2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

transferden sonra 25 tane yedim ağlaya ağlaya şimdi jel kullanıyorum daha iyi jel kullanım açısından herhalde 5. hafta fln oluyo

gizeli canım sen bu bekleme sürecinde nelere dikkat ettin benim 11mays kan tahlili günün ne kadar sonra kontrole giderim sence sende ne gibi belitiler oldu aceba

canım sağlıklı beslendim bi kere zararlı hiç bişey yemedim ayaklarımı sıcak tuttum hep genelde evdeydim sadece akşam eşimle yürüyüşe çıkıyoduk ben yumurtalarım toplandıktan sonra 5. güne kadar ağrılarım devam etti gaz vardı onu çıkartabilmek için yürüyüş yaptım bol bol zaten 7. gün test yaptım zaten dayanamadım..
belirti olarak göğüslerde hassasiyet idrara sık çıkma arada ince ince çok nadir kasık ağrısı vardı başka pek bişey yoktu hatta acaba yok mu gebelik diodum..

sen nasılsın peki

transferden sonra 25 tane yedim ağlaya ağlaya şimdi jel kullanıyorum daha iyi jel kullanım açısından herhalde 5. hafta fln oluyo

hımmm bnm doktorum jele karşı 8. haftaya kadar iğne dedi ama kendi doktoruma gönderdi artık hamilesin gökmen takip edicek seni dedi şimdi kendi doktorum haftalık iğneye dönücek..jel geri gelio ve mantar yapma ihtimali var dediler bendeantibiyotikler alerji yapabiliyo o yüzden iğne dedi.ben 3 nisandan beri iğne oluyorum her akşam 2 ampül

liste konusunda da kusuruma bakma bazen göremiyorum özelden msj at böle olduğu zaman olur mu sen öle küstüm diyince bende üzüldüm..

barıştık mıolumunekankayizsmile

doğru cnm bebişlerimiz iyi olsunda 150 kilo olalım hayatımda hiç diyet yapmadım onada başlarız doğumdan sonra

Kızlaaaaarrrrr, aman diyim, sanki hemen verilirmiş gibi geliyor insana ama kilo öyle kolay iş değil, rüyamda doğumda çatladığımı bebeği taşıyamadığımı filan görüyorum aylardır. Burnumdan nefes alamam ben pek, kilolu değilken de böyleydi, burun kemiğimde yamukluk var, azıcık hızlı yürüsem nefesim tıkanıyor burun yüzünden, şimdi sanki kilo yüzündenmiş gibi geliyor da aklım çıkıyor. Bir de son 20 kiloyu şu aptal kistler ve insülin intoleransı yüzünden böööyle patır kütür hızlıca aldım, ne ara aldım nasıl oldu bilemedim bile, vücudum da henüz alışmadı bu kadar kiloyu taşımaya, beni çok korkutuyor. Sizin kilonuz yok ama hızlı alınca az çok farketmez aynı etkiyi yaratıyor. Kilolu iseniz ya da fazlasıyla zayıf değilseniz 8-12, fazla zayıfsanız 12-15. Daha fazlası canınıza yazık...

kıslaaarr selamm
ben bizim mercimeği görmeye gittim zevkine
hala nasıl efor sarfedior yavrum yaşıycam die kalbi güm güm:):)10.5 mm olmuş yavrucuğumm:):)
bu arada tam 1,5 kilo almışım
az önce hepinizin yazdıklarını okudum erken test yapacak arkadaşlar bence kan testi yapın benim 16. günüme kadar ki hamile olduğumu öğreneli 9 gün olmuştu negatifti idrar testi..
ama kan kesin sonuç..

walla haklısın ama yaşayıp görücez sanırım bakalım halimiz ne olucak kolay değil dediğin gibi kiloları vermek
bence de en kesin kan testi benim kanda 531 di ama idrarda tam iki çizgi yoktu ikinci çizgi silikti

demek minik büyümüş ooo bayağı büyümüş hemde maaşallah allah nazardan saklasın cnm

Gizemli canım, benim pıt pıt randevum Mayısın 14 ünde.. Yaa daha 10 gün var, nasıl geçer bu 10 gün Acaba daha erken gitsem duyarmıyım ki???

inşallah bned buraya hamileyim diye yazarım benimde belirtim yok malasef

umutolsun ankarada hangi semttesin canım sen..

Bir de moralini yüksek tut.. vallahi birbirimizin şansını artırdık.. sinerji yarattık... Sen de hamiş olarak geleceksin inşallah.. asla ümidini kaybetme:)

gelbebek , pretty

masallahh miniklere. Biz de dun gorduk bizimkisi de buyumustu. Artik nokta gibi olmaktan cikip bebek sekline gecmis kollari falan cikintilari vardi. Yazdim dun gece ama tekrar yaziyim dedim..Ben artik 12, haftada testler icin falan gitcem ama dr um ondan once birsey olursa gel hemen dedi.

Umutolsun inss yakinda sende listede olacaksin inss.. bekliyoruzz..

teşekkür ederim cnm
az önce okudum dün yazdıklarını
size de maşallahhh
ne kadar çabuk büyüyorlar değil mi hamile kaldık kalıcas derken:)

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur progesterone ignelerimi birakip fitile gecis yaptim ama bana igneleri doktorum vermemisti kendim almistim :kedi: transferden sonra sabah 2 aksam 2 aldim bebegi gordukten sonra bugune kadar her sabah gunde 3 tane birden vuruldum toplam 150 tane ama degdi bebegim benimle allahima binlerce kez sukurler olsun :kedi: simdi hiiiiiiiiic pisman degilim aldigima bugun fitile basladim ama bi sorun var sizdede oluyormu merak ettim bu fitili attiktan sonra biraz yatiyorum ama kaldiktan bir muddet sonra geri cikiyor sizdede varmi boyle birsey cvplarsaniz cok sevinirim hepinizi cok optum allaha emanet olun opuyorumnanaktan

fitile bugun basladim yani 7+5 olana kadar vuruldum igneleri ins bise olmaz bebegime kendi doktorum progesteron fitilini sabah ogle aksam birer tane vajinadan vermisti 200mg ins igne gibi etkilidir sizlerden cvp bekliyorum kizlar ve sizler neler kullaniyorsunuz

ben crinone jel kullanıyorum sabah akşam vajinadan. test günüm yarın inşallah güzel haberlerle dönerim sizlere:) jele ilk başladığım gün bendende geri gelmişti hatta endişelenmiştim acaba yanlış mı yaptım diye sonra dr.uma sordum, oda bana vajinanın içindeki salgıbezlerinin jelin bir kısmını emdiğini ihtiyacı olmadığı diğer kısımlarını attığını, bunun normal olduğunu söylemişti. belki sende de bu sebepten dışarı gelmiş olabilir içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…