2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

cnm senin tüp işlemini yapam doktorun adı neydi biliyorum herşeyine başkası baktı ama

mide bulantısı ve yanması çok normal, çoğu kadında oluyor, yemekten hemen sonra yatmamaya çalış bir de kuru ekmek ye. Benim pek bulantım olmuyor ama uzun süre yemek yemediysem yanma oluyor. Halsizlik bende de var, hormonlar zaten uyku yapıyor bir de günlük kalori ihtiyacın arttı ama henüz iştahın artmadı, o yüzden biraz sarsıyor.

2 hafta sonra çağırırlar cnm kahver rengi olan her leke endişe edilmeyecek bişey değildir doktorun karar verir buna ama rengi kıpkırmızı olmadığı sürece çok tehlikeli olmadığını biliyorum

kabız içinse posalı gıdalar ye portakal gibi
sabah aç karnına kayısı kurusu ye hep

Merhaba kızlar
Keseyi görmeye gittiğimizde kalp atışını da duyabiliyor muyuz?

cnm o kaçıncı haftada gittiğine bağlı benim 6 haftada çağırdılar ilk merkezden gördük ve duyduk maaşallah

ama kendi doktorum daha önce 4 haftalıkken kese bakiim dedi o zaman kalp atışı duyamazsın en erken 6 haftalıkken diye biliyorum vajinal usg ile ve ileri teknoloji bi cihazla 5 haftalıkkende duyulabiliyo ama 4. hafta çok erken

Ben 6. haftada usgye gireceğim. Doktorum 2 hafta sonrasına çağırdı. Gitmişken kalp atışını da duyarım inşallah :)

kızlar şimdi ben tahlil snucu hamile oldugumu ögrenirsen ne kadarlık olmuş oluyo bebek

Canım gizemlinin dediği gibi sabah kalkar kalkmaz kayısı (kapkara olanlar var ya, gün kurusu diyorlar) ya da akşamdan suda ıslatılmış zerdali kurusu yiyebilirsin. Sarı ve kuruyemiş gibi olan turistik kayısı kuruları pek işe yaramıyor. Bir de doktorum bana duphalac içebilirsin demişti.

Kahverengi leke bende de oluyor, 5. hafta başladı, şimdi 9. hafta oldum, ara ara gene geliyor. Doktorun keseyi görünce anlar zaten. Korkmamız gereken kesenin rahme yapıştığı yerlerde bir kanama olmasıymış. O da ultrasonda kese ile birlikte görülürmüş. Bana 3 ayrı doktor kesede kanama yok, kanayan rahmin büyümesine bağlı iç tabaka dedi.

11 Mayısta sonucunu öğrendiğinde 4 hafta bitirmiş 5. haftanın içinde olacaksın. Tüp bebekte ultrasonla bebeğin yaşı görülüp kesinleşmeden önce hamilelik başlangıcı yani son adet tarihi= transfer tarihi - 15 gün olarak hesaplanıyor.

ahhhhh ahhhh başıma bi iş açtın ki sorma listeyle boğuşuyorum allahtan iş yeri yoğun değil ama çok güzel oldu bu sefer

kızlar dün sonucumu dr faksladım ama hala merkeze,den haber yok beni şimdi ne zaman çağrıcaklar kontrole bi süre mi var geçmesi gereken

şimdi aradım tekrar biz sizi arıyacağız dediler
kızlar karın ağrım çok şiddetli
ağrı kesicide alamıyorum alında minoset vermişti dr ama o zaman hamile değildim

en son adet tarihim 4 nisan
tahmini doğum tarihi 9 ocak
ilk muayne beklemedeyim
şuan 3. haftanın içindeyim
ilk denemem bahçecide

şimdi aradım tekrar biz sizi arıyacağız dediler
kızlar karın ağrım çok şiddetli
ağrı kesicide alamıyorum alında minoset vermişti dr ama o zaman hamile değildim
minoset alabilirsin ama plus olmayacak sadece minoset..
bende kabızlık için duphalac şurup içiorum..

kıslar herekese merhaba
dün doktorum bebeğin kalbi gayet ii ama bide annenin kalbine bakalım diip beni kardiolojiye sevk etmişti..bugün gittim kalbimde küçük bi delik çıktı ii mi bu yaşıma kadar hiçç farkedilmemiş yani doktor diorki mutlaka farkettirmiştir ama sen başka şeylere yormuşsundur..ay bi anda şok oldum ağladım nasıll..
şimdi iiyim en kısa zamanda izmrde bi hastaneye gidip tekrar muayene olucam umarım yanlış teşhisdir

ezgi sen ne dediğini farkındamısın ya ne deliği ne kalbi nası yani ya e peki ne olurmuş risklimi peki hamilelikte sıkıntı yaratırmıymış

en son adet tarihim 4 nisan
tahmini doğum tarihi 9 ocak
ilk muayne beklemedeyim
şuan 3. haftanın içindeyim
ilk denemem bahçecide
ok cnm ekliorum hemen

aspirini ilk kahverengilik geldiğide kesti birde kan sulandırıcı iğnem vardı göbekten onuda kesti şimdi sadece fitil birde estrfem-folik asit kullnıyorum. ihşalah bitecek diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…