erken gidersin bide duymaz falan karalar bağlarsın sbretmek zor biliyorum ama beklesen daha ii olur gibi gelio şekerimGizemli canım, benim pıt pıt randevum Mayısın 14 ünde.. Yaa daha 10 gün var, nasıl geçer bu 10 günAcaba daha erken gitsem duyarmıyım ki???
ben bu cumartesi tekrar gidicem haftalık takip ediyo beni şu an içimde ameliyattan kalan kitlede varya kanser yüzünden onuda takip ediyolar sırf bebek değil 8 mayıs işte randevumteşekkür ederim şekerimm büyümüş diimi teyzesi:):)
sen ne zaman gidiceksin bir daha?
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim cok sukur progesterone ignelerimi birakip fitile gecis yaptim ama bana igneleri doktorum vermemisti kendim almistim :kedi: transferden sonra sabah 2 aksam 2 aldim bebegi gordukten sonra bugune kadar her sabah gunde 3 tane birden vuruldum toplam 150 tane ama degdi bebegim benimle allahima binlerce kez sukurler olsun :kedi: simdi hiiiiiiiiic pisman degilim aldigima bugun fitile basladim ama bi sorun var sizdede oluyormu merak ettim bu fitili attiktan sonra biraz yatiyorum ama kaldiktan bir muddet sonra geri cikiyor sizdede varmi boyle birsey cvplarsaniz cok sevinirim hepinizi cok optum allaha emanet olun opuyorumnanaktan
herkeze günaydın. tablo şahane görünüyor.bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim.inşallah o harika sesleri bende duyabilirim.zaman yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor.bir aksilik olacak diye çok korkuyor haklı olarak.çünkü bizler bu noktalara bir çok sıkıntılar çekerek geliyoruz.
Gizemlicim, acaba listeyi SAT'a yani gebelik tarihine göre mi sıralasak? Böylece herkes kendisine yakın kim var kim yok görür. Çünkü Aralık Ocak hamileleri dediğimiz için başı sonu nereden baksan 8 hafta farkedecek. Herkes kendine hafta olarak kimin yakın olduğunu daha iyi farkeder ve onu daha sıkı takip eder.
Ne dersiniz kızlar?
herkese günaydın.. ben bu iki gündür manevi olarak pek iyi değilim. içimde bir sıkıntı var, sürekli ağlıyorum. allah hayırlara vesile etsin..
Gizemlicim, acaba listeyi SAT'a yani gebelik tarihine göre mi sıralasak? Böylece herkes kendisine yakın kim var kim yok görür. Çünkü Aralık Ocak hamileleri dediğimiz için başı sonu nereden baksan 8 hafta farkedecek. Herkes kendine hafta olarak kimin yakın olduğunu daha iyi farkeder ve onu daha sıkı takip eder.
Ne dersiniz kızlar?
herkese günaydın.. ben bu iki gündür manevi olarak pek iyi değilim. içimde bir sıkıntı var, sürekli ağlıyorum. allah hayırlara vesile etsin..
yalnız düşündümde eğer öle yaparsak her yeni biri eklendiğinde liste yine karışıcak çünkü bazen tüp yaptırıp foruma yeni giren arkadaşlar gelio ve tarihleri ara bi zamanlarda oluyo napsak o zaman siz listeden bakıcaksınız kendinize yakın olana
napsak ki
Benim de aklıma o problem geldi, gerçi reklamımızı güzel yaptık, maşallah topiğimiz tepelerde pırıl pırıl yanıyor hep, ilk başlardaki kadar katılım olmayabilir. Belki de birkaç hafta daha bekleyip grup daha kararlı bir hale gelince de yapabiliriz.
evet işte bu çok mantıklı cicim..
zaten bi excel programı ayarlicam kaç haftalık olduğumuzu da hesaplicak
aklımda güzel fikirler var yani
Şekercim doğuma varmadan gebelik takibinde ihtisası tamamlayacaksın, o olacak:)))
hahahaha olur mu olur walla
sen nasılsın bakalım bugün
herkeze günaydın arkadaşlar;;
allah herkeze bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin .
bende hamileyim tüp bebek yöntemiyle kaldım yaşım 29 kilom 75 son adet tarihim 2 nisan 2010 transfer tarihim 19 nisan 2010 büksel tüp bebek merkezi prf.yücel karaman ilk ultrasonum 9 mayıs ta keselere bakacağız .ama benim durumum sizden farklı kahverengi kanamam var sürekli yatıyorum ayağa kalktıkça geliyor.bu yüzden pek sevinemiyorum .korkularım çok fazla allahımdan hayırlısını diliyorum.8 yıldan sonra ilk defa hamilelik yaşadım 3. tüp bebek denememde
İyiyim canım, herhangi bir rahatsızlık yok. Hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum desem yeridir. Bir tek cumartesi günü biraz kötüydü midem, ilk kez çıkardım filan, ama arkası gelmedi, belki de o gün üşüttüm. Biraz yorgun ve uykulu oluyorum o kadar. Sen nasılsın? Yakında yine göreceksin galiba bebeğini. Benim bir sonraki randevum 12. hafta yani 26 mayıs gibi filan. Daha çok var yani((
herkeze günaydın arkadaşlar;;
allah herkeze bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin .
bende hamileyim tüp bebek yöntemiyle kaldım yaşım 29 kilom 75 son adet tarihim 2 nisan 2010 transfer tarihim 19 nisan 2010 büksel tüp bebek merkezi prf.yücel karaman ilk ultrasonum 9 mayıs ta keselere bakacağız .ama benim durumum sizden farklı kahverengi kanamam var sürekli yatıyorum ayağa kalktıkça geliyor.bu yüzden pek sevinemiyorum .korkularım çok fazla allahımdan hayırlısını diliyorum.8 yıldan sonra ilk defa hamilelik yaşadım 3. tüp bebek denememde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?