İyiyim canım, herhangi bir rahatsızlık yok. Hatta kendimi hamile gibi hissetmiyorum desem yeridir. Bir tek cumartesi günü biraz kötüydü midem, ilk kez çıkardım filan, ama arkası gelmedi, belki de o gün üşüttüm. Biraz yorgun ve uykulu oluyorum o kadar. Sen nasılsın? Yakında yine göreceksin galiba bebeğini. Benim bir sonraki randevum 12. hafta yani 26 mayıs gibi filan. Daha çok var yani((
benim cumartesi canım randevum bakalım büyümüş olcak mı meleğim.bende de hafif mide bulantısı var iştahım yok hiç bide akşam çok midem ve yemek borum yandı bakalım nolucak bide haymatloscum ben çok aşırı derecede halsizim ya kolumu kaldırıcak halim yok
kızlar günaydın benimde 11 mayıs tahlil günüm sonra ne zaman benimde kese görmeye cagırırlar sizce kkızlar bu kahve rengi lekelnme korkulucak bişey yokmudur birde kızlar ben kabız oluyorum bunu engellemek için ne yapmalıyım
Merhaba kızlar
Keseyi görmeye gittiğimizde kalp atışını da duyabiliyor muyuz?
cnm senin tüp işlemini yapam doktorun adı neydi biliyorum herşeyine başkası baktı ama
kızlar günaydın benimde 11 mayıs tahlil günüm sonra ne zaman benimde kese görmeye cagırırlar sizce kkızlar bu kahve rengi lekelnme korkulucak bişey yokmudur birde kızlar ben kabız oluyorum bunu engellemek için ne yapmalıyım
Ben 6. haftada usgye gireceğim. Doktorum 2 hafta sonrasına çağırdı. Gitmişken kalp atışını da duyarım inşallah :)
kızlar şimdi ben tahlil snucu hamile oldugumu ögrenirsen ne kadarlık olmuş oluyo bebek
Canım gizemlinin dediği gibi sabah kalkar kalkmaz kayısı (kapkara olanlar var ya, gün kurusu diyorlar) ya da akşamdan suda ıslatılmış zerdali kurusu yiyebilirsin. Sarı ve kuruyemiş gibi olan turistik kayısı kuruları pek işe yaramıyor. Bir de doktorum bana duphalac içebilirsin demişti.
kızlar dün sonucumu dr faksladım ama hala merkeze,den haber yok beni şimdi ne zaman çağrıcaklar kontrole bi süre mi var geçmesi gereken
minoset alabilirsin ama plus olmayacak sadece minoset..şimdi aradım tekrar biz sizi arıyacağız dediler
kızlar karın ağrım çok şiddetli
ağrı kesicide alamıyorum alında minoset vermişti dr ama o zaman hamile değildim
ezgi sen ne dediğini farkındamısın ya ne deliği ne kalbi nası yani ya e peki ne olurmuş risklimi peki hamilelikte sıkıntı yaratırmıymışkıslar herekese merhaba
dün doktorum bebeğin kalbi gayet ii ama bide annenin kalbine bakalım diip beni kardiolojiye sevk etmişti..bugün gittim kalbimde küçük bi delik çıktı ii mi bu yaşıma kadar hiçç farkedilmemiş yani doktor diorki mutlaka farkettirmiştir ama sen başka şeylere yormuşsundur..ay bi anda şok oldum ağladım nasıll..
şimdi iiyim en kısa zamanda izmrde bi hastaneye gidip tekrar muayene olucam umarım yanlış teşhisdir
ok cnm ekliorum hemenen son adet tarihim 4 nisan
tahmini doğum tarihi 9 ocak
ilk muayne beklemedeyim
şuan 3. haftanın içindeyim
ilk denemem bahçecide
cnm hoşgeldin aramıza allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallah ama haymatlosun dediği gibi bu olası bi durum endişe edilecek bişey yok sadece kanamam var deidkten sonra hiç doktor bakiim demedimi bide coraspin içiyomusun sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?