gizeli canım sen bu bekleme sürecinde nelere dikkat ettin benim 11mays kan tahlili günün ne kadar sonra kontrole giderim sence sende ne gibi belitiler oldu aceba
transferden sonra 25 tane yedim ağlaya ağlaya şimdi jel kullanıyorum daha iyi jel kullanım açısından herhalde 5. hafta fln oluyo
transferden sonra 25 tane yedim ağlaya ağlaya şimdi jel kullanıyorum daha iyi jel kullanım açısından herhalde 5. hafta fln oluyo
doğru cnm bebişlerimiz iyi olsunda 150 kilo olalım hayatımda hiç diyet yapmadım onada başlarız doğumdan sonra
walla haklısın ama yaşayıp görücez sanırım bakalım halimiz ne olucak kolay değil dediğin gibi kiloları vermekKızlaaaaarrrrr, aman diyim, sanki hemen verilirmiş gibi geliyor insana ama kilo öyle kolay iş değil, rüyamda doğumda çatladığımı bebeği taşıyamadığımı filan görüyorum aylardır. Burnumdan nefes alamam ben pek, kilolu değilken de böyleydi, burun kemiğimde yamukluk var, azıcık hızlı yürüsem nefesim tıkanıyor burun yüzünden, şimdi sanki kilo yüzündenmiş gibi geliyor da aklım çıkıyor. Bir de son 20 kiloyu şu aptal kistler ve insülin intoleransı yüzünden böööyle patır kütür hızlıca aldım, ne ara aldım nasıl oldu bilemedim bile, vücudum da henüz alışmadı bu kadar kiloyu taşımaya, beni çok korkutuyor. Sizin kilonuz yok ama hızlı alınca az çok farketmez aynı etkiyi yaratıyor. Kilolu iseniz ya da fazlasıyla zayıf değilseniz 8-12, fazla zayıfsanız 12-15. Daha fazlası canınıza yazık...
bence de en kesin kan testi benim kanda 531 di ama idrarda tam iki çizgi yoktu ikinci çizgi siliktikıslaaarr selamm
ben bizim mercimeği görmeye gittim zevkine
hala nasıl efor sarfedior yavrum yaşıycam die kalbi güm güm:):)10.5 mm olmuş yavrucuğumm:):)
bu arada tam 1,5 kilo almışım
az önce hepinizin yazdıklarını okudum erken test yapacak arkadaşlar bence kan testi yapın benim 16. günüme kadar ki hamile olduğumu öğreneli 9 gün olmuştu negatifti idrar testi..
ama kan kesin sonuç..
kıslaaarr selamm
ben bizim mercimeği görmeye gittim zevkine
hala nasıl efor sarfedior yavrum yaşıycam die kalbi güm güm:):)10.5 mm olmuş yavrucuğumm:):)
bu arada tam 1,5 kilo almışım
az önce hepinizin yazdıklarını okudum erken test yapacak arkadaşlar bence kan testi yapın benim 16. günüme kadar ki hamile olduğumu öğreneli 9 gün olmuştu negatifti idrar testi..
ama kan kesin sonuç..
öyle dediler hastanede bilmiyorum ki.. 23 nisanda transferim oldu, ilk günler kasıklarımda sancı, batmalar oluyordu şimdi hiçbirşey yok. sadece göğüslerim silikonlu gibi o kadar:)))
teşekkür ederim şekerimm büyümüş diimi teyzesi:):)demek minik büyümüş ooo bayağı büyümüş hemde maaşallah allah nazardan saklasın cnm
teşekkür ederim cnmgelbebek , pretty
masallahh miniklere. Biz de dun gorduk bizimkisi de buyumustu. Artik nokta gibi olmaktan cikip bebek sekline gecmis kollari falan cikintilari vardi. Yazdim dun gece ama tekrar yaziyim dedim..Ben artik 12, haftada testler icin falan gitcem ama dr um ondan once birsey olursa gel hemen dedi.
Umutolsun inss yakinda sende listede olacaksin inss.. bekliyoruzz..
inşallah bned buraya hamileyim diye yazarım benimde belirtim yok malasef
fitile bugun basladim yani 7+5 olana kadar vuruldum igneleri ins bise olmaz bebegime kendi doktorum progesteron fitilini sabah ogle aksam birer tane vajinadan vermisti 200mg ins igne gibi etkilidir sizlerden cvp bekliyorum kizlar ve sizler neler kullaniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?