taransferimin 20.günü ve 50 kg olmuşumm... şişkoyum artık...
rabbim can verir ona hayırlısı ile hiç umudunu yitirme bol bol dua et nolur bizde sana bol bol dua edicez arzu sıkma sen canını meleğin belkide şu an seninle bide az öncede dediğim gibi bazı cihazlar çok külüstür oluyo belki duyamamıştır kalbi yavaşsa
amin cnm ne kadar kucağımıza almasakta insan hemen anne oluveriyo allah kimseyi evladıyla imtihan etmesinteşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur her an dua ediyorum rabbim yavrularımızı bize bağışlasın
gizemli ve diger arkadaslar inşallah bende sizlerin arasına katılırım bugün 6. günüm transferm olalı
selam kızlar benimde bugün transferimin 12. günü, 2 gün sonra test yaptırıcam inşallah aranıza katılırım :)
fıstıklar neredesiniz yahuuuuuuuuu
İşte geldim burdayımmmm, ben bu işte ustayıımmmm:)))
Şeker ben 100 kg idim ya, 102 olmuşum. Güya almayacaktık kilo, nereden de aldım ne yaptım da aldım bilmiyorum vallahi...
bu arada kendi kendime nazarım değdi, midem bulanmıyor diyordum, geçen gün hem de iş yerinde zor attım kendimi lavaboya... O günden beri o kadar olmasa da biraz sevimsiz midem. Bir arkadaş ne zaman mide bulantınız başladı diye sormuş, bu durumda benim 8+3 de başlamış oluyor. bence bu bulantı meselesinin bir formülü yok, ilk 3-4 ay içinde olabiliyor işte...
çıkmaz ya yap hemen bi tane evde yok mu idrar testitedaviye başladığımız zaman çok rahattım hiç stres heyecan yapmadım. buna rağmen bende 2 tane yumurta oluştu sadece, ve bunların bir tanesi döllendi 1. kalite olduğu söylendi. son birkaç güne kadar rahattım ancak şimdi sabretmekte zorlanıyorum :)) bir yandanda test yaptırmaktan korkuyorum o yüzden bu zamna kadar yaptırmadım ya negatif çıkarsa...
kan testim 500 çıktı hamileyimmmmmm
çok şükürrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?